- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.401
bebişimiz için nelere katlanıyoruz. bende çok dikkat ettim ama üşüttüm yinede galiba. bogazlarım kanayana kadar öksürüyorum.
bizimkide ikili test sırasında yanıltmak istemiyorum biraz daha bekleyelim dedi ama ben erkeğe benzettim. bide ikili test sonucunda bi değer var free beta hcg diye. o değer 50 nin altındaysa erkek 50 nin üstündeyse kız oluyomuş. ne kadar doğru bilmiyorum ama benimki 19.82 çıkmış. oda erkeği gösteriyo.halbuki ben kızmış gibi hissediyordum.bakalım haftaya bugün felan giderim. sennde iyi çıkacak inşallah sonuçların.
Eki Görüntüle 279332 Eki Görüntüle 279331 Eki Görüntüle 279330
baksana ya benim göbüş fazla büyüyecek galiba. bide üstümde kalın elbise var çok belli olmuyo. badiyle görsen korkarsınçok çatlamasından korkuyorum.
tamam bebeğim olsun sen dikkat ette gene kocişte alışık olsun işte yardım durumlarına filan
bebeğimmmmmmm çoook özür dilerimm acil tel geldi arkadaştan bi yere gidicektik beni bekliyorlarmış apar topar gittim çok özür minnakım benimm affettin mii:26::26:
hoşgeldiinnnn aramızaa bu güzel topikimize biz bu topikteki arkadaşlarımızla uzun zamandır tanışıyoruz sohbet gayet iyidir sende katıl bize:))))bende haziranda bebeğimi düşürdüm gerçi daha çok minikti 5-6 haftalıktı ve hala bekliyorumm bu ikinci ayımız olucak rabbim bekletmesin kimseyi çok fazla
bu kimin fotolarıııııı
tamam bebeğim olsun sen dikkat ette gene kocişte alışık olsun işte yardım durumlarına filan
bebeğimmmmmmm çoook özür dilerimm acil tel geldi arkadaştan bi yere gidicektik beni bekliyorlarmış apar topar gittim çok özür minnakım benimm affettin mii:26::26:
hoşgeldiinnnn aramızaa bu güzel topikimize biz bu topikteki arkadaşlarımızla uzun zamandır tanışıyoruz sohbet gayet iyidir sende katıl bize:))))bende haziranda bebeğimi düşürdüm gerçi daha çok minikti 5-6 haftalıktı ve hala bekliyorumm bu ikinci ayımız olucak rabbim bekletmesin kimseyi çok fazla
bu kimin fotolarıııııı
kıss göbişiniii yirim seninn ni güsell cıkmışşş karnınn ölee oyy minnak yaa
canım badem yağı sür göbişineee
mustela diye bi krem var onu aldım canım.doktorum onu önerdi. en iyisi o dedi. bide yengemde onu kullanmıştı hiç çatlamadı. ama onun 5 aylık karnı bile benimki kadar deyildiiben biraz koca göbüklü olcam galibaaa.. ama tembel ben hergün sürmüyorum üşengeçlikten. bi gün durup bi gün sürüyorum.
ayy yakında sizinde çıkıcak böyle göbüşleriniiissss yarıştırırıs göbüşleri artık
hımm tımam ozaman doktorun önerdiğinii kullan ama aksatmaaa minnoşumm hergün sür mutlakaaa
ayy ni güselll göbişlii göbişliii aman koca göbişli ol nolcakkk göbişin kadına en cok yakıştığı anların tadını cıkar zeytinimmm
sonra atarsın kilolarıı nasılsaa
inş.. canımmm yarıştırırızz göbişleriiii artıkk kiminkii daha büyükk diyee
bebişimiz için nelere katlanıyoruz. bende çok dikkat ettim ama üşüttüm yinede galiba. bogazlarım kanayana kadar öksürüyorum.
bizimkide ikili test sırasında yanıltmak istemiyorum biraz daha bekleyelim dedi ama ben erkeğe benzettim. bide ikili test sonucunda bi değer var free beta hcg diye. o değer 50 nin altındaysa erkek 50 nin üstündeyse kız oluyomuş. ne kadar doğru bilmiyorum ama benimki 19.82 çıkmış. oda erkeği gösteriyo.halbuki ben kızmış gibi hissediyordum.bakalım haftaya bugün felan giderim. sennde iyi çıkacak inşallah sonuçların.
Eki Görüntüle 279332 Eki Görüntüle 279331 Eki Görüntüle 279330
baksana ya benim göbüş fazla büyüyecek galiba. bide üstümde kalın elbise var çok belli olmuyo. badiyle görsen korkarsınçok çatlamasından korkuyorum.
hep derler ya annelik zordur diye . işte böyle sıkıntılar daha ilk günden başlıyor. fakat doğunca o mis kokusu varya dünyalara bedel. allahım herkese nasip etsin
bir an önce iyileşirsin inş...sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmiyo bizim için nasılsa....bakalım benim değerim kaç çıkacak böyle bi şey duymamıştım...
maşallah bebişine göbişine.baya çıkmış..benim o kadar değil...zaten büyük göbişli olmayacağımı biliyorum vucüdum müsait değil zaten..albümüme bakarsan anlarsın:) evet badiyile biraz daha fazla çıkıyo gobiş....şimdi arıyorum hastaneyi bakalım ne çıkmış dın dın dın..
sürekli masadan kalkmak zorunda kalınca yarım yamalak takip ediyorum. apekmimek ve zeytin hamile. madam benim gibi beklemede değilmi. berrede test için sabretmeye çalışıyor. ha bide cücü bizden
doğru özetledim mi
ayyy hemen haber veeerrrr. albüme nasıl bakıyoruz canımcım.
apek, ben , kırmızıçilek , koleravebası biz hamişiz. berremden umutluyuz ama minnoşum dün test yaptı negatif dedi ama henüz kırmızılardan ses yok baya gecikti. az daha bekleyip kandan yaptırmayı düşünüyor. cucum,madamım da beklemede rabbim en kısa zamanda onlarada nasip edecek inşallah. yarım yamalak ama iyi takitesin
ben yumurtlama günlerime dikkat ediyorum ama sonuç yok. ne yapmak lazım acaba her ay bir umut ama adet günü gelmeden de öğrenemiyoruz. o kadar çok gebelik testi aldım ki her seferinde başka eczaneye gidiyorum artık enim 4 ay oldu bu ay gebe kalırım inşallah
apek, ben , kırmızıçilek , koleravebası biz hamişiz. berremden umutluyuz ama minnoşum dün test yaptı negatif dedi ama henüz kırmızılardan ses yok baya gecikti. az daha bekleyip kandan yaptırmayı düşünüyor. cucum,madamım da beklemede rabbim en kısa zamanda onlarada nasip edecek inşallah. yarım yamalak ama iyi takitesin
ay hamişlikte vücudun heryeri çatlıyomuş bebüşüm. popoya sür,bacağa sür,karına sür,göğüse sür ooooo uzun iş. bide bekle biraz çeksin sonra giyin. üşüyorum amaaa cıbıl cıbıııllll
aslında karnım çıkınca hoşuma gidiyodu da bu ara diyorum ya nefes almakta zorlanıyorum. karnım çok ağırmış gibi geliyo. daha en başında böyle zorlanırsam ilerde naparım ben diye korkuyorum. bide çalışıyorum ya o yüzden korkum. yoksa karnım büyükmüş kila almışım sorun değil. çok istedim bu bebişi hepimizin istediği gibi kavuşmuşum göbüşü gere gere gezerim tabiki. varsın doğumdan sonra kalsın napayım meleğim benimle olsun yeter.
amiiinnn yarabbiiimmmm. cucumaaa, madamımaaa, berremeee , sanaaaaa herkese herkese. kimsenin kucağı boş kalmasın önce göbüşleri sonra kucakları dolsun inşallaaahhhh.
doktor beyin müsait olmasını bekliyorum yine arayacağım canım....hemen yazarım....benim profilime gir canım orda görürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?