- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.581
sağol canım....inş.afiyet olacak:)) evde yapılacak bir sürü iş var ama gözüm yemiyo yapmayı..bende oturup pinekliyorum işte....evet kismecikler yok ..
amannnnnnn bosverrr minnoşum yaaa iş hic bitmioo emin ol hergün yapsam yaparımdaaa içimden gelmioo yaptıkca işşş cıkııooo
bosver keyfine bak hamişliğin tadını cıkarrr sekerimmm
amannnnnnn bosverrr minnoşum yaaa iş hic bitmioo emin ol hergün yapsam yaparımdaaa içimden gelmioo yaptıkca işşş cıkııooo
bosver keyfine bak hamişliğin tadını cıkarrr sekerimmm
boşverdim zaten canım...amannnn diyorum....bayramdan sonra da taşınıcaz zaten dip köşe temizlik yapmaya da gerek yok diyorum...bazen diyorum ki bi hokus pokusum olsa şıp diye halletsem işlerimi ama nerdeeee
boşverdim zaten canım...amannnn diyorum....bayramdan sonra da taşınıcaz zaten dip köşe temizlik yapmaya da gerek yok diyorum...bazen diyorum ki bi hokus pokusum olsa şıp diye halletsem işlerimi ama nerdeeee
eee taşıncan mademmm bosverr ozaman annem yaa nereye taşınıyosunuzzz canımcımmm
keşkeee olsa öle sabrina gibiimarifetlerimizzz ayy ni güselll olurduuu her bişiyiiii kolaylıkla yapardıkk sadece temizlik yapabilsekkk yiter bizee cünkü herşey elimizde olsaa hayatın anlamıı kalmazz bencee
eee taşıncan mademmm bosverr ozaman annem yaa nereye taşınıyosunuzzz canımcımmm
keşkeee olsa öle sabrina gibiimarifetlerimizzz ayy ni güselll olurduuu her bişiyiiii kolaylıkla yapardıkk sadece temizlik yapabilsekkk yiter bizee cünkü herşey elimizde olsaa hayatın anlamıı kalmazz bencee
bu ayın 30unda evliliğimizde 2..yılımıza giriyoruz ben bu süre zarfında çok gezdim...bu 5.evindeyim..6 olacak...şirket nerde iş alırsa biz ordayız...şimdilik gideceğimiz yer bursa diye biliyoruz ama son dakika değişedebilir her şey olabilir...zor taşınmak ama iyi taraflarını görmeye çalışıyorum..
evet hokus pokusum olsa her işimde kullanmam...o zamn pasifleşir gideriz...zor zamnlarda kullanırdım bende...
canım nasılsın. keyfin nasıl bugün? daha iyi misin?
bu ayın 30unda evliliğimizde 2..yılımıza giriyoruz ben bu süre zarfında çok gezdim...bu 5.evindeyim..6 olacak...şirket nerde iş alırsa biz ordayız...şimdilik gideceğimiz yer bursa diye biliyoruz ama son dakika değişedebilir her şey olabilir...zor taşınmak ama iyi taraflarını görmeye çalışıyorum..
evet hokus pokusum olsa her işimde kullanmam...o zamn pasifleşir gideriz...zor zamnlarda kullanırdım bende...
maşallahhh ne kadar cok gezmişsinizzz aslında bi yandan güsell bi yandan kötüüü her yeri görüyosunn o yönü ii ama alışınca bide seversen gittiğin yeriii taşınmak cok zor gelirrr hep bölemii olucak bu pekiii bebişle zor olmazmııı...
berroş ve kolerada bursada yaşıyolarr
hayırlısııı olsun canımcımmm
maşallahhh ne kadar cok gezmişsinizzz aslında bi yandan güsell bi yandan kötüüü her yeri görüyosunn o yönü ii ama alışınca bide seversen gittiğin yeriii taşınmak cok zor gelirrr hep bölemii olucak bu pekiii bebişle zor olmazmııı...
berroş ve kolerada bursada yaşıyolarr
hayırlısııı olsun canımcımmm
evet canım hem güzel hemde çok yorucu bi durum....alıştığım bi yerden ayrılmak zor geliyo tabi...mesela çorumdan ayrılmak zor gelmişti...orda güzel dostluklar kurmuştum...ama şuan bayburttayım ve burdan kurtulmak istiyorum...buraya 2.gelişim ama hiiiççç alışamadım burayada insanlarına da...bir kişi ile bile gidip gelmiyoruz..hiç kimseyi tanımıyorum...tek gördüğüm kişi eşim...eşim her şeyim..eşim dostum komşum v.s :))
bursa diye biliyoruz ama bellide olmaz tabi...işimiz gereği hep gezmek zorundayız....bebiş olunca evet zor olacak ama okula düşene kadar böyle deva etmeyi düşünüyoruz...para biriktirmek adına...bu maaşta başka bi yerde iş girmek imkansız...en azından 7 8 sene içerisinde para biriktirelim diyoruz...sonra yaşamak istediğimiz bi yer seçip ev alıcaz artık...ama hayat ne gösterir bilinmez tabiiii....yaptığımız planlar değişedebilir..her şeyin hayırlısı..
slm zeytinim.....iyi olmaya çalışıyorum canım...sabah kalktım bi çıkardım afedersin safra çıkmadan midem durulmuyo...1 saat önce kahvaltı yaptım midem uğraşıyo benimle ama daha çıkarmadım inş..başarıcam...çok kötü bi şey ama kola içince midem duruluyo...ama çok sıkıştığım zaman içiyorum az bi şey....bugün içmedim ama....
sen nasılsın kuzum? miden daha iyi olmuştur senin inşl.
ben iyiyim canım benim. geçti çok şükür. nadir de olsa bazen bulantım oluyo ama hiç önemli değil. sennde geçecek az kaldı az daha sabret cnm. ben 16. haftaya girdim. asitli şeyler geçiriyormuş biraz evet. ama fazla yüklenmemeye çalış cnm.
herkes nerede bugün tatil mi yoksa
ohh ne güzel....inş..benimkide bitecek yakında...14.haftaya giricez az kaldı her halde geçmesine....çok fazla içmiyorum zaten..çok zorlandığımda içiyorum..ama oda bi yere kadar götürüyo yine çıkacak çıkıyo geciktiriyo sadece....:)
benimde canım bugün hiç çalışmak istemiyor hava güneşli... dünden bu yana berreyi çok merak ettim acayip stress yaptım
13. hafta bitince benm bulantılarım azalmıştı. 14 den sonrada hepten bitti diyebilirim sadece bazı kokularda felan kusuyorum hala. diğer türlü bitti sıkıntılar. biraz ağrılarımoluyor ara ara okadar. haftaya kontrol var hemde bebeğin cinsiyetini öğrenicez allah nasip ederse.
stres yapma canım hayırlısı olsun diye dua edelim. berremin bazen kist problemi oluyomuş. o nedenle gecikmeler yaşıyormuş böyle. bu ay umutlandık ama kendisi yine kist olabileceğini söyledi. hakkında hayırlısı olsun. tabiki hepimizin isteği hayırlı haberler vermesi ama gelmezsede üzülmek yoookk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?