Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

VAOOVV maşallah süper 2 rüya üst üste
Canım hiç endişe etme korkulacak bişey yok, ama işte adı dr olduğu için hepimiz giderken mutlaka stres oluyoruz, sen olma bari

ben de 30sene ıstbulluydum sımdı izmırlı oldum bu tarz seylerı bnede sevıyorum hatta halk egıtım merkezıne gtmeyı dusunuyorum

Nasıııı yaniiii...gerçekten mi bak..benii keklemeeeee..ilk defa mı hakkaten...???

ben de 30sene ıstbulluydum sımdı izmırlı oldum bu tarz seylerı bnede sevıyorum hatta halk egıtım merkezıne gtmeyı dusunuyorum

VALLA BOŞ DURAN İNSAN İLLAKİ BİŞEYLERE SARIYOR, o yüzden ben hep bişeylerle meşgul olmak istiyorum, bu hobiyede nezaman başladım bak, ben bundan birkaç ay evvel rahim filmi çektirmiştim, dr bana çelişkili cevaplar vermişti yani tıkalı olduğuna dair, ozaman başladım, kafamı tamamen ona veriyordum yaparken, tutkalı sür ipi dola taşı yapıştır düzgünlüğüne bak vs derken kafamı değiştirdim yani çok faydalı oldu o dönemde özellikle bana. gerçi sonradan kanalların açık olduğunu öğrendim sevindim o ayrı ama, hepimizin kendince sevdiği bişey ile meşgul olması gerekir bence

Çok açıklayıcı olmuş canımmm videoda da anlatım çok açıkk paylaşım için çokk sağoll emeğine sağlıkk ilk fırsatta karşıya geçeceğim ve malzemelerimi alıp başlayacağımmm.. beni düşündüren kasnak işi onu nerden bulacağım acep . olmadı bulursam internetten falan siparişini veririm ya.:))

arkadaşlarımın tesbihlerini çektim..Allah yerine ulaştırsın..

gunaydın kuzucuklarım.nasılsınız .yine ne güzel dilekler yazmışsız maşallah allah korusun topiğmizi ...Melae VE Başak tesbehlernizi çektim allah kabul etsin .....

allahrazı olsun rabbim gönlünüzdeki muradınızı tez zamanda versin inş.

kızlar benim kocamda tembel bende ikna etmek için ugraşırım ama işten geç geliyo tv karşısındada uyya kalıyo bazen sinirleniyorum bazende yazık diyorum :)))))

ewettt 2yıllık evliliğim boyunca ilk gidicemm şaka deil yaniii Açıkcası hep çekinmişimdir :))) Bide kötü bişey çıkarsa die korkumdann:18: :)

zeliha sen hemşiremiydin..yada seni biriylede karıştırıyo olabilirim.. ama bi hemşire var aramızda onu biliyorum..ben karıştırırım biliyorsun.. psikolojik durumumdan ötürü..

korkunun ecele faydası yok canım benim..kötü bişey çıkar diye gitmemek olmaz..ama acımıyo merak etme... benim gibi alışıyosun artık yüzün yırtılıyo bi zamandan sonra.ama sakın ihmal etme..muhakkak git.. korkma..​

kızlar benim kocamda tembel bende ikna etmek için ugraşırım ama işten geç geliyo tv karşısındada uyya kalıyo bazen sinirleniyorum bazende yazık diyorum :)))))

naapsın adamlar bizim gibi sabah akşam çocuk ta cocuk diye düşünmüyolarki..akıllarında bin türlü şey var.. ama oturduğun yerden sinirlenmeklede olmaz melek hanımcım..yasemine de dedim çektirmek lazım:))

selam kızlar hayırlı günler herkese..kızlar ben bişi sorcam ya gecen ayda böyle oldum adet bitimi yani 6.7 gün uzayan sıvıdan gelio gecen ayda böyle oldum ve erken düşük yaşadım acaba erken yumurtlama 6.7 gün olabilir mi..

kardeşim hemşire ama ben malesef :)) Karıştırmıssındır canım benm normaldir ; maşallah gün geçtikçe çoğalıyoruz hergün yeni kader arkdşı katılıyo aramıza Herkesi akılda tutmak mümkün degill

Çok haklısın korkunun ecele faydası yok tabiiki de ama insanoğluyuz iştee bide ben taktım mı takıyorum yanii Neyse ki en sonunda karar verdim gitmeye de aldım randevumu Bir cesarettt...:)

dün ablamın bebeği oldu eniştem resmini yollamış çok tatlı ya 15 gün önce de eltimin olmuştu o da çoook tatlıydım Allah ım bize de nasip etsin yaa
ben de bu ay yumurtlama testi yaptım ama çok koyu çizgiyi göremedim hiç ben de kafama göre takıldım en son yaptığımda çizgiler silikleşmeye başlamıştı daha da yapmadım sonra zaten evde de değildim

aynen yaa varya aynı düşünceler geçiyor kafamdan, diyorum kızıyorum bi iş yapmayan adamın nasıl çocuğu olsun, olmaz tabi bana gökten zembille inecek değil ya, bende yapmıyorum anasını satim diyorum bazende diyorumki oh sen akşama kadar masa başında oturuyosun eve daha erken geliyosun , o akşama kadar ayakta, koşturup duruyor vicdansız kadın diyorum kendime
buketciğimin tavsiyelerine uyucaz bakalım gecelikler çoraplı jartiyerler filan
canım benimde aynısı oldu ama o günlerde yumurtlama testi yapmıyordum henüz tüh yaa, keşke yapsaydım da aklımda kalmasaydı diyorum

canım bende adetin 10. gününden itibaren 5 gündür yapıyorum daha koyulaşmadı bakalım ne olacak offf

canım benimde aynısı oldu ama o günlerde yumurtlama testi yapmıyordum henüz tüh yaa, keşke yapsaydım da aklımda kalmasaydı diyorum
canım bende yapmıştım 2-3 ay yumurtlama testi ama hiç denk gelmedi 12-14. günlere gecen ayda böyle olunca acaba erken yumurtluyo olabilirmiyim die düşündüm..çoğu kişidende duyuyorum bazı kişiler adet günü bile yumurtlayabiliomuş..işi şansa bırakmıyım yinede ben bugün çalışmaya başlıyım.. birde dua lisetesi hakkında bilgi verirmisin bana nasıl oluyo..

canım kaç günde bir adet oluyorsun ona bakmak gerek..akıntı kadınlarda normal bişey..benim adetten önce ve sonra yoğun bişekilde olur..

ben dört senedir doktorlardayım..halen daha o nisale denen koltuğa çıkınca elim ayağım titriyo..ama bi cesret oturuyorum üstünde..yapacak bişey yok..

Allah hayırlı etsin..Analı babalı büyütsün..darısı da başına...bi kuzeni hakediyor yeni doğan..

ne kadar çok deneme o kadar çok şans..en az haftada iki... normal olan buu..

saygılar
Yazan BUKET DÜMEN.. ve MÜŞTAK DÜMEN

canım kaç günde bir adet oluyorsun ona bakmak gerek..akıntı kadınlarda normal bişey..benim adetten önce ve sonra yoğun bişekilde olur..

canımm 28 günde bir oluyorum normalde ama 2-3 aydır 25-26 değişio gecen ayda erken düşük yaşadım..uzayan şeffaf bende herzaman olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…