- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.021
:13:burdamısın birtanem
canım bende iyiyim midem bulanıyor üşütdüm her haldehoşgeldin güzel meleğim burdayım tatlım, bende 2 gündür aynuru düşünüp duruyorum nerelerde bu kız hayırdır inşallah, acaba midesi çokmu bulanıyor, diyordu ya bilgisayardan bile bulanıyor diye, Allah şifasını versin inşallah tez zamanda gelsin.
sen nasılsın tatlım, babandan ne haber iyileştimi nasılmış?
canım bende iyiyim midem bulanıyor üşütdüm her halde.canım babam daha tedavi olunuyor hastaneden çıkmış Allah nasip edrse eylulun sonu gidiyoruz çok şükür. .gidince birazda alış veriş etmek istiyoruz istanbula gitmek istiyoruz bakalım nasipse orda yani AZEDE giyim mağazası açmak istiyoruz.sen nasılsın canım testlerin koyulaşıyormu 17 ci gün bence yumurtluyorsun.benim adetme az kaldı biraz ümitliyim:18::18:
canım olsamda adet hiç üzülmem hayırlısı.canım o zaman yumurtlamışsın boşuna geçirdim söyleme ona görecanım benim bende senden ümitliyim ne yalan söyliyim, sanki belirtilerin hep hamişlik yönünde, eğer olursan varya çokkkkk sevineceğim.
hadi bakalım mağza fikrinizde hayırlısı olsun inşallah, çok güzel bir fikir, bu arada testlerim de durum değişik, pazar günü daha koyuydu ama dün açık çıktı, bak resmini çeker koyarım şimdi
yumurtlamişsın canım o zaman yinede sen 20 ci güne kadar testlerini yap koyulaşır belkimEki Görüntüle 497428
en üstteki en ilk yaptığım, sonra sırasıyla dizdim, en sondan bir önceki koyu gibiydi ama tam kırmızı değil diye bi işlem yapmadıksonra ertesi gün baktım rengi daha açık çıktı, bakalım bugün ne çıkacak.
Ben normalde saat 11 de yapıyordum ya, şimdi öğleden sonra yapmaya karar verdim çünkü abdestim bozuluyor öğleni kılamıyorum 11 de test yapınca. zaten o koyu çıkan testi de saat 2 gibi filan yapmıştım onun için farklı çıktı heralde, bundan sonra test saatim saat: 15:00 olacak
canım olsamda adet hiç üzülmem hayırlısı.canım o zaman yumurtlamışsın boşuna geçirdim söyleme ona göre.canım bende hepinizden ümitliyim canım varya hamiş olmayan kalmayacak hepimiz hamiş oluruz zamanı gelinceçgeçen keçmiş topikleri okuyordum onlar şimdi 70 % bebişi var .yanı bak zamanla burdada öyle olucak biz bebişlerimizin gelişimini konuşacayız inşeallah:2:
AYYY benimde hayalim o , ilerde bu topiği ilk sayfasından itibaren okuyup bugünlerin anısını okumak, vay be ne günler geçirmişiz demek isterim.
kız hakkaten yumurtlamışmıyım acaba???
ama testin içindeki kağıtta yazıyorki, kırmızı çizgi o yandaki diğer çizgi ile aynı renk olmadığı müddetçe pozitif sayılmaz gibi bişey yazıyordu. eğer yumurtlamışsam kaçırdım bu ayı demektir, ebnim tembel eşimi ikna edemedim çünkü o gün
hani sana kalsaydı ayda bir istiyodun:)))şimdi yapış bakalım adamın yakasına..koş peşinden..:)))bende çok yaptım bunları da ondan gülüyorum..aslında kendime gülüyorum..
he yaa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler ama sen başımın tacısın gel tepeme otur bu lafından sonra
bende ağzımın ucuyla teklif ettim zaten adamın ilgisini çekermi hiç
zaten bazen kendi kendime düşünüyorum, heralde çocuk olduktan sonra 3 ayda bir alınan emekli maaşları gibi olur bizim durum
çekmez tabiii...ama çektirmek lazım..çocuk içinde değil..bunlar evliliğin gerek ve yeter şartları...yapmak lazım sevgili kardeşim..bayanlar için önemli bi konu gibi durmasada erkekler için mühim..onlarda bunu dillendirebilen tipler değiller..bu nedenle onlara gerek kalmadan çektirmek lazımm...
oo durum ciddi diyorsun yani, ozaman hepimiz bu akşam jartiyerlerimizi giyiyoruz
ayy hiç öyle bir kıyafetim olmadı yaa, kullanan varmı nasıl giyiliyor kızlar
Her cuma yine koyuyorum kadercim onu ilk sayfaya, ertesi gün kaldırıyorum kalabalık olmasın diyehayırlı sabahlar yasemın bısey soracam ılk sayfada nartesı bı dua vardı cuma gunlerı okunan kaldırdınmı?ben bu cuma okurum dedmıştım yazmadım da bı baktım gtmış
benim de hiç olmadı da normal çorap giyer gibi giyiyorsun heralde..kafadan geçirilmiyor sanırım..:))ama ben çok seviyorum öyle şeyleri..geceliklerim felan var benim..
bu arada dün ve bugün rüyalarım çok güzeldiii Dün çift çizgiyi gördümmmbugün de kocişim kocaman bir balık tutmuştu rüyamda hemde eliyle Balık nasip kısmet derler ama neyse hayra yoruyorum rüyalarımıhep hayırlısı olsun artıkk... Yarın da doktor randevum varrr çok heyecanlıyımmm (sölemesi ayp kadın doğuma ilk defa gidiyorum da ))
Her cuma yine koyuyorum kadercim onu ilk sayfaya, ertesi gün kaldırıyorum kalabalık olmasın diyeşuanda lazımsa yazim?
olabilir heralde ayaktan giyiliyordur Allah iyiliğini versin emi.
Benimde var geceliklerim ooo bekarken almıştım hepsini ama, evlendikten sonra ne hikmetse 1 tane bile almadım, niye almadımki acaba onların modası geçti artık ben bu hafta gidip pazardan bakim ne var yeni moda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?