bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kıss göbişiniii yirim seninn ni güsell cıkmışşş karnınn ölee oyy minnak yaa
canım badem yağı sür göbişineee

benüüüümmm koca göbüşüm ve ben

önemlii diil kuzumm benimmm affettim tabee kızarmıyımm ben minnakımaaaaaa heccc

kıss göbişiniii yirim seninn ni güsell cıkmışşş karnınn ölee oyy minnak yaa
canım badem yağı sür göbişineee

mustela diye bi krem var onu aldım canım.doktorum onu önerdi. en iyisi o dedi. bide yengemde onu kullanmıştı hiç çatlamadı. ama onun 5 aylık karnı bile benimki kadar deyildii ben biraz koca göbüklü olcam galibaaa.. ama tembel ben hergün sürmüyorum üşengeçlikten. bi gün durup bi gün sürüyorum.
ayy yakında sizinde çıkıcak böyle göbüşleriniiissss yarıştırırıs göbüşleri artık

hımm tımam ozaman doktorun önerdiğinii kullan ama aksatmaaa minnoşumm hergün sür mutlakaaa
ayy ni güselll göbişlii göbişliii aman koca göbişli ol nolcakkk göbişin kadına en cok yakıştığı anların tadını cıkar zeytinimmm
sonra atarsın kilolarıı nasılsaa
inş.. canımmm yarıştırırızz göbişleriiii artıkk kiminkii daha büyükk diyee

hep derler ya annelik zordur diye . işte böyle sıkıntılar daha ilk günden başlıyor. fakat doğunca o mis kokusu varya dünyalara bedel. allahım herkese nasip etsin

ay hamişlikte vücudun heryeri çatlıyomuş bebüşüm. popoya sür,bacağa sür,karına sür,göğüse sür ooooo uzun iş. bide bekle biraz çeksin sonra giyin. üşüyorum amaaa cıbıl cıbıııllll

aslında karnım çıkınca hoşuma gidiyodu da bu ara diyorum ya nefes almakta zorlanıyorum. karnım çok ağırmış gibi geliyo. daha en başında böyle zorlanırsam ilerde naparım ben diye korkuyorum. bide çalışıyorum ya o yüzden korkum. yoksa karnım büyükmüş kila almışım sorun değil. çok istedim bu bebişi hepimizin istediği gibi kavuşmuşum göbüşü gere gere gezerim tabiki. varsın doğumdan sonra kalsın napayım meleğim benimle olsun yeter.

bir an önce iyileşirsin inş...sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmiyo bizim için nasılsa....bakalım benim değerim kaç çıkacak böyle bi şey duymamıştım...

maşallah bebişine göbişine.baya çıkmış..benim o kadar değil...zaten büyük göbişli olmayacağımı biliyorum vucüdum müsait değil zaten..albümüme bakarsan anlarsın:) evet badiyile biraz daha fazla çıkıyo gobiş....şimdi arıyorum hastaneyi bakalım ne çıkmış dın dın dın..

hep derler ya annelik zordur diye . işte böyle sıkıntılar daha ilk günden başlıyor. fakat doğunca o mis kokusu varya dünyalara bedel. allahım herkese nasip etsin

amiiinnn yarabbiiimmmm. cucumaaa, madamımaaa, berremeee , sanaaaaa herkese herkese. kimsenin kucağı boş kalmasın önce göbüşleri sonra kucakları dolsun inşallaaahhhh.

ayyy hemen haber veeerrrr. albüme nasıl bakıyoruz canımcım.

sürekli masadan kalkmak zorunda kalınca yarım yamalak takip ediyorum. apekmimek ve zeytin hamile. madam benim gibi beklemede değilmi. berrede test için sabretmeye çalışıyor.
doğru özetledim mi

sürekli masadan kalkmak zorunda kalınca yarım yamalak takip ediyorum. apekmimek ve zeytin hamile. madam benim gibi beklemede değilmi. berrede test için sabretmeye çalışıyor. ha bide cücü bizden
doğru özetledim mi

Son düzenleme:
ben yumurtlama günlerime dikkat ediyorum ama sonuç yok. ne yapmak lazım acaba her ay bir umut ama adet günü gelmeden de öğrenemiyoruz. o kadar çok gebelik testi aldım ki her seferinde başka eczaneye gidiyorum artık enim 4 ay oldu bu ay gebe kalırım inşallah

apek, ben , kırmızıçilek , koleravebası biz hamişiz. berremden umutluyuz ama minnoşum dün test yaptı negatif dedi ama henüz kırmızılardan ses yok baya gecikti. az daha bekleyip kandan yaptırmayı düşünüyor. cucum,madamım da beklemede rabbim en kısa zamanda onlarada nasip edecek inşallah. yarım yamalak ama iyi takitesin

bayıldım çok doğalsınız ne güzel biraraya gelmişsiniz. insan bunları herkesle paylaşamıyor. sizinle konuşunca rahatladım biraz.

yumurtlamayı takip edeceksin ama yinede riske atmamak için gün aşırı kocişi seveceksin.popiş altına yastık bacaklar havaya dikilecek yelkenler foraaa istersen ovulasyon testleriyle takip et yumurtlamanı çünkü belli olmaz geç yumurtlayabilirsin veya erken.belli olmaz.
şimdi böyle gırgıra vuruyo gibi göründüğüme bakma canım 9 ay bekledim bende her ay gözyaşı her ay yıkım. hamiş olduğum ay ovulasyon testi kullanmıştım.

bayıldım çok doğalsınız ne güzel biraraya gelmişsiniz. insan bunları herkesle paylaşamıyor. sizinle konuşunca rahatladım biraz.

kıss popişii üşütme aman haa canım benim yaaa göbişiniii göstere göstere gezinnn sefan olsunn minnoşummm
canım benim kafana takma doktoruna danış eminimmm bişiylerr yapar nefes egzersizii verir illakii bişiyler yapar minnoşum benimm

amiiinnn yarabbiiimmmm. cucumaaa, madamımaaa, berremeee , sanaaaaa herkese herkese. kimsenin kucağı boş kalmasın önce göbüşleri sonra kucakları dolsun inşallaaahhhh.

oyy dualara bakk ni güselll nekadar içten yirimm ben senii inş. canım benim hayırlısını versin Allahımm tez zamandaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…