bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

oyy kıyamam ben ona hissetmiş eymencik ama olsun herkes alışacak bu duruma bir gün hayat bu oğlum de kolay değil de çalışmam lazım de

selam....
madamım hadi hayırlısı inşallah gelemez kırmızılar...
zeytinim hayırlısı olsun ...sıkma canını alışırsınız zamanla eymencik kocaman olmuş baksana annesine küsmüş bile...
goodginim selam ...

evet doğru diyosun demişti ama yinede umut yokmu ahh bu umut işteee
yok almadım tatlım kocişle atıştık almıyorum sonuç filan bugün alcaktımm aama almıycamm çok sinirliyim ona çook
günaydın canım....
olsun meleğim sıkma canını zaten bekliyordun öyle değilmi...:26:doktor demişti sana ..bu arada sonuçlarını aldınmı...

evet doğru diyosun demişti ama yinede umut yokmu ahh bu umut işteee
yok almadım tatlım kocişle atıştık almıyorum sonuç filan bugün alcaktımm aama almıycamm çok sinirliyim ona çook

niye sinirlendin anlat bakim...
ama alman lazım önemli test o bende yapılıcam ama uff saldım çayıra mevlam kayıra...

valla her zamanki gibi komik mevzular anlatmaya sinirlenmeye değmez ama şeytan diyo al çantanı git ananın evine dinle kafanı bakalım akşama sinirim geçer inşallah sabahta işe giderken ben tuvaletteydim hiç haber vermeden çekmiş kapıyı çıkmış dahada sinirlendim ağladım ağğladım geldim işe dün gecede çok ağladım şimdi gözlerim şiş pörtlek
niye sinirlendin anlat bakim...
ama alman lazım önemli test o bende yapılıcam ama uff saldım çayıra mevlam kayıra...

aaa niye öyle yapmış ki...
boşver takma kafana madamım...
komik bir mevzuysa niye o kadar ağlıyosun yazık günay değilmi sana:26:

hiç ciddi bişi yüzünden tartışmadık bu güne kadar mantıklı düşününce evet hepsi abuk subuk şeyler ama ben pireyi deve yaptığım ve herşeyi ciddiye aldığım için kendime yapıyorum bunun farkındayım ama eşimde de bi huy var küçük şeyler için pek oralı olmaz boşuna kendini üzüyosun filan der çekilir kenara o zaman işte daha çok sinir ediyo beni işin özü herşeyi ben yapıyorum ama o da beni tınlamdığı için uyuz oluyorum olan bana oluyo böle işteeee ama onu çook seviyomm ama akşam eve geç gidicem
aaa niye öyle yapmış ki...
boşver takma kafana madamım...
komik bir mevzuysa niye o kadar ağlıyosun yazık günay değilmi sana:26:

hep öyleyiz madamım...
bende en ufak şeylere oturur ağlarım,sızlarım..
bide benim kocamın daha kötü bi huyu var küser bana haklıda haksızda olsa küser..
Rabbim başımızdan eksik etmesin onları..üzme kendini barışırsınız...
yoksa sen kırmızılara üzüldün o tınlamadı sende ona kızdın ...böylemi oldu...:26:

ayrıca niye eve geç gidiyosun...:26:

aynen öyle bende ağlar sızlarım oda ağlayan mız mız insanlardan nefret eder ve hep söyler hiç istemediğim ot burnumda bitti der:))
heee benimkide küserr bu küsmüş hali olduğu için öyle davranıyo zaten
yok yok kırmızılarla alakası yok bebeğimm
eve de geç gidicem beni görmeyince bakim arayıp sorcak mı

heee niye biz böyleyiz yaa
bende ağlayınca kalkıp gider görmek istemiyorum seni öyle diyo...
kızz yapma boşver geç gitme hepten sinirlenmesin şimdi...:26:

sinirlenmezki o sinirli olan benim o şuan üzülüyo ama rahat eminim sinirli bi huyu yok aslında sinirlense daha ii ama yok işte yok:)
heee niye biz böyleyiz yaa
bende ağlayınca kalkıp gider görmek istemiyorum seni öyle diyo...
kızz yapma boşver geç gitme hepten sinirlenmesin şimdi...:26:

sinirlenmezki o sinirli olan benim o şuan üzülüyo ama rahat eminim sinirli bi huyu yok aslında sinirlense daha ii ama yok işte yok:)

tabi üzülüyodur seni üzdüğü için ....
takmayın kafanıza boşver...
akşama bişeyciğiniz kalamz...
cucu ne zaman dönüyo acep

öle valla şimdiden çok özledim uyuz keçiyii:))
akşam barışırız inşallah
valla cücüm bi kaç güne dönücez demişti ama annelerinin köylerinede gitçeklermiş galiba öyle demişti
tabi üzülüyodur seni üzdüğü için ....
takmayın kafanıza boşver...
akşama bişeyciğiniz kalamz...
cucu ne zaman dönüyo acep

öle valla şimdiden çok özledim uyuz keçiyii:))
akşam barışırız inşallah
valla cücüm bi kaç güne dönücez demişti ama annelerinin köylerinede gitçeklermiş galiba öyle demişti

Allah mutluluğunuzu bozmasın madamım...

hmm daha geziyolar desene...

sinirimi saçlarımdan çıkardım çok iyi ve güzel oldum ama
kestirdim beroşum geldim öğlen arası hemencekkk tam istediğim gibin olduuu

anammm sinirini saçlarındanmı aldın kıs...
ara kocişini haber ver hadi..barışın artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…