http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/420443-ayrildik-olecegim-acidan.html
buraya neredeyse 7 ay önce konu açmıştım..sevgilimle ailesi bizi ayırmıştı biz deli gibi birbirimize aşıkken..
ben masal kadar güzel bir ilişki yaşarken..
ayırma sebepleri 2 sene öncesinden kuzeniyle çıkmıştım o beni sevmediğin söyleyip ayrılmıştı 2 sene sonra kuzeni bunları bile bile aşık olduğunu söyledi ısrar etti ve gönlümü kazandı sonunda.. annesi falan biliyordu ama babası duyunca olmaz demiş evlenemezsin öldürürüm seni vs ağlaya ağlaya ayrılmıştık
7 ayda arada eskiye dair birşey gördüysek yada duyduksak siler misin vs gibi bi kaç mesaj dışında mesajlaşmamıştık..taki 3 hafta öncesine kadar aradı beni rüyamda gördüm iyi misin dedi..konuştuk biraz ertesi gün çağrı bıraktı..yanlışlıkla oldu derken msne çağırdı konulcaklarım var dedi tamam dedim gittim bana hala aşık olduğunu söyledi seni seviyorum dedi özledim diye ağladı..sen benim için farklısın vs yerin dolmaz gibi laflar etti..arada sesini duyayım göreyim dedi tamam dedim bende özlemiştim..bi kaç kez aradı beni bu konuşamadan sonra konuştuk.. bağlanmamaya çalışalım birbirimize dedi..birisi olursa ilk kendimiz söyelyeim dedi..
Bugün ise dedim hep o aramasın bikerede sen ara smyl.. aradım konuşuyorduk ailem kızkardeşim evlendikten sonra baskı yapmaya başladı perşembe gün memlekete gitcem ( 5 saat mesafe) bi kız varmış kızı görcem bakalım beğenirsem evlencem dedi ailem bulmuş ısrar ediyorlar dedi..ben şoksesim değişti tabi hani bağlanmak yoktu dedi.. bende bağlanmayı geç de ne kadr büyük bi meseleden bahsettiğiini farkında mısın sen bana seviyorum dedin benimde duygularımı tahmin etmişsindri böyle bir şeyi sevdiğim adamla bir başkasını nasıl düşüneyim dedim.. Perşembe kızı beğenirsen ilk beni ara olumlu de ondan sonra ne ararım seni ne de irtibata geçmene izin veririm benimle dedim.. o gün konuşur iyi dileklerimi sunar sonsuza kadar biter dedim konuşmamız..daha belli değil yaa boşver olmaz belki dedi..ben ise çok kötüydüm..
üzerinden 7 ay geçti.. hala içimde ona dair bi yangın varken o başkasıyla evlenecek..yada evlenmeyi bile aklından geçirebiliyor..
onu iyice kıyılara köşelere itmiştim hatta bi kişi bile olmuştu ondan sonra..o hep yarım kalan hikayem olacaktı...
seni sevmiyor unut sende diye teselli verirken seni seviyorum demesi yetmişti külleri alevlendirmeye..
şimdi ise o bana dediklerini unutmuş gibi kız bakmaya gidiyor..
bu olmazsa ailesi başkasını bulacak bi başkası bir başkası..
bende içimde ona ait kanayan yaramla oturcam onun fotoğraflarına bakıcam nişan söz..
benimle kurulan mutlu hayalleri başkası yaşıcak..
onunla bir ömür yaşama tadını ben değil bi başkası tadıcak..
bir yanım eksik kalacak.. bütün ömrüm boyunca yarım kalmışlığı yaşıcam..
birşey yaşarken onla olsa nasıl olurdu dicem..
bunlarla nasıl başa çıkarım bilmem..
kötüyüm çok kötüyüm..
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/420443-ayrildik-olecegim-acidan.html
buraya neredeyse 7 ay önce konu açmıştım..sevgilimle ailesi bizi ayırmıştı biz deli gibi birbirimize aşıkken..
ben masal kadar güzel bir ilişki yaşarken..
ayırma sebepleri 2 sene öncesinden kuzeniyle çıkmıştım o beni sevmediğin söyleyip ayrılmıştı 2 sene sonra kuzeni bunları bile bile aşık olduğunu söyledi ısrar etti ve gönlümü kazandı sonunda.. annesi falan biliyordu ama babası duyunca olmaz demiş evlenemezsin öldürürüm seni vs ağlaya ağlaya ayrılmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?