Bizi ayırdılar.. şimdi ise ona evlenmesi için kız buluyorlar..

size sahip çıkamamış.. yerim onun Bahanelerini.. Ben de sevgilimin kuzeniyle yıllaaaar önce nette konuşmuşum, flört etmişiz, kamera açip sohbetler etmişiz sabahlara kadar.. sonra yüz yüze görüşme kararı alınca Ben cesaret edememişim nette taniştiğim Bi adama güvenemem diyip görüşme yerine gitmemişim.. neyse aradan 4 sene geçtikten sonra Bi öğrendim ki o adam şuanki sevgilimin halasının oğlu :44: tabi hala oğlu tanıdı Beni, ama çaktırmadık ailelere.. hala oğlu duruma Bozuldu, her türlü sosyal paylaşım sitesinden sevgilimi ve ablasını sildi engelledi. ama durumu da aileye çaktirmadi sağ olsun.. sevgilim de kapattı konuyu. ama szin durum farklı.. Bile Bile Başlanmış.. hani Benim sevgilim ayrılsa Bitirse tamam dicem haberi yoktu olabilir ama seninki Bile Bile Başlamış ve sonradan yan çizmiş.. canını hiç sıkma. sana karşında dimdik duran adamlar lazım..

benim anlamadığım bir durum var cnm mazur gör dediklerimi. neden bile bile kendine acı çektiriyorsun. tmm severek ayrılmışssınız ama bitmesi gerekiyormuş bitmiş. neden hala konuşuyorsunuz . sana evlilik durumundan bahsediyor. bu sadece kendinize acı çektirmek başka bişey değil. madem adam evliliğe harbi harbi ciddi sende kendi yoluna dön artık. geçmişe bakış ahlanma. zordur bilirim ama madem onun için bu kadar kolay senin içinde olmalı.

Az bile etmişler arkadaşım bu ne demektir yaa!

evet ben kimseden gizlemedim yaptığım şeyi daha bana selam dediğinde ben şu kızım biliyorsundur dedim..
o da evet biliyorum ama aranızda olan olayları da biliyorum dedi..
netten görüştük bi kerede yüz yüze görüştük..
o başkasını sevdiğini söyledi.. ve gitti..
bende ilk başta çok olmaz dedim ama kalbim sevdi engel olamadım hayır dediysem de..

ben yine de büyük konuşmayın derim..
birgün benim kadar içiniz acırsa anlarsınız..

seven insan asla sevdiğinden vazgeçmez.o ailesini senin için silemediyse senin için taşı bile oynatamaz yerinden.
yerinde olsam msj yazardım.ve derdimki:senin için ben herşeyden vazgeçtim ama sen bunu yapmadın bana sevgimize sahip çıkmadın.gerçi ben anladımki sevgimiz değil sevgimmiş.sen beni sevmemişsin ben seni sevmişim.seninki hevesmiş geldi geçti.boşuna çabaladım senin için.sen aslında benden vazgeçtiğin an herşeyi bitirmişsin.
falan derim.öyle bi ağır konuşurumki rahatlarım sonrada hayatımdan silerim.tlfonumu değiştiririm msnmi bana ulaşabilecek herşeyi engellerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…