Bizi ayırdılar.. şimdi ise ona evlenmesi için kız buluyorlar..

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/420443-ayrildik-olecegim-acidan.html

buraya neredeyse 7 ay önce konu açmıştım..sevgilimle ailesi bizi ayırmıştı biz deli gibi birbirimize aşıkken..
ben masal kadar güzel bir ilişki yaşarken..
ayırma sebepleri 2 sene öncesinden kuzeniyle çıkmıştım o beni sevmediğin söyleyip ayrılmıştı 2 sene sonra kuzeni bunları bile bile aşık olduğunu söyledi ısrar etti ve gönlümü kazandı sonunda.. annesi falan biliyordu ama babası duyunca olmaz demiş evlenemezsin öldürürüm seni vs ağlaya ağlaya ayrılmıştık

7 ayda arada eskiye dair birşey gördüysek yada duyduksak siler misin vs gibi bi kaç mesaj dışında mesajlaşmamıştık..taki 3 hafta öncesine kadar aradı beni rüyamda gördüm iyi misin dedi..konuştuk biraz ertesi gün çağrı bıraktı..yanlışlıkla oldu derken msne çağırdı konulcaklarım var dedi tamam dedim gittim bana hala aşık olduğunu söyledi seni seviyorum dedi özledim diye ağladı..sen benim için farklısın vs yerin dolmaz gibi laflar etti..arada sesini duyayım göreyim dedi tamam dedim bende özlemiştim..bi kaç kez aradı beni bu konuşamadan sonra konuştuk.. bağlanmamaya çalışalım birbirimize dedi..birisi olursa ilk kendimiz söyelyeim dedi..

Bugün ise dedim hep o aramasın bikerede sen ara smyl.. aradım konuşuyorduk ailem kızkardeşim evlendikten sonra baskı yapmaya başladı perşembe gün memlekete gitcem ( 5 saat mesafe) bi kız varmış kızı görcem bakalım beğenirsem evlencem dedi ailem bulmuş ısrar ediyorlar dedi..ben şok sesim değişti tabi hani bağlanmak yoktu dedi.. bende bağlanmayı geç de ne kadr büyük bi meseleden bahsettiğiini farkında mısın sen bana seviyorum dedin benimde duygularımı tahmin etmişsindri böyle bir şeyi sevdiğim adamla bir başkasını nasıl düşüneyim dedim.. Perşembe kızı beğenirsen ilk beni ara olumlu de ondan sonra ne ararım seni ne de irtibata geçmene izin veririm benimle dedim.. o gün konuşur iyi dileklerimi sunar sonsuza kadar biter dedim konuşmamız..daha belli değil yaa boşver olmaz belki dedi..ben ise çok kötüydüm..

üzerinden 7 ay geçti.. hala içimde ona dair bi yangın varken o başkasıyla evlenecek..yada evlenmeyi bile aklından geçirebiliyor..
onu iyice kıyılara köşelere itmiştim hatta bi kişi bile olmuştu ondan sonra..o hep yarım kalan hikayem olacaktı...
seni sevmiyor unut sende diye teselli verirken seni seviyorum demesi yetmişti külleri alevlendirmeye..
şimdi ise o bana dediklerini unutmuş gibi kız bakmaya gidiyor..
bu olmazsa ailesi başkasını bulacak bi başkası bir başkası..
bende içimde ona ait kanayan yaramla oturcam onun fotoğraflarına bakıcam nişan söz..
benimle kurulan mutlu hayalleri başkası yaşıcak..
onunla bir ömür yaşama tadını ben değil bi başkası tadıcak..
bir yanım eksik kalacak.. bütün ömrüm boyunca yarım kalmışlığı yaşıcam..
birşey yaşarken onla olsa nasıl olurdu dicem..
bunlarla nasıl başa çıkarım bilmem..
kötüyüm çok kötüyüm..

Son düzenleme:
Bu çocuk kaç yaşında canım? Bir de, görüşme ihtimaliniz yok mu yüzyüze?

26 yaşında 0 22 yaşında ben..
gelmez canım.. gel dediğimde gelirsem senden ayrılamam dedi alır götürürüm seni dedi..
bunu diyorsa gelmez..çünkü öyle bi durumda ailesiyle ters düşer..
ailesinden korkusuna yapmaz..

Seni çok seviyor, sana çok aşıksa eğer, senin için ailesini neden karşısına alamıyor. Ondan bunu yapmasını istedin mi hiç. Kendi çalışıyor ve ayaklarının üzerinde durabiliyor mu? Durabiliyorsa eğer, kendi başına bi hayatı varsa, kimseye muhtaç değilse, ara onu anlat duygularını, ondan asla vazgeçmeyeceğini anlat. Sevginin ve aşkın karşısında kimsenin duramayacağını anlat. Ona karşı bir yanlış yapmadığını, sizin aşkınızın böyle sınandığını anlat. İkna et onu yüzyüze gelin. Dayanamam diyorsa da sen git onu görebileceğin karşısına çıkabileceğin bir yerler vardır mutlaka. Elinden gelen herşeyi yap, aileler yüzünden bozulmaması gerektğini anlat ona. Sadece pes etme. Görüş konuş, gerekirse yalvar. Ama en sonunda, bu ilişkiyi kazansanda, kazanamasanda, birşey kaybetmeyeceksin. Elimden gelen herşeyi yaptım ben diyeceksin en azından. Sonrasında; yıllarca "keşke yapsaydım" demenin pişmanlığını yaşamayacaksın.

Canım kendi memur..
ben öğrenciyim kız halimle sen gel diyorsan ben gelirim gidelim birlikte dedim..
ben bile herşeyi göze aldım o alamadı..
ailem de ailem.. ailesini silsin demiyorum ama bi aile ne kadar küs kalabilir ki çocuklarına..
benim ailem küs kalamaz ama onun aileside taş çatlasa 5 6 yıl küs kalır değmez mi dedim bi ömür beraber olmaya..
ne kadar dil döktüm neler söyledim olmuyor kabul etmiyor..
ikimiz için yapalım mutsuz bi yanımız olmasın birbirimizin olalım..
çok paramız da olmasın çok malımızda ama birlikte olalım dedim kabul etmedi yine..
istemedi beni bıraktı ortada.. birisi ayrıl deyince ayrıldık..
ben herşeye katlanırdım yanımda o olsun istedim tek..
ama o korkaklıkla yapamadı..bir düğünde karşılaştık halası git tut elinden götür kaçır bir yuva kur mutlu ol demiş..
düşün halası bile demiş ama o yapamıyor ne kadar bencillik..

Son düzenleme:
Sen elinden gelen herşeyi yaptın mı tatlım. Yani "evet bu benim yaptıklarımın ötesi yok, yapabileceğim son nokta budur. Onunla bir geleceğimiz olmayacak, bugün birlikte olsak ertesi gün annesinin bi lafına beni bırakır" diyebiliyor musun. Eğer elinden geleni fazlasıyla yaptıysan, o iş tamamdır. O insan gerçek aşk değildir, o senin bi ömrünün geçireceğin biricik eşin değildir kafan rahat olsun. Gencecik, öğrenim gören bir kızsın sen sonuçta. Önüne "işte bu ya, bu benim gerçek aşkım" diyebileceğin biri mutlaka çıkacak. Aradan yedi ay geçmiş, eğer söylediğim düşüncelerdeysen, sil engelle, numarası, msnini. Çıkart hayatından tamamen. Şu hayatta senden daha değerli hiçbirşey yok. Onun kafanı karıştırıp, hayatını mahwetmesine izin verme ve kendi hayatında [çok değerli ailesiyle (!) ] kaybolup, kahrolsun.

Senin tüm ısrarlarına ve halasının sözüne rağmen hala kaçmayı göze alamıyorsa üzgünüm ama sözde seviyor seni bence. Erkek milleti böyledir kanmamak lazım. Sen de önüne bak artık zaman gerek şu an sana sadece bi'bakmışsın biri girmiş hayatını unutuvermişsin geçmişi..

o şimdi yeni kız görcem beğenicem heyecanında..
ama işler ciddiye binsin daha 3 hafta bile olmadı seni seviyorum aşığım diyeli..
o zaman kızla napıcak çok merak ediyorum herşey sıradanlaştığında..
o ilk heyecanı gidince..
herkes ondan fazla niyetli beni kaçırması için ama o korkudan hiçbirşey yapamıyor..
sonunda evlenip mutsuz olup beni arar sonra seni unutamadım diye..
birde peşime takılır artık o halde tam olur..
ben kendime üzülüyorum hala içim bazen onun için yanarken
o kadar rahat evlenebilirim diyor ki..
Ama Allahım büyük içimdeki yarım kalan herşeyi o acıları yaşanmamışlıkların verdiği hevesi siler atar..
erkek milletine güven olmuyor hiçbir zaman..
korkak şeyler..

canım hayırlısı olmuş senin için seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor belli ki.sevgini hakedecek biri çıkar umarım karşına bide nacizane tavsiyem kimse için aileni bırakma kaçmaya falan kalkışma

Bosversene be guzelim, yol ver gitsin. Ondan sana hayir gelmez, ailesine bu kadar bagli bi adamdan ne bekliyorsun...
EX ten NEXT olmaz, kendi yolunu cizmek zorundasin artik.

ben ondan bir şekilde soğumuştum..
sevmiyor seni kızım sende sevme vs diyerek ondan uzak tutumuştum kendimi..
arayıp seviyorum aşığım diye ağlayana kadar çok sert duruyordum ona karşı..
şimdide seviyorum falan demedim ama anladı tabiki halimden bakışlarımdan..
benim unuttuğum şeyleri yeniden hatırlattı yeniden gün yüzüne çıkardı..
onun evlendiği duyarsam ki duyarım yakınımdan biri artık nasıl olurum kimbilir..
canım o kadar yanıyor ki..
o sevmese bile ben çok sevmişim..
hep yarım gibiyim herşey eksik gibi onsuz..
bir yanımda hep o var onunla kurduğum hayaller..
onun başkasının gözlerine bakıp mutlu olmasını kaldıramam ki..

çok kötü bi durum çok acı ne diyim rabbim yardımcın olsun

dün öğrendimkız muhabbetini saat gece 23 civarıydı..msnde konuşmak isterdim ama çok uykum var vs dedi..
bugün bi yolunu bulup facesine bakıp saat gece 12 de netteymiş hala..
bana da uykum var demişti çok yorgunum demişti..
insan dediği kadar aşık olsa sevse ki kaç aylardır görmemişsin heyecan yapar gelir ama o gelmedi üstüne yalan söyledi..
amacı benim küllenen duygularımı ateşleyip beni üzmekmiş herhalde..
Allahım yaptıklarını yaşatsın ona da ben göreyim seyredeyim..
Sevgimin ona kıyamamasını kullandı ya ne diyeyim..

Gösterilen kızı beğenmiş sonuç olumluymuş..
rüyamda 2 gündür o ve onun düğünü ile ilgili şeyler görüyorum:S:S
canım çok yanıyor..

bu durumun aynısını bizim burdaki komsumuz yasadı..

cocugu ayırdılar kızdan.. baskasıyla evlendirdiler..

ne kendisi ne de o kız birgun mutlu olabildi... sonradan ogrendi baskasını sevdigini cocugun ve cocugun ailesine kızdı madem biliyodunuz da benim basımı neden yaktınız diye...

o zaman o duruma yorum yaparken de solemiştim yine solıcem.. o cocuktan o kıza da esine de hayır gelmedi

bundan da ikinize de hayır yok

bole adamların kendilerine bile hayrı yok

erkek dedigin casur olcak yurekli olcak alıcak karsısına herkesi...

diger turlusunden kose bucak kaç hele bole anneci babacı baskasının lafına giden tiplerden... annedir babadır sevilir sayılır ama bu durum cok farklı

bu anne babanın etegine girmek bu kendi kararlarını verememek demek

bu 26 yasında hala kendini 16 yasında sanmak demek

bu kendi hala cocuk kalmıs adam senin cocuklarına da zaten baba olamazdı demek...

daha ne uzuluyosun onun icin.. o kendi kendini atese atmıs resmen
sende ardından uzulup yas tutup en guzel caglarını aglayarak mı gecirceksin

deger mi?

sonra cok uzulur kafanı vurursun bunun icin mi uzulmusum ben diye...

Şu an zaten ne baba olabilir ne de bana sevgili..
artık benle arasında hiçbirşey olamaz..
bende işte ahh diyorum seviyorum dediğine inandım yürekli sandım..
geçen gün kimle evlenirsem evleneyim kalbimin içinde hep sen olacaksın dedi..
beni seve seve evleniyor o garibime gidiyor..
karşımda aplayıp sızlayan insan evlenmeye zorlanan kızlar gibi tıpış tıpış gidip evleniyor:S
ben buna mı yanmıştım zamanında yüreğim bunun için mi çarpmıştı.. bunun için mi canımdan vaz geçecek kadar çok seviyorum demiştim..
hayal kırıklığı..

seni çok iyi anlıyorum canım,allah böyle ailelerin belasını versin ne diyim..bizim de basımızda sorunlu aile var,ama erkek arkadasım cok katı duruyor onlara karsı...seninkinde böyle bir tepki yok o yüzden iyi düşün derim..

Seni neden istemiyorlarmış?Sorun ne yani?Ortada büyük bir sorun yoksa ayrılık neden?Birbirinizle acınızı sevincinizi paylaşmışsınız.Yaralı kalmış yürekler.NEDEN bütün bunlara sebep olan?

Az bile etmişler arkadaşım bu ne demektir yaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…