• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bize sormadan plan yapmışlar

2 gün sonra görümcem gelecek. onun eşinin köyüne gideceklermiş. kayannam hiç sormadan bana hep beraber gideriz dedi plan yaptı. bende asla gitmek istemiyorum benım hiç bırseyım olmuyor. artı daha once gıttım hıc rahat edemedım eşime soyledım tamam gıtmeyız dedi. ama hala sinirim gcmedi. nasıl tepki vermelıyım bana sormadan yapılan bu plana?
tezzz kellesi vurula bu kaynananın senin gibi geline bu yapılır mı,sakın sakın bir daha gitme,hemen ilişiği kes.daha olmazsa eşinden boşan gene onlarla görüşme:KK59:

Bi art niyet goremedim hep beraber olun istemistir muhtemelen kayinvalideniz.. yani gorumceniz uzaktan geliyor anladigim kadarıyla. Eşi de kendi cevresini ziyaret etmek isticektir dogal olarak. Sizi ve esinizi katarak kardesler daha fazla beraber zaman gecirsin istemis olabilir. Buraya kadar bi sorun yok. Sizin katilmak istememeniz de normal. Buraya esim gidelim diye diretti gibi bi komu acsaydiniz anlardim ama esiniz de saygi duymus problem etmemis. Ee daha ne ? Hayir kv surekli emrivakilerle gelse size tamam da 1 kerelik birsey icin abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Yani sonucta gitmek istemiyosunuz ve gitmiyceksiniz konuyu orda kapatin tatsizlik çıkmasın boşuna.

Sizi sevdikleri için yanlarinda görmek istemişler. Amaçları beraber vakit geçirmek sanırım. Sanki küfretmisler gibi tepki veriyorsunuz.

Kendisine bir sorup da fikrini alacak kadar bile önemsememişler.
Sanırım bu önemsenmemek durumu canını sıkıyor.

Eşiniz anlayışla karşılamış bence düşünüp düşünüp kendinizi hırpalamayın çünkü insanlar bu huylarından vazgeçmiyorlar :KK12:

2 gün sonra görümcem gelecek. onun eşinin köyüne gideceklermiş. kayannam hiç sormadan bana hep beraber gideriz dedi plan yaptı. bende asla gitmek istemiyorum benım hiç bırseyım olmuyor. artı daha once gıttım hıc rahat edemedım eşime soyledım tamam gıtmeyız dedi. ama hala sinirim gcmedi. nasıl tepki vermelıyım bana sormadan yapılan bu plana?
Sert çıkışmayın bence sonunda size patlamasınlar. Eşinizle de aranız bozulmasın. Gelmeyelim biz deyin rahat edememenizi anlıyorum çok doğal baktınız ısrar ediyorlar o zaman istemediğinizi rahat edemediğinizi söylersiniz. Böyle durumlarda ofkeyle yaklaşınca eşlerle olan durumlar kotuleşiyor diye okuyorum forumlarda ona göre cevapladım siz kendi huzurunuzu bozmayın istemiyorum diyin..

Eşiniz tamam gitmeyiz demiş neden sinirleniyorsunuz ki anlamadım eşiniz hayır gidicez diye diretse anlardım da yani belki de görümcenin eşinin ailesi topluca gelin istemiştir ama gitmeyecekmişsiniz daha ne yani boşverin.

Back
X