Bize neler oluyor ?

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
evet sorum bu bize neler oluyor..insanlığımızımı kaybettik..artık haber okumak istemiyorum..çocuklara hayvanlara yapılan işkenceleri okudukça içim acıyor..biz evlatlarımızı gözümüzden sakınırken bazı anne/baba müsvetleri vurup öldürüyor..nasıl vicdan bu..
yanımızda adam öldürüyorlar gıkımız çıkmıyor ..görüyoruz bakmıyoruz bile..ne komsumuzdan ne yanıbasımızdan haberimiz var..
bize dokunmayan yılan bin yaşasın deyip geçiyoruz..ben çok etkileniyorum..ama yapacak bişey bulamıyorum..

geçen taksimde bir genci fb li sanıp linç edeceklerdi.

Allah korusun,ülkede bir karışıklık olsa kendi insanımız ırakda amerikalının yaptığından daha beter şeyler yapar.

şefkatsiz,merhametsiz,inançsız,duygusuz,sevgisiz,hayasız, vs.............bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz.

ne yazık ki.

bugün gazetede okudum kadın 3 yasında çocuğunu öldürmüş..içim sızladı ve daha niceleri var kim bunlar nasıl yapıyorlar anlamıyorumki..

geçen gün duymuştum..
bir anne yeni doğmuş bebeğini kamyonun arka tekerinin arkasına koymuş ezilsin diye..
be kadın git bir camiye hastaneye falan bırak..bu kadar mı kaybettin analık duygunu!!
Allah sadece anne olmayı isteyenlere versin..böyleleri yaşamayı bile hak etmiyor bence..yazık..nasıl bir dünyada yaşıyoruz..

ben haber ne dinliyorum,ne okuyabiliyorum.
psikolojim bozuluyor günlerce,kahroluyorum bu çocuk haberlerine.

Ben de artik bakmiyorum,kaciniyorum,hep kotu seyler hep kotu seyler ! Nasil oldu da insanlik bu hale geldi,boyle taslasti.Millet sadece kendi zevkini dusunerek her seyi yapiyo,iyiymis kotuymus umrunda degil.Adam gibi insan kaldi mi,kaldi evet ama maalesef bulmak artik zordan da ote...Rabbim bu tur insanlara,ki insan demeye utaniyorum,elbet yaptiklarinin hesabini soracak,hic bisey karsiliksiz kalmaz.

modernleşiyoruz sözde... cezalar yetersiz artık hiçbirşey suç sayılmaz oldu. yavrusunu öldüren annelere müebbet verilip sonrasında cezaları düşürülüyor. buna ceza indirimi varsa benim dicek sözüm zaten bitmiştir... allah sonumuzu hayır etsin. evlatlarımızı sevdiklerimizi korusun ben çok korkuyorum gelecek hiçte güzel gelmeyecek

Son düzenleme:
amerika ya da avrupada haberler bizim ki gibi şiddet içerikli değil.

rant için milletin ruh sağlığı ve toplumun sosyal yapısını bozuyorlar.

bilmediğimiz vahşetleri öğreniyoruz.

modernleşme adına birileri aşağılık mahluklara dönüşüyor.

Bir kadın düşünün annelik duygusu ile hayata başlayan, anneliği tatmak isteyen bu uğurda çaba harcayan yavrusuna sonunda kavuşan onu büyütmek isteyen aklındakileri yüreğindekileri yavrusuna aktarmak isteyen.

Sonra bir yaratık düşünün anasının minik kuzusunu iğrenç emelllerine alet eden, eden minicik yavrudan medet uman, zevk alan ve onu cennete gönderen iğrenç bir mahluk düşünün.

O anne her an her dakika ölüme giderken acısını unutamazken birileri tutsun bu namussuzları beslesin... verseler bir kaşık suda boğacağım yaratıkların benim paramla yaşatılması kanıma dokunuyor. Cezası idam olması gerekirken 3-5 yıla çıkması nasıl bir ahlakın nasıl bir adaletin sonucudur bilmiyorum.

Gazeteleri nerdeyse sadece bu haberlerle dolduracaklar.
adım adım kıyamete yaklaşıyoruzz.
bazen diyorum ki kıyamet biran önce olsun kurtulalım bunlardan.

Yavrusunu öldüren ona işkence eden hiç bir yaratığın yaşamaya hakkı yok ve olmamalı da.

Son düzenleme:
Artık haberler içime baygınlık veriyor.Çocuklara,kadınlara yapılan işkenceler içimi acıtıyor.

En yakından tanık olduklarım hayvan barınaklarında gördüklerim.Tecavüze uğramış,zevk için işkence edilmiş,sakat bırakılmış,akla gelmeyecek eziyetlere maruz kalan dilsiz sessiz canlarım.Bazılarını kurtarıyoruz bazıları başaramıyor.Dayanılır gibi değil.El ermiyor güç yetmiyor o kadar çoklar ki.Ne kadar kurtarsak kardır diyoruz ama bazen kurtarmak bile kötülük oluyor.Eziyet gördükleri sokaklara geri dönüyorlar.Ne zaman bir hayvanın son nefesini verdiğini görsem isyan edesim geliyor. Allah'ın yarattığı en üstün varlık insan neler yapıyor.İçim acıyor artık.Ceza yok yaptırım yok ama en kötüsü merhamet yok.Bu beni çok ürkütüyor.İnsanların merhametlerini ve canlılara duydukları sevgiyi kaybetmeleri ürpetiyor beni düşündükçe.Allah sonumuzu hayır etsin.

konuyu okuyunca bende anlatmak istedim ne hale geldiğimizi
1 ay kadar önce istanbulda metrobüsteyim
her zaman olduğu gibi iş çıkış saati metrobüs tıklım tıklım
üst üste insanlar,
bir kaç kişi önümde bir kadın var ama kadın bişeyden rahatsız olmuş belli sürekli sağına soluna bakıyor
derken kadın arkasında ki adama bağırmaya başladı
utanman yok mu senin
senin annen kız kardeşin yok mu ahlaksız diye
adam kadını taciz etmiş
adam tepki verdi ağıza alınmaacak laflar söyledi
kimseden çıt çıkmıyor
derken metrobüs durakta durdu kapının önündeler
adam kadını saçından tutup metrobüsten indirdi
resmen kadını sürükleyerek dövmeye başladı
ve metrobüste en az 200 kişi var
kimse inmedi
ben bağırmaya başladım bi kaç erkek insin ne olur vicdanınız yok mu sizin diye
ben tek kadın inemiyorum o kadını nasıl sürükledi kımıldıyamıyorum
ben bağırmaya başlayınca metrobüs şöförü kapıları kapattı ve ilerledi
ineceğim durağa kadar sinirden ağladım

Bencil oldu toplumumuz. herkes kendi paçasını kurtarma derdinde. bana dokunmayan yılan hesabı...
bende bebek haberlerine çok üzülüyorum. kadın doğrumus çukura atmış
bi haberde de adam karısını öldürmüş evin bodrumuna gömmüş açıklama olarak da evi üstüme yap dedi demiş. ne birine güvenilip arkadaş, dost, sevgili olacağı kalmadı. analar çocuğunu öldürüp, babalar kızlarına el sürebiliyor artık. böyle bi ş..z toplum oluyoruz. hepsi kıyamet habercisi...

hatta dün bi haber okudum yabancı ülkenin birinde moda çıkmış. artık çiftler bebeklerinin kimliklerine cinsiyet yazdırmıyorlarmış. çocuk belli bir yaaşa gelince kendi seçecekmiş cinseyitini. klasik kıza pembe erkeğe mavi, ne bilim kıza bebek erkeğe araba gibi ayrımcılık olmıcakmıs. büyüklerin giydiği renkler de giysiler falan alınacakmıs o çocuklara. ne biçm düşünce anlamadım ki... pskiolojisi bozuk insanlar gittikçe çoğalacak örnekteki gibi...

Bence amerika ve avrupa konusunda yaniliyorsun. Ben oraliyim ve daha gecen hafta yasadigim ilce'de organ mafyalarinin ellerini kollarini sallayarak gezdiklerini ogrendik. Polis ise birsey yapamiyor cunku ispat yok,eee bizim cocuklarimiz okuldan yuruyerek gelmek zorunda kaliyorlar, onlar ne korkularla geliyorlar biliyormusunuz? Daha gecen ay Amerika da yasayan kuzenlerimi dovmusler, ve doven kisiler ortada yoklar.. polis ise ariyor guyaaa
Medya belki buradaki siddetli olaylari gostermiyor ama gostermemeleri olmadigi anlamina gelmez..

Bence amerika ve avrupa konusunda yaniliyorsun. Ben oraliyim ve daha gecen hafta yasadigim ilce'de organ mafyalarinin ellerini kollarini sallayarak gezdiklerini ogrendik. Polis ise birsey yapamiyor cunku ispat yok,eee bizim cocuklarimiz okuldan yuruyerek gelmek zorunda kaliyorlar, onlar ne korkularla geliyorlar biliyormusunuz? Daha gecen ay Amerika da yasayan kuzenlerimi dovmusler, ve doven kisiler ortada yoklar.. polis ise ariyor guyaaa
Medya belki buradaki siddetli olaylari gostermiyor ama gostermemeleri olmadigi anlamina gelmez..

İnsanın durumun sıcaklığından aklına gelmiyor ama böyle bir durumda lütfen 155 i arayın. kimse müdahale etmiyorsa bilin ki polis müdahale edecektir. ve o ahlaksız belki bir daha birini taciz edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…