bize sormadan plan yapmışlar

miray2626

deniyordum seni, sen seversin bunu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
181
63
38
37
2 gün sonra görümcem gelecek. onun eşinin köyüne gideceklermiş. kayannam hiç sormadan bana hep beraber gideriz dedi plan yaptı. bende asla gitmek istemiyorum benım hiç bırseyım olmuyor. artı daha once gıttım hıc rahat edemedım eşime soyledım tamam gıtmeyız dedi. ama hala sinirim gcmedi. nasıl tepki vermelıyım bana sormadan yapılan bu plana?

ama uzatırsanız eşinizle sorununuz olur tartışırsınız diye diyorum tatlım kaynanan görümceni düşündüğüm için degil eşinle ters düşmeyin onlar yüzünden

Ben senin yerinde olsam sırf eşimle aram bozulmasın diye giderdim ama ilk fırsatta bende kimseye sormadan plan yapardım

konu sahibi sanırım, o an kayınvalidesine ne söylemeliydi diye soruyor, sonuçta her şeyi kabul eden kendisine bir şey sorulmasa bile rahatça plan yapılabilen biri gibi algılanmak istemiyor...
Konu sahibi arkadaşım gitmek istemiyorduysanız o anda "ben çok sıkılıyorum anne siz gidersiniz ben gelmem"derdim.. böylece boşa plan yaptıklarını anlardı..

zaten gitmiycem ama sinir oluyorum eşimle beni dahil etmelerine 2 gün iznimizvar onuda ordamı harcıuycaz

Ne kada abartıyorsunuz öfkenizi. Kv niz beraber gidelim demis. Siz istememissiniz esınız de tamam demis olmus bitmiş. Sanki kadın sacınızdan sürükleyio götürüyor. Aynı olay da anneniz arayıp yengemizin koyüne hep beraber gidelim deseydi acaba annenize de böylesine öfkeyle kinlenebilecek miydiniz. Bu tarz duyguları boyle abartılı yaşadıkca kv gelin iliskilerinden bi yol olmaz

Emrivakileri ve bu oğlunu gelinini " çanta" olarak gören kv den nefret ediyorum
Bidaha olursa aynı şey bizim işimiz var anne! Bize sormadan bizli plan yapma de

canım bence al karşına konuş veya anında yapıştır cevabını bizim planımız başka diye.. saygısızlık bu

Esin gitmeyiz deyip seni kirmadiysa neden bosa sinir yapip tavrini belli etmeye calisiyon ki zaten gitmicen ne otur kocanla keyfine bak :)

"Hep beraber gideriz" gayet masumane bir soz. Kadin kapiya gelmis de zorla goturecekmis gibi tepki vermissiniz.
Esiniz tamam demis, daha ne uzatiyorsunuz Allah askina? Sorun cikarmayin. Soz konusu kayinvalide olunca ofkeler, tepkiler de boyle abartili olmak zorunda galiba. Azicik iletisim kurmayi bilin de kayinvalidenize uslubunca soyleyin madem derdinizi. Amma abartmissiniz, yoktan sorun cikariyorsunuz resmen.

Ne var ki bunda? Görümcenizin eşi size bir şey mi yaptı arkadaşım? Ne olur büyüğünüzün hatırı için gitseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…