- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.761
oyy kocaaman olmuştur maşallah ne güzel güle güle büyüt bebeğini tatlım
ben hsg yi çektirdim canım herşey güzel tüpler açık hayırlısı artık saldım çayıra ben
hehhe ama ben para harcamıyorum demedimki sadece bayramda yeni giyinemiyorum oooo normal günlere bakarsak ha bire alıyoruz bişieler ama tabi çok harcamamamk gerek kıyafet için
uff bende ne yapıcam bilmiyoruym madamım
kendime engel olamıyorum bi görsen..şimdi kayra indirime girmiş içim gidiyo alasım var ama aldım bi tane kendimi frenlemeye çalışıyorum..
ama bayramda herşeyiyle alırsan fazla tutuyor normalde hepsini beraber almadığım için gözüme batmıyor demekki..
sağol canım benim büyüdü tabi.....gözün aydın canım tüplerin açık olduğuna çok sevindim...güzel günler yakında inş...
hoopp hoopp kayra çok pahalı ordan uzak dur bakimm senn det
evet normalde az az aldığımız için gözümüze batmııyo ama dolaplar taşıyor dün yatarken dikkat ettimde bunların hesabını nasıl vercez diye düşünüp duurdum şimdi mesela kargoyu bekliyorum lcw den 6 parça eşya aldım gelselerde giysem
sağol tatlım inşallahh
selam apek nasılsın..
kzıın nasıl rtesmini göndermedin bize bebişin..
evet pahalı ama çok şık ya madamım...
gerçekten öyle bazn bende düşünüyorum ..Rabbim affetsin
insan değişik değişik giiyinmek istiyor..:18:
ayy kargoyu beklemek çok heycanlı güle güle giy madamım..
sağol bebeğimm ama bugün yetişmicek herhalde yarın gelir diye düşünüyorum evet çok heyecanlı gerçekten dee kuzum yaa sen kırmızı eteğini aldınmı
slm berremm...kızım iyi teyzesi...ne yaptıysam gündüz uyutamadım bi elini salladı uyandırdı kendini....en son beşiğe yatırdım eski üsül..ama niye baştan düşünemedim diyorum şimdide...saatlerce uyuyo şimdi...ama sürekli sallayacaksın tabi...bağlıyo beni...ama olsun uykusunu alsın rahatlasında sallarım...
göndereyim canım...burayamı eklayeyim?nereye göndereyim?
benim kırmızı eteğim vardı onu yeni almadım 1 ay oluyo alalı...
istanbul'dan fatih'den aldım..
slm berremm...kızım iyi teyzesi...ne yaptıysam gündüz uyutamadım bi elini salladı uyandırdı kendini....en son beşiğe yatırdım eski üsül..ama niye baştan düşünemedim diyorum şimdide...saatlerce uyuyo şimdi...ama sürekli sallayacaksın tabi...bağlıyo beni...ama olsun uykusunu alsın rahatlasında sallarım...
göndereyim canım...burayamı eklayeyim?nereye göndereyim?
Eki Görüntüle 488098 merhaba teyzoşlar ben eliz rana
yani sen bir ay önce istanbul fatihteydin hemedeeeee
oyy ben seni yerimm maşallahh sanaa eliz rana hoşgeldin bebeğim çok tatlısın sen rabbim nazarlardan korusun senii
AYY APEKİM YAA ÇOK TATLI BEBEK aLLAH BAĞIŞLASIN aLLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BAŞINDAKİ YAZMASIDA ÇOK HOŞ..
yok bebişim kızma hemen..
uçaktan indik öğlende eşimin arkadaşı bizi aldı götürdü eminönüne eşi orda bekliyodu ordanda fatihe götürdüler..
tek değildim kuzum onlar zati paln yapmışlardı o yüzden bozamandım..
sağolun kızlar...Allah tez zamnda sizede nasip etsin inş....
saçlarımı aldılar benden teyzoşlar :)) Eki Görüntüle 488131 Eki Görüntüle 488125 Eki Görüntüle 488124
naptınız kuzumun saçlarına yaaa...
olsun o her haliyle şirin ve güzel bebek
kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın saatim gelmiş..
madamım canımsın...
cucumda gelmedi bugün ..yoksan gittimi onlar..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?