- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.841
neyin haberini verim kıss :)) aramam banane o nie aramıyoo bak saat kaç oldu
ayy ne inatçısınız siz yaa...
ya madamım bi arkadaşın kuzeni çok hastaymış tefriciye okuyolar..
eğer imkanın varsa okuyabilirmisin sende..:26:
okuyim bebemmm ne zamanaa ne kadarr
ohh kendime kapı buldum ablamlar kadıköye gidecekmiş laflamaya takıldım onlara bende eve gitmemiş olurummmm
Allah razı olsun canım benim...
4 gün geçerli canım süresikaç tane okursun..:26:
kıss sen alemsin..buldun bi yer heee ..görümcenin bebeği nasıl..?
günaydın be yaaa
ben bütün misafirlerimi yolladım şükür ayaklanan evimi toplama ve dinlenme zamanım başladı
bayramda edirneye gittik uzunköprüde bi köye çok eglendik arkadaşlarımızla ama gereksiz insanlar niye gittik diye başımızın etini yedi
eşimin halası ve şu mehşur eltim arkamızdan demediğini bırakmamış ama nedense yüzümüze bişey diyemiyolar bende kıskananlar çatlasın dedim çekildim
görümcem çok yordu beni hergün biyerdeydik çoluk çocuk dinlenmeye vaktim olmadı gece nasıl yattımın farkında bile deilim artık hiç biryere gitmem
günaydın tontişim mesaj yazdım sana ben cuma günü apar topar öçıktım iş için sonrada ablamla buluştuk zaten güzel bi akşam geçirdim eve gelincede kocişimle barıştık hemen çok özlemiş beni güzeldi anlıycan sen naptın nasılsın bebemm ev arıyos berroşum ev alcaz galiba ev sahibi kirayı 800 e çıkardı kötü ev sahibi bizi mal sahibi yapıcak inşallah :))
tatlım benim görümcemin bebeğini aldılar kürtaj oldu 2 ay oluyo bebek gelişmediği için oluşmamıştı bebek aldılar((
günaydın canım
bana mesaj gelmedi madamım..:26:
Okudunmu okucanmı..:26:
çok sevindim barışmanıza tatlım..küslük olmaz
Hadi inşallah kuzum alın ev ev sahibi olmak gibisi varmı ya...
Varmı hiç birikimin felan madamım..
üzüldüm canım rabbim inşallah sağ sağlim bebek nasip etsin cümlemize..
şalvarla çok rahattık hatta hediye ettiler bize gelin bile alabiliriz kaynıma ordan çalışmalar sürüyor
geçen kontrolum vardı bebiş çok iyiymiş doktorumuz begendi 1 ay sonra kontrol de belli olur cinsiyeti ama ögrenirsen tabi
görümcem bana bıçak-makas sakladı bende makasın oldugu yere oturdum kız olurmş oyle olunca kocakarı testinde
Yok bebeğim okumadım şimdide regliyim okunurmu hemen okurum okunursa başlarım şimdi
valla tatlım birikim varda elimizde para yok silkelesen 80 çıkar ama bunun birazı arsa, birazı birisinde borç birzıda araba işte ama elimizde tutulur bişi yok bizde borç bulcaz borç verdiğimiz şahıs verirse geri ii olacak bakalım ne zaman vercek
evet kocişimle barışmayı çok seviyommm
ooo hadi hayırlısı olsun bakallımm
canım şimdi gördüm mesajı gelmiş..
Okunuyor canım regliykende yarına kadar kaç tane okuyabilirsin..:26:
Oo yine ii madamım üzerine 30-40 daha koy yeter ...
Azcık dişimizi sıkıpta birikim yapaydık şimdi bişeylerin sahibi olurdukta olmuyo işte hep bi yerden harcıyoz..
Günaydın bebeğim bana bu tefriciye kısmet değilmiş sanırım dün erken çıktım işten sabahta geç geldim yeni okuyorum vallaha ben anca sırf okumak için bi kaç tane okkuyayım bi aksilik ççıkıyo hep allah affetsin öğleden sonra yine işim var hiç okuyamam allah kabul etsin üç beş tane okuyorum hemen bitanem nolur sende kusura bakma(
yok canım ne kusuru ama 3 5 oku ne olur yetiştiremicem yoksa...
Bana haber ver olurmu...
1 saate kadar öpüyorum seni..
Ayrıca ne işin var bakem senin..
günaydın madamım...
ben dün doktora gittim karnım çok ağırıyodu o yüzden cevap yazamadım...
bititrdim ben bebeğim onları çok sağol Allah kabul etsin...
noldu yavruşum sana neden ağrııdı karnın bakimm bişi mi dokundu acaba sana noldu geçmiş olsun minnak
berroşum batın ne zaman yakındır senin bi gelşişme varmı anem bu ay?
idrar yollarımda enfeksiyon varmış canım..
üşüttüm sanırım...
Sağol madamım teşekkür ederim...
Bat demiştimm amaa?
Bat demiştimm amaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?