meraba bayanlar ben 24 yasindayim 3 yasinda bi kizim var dün esimle kavga ettik kavga sebebimiz halasiin oglu onun neler yaptigini bildigi halde esim onla gezmekten bikmiyor dun isten geldikten sonra bi yakinimiz hastanedeydi onu ziyarete gidelim dedim yorgunum dedi ben evden alisverise ciktim benim arkamdan oda cikmis ertesi gun ben annemle babamla gittim hastaneye bana tavir yapiyoo dedim sana bugun sorsaydim bugunde yorgun olacaktin bize gelince niyeyse hep yorgunsun dedim oda ben sizi cekemiyorum dedi bende kizimi aldim ciktim annemlere geldim son zamanlarda cok degisti telefonunu hep benden kaciriyo o halasinin ogluda evli ama kirmadigi ceviz kalmamis hergun onla bulusuyor aksam annemlerdeyim bana msj yaziyor kal orda gelme anan iyi doldursun senii diye bende halasinin ogluna ailesini yani bizi tercih ettigini söyledim evet kadin her zaman bulurum halamin oglunu bulamam dedi bu cok agir olduukizimi düsündügüm icin bunca zaman sabrettim bu arada 5 yillik evliyim lutfen akil verin ailem her zaman yanimda destekcim cok saolsunlar
Eşiniz suç bastırmaya çalışıyor. Kendince üste çıkmaya çalışıyor. Korkarım hayatında biri var. Eşinizin ailesiyle konuştunuz mu. Aranız nasıldır. Nasıl insanlar.
annemde bu adamla vakit gecmez diyor zaten ailem karsiydi benim bununla evlenmeme ama severek evlendik biz fenada gitmiyordu evliligimiz bu son sene cok degisti bilmiyorum bendenmi SIKILDI biraz uzak kalmak iyi olacak son gunlerde cok tartisir olduk evlilikler 5 senede oturur derler bizimki o senede bitecek heralde, yorumlariniz icin cok tesekkurleruzun bir süre iletişimi kes sakın telefonlarına cevap verme eğer burnu sürtülürse ne ala yok böyle daha rahatsa bu evlilik zaten bitmiş olur hoş böyle bir adamla bir ömür geçirilirmi oda ayrı
annemde bu adamla vakit gecmez diyor zaten ailem karsiydi benim bununla evlenmeme ama severek evlendik biz fenada gitmiyordu evliligimiz bu son sene cok degisti bilmiyorum bendenmi SIKILDI biraz uzak kalmak iyi olacak son gunlerde cok tartisir olduk evlilikler 5 senede oturur derler bizimki o senede bitecek heralde, yorumlariniz icin cok tesekkurler
halasinin oglu ona kazigi atti zaten canim biz tasinirken yardim etmisti onun bile lafini etmis sagda solda esimi kasdederek beni kiskaniyo deis ama nerde bunu anlayacak okuz ben maddi olarak esime bagli deilim canim viyana yasiyorum calisiyorum kazaniyorum cok sukur ondanda fazla aliyorum hicbirseye ihtiyacim yok benim tek dusuncem kizim telefon acmam zaten bu agir aflardan sonra o kadar kücülmem onun telefonlarina cevap vermiycem hatta kara listeye alacam otomatik reddetsin telefonBu ağır laftan sonra sen ondan birşey bekleme değer verme gerekirse işe gir kendi adına kredikart çıkar yani demek istiyor ki seni her an hayatımdan çıkarabilirim ! Sende ayağını denk al ! Bundan sonra ondan başka şeylere yönel telefon dahi açma o hala oğlu ona iyi bir kazık atacak ,beklemede kal!
halasinin oglu ona kazigi atti zaten canim biz tasinirken yardim etmisti onun bile lafini etmis sagda solda esimi kasdederek beni kiskaniyo deis ama nerde bunu anlayacak okuz ben maddi olarak esime bagli deilim canim viyana yasiyorum calisiyorum kazaniyorum cok sukur ondanda fazla aliyorum hicbirseye ihtiyacim yok benim tek dusuncem kizim telefon acmam zaten bu agir aflardan sonra o kadar kücülmem onun telefonlarina cevap vermiycem hatta kara listeye alacam otomatik reddetsin telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?