Bizi ayakta uyutan kardeş

Gerçekten durumunuz zor, kendini düzeltmek bile zorken siz başkasını düzeltmeye çalışıyorsunuz.
Şeytan diyor bu konu linkini kardeşine at yorumları okusun ablasını ne kadar üzdüğünü görsün belki aklı başına gelir.

Bir sorum ve bir önerim var

1) Tam burslu olan okul, bu kadar uzun suredir sinifta kalinca bursu coktan kesmis olmaliydi? (Tam burslu okumus biri olarak soruyorum) siz akademik durumunu ogrenci sisteminden vs bir sekilde öğrenmeye calisin.

2) Bu bölümün onlisans programi var ise iki yil okudugu krediyle onlisans mezuniyeti alabilir (elektrik teknisyenligi vs) ve kpss'yi oyle zorlayabilir. Memuriyetini aldiktan sonra psikolojisine de toparlar dgs ile gecis yapip lisansı bitirir.

125 kredisini 2 donemde bitirebilir ki emin olamadigim icin bisey diyemiyorum, okulum 1 donemde alinabilecek kredi sayisini bilmek lazim.

Zaten art niyetli olsa kesinlikle onu hayatımdan çıkarırım.çocuğun bir sorunu var belli ama hayat onun kendine gelmesini beklemiyor işte bu yılda böyle giderse atılacak okuldan bütün emeklerimizde heba olacak.birde çok yalan söyledi bu konuda kaç kere konuştum yeri geldi kızdım tamam diyor ağlıyor ediyor sonra yine aynı şeyler.benim okulum bitmişti iş güç sahibi olmuştum bende etkilendim tabi sapasağlam babam bir günde yok oldu.annemde çok etkilendi ben artık korkuyorum gerçekten Allah korusun onada birşey olacak diye.sonsuza kadar sahip çıkamam ki kendi biraz çaba harcasın istiyorum gittiğimiz psikiyatri doktorlarıda ilaç verip yolladı hiç ciddiye almadılar o zaman obsesif kompulsif bozukluk var ama çok ciddi birşey yok demişlerdi zaten dersleride bu kadar kötü değildi.şimdide düzgün birini bulup götürmek istiyorum ama kendine güveni falan yok napıyım bilmiyorum işimde o kadar yoğunki

Aynen öyle inan ben bir bölüm okusam diplomasını bunun üstüne yapsam hani öyle imkan olsa girer okurum daha az uğraşırım.inan bunları okusa bile düzelmez hiçbir sorumluluk hissedemiyorum bu konuda diyor üzülsemde hani sanki hiç elinde değilmiş gibiymiş anlam veremiyorum yani.sanırım benim elimden birşey gelmeyecek bu yılda böyle yaparsa zaten atılacak iki yıl içindekonuyuda çok çaresiz hissettiğim için açtım.

Biz bursu kesilir sanıyorduk 5. Yılda ama kesilmedi sebebini bilmiyorum.bende burslu okudum bizde yarım dönem uzasa bile kesiliyordu hatta o yüzden son yıl çok uğraşmıştım uzamasın diye.e devletten baktım 3.sınıf gözüküyor zaten derslerine baktım 1.sınıf vermiş sorun yok 2.sınıfı vermiş sorun yok ama 3.sınıftan nerdeyse full kalmış çok seçmeli ders alması gerekiyor.bir dönemde 30 kredi alınıyormuş dediğine göre ama sorun o değil bu çocuk 2 yıldır tamam deyip yine yapmıyor hani bu saatten sonra asılsa ders sayısını iki yıl içinde 5’e indirse zaten 3 dönem daha hak falan veriyorlarmış sanırım yani bu yıl kafayı toplaması lazım işten ayrılıp zorlada onu okula gönderemem ki napcağımı şaşırdım.sizin önlisans mevzusunu bir deneyeyim aslında amcamın bulduğu yerde işe girmek istiyor ama onlarda diplomalı adam arıyorlar hani diplomasını alabilsek memur olmasınada gerek kalmayacak ama polislik falan denese olur mu?daha kolay mı memur olur öyle önlisans işini pek bilmiyorum.

Size çok iyi bir psikolog önermek isterim. Kendisi hayat değiştiren terapi yapiyor ve mükemmel farkındalık kazandırıyor.

Tülay kök diye bir psikolog var ünlü, onun eşi var onun kadar bilinmiyor ama mükemmel bir insan. Özgür Kök, kendisi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Eğer en az bir seans alıp kafasindakileri anlatabilirse ona, bu sıkışmışlığından kurtulma şansı olabileceğini düşünüyorum. Kesinlikle denemelisiniz kendisini.

Şımarık dicem de şimdiki nesil hep böyle hep
Ha kardeşimle aramda bi yıl var ama annemin paşası olark büyüdü

Kardesinizin polis olabilecegini dusunuyorsaniz deneyin ama benim polislik hakkinda pek fikrim yok. Onu bilen biri net cevaplasin.

Bircok bolumde 2 yillik egitim sonrasi onlisans diplomasi alinabiliyor, ama sanirim bu bilgi okulunun ogrenci islerinden edinilebilir, hatta okulun bunyesinde yuksekokul da varsa daha kolay olur. Yatay gecisle alip, direkt mezun ederler ya da ozel okul diye birkac ders parasi almak icin ugrasip oyle mezun ederler.
Bursunun kesilmemesine sevindim. Aslinda kafayi toplasa 4 donemlik isi kalmis, halledilmeyecek birsey de degil yani.

Ben bir araştırayım bakayım sağolun inşallah ikna olursa deneyelim bence ciddi yardıma ihtiyacı var.

Kendisi dedi yoksa bence polis olmak pek ona göre değil.dediğinizi araştıralım inşallah oluyordur en azından 2 yıllık diploması olursa hiç yoktan iyidir.bizde sevindik burs işine okula özel mi bilmiyorum.işte kafayı toplasa bitirir bence ama toplar mı mechul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…