- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.801
sen atarken iyiydi ama...
ne oldu bu arada yaptırdınmı smear...:26:
naber bacılar ben foruma girdimmi bilgisayarın ekranı kararıyo nedense sapitti bizimki
bayram temizliği var bugunde devam edicem yavaş yavaş yarın anneme baklava açmaya gidicem kendimede yapıcam ik defa bakalım nasıl olcak
bence bebeğin bilgisayarın başına oturmanı istemiyo sencede öyle değil mi
kolay gelsin yap bakalım güzel olur elbette eiline sağlık
Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım bizimki sıradan bol gezmeli bi tatildi hep istanbuldaydıkk sizler neler yaptını
berroşum alddınmı kırmızılarını giydinmi bakimmm
günaydın...
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım...
evet giydim...ilk günü hastalandım tansiyonum düştü bi acayip oldum ama yinede gezdim...
güzel ve yorucu bi bayramdı benim için...
senin nasıl geçti kuzum...
bu arada ben diğer kırmızılarıda giydim....
Günaydın kızlar.
Bugün işe başladım. Ağlaya ağlaya geldim işe.
Oğlumu çok özlediiiiiiimmmmmmmmmmmm
oyy kıyamam bu sabah benimde bi arkadaşım başladı burda o da ağlıyor valla kızını özledi o da inşallah zaman su gibi aksın sizlere akşam olsun bebişlerinize kavuşunnbakıcıya mı bıraktın
Evet canım ya bakıcıda. Ama şimdiden çok özledim. Kokusu burnumda tütüyooooo.
zzaman geçsiiiiinnnn.
olsun tatlım zaman herşeye nasıl geçiyorsa bunada geçecektir sağlığı yerinde olsun Allah kolaylığını verir inşallah
inşallah canım. sen nasılsın? herşey yolunda mı?
iyiyim ben de çok şükür herşey yoolunda merak etmetatilimizi bekliyorum sabırsızlıkla 10 eylül de bakalım napıcaz bu sene kamp kuralım diyoruz eşimle o çok istiyor çadır hayatı ormanın içi denize sıfır bi yer ben yandımm
offf offf tam hayalimdeki tatiiilll.
inşallah yaparsınız. Bende öyle çok isterim. ama eşimin hiç tarzı değil.
şöyleee güzeeelll bi tatil yapııınnnnn. sönra dönüşteee gelsin bebiiiiiiişşşşşşşşş
meraba tontişlerrrr napıyonussss kızlarr bugün regl günüm sanırım ama gelen giden yok yarında olabilir ama bu ay pek hesaplayamadım da hiçte tınlamıyommm
inşallah olmazsıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. hiç gelmesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn.
ayy benim gibi ol sendeeee. hamiş olduğunu öğren sonra tatile giiittttt.
benim öyle olmuştu.öğrendim 5 gün sonra tatile çıktım.
ayyy inşallah öyle oluuuuurrrrrrrrrrrrrr
ayyy zeytinimm hadi bakalımm valla hiç istemiyorum elbette ama alışmış vücut bi kere gelcekmiş gibi ama ggelmesin yaa nolur sankiiii
senin nasıl geçti dün ve akşamı durmuşmu eymen ağlamışmı napmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?