• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize Nazar mı Değdi (Eşim ve Kızım)

N
Teşekkür ederim arkadaşım cevapların için. Bakalım gene yük bana kaldı. Nedir bu kadınların çilesi. Bide akşam dediki bayramda ben elimi öptürmem.Araya birileri girerse falan belki ama. Olayı babamlara anlatıcamı düşündü sanırım. Bayramdan sonra yine konuşmam. Eşşek kadar adam afedersin.Ettiğine bak

Ne kadar ayip koskoca adam trip atiyor. Kucucuk cocuk icin araya birileri mi girecekmis? Kendi ailesi degil mi? Niye baskasi araya girsin?

Eşim de onu diyor. Benim kızım sana böyle bi kelime kullansa hoşuna gidermi. Evet tabiki gitmez ama ömür boyu konuşmam demem sanırım. Benim kızım sana böyle dese onunlada konuşmazdım diyo. bilmiyorumki nasıl davransam...
Ne yani sizinde kızınızla konuşmamanız mı gerekiyormuş? Saçmalamış burda!
Yağacağın şey; şu an ortalığın yatışmasını beklemek! Ama kızını da sıkı tembihleyip uyarmak!
Aynı ewin içinde 9 yaşındaki çocukla küs kalmayı başaracak kadar gamsız biri olmayacağını düşünüyorum..

Teşekkür ederim arkadaşım cevapların için. Bakalım gene yük bana kaldı. Nedir bu kadınların çilesi. Bide akşam dediki bayramda ben elimi öptürmem.Araya birileri girerse falan belki ama. Olayı babamlara anlatıcamı düşündü sanırım. Bayramdan sonra yine konuşmam. Eşşek kadar adam afedersin.Ettiğine bak
bayramı filan da hesaplamış eşin.
bu neyin inadıymış böyle.
seni üzmek istemem ama şu bir gerçek ki kimse kendi evladına bir kelime için bitti benim için demez,silmeye kalkmaz.
senin tabirinle eşşek kadar adam uzattıkca da uzatmış cılkını çıkartmış.
küçücük çocuk adammı kesti,hırsızlık mı yaptı ne bu böyle.

kızınız 9 yaşında olaraktan evet belki bu kelimeyi kullanmamalı ama
kocanızda cocukmu yani biraz olgunlukla karşılaması gerekirdi diye düşünüyorum
ayrıca fazlamı büyüttünüz acaba s,zde 1 anne olarak daha 6 ay önce kızınızdan önce özür dile hemen filan diye karışmışssınız olaya keşke karışmasaydınız.

Öyle olursa bende hayatımıza bi ayar çekerim. Eşim tamam çok seviyorum.Ama evlatlarımızda çok değerli. Paşa paşa konuşacak ama uzarsa ben çok yıpranacağım. Kimse kusurada bakmasın bi söz için evladımı ömür boyu kimseye ezdiremem...
Bunu demene sevindim kimisi yanlış anlasilmasin ikinci evliliklerde eşini kaybetmemek için çocuğunu yok sayıyor..ama zaten sürecek birşey değil eb fazla iki gün sürer merak etme canım

seni üzmek istemem ama şu bir gerçek ki kimse kendi evladına bir kelime için bitti benim için demez,silmeye kalkmaz.
Evet katiliyorum, bayrami bile hesap etmis , cok Itici

Ne yani sizinde kızınızla konuşmamanız mı gerekiyormuş? Saçmalamış burda!
Yağacağın şey; şu an ortalığın yatışmasını beklemek! Ama kızını da sıkı tembihleyip uyarmak!
Aynı ewin içinde 9 yaşındaki çocukla küs kalmayı başaracak kadar gamsız biri olmayacağını düşünüyorum..
Değildir gamsız.Merhaetlidir benim eşim. düşüp biyerleri kanadığında onlarla ağlar. Akşam olaydan sonra balkona çıktı bende arkasından gittim.Gözleri dolu doluydu. Dua ediyorum sürekli geçsin diye.Yoksa ben mutsuzluktan ölücam :(

Eşiniz evde baba otoritesini sağlayamamış, kızınızla arkadaş gibi olacağım diye dozunu kaçırmış biraz. Kızınızda bu yüzden arkadaşına kızdığında konuşur gibi konuşmuş eşinizle (tasvip etmesemde şimdiki nesilden maalesef bu tür kelimeleri çok sık duyar oldum hele de liseli kızların ağzında erkekten beterler) Burada her iki tarafta hatalı, kızınız kullandığı kelimeden dolayı, eşinizde aradaki mesafeyi ayarlayamayıp otorite sağlayamadığı için.

Değildir gamsız.Merhaetlidir benim eşim. düşüp biyerleri kanadığında onlarla ağlar. Akşam olaydan sonra balkona çıktı bende arkasından gittim.Gözleri dolu doluydu. Dua ediyorum sürekli geçsin diye.Yoksa ben mutsuzluktan ölücam :KK43:
Bence çok büyütüyorsun. Merhametlidir benim eşim diyorsan bu paniğin neden?

Ben dedim önümüz bayram heralde bayramdada küs kalıcak halin yok diye.Ondan sonra dedi o cümleyi.Ya paşa paşa barışacak yada gerisini söylemeye benim içim elvermiyo...

valla herkes babaya yüklenmiş ama 9 yaşındaki bir çocuk anasına babasına hayvan diyemez,bu durumda öz baba gibi davranan üvey babada bunun altında artniyet arar..adam uyarısını yapmış kızınıza o kelimeyi kullanmaması gerektiğini iyi öğretmeniz gerekirdi..

Bence çok büyütüyorsun. Merhametlidir benim eşim diyorsan bu paniğin neden?
İnsanoğlu içinde bulunduğu kötü durumu dünyanın en kötüsü sanar hep. Bende çok üzgünüm şuan.Ve ne yapacağımı gerçekten kestiremiyorum.Panik değil üzüntü diyelim...

Bu samimiyeti esiniz yaratmis kiziniza arkadas gibi davranmis o ince cizgiyi esiniz gecmis önce. Evet kızınızin söylediği hiç güzel bi kelime degil ama bu kadar büyütülmemeli.

Eee yani hayvan dedi diye kız onun için bitti öyle mi
Hayret bişey ya
Eğer bir aile olmak istiyorsa ilginin yanında sabır da gerekir daha bu çocuk ergen olacak ona kendi kızını da 2. kere de siler miydin deyin...Olmaz öyle tamam içinde sevgisi kendi kızıyla bir olamaz belki ama ikisine de eşit davranmak zo-run-da
sinirlendim ve üzüldüm kızını için...

valla herkes babaya yüklenmiş ama 9 yaşındaki bir çocuk anasına babasına hayvan diyemez,bu durumda öz baba gibi davranan üvey babada bunun altında artniyet arar..adam uyarısını yapmış kızınıza o kelimeyi kullanmaması gerektiğini iyi öğretmeniz gerekirdi..
İşte tam arada kalmak buna deniyo sanırım...

bayramı da söylemiş ya çok enteresan, hesaplayarak mı küsmüş? ay senin durumun çok zor ya, eşin bana hiç samimi gelmedi arkadaşım
banada
şurada evlenelı ne kadar olmuşta
9 yasında koskocaman bır kızla yuvarlanıyor makas alıyor
cok gereksız geldı bana

Bende hep derim yapmayın şöyle oyunlar sonu iyi bitmiyo diye.Ama dinletemedim. Oyun oynarken iyi ama can yanınca kötü. Ay demeyin böyle.üzüntüden kahroluyorum zaten. Seviyodur ya kızımı. Ben kızları hiç ayırmadım birbirinden. Görünüşte oda hiç ayırmadı.Diyorki benim kızım sana böyle bişey dese onunlada asla konuşmam.Ama evlatlarımıza böyle mi yol yordam göstereceğiz.Çok üzgünüm. İnşallah düzelir diye umut ediyorum :KK43:
Hiç inanmadım kendi kızı böyle dese asla silemez onu öyle çabucak...kızsın ama silmek ne demek...

Eee yani hayvan dedi diye kız onun için bitti öyle mi
Hayret bişey ya
Eğer bir aile olmak istiyorsa ilginin yanında sabır da gerekir daha bu çocuk ergen olacak ona kendi kızını da 2. kere de siler miydin deyin...Olmaz öyle tamam içinde sevgisi kendi kızıyla bir olamaz belki ama ikisine de eşit davranmak zo-run-da
sinirlendim ve üzüldüm kızını için...
Söyledikleriniz hep aklımdan geöiyor ama bazen içindekileri tutmak en iyisidir diye düşünüyorum. Ve söylemiyorum bazı şeyleri. Şimdi ne yapacağımı kestiremiyor olabilirim ama bu durum uzarsa yanı yıllarca sürecek gibi olursa.Ki bu hiç mantıklı ve akıl karı değil. Bendede kimseye ezdirecek evlat yok. Üzgünüm.

Back
X