bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

canım nasılsın. keyfin nasıl bugün? daha iyi misin?

slm zeytinim.....iyi olmaya çalışıyorum canım...sabah kalktım bi çıkardım afedersin safra çıkmadan midem durulmuyo...1 saat önce kahvaltı yaptım midem uğraşıyo benimle ama daha çıkarmadım inş..başarıcam...çok kötü bi şey ama kola içince midem duruluyo...ama çok sıkıştığım zaman içiyorum az bi şey....bugün içmedim ama....

sen nasılsın kuzum? miden daha iyi olmuştur senin inşl.

kızlar albümümde bi bebişin resmi var...çokko sebimli bi kıjj..bende ondan istiyommm.... ama erkek bebişimde olabilir..

Son düzenleme:

ben iyiyim canım benim. geçti çok şükür. nadir de olsa bazen bulantım oluyo ama hiç önemli değil. sennde geçecek az kaldı az daha sabret cnm. ben 16. haftaya girdim. asitli şeyler geçiriyormuş biraz evet. ama fazla yüklenmemeye çalış cnm.

ohh ne güzel....inş..benimkide bitecek yakında...14.haftaya giricez az kaldı her halde geçmesine....çok fazla içmiyorum zaten..çok zorlandığımda içiyorum..ama oda bi yere kadar götürüyo yine çıkacak çıkıyo geciktiriyo sadece....:)

13. hafta bitince benm bulantılarım azalmıştı. 14 den sonrada hepten bitti diyebilirim sadece bazı kokularda felan kusuyorum hala. diğer türlü bitti sıkıntılar. biraz ağrılarımoluyor ara ara okadar. haftaya kontrol var hemde bebeğin cinsiyetini öğrenicez allah nasip ederse.

benimde canım bugün hiç çalışmak istemiyor hava güneşli... dünden bu yana berreyi çok merak ettim acayip stress yaptım

stres yapma canım hayırlısı olsun diye dua edelim. berremin bazen kist problemi oluyomuş. o nedenle gecikmeler yaşıyormuş böyle. bu ay umutlandık ama kendisi yine kist olabileceğini söyledi. hakkında hayırlısı olsun. tabiki hepimizin isteği hayırlı haberler vermesi ama gelmezsede üzülmek yoookk.

inş..benimkide geçer canım...ağrılar hep olcak ondan kurtuluş yok..bebiş yer açtıkça kendine bizde ağrı çekiyoruz mecuren...hadi hayırlısı canım..bakalım kızcen mi yolda oğluşun mu....

doğru canım dua edicez hayırlısını dileyecez ama insanın bi yanı üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…