bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

yaptırdım bebem hem smear hem kültür haftaya cuma alıcam sonuçları doktor dediki adetin yakın mı dedi evet dedim anladı zaten demekki kırmızılar yolda benim genehiç beklemiim en iisi bat filan ii oldu böyle olması
sen atarken iyiydi ama...

ne oldu bu arada yaptırdınmı smear...:26:

naber bacılar ben foruma girdimmi bilgisayarın ekranı kararıyo nedense sapitti bizimki
bayram temizliği var bugunde devam edicem yavaş yavaş yarın anneme baklava açmaya gidicem kendimede yapıcam ik defa bakalım nasıl olcak

bence bebeğin bilgisayarın başına oturmanı istemiyo sencede öyle değil mi
kolay gelsin yap bakalım güzel olur elbette eiline sağlık

bence bebeğin bilgisayarın başına oturmanı istemiyo sencede öyle değil mi
kolay gelsin yap bakalım güzel olur elbette eiline sağlık

evet telefonlada konuşmak istemiyo midem bulanıyo konuşurken bu saatlerde biraz bakıyorum sonra iş başlıyo zaten bayramda hiç ellemem gibi
kociş arkadaşlarla edirneye gidelim diyo gitmek isterim ama yol büyüyo gözümde bende yok gitme dedim şimdi fikir değişsemmi acaba

Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım bizimki sıradan bol gezmeli bi tatildi hep istanbuldaydıkk sizler neler yaptını
berroşum alddınmı kırmızılarını giydinmi bakimmm

Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım bizimki sıradan bol gezmeli bi tatildi hep istanbuldaydıkk sizler neler yaptını
berroşum alddınmı kırmızılarını giydinmi bakimmm

günaydın...
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım...
evet giydim...ilk günü hastalandım tansiyonum düştü bi acayip oldum ama yinede gezdim...
güzel ve yorucu bi bayramdı benim için...
senin nasıl geçti kuzum...
bu arada ben diğer kırmızılarıda giydim....

ayy kıyamam sen nazarlara gelmişsindir şimdi ondan öyle dönmüşştür başın
bizimde sıradan ama güzel bi tatildi gezdik tozduk kocişimle bol bol vakit geçirdik
hımm hadi geçmiş olsun o zaman Allah tekrarını nasip etmez inşallah tontişimm
benimde bi kaç gün sonra bakalım beklemedeyiz

Günaydın kızlar.
Bugün işe başladım. Ağlaya ağlaya geldim işe.
Oğlumu çok özlediiiiiiimmmmmmmmmmmm

oyy kıyamam bu sabah benimde bi arkadaşım başladı burda o da ağlıyor valla kızını özledi o da inşallah zaman su gibi aksın sizlere akşam olsun bebişlerinize kavuşunn bakıcıya mı bıraktın
Günaydın kızlar.
Bugün işe başladım. Ağlaya ağlaya geldim işe.
Oğlumu çok özlediiiiiiimmmmmmmmmmmm

oyy kıyamam bu sabah benimde bi arkadaşım başladı burda o da ağlıyor valla kızını özledi o da inşallah zaman su gibi aksın sizlere akşam olsun bebişlerinize kavuşunn bakıcıya mı bıraktın

Evet canım ya bakıcıda. Ama şimdiden çok özledim. Kokusu burnumda tütüyooooo.
zzaman geçsiiiiinnnn.

offf offf tam hayalimdeki tatiiilll.
inşallah yaparsınız. Bende öyle çok isterim. ama eşimin hiç tarzı değil.
şöyleee güzeeelll bi tatil yapııınnnnn. sönra dönüşteee gelsin bebiiiiiiişşşşşşşşş

mirabayın bayanlar nabersiniz
ben bu bayram hem çok eglendim hemde çok yorudum 2.gün edirne taşköprüye gittik meriç nehri kıyısına bi köye çok güzeldi arkadaşlarımızın köyünde gezdik şalvarlarla hemde
ama dönüş yolu çok fena oldum hala kötüyüm midem çok bulanıyo
görümce ve gebzeden eltim var bide kalıyolar bol çene var yani
aayy zeytinim yaa ne zordur oğluşundan ayrılmak sabret canım akşam yanında olucan

meraba tontişlerrrr napıyonussss kızlarr bugün regl günüm sanırım ama gelen giden yok yarında olabilir ama bu ay pek hesaplayamadım da hiçte tınlamıyommm

meraba tontişlerrrr napıyonussss kızlarr bugün regl günüm sanırım ama gelen giden yok yarında olabilir ama bu ay pek hesaplayamadım da hiçte tınlamıyommm

inşallah olmazsıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. hiç gelmesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn.
ayy benim gibi ol sendeeee. hamiş olduğunu öğren sonra tatile giiittttt.
benim öyle olmuştu.öğrendim 5 gün sonra tatile çıktım.
ayyy inşallah öyle oluuuuurrrrrrrrrrrrrr

ayyy zeytinimm hadi bakalımm valla hiç istemiyorum elbette ama alışmış vücut bi kere gelcekmiş gibi ama ggelmesin yaa nolur sankiiii
senin nasıl geçti dün ve akşamı durmuşmu eymen ağlamışmı napmışlar

durmuş pek ağlamamış.arada taşlarından dolayı sancılanmış yine. ama bakıcısı dedi çok mahsunmuş. eskisi gibi gülmemiş.hep üzgün durmuş.
ben eve gittim beni görünce önce bi kahkaha attı sarıldı sonra birden suratını astı babasına atladı. hiç yüzüme bakmadı hep babasına sarıldı.
küsmüş benimleeeee
çok üzüldüm bende. ama sonra gece uyurken hep bana sarılıp uyudu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…