- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.001
merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli tesbihlerinizi çektim Allah kabul eder inş
ya benim adetime daha 10 gün var ama adetten önce göğüsler ağrıyo ya öyle ağrıyo işte şişmişler bide erken olacağım galiba bu sefer
Günaydınnnnn, ya bugün çarşamba olması ümidiyle uyanmıştım meğersem daha salıymış
İstanbulda yağmur yağdı havalar serinledi çok şükür, ama benim işyerinde bulunduğum kat en üst kat, yani hala sımsıcak sinir oluyorum ya, bi alt kat nasıl serin nasıl esiyor, burası üstten alıyor güneşi içine hapsediyor sanki
Melekcim günaydın, Allah şifa versin canım inşallah geçer yaai havalar serinledi diye üşüttünmü yoksa hayırdır inşalah, herzaman mı böyle sancılı olursun yoksa?
herzaman sancılı olurum son zamanlarda afedersin kanamam az sancım fazla oluyo öyle bi durum dayımki kendimi bıraksam yıgılcam allah razı olsun kuzucugum
sıradaki arkadaşlarımın tesbihlerini henüz çekemedim..dün bi kitap aldım..adını kk da duymuştum..içinde çok güzel reçeteler var..tesbihler zikirler felan.. mesela yumurtaların tedavisi için şura suresi 22. ayeti okumaktan bahsediyor...şu aralar yumurtlama testi yapan arkadaşlarımıza duyrulur..içinde çok güzel şeyler var hamileler için, çocuk büyütmek için terbiyesi için, çok hoş..beslenme üzerine faydalı bilgilerde var..kaynak kitap olmuş anlayacağın..
ben şimdi Ya Halık(731) ve Ya Evvel (devamlı) Ya Vacid(14) ve estağfirullah(818) bu zikirleri yapmaya çalışacam..bakalım muvaffak olabilecekmiyim..
"şu aralar yumurtlama testi yapan arkadaşlarımıza duyrulur" derken beni kastetmiş olmalısın cancağızımçok resmiyetli bir cümleydi yalnız kendimi dış kapının mandalına benzettim bir anda şaka şaka canım benim kitabın ismi nedir bizde bakalım alalım yaa merak ettim
kitabın adı sanırım "her anneye lazım" idi.. dün yanımdaydı kitapta bugün evde bıraktım..içinde hadisler zikirler şifalı otlar şifalı reçeteler felan falan var...sen dış kapının dış mandalısınya öğrenmek istediğin bişey olursa bana sorabilirsin..:))
ya yasemin rose_s yani sibel hamile değil mi??
hamilelik takvimi var..haberlerini okudum tebrik ettim hatırlıyorum..geçmişe bakmadım ama ilk sayfada hamilelerimiz arasında değil sanırım..sana iş çıkartmak için anlama da şimdi dikkatimi çekti...
tatlım hemen düzelttim süpersin, sağ kolum , iki kolum, kolum bacağımsın sen benim
farkettim..dünürleri yazmışsın..sana bi şey söyliyeyim mi?
bu topik böyle büyür gider..Allah ın izniylee..herkes hamile kalır..hamilelik durumları doğumları..doğumdan sonraki durumları..bebeklerin beslenmesi büyümesi kreş zamanı..okul zamanı..hangi okula gidecekler bunu tartışırız..okullar biter üniversite..üniv biter iş..bu sefer biz çoluk çocuğun işi için bir araya gelir tesbih çekeriz felan..iş biter eşş..bu sefer biz gelinlere damatlara şirin gözükelim diye oturur tesbih çekeriz felan...o biter torun..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy
düşünsene...ben düşünüyorum da öyleyse varımm..............
ayyy inşallah buketim yaa, ne kadar güzel yazmışsın, vefalı dostlar isek eğer kopmayız artık, böyle güzel arkadaşlıkları ziyan etmeyelim gerçekten, oğlu olanlar sünnet yapar, aynı şehirde olanlar gider filan, bebek mevlütleri olur birbirimize kargo ile mevlüt şekerlerimizden göndeririz, sonra ilkokul maceraları başlar, çiş eğitimi falan filan ooo daha çok uzun yolumuz var birbirimizle inşalah
bende bakırköydeki düşünen adam heykelinin yanına kendiminkini diktiricem ozaman bende düşünüyorum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?