- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.981
çok gecmiş olsun canım..gönlünü rahat tut bişi olmaz ALLAHın izniyle..bişey kalmamış hayırlısı ile doğumuda atlatırsın İNŞALALH sağlıklı,sıhatli alırsın bebeğini kucağına..benimde aynen öyle oldu tatlım..İNŞALLAH bu ay artık hastalığımın bitmesini bekliorum..aynen canım klima çarptı ağrı kesiici iğne oldum dikloron..
vuruldum ama içim içimi yiyo bebeğime bişey olacak diye..
doktor bişey olmaz dedi ama pimpirikleniyorum gene de...
evet biyokimyasall bende ilk gebeliğimi öyle geçirmiştim..
beta hcg az yükseldi sonra adetle gitti..
geçmiş olsun bebeğim inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik gelir sana...
doğuma 3 ay kaldı sayılır canım :))
şimdiden korku bastı beni
iyiyim balıkm napalım psikolojiye ne iyi gekir onu konuşuyoruz pek bir sinirliyimşiz de hepimiz melisaçayı iyiymiş alıcam yapcam hemen. sen nasılsınn...
çok gecmiş olsun canım korkma bişey olmaz ALLAH ın izniyle içini ferah tut...bişey kalmamış doğumada sağlıklı,sıhatli alırsın kucağına İNŞALLAH canım..benimde aynen öyle oldu canım..inşallah bu aya artık hastalığımın bitmesini bekliyorum..aynen canım klima çarptı ağrı kesiici iğne oldum dikloron..
vuruldum ama içim içimi yiyo bebeğime bişey olacak diye..
doktor bişey olmaz dedi ama pimpirikleniyorum gene de...
evet biyokimyasall bende ilk gebeliğimi öyle geçirmiştim..
beta hcg az yükseldi sonra adetle gitti..
geçmiş olsun bebeğim inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik gelir sana...
doğuma 3 ay kaldı sayılır canım :))
şimdiden korku bastı beni
çok gecmiş olsun canım..gönlünü rahat tut bişi olmaz ALLAHın izniyle..bişey kalmamış hayırlısı ile doğumuda atlatırsın İNŞALALH sağlıklı,sıhatli alırsın bebeğini kucağına..benimde aynen öyle oldu tatlım..İNŞALLAH bu ay artık hastalığımın bitmesini bekliorum..
valla canım İNŞALLAH cabucak gelir tatlım..tam bilmiorum ama renkli ultrason mu ne varmış ona girdin miinşallah çoğu kişi düşükten hemen sonra hamile kalmışş..
düşüğün ayağı içerdedir derler.
ama ben hep 4 ay sonrasında hamile kaldım :))
inşallah seninki çabucak gelir kuşumm...
bende detaylı ultrasona girmek istiyorum.
doktor azıcık da olsa gösterdi oğlumu ama ayrıntılı istiyorum işte
valla canım İNŞALLAH cabucak gelir tatlım..tam bilmiorum ama renkli ultrason mu ne varmış ona girdin mi
hmm o konuda bişi diyemicem canım resmini fln alsaydın ona bakardın vermiştir heralde..olsun canım sabret azcık kucağına alınca doya doya bakarsın İNŞALLAH..iştee detaylı ultrason oluyo :)
doktor azıcık gösterdi işte
hmm o konuda bişi diyemicem canım resmini fln alsaydın ona bakardın vermiştir heralde..olsun canım sabret azcık kucağına alınca doya doya bakarsın İNŞALLAH..
canım benim seninde yeniymiş daha bende 1sene 4 aydır evliyim 10 aydır düşünüyoruz dr 1seneyi bekleyin diyor bu ada gittim 2-3 ay bekle dedi olur dedi o yüzdende gereksiz yere ilaç fln kullanmakta istemiyorum..İNŞALLAH hayra alamettir tatlım..peki düzensiliği ile ilgili dr gittin mi.. evet benide listene eklersen sevinirim canım.. 29 yaşım 10 aydır düşünüyoruz sat 22 ağustos bat 19 eylül bi sebebi yok..
Insaallah bende su melisa cayini bi denicem. is, ev, bebek istegi, nekadarda sakin bir yapiya sahib olsamda düsünüp kendi kafami mesgül ediyorum. söyle oturup cayimi yudumlayip beni rahatlatsin melisam. oh bakin simdiden gevsemeye, relax olmaya basladim
ee tabi bide bugün adet oldum, deymeyin bana cok gerildimbakalim bugün kimin tesbihleri cekilecek Allahin izniyle.
kk girmisken canli canli sicagi sicagina tesbihlerimi cekeyim bari
yanlis bilmiyorumdur umarim. adetliyken Allahin 99 isimleri cekiliyor degilmi kizlar?? :26:
ayşecim iyi akşamlar, hoşgeldin, melisa çayının hakkaten ismi bile rahatlatıyor insanı, kızın olursa ismini koyarsın belki güzel bir isim
adetliyken tesbihleri çekebilirisn canım, yeni bat ne zaman olacak senin değiştireyim bari.
SAĞOL TATLIM evet ismim gül bende memnun oldum.. AMİN RABBİM akbul eder İNŞALLAH CANIM..canım benim hemen ekliyorum seni ismin gül sanırım çok çok memnun olduk seni tanıdığımıza hepimiz dualarla getireceğiz bebişleri inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?