Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çok gecmiş olsun canım..gönlünü rahat tut bişi olmaz ALLAHın izniyle..bişey kalmamış hayırlısı ile doğumuda atlatırsın İNŞALALH sağlıklı,sıhatli alırsın bebeğini kucağına..benimde aynen öyle oldu tatlım..İNŞALLAH bu ay artık hastalığımın bitmesini bekliorum..

çok gecmiş olsun canım korkma bişey olmaz ALLAH ın izniyle içini ferah tut...bişey kalmamış doğumada sağlıklı,sıhatli alırsın kucağına İNŞALLAH canım..benimde aynen öyle oldu canım..inşallah bu aya artık hastalığımın bitmesini bekliyorum..

inşallah çoğu kişi düşükten hemen sonra hamile kalmışş..
düşüğün ayağı içerdedir derler.
ama ben hep 4 ay sonrasında hamile kaldım :))
inşallah seninki çabucak gelir kuşumm...

bende detaylı ultrasona girmek istiyorum.
doktor azıcık da olsa gösterdi oğlumu ama ayrıntılı istiyorum işte

valla canım İNŞALLAH cabucak gelir tatlım..tam bilmiorum ama renkli ultrason mu ne varmış ona girdin mi

canım benim hemen ekliyorum seni ismin gül sanırım çok çok memnun olduk seni tanıdığımıza hepimiz dualarla getireceğiz bebişleri inşallah.

Insaallah bende su melisa cayini bi denicem. is, ev, bebek istegi, nekadarda sakin bir yapiya sahib olsamda düsünüp kendi kafami mesgül ediyorum. söyle oturup cayimi yudumlayip beni rahatlatsin melisam. oh bakin simdiden gevsemeye, relax olmaya basladim

ee tabi bide bugün adet oldum, deymeyin bana cok gerildim

bakalim bugün kimin tesbihleri cekilecek Allahin izniyle.

kk girmisken canli canli sicagi sicagina tesbihlerimi cekeyim bari

yanlis bilmiyorumdur umarim. adetliyken Allahin 99 isimleri cekiliyor degilmi kizlar?? :26:

ayşecim iyi akşamlar, hoşgeldin, melisa çayının hakkaten ismi bile rahatlatıyor insanı, kızın olursa ismini koyarsın belki güzel bir isim
adetliyken tesbihleri çekebilirisn canım, yeni bat ne zaman olacak senin değiştireyim bari.

hosbulduk yaseminim
Melisa ismini bende cok seviyorum benim teyzemin ufak kizi, lüle saclimin,tatli yüzlümün ismi melisacokta sevimli Masaallah.
Sagol canim,evet bende tesbih cekilebilir diye biliyorum ama önceki sayfalarda dejavu (Insaallah dogru yazmisimdir) arkadasimiz nceki sayfalarda adetli oldugu icin okuyamayacagini yazdigi icin, icime süphe girdi acaba yanlismi hatirliyorum diye.

ben zeliha ve k.yasemin icin tesbihimi cekip gelirim tekrardan Insaallah

sen nasilsin buarada yasemin?

yeni batimi sormustun ama tahminen söylüyrum cünkü bu ay erken geldi be ortalama eylülün 21 gelir diye tahmin ediyorum. Insaallah bebegim gelir diye ümit ediyorum

Allah'ın isimlerini zikretmek hayatı kolaylaştırıyor

Allah'ın 99 ismini zikretmek insanın gündelik hayatını değiştiriyor. Akademisyenler ve doktorlar bu konuda hemfikir. Mesela sabırsız biri 'Ya Sabır' çekerek sabırlı olmayı başarabilir. Peki hangi ismi, günde kaç kez ve hangi halimiz için zikretmemiz gerekir? İşte cevabı...

esmaül hüsna

Merhametsizlere 'Er Rahim', 'Er Rahman', aşırı sinirlilere 'El Halim', sevgi ve muhabbeti az olanlara 'El Vedud', nereye gideceğini bilemeyenlere 'Er Reşid, sıkıntı içinde olanlara 'El Vekil'... Esmaül Hüsna yani Allah'ın isim ve sıfatlarını günlük hayatta zikretmenin insana pratik yararları var. Bu konuda ilahiyatçılar da doktorlar da hemfikir. Esmaü'l Hüsna üzerinde araştırma yapan isimlerden Dr. Ender Saraç sinirli birinin 'El-Halim' esmasını çekerek daha halim selim biri olabileceğine inanıyor. Tıpkı sabırsız birinin 'Ya Sabır' çekerek sabırlı olmayı becerebilmesi, merhametsiz birinin 'Er-Rahman, Er-Rahim' çekerek merhamet sahibi olmayı başardığı gibi.
.........................
(Alinti)
(devamina bakmak icin asagidaki linke girebilirsiniz)
Allah'ın isimlerini zikretmek hayatı kolaylaştırıyor

Ya Adl!
Sensin zulme ugrayanların dayanagı
Sensin mahzun kalplerin sığınağı
Senin adaletindir sığındığım senin nizamındır güvendiğim
Nefsime zulmetmekten koru beni
Adaletine razı eyle nefsimi
Eğrilmekten koru kalbimi
Rızana göre ölçülendir beni
Mizanında güzel eyle akibetimi
Kolay eyle sorgu sualimi
Hesap verme inceliğiyle yaşat beni
Zulmetmekten uzak eyle beni
Zulme uğramaktan koru beni

Ya Latif!
Senin hükümlerin her seyin her haline inceden inceye nüfuz eder
Hükmüne razi olmayı lütfet bana
Lütfunu hakkımda hükmün eyle
Hükmünü hakkımda latif eyle

Ya Şükür!
Sen ki bana iman verdin dalalette bırakmadın
Bense sana şükrümde hep eksik yetersiz kaldım
Şükrünün lezzetini her dem tattır kalbime dilime
Şükredebilmek bile senden gelen bir nimettir
Bu nimetin şuuruna erdir fakiri
Amin
(SENAI DEMIRCI)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…