Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen canım bendede kururluk oluyo jel kullanmak istiyorum ama oda hem mantar yapıyomuş hemde spermlere zarar veriyomuş

biz biraz fındık badem vs filan yememiz lazım heralde, insan isteksiz olunca dediğin gibi kuruluk bile oluyor, ben internette bir yerde okumuştum en doğal ve zararsız şey zeytinyağı veya türevlerinden kullanmak diye yazılmıştı, aslında mantıklı, doğal birşey ama bilemiyorum tabi iyice araştırmak lazım. sonuçta o kimyasal şeylerden daha iyi olacağı kesin bence deneyen denemeyenlere anlatsın

Kız napım tepesinemi çıkayım adamın hiçte sevmem o pozisyonu :78:

tepesine çıkmak değilde belki biraz cilve yapmak gerek:))illada jartiyer giymeye de gerek yok gibi aslında..

çok güzel yazmış yazan..

aynen canım bendede kururluk oluyo jel kullanmak istiyorum ama oda hem mantar yapıyomuş hemde spermlere zarar veriyomuş

acınacak gibi hissetmek padişaha cariye olmak, kurumak hepsini yaşadım..inanın hepsi geride kalmalı..kalıyorda...birincisi bu şeyi Allah yaratmış..Allah kullarından eş olanlar arasındaki muhabbet artsın diye bunu yaratmış..olayı fiziksellikten çıkartmak gerek bu nedenle..Buyuruyorki Peygamber, (tam cümlesiyle olmasada) her kimki eşine sevgiyle bakar ve elini tutarsa allah onların üstüne rahmet yağdırır.. günahlarının mağfireti için.. bu çok büyük ve yüce bir his..sevgide buluşmak gerek.. insanlar birbirlerine dokunduklarında oksitosin diye bir hormon salgılanır.. bu hormon bizim kendimizi huzurlu hissetmemizi sağlar.. onun için zikrederken müridler diz dize otururlar şeyhleri gelir omuzlarına dokunur...yada onun için birine sarıldığımızda, hani şu bağrına basmak deyimi varya,, o deyim gerçekleşir ve içimiz huzur dolarya işte o oksitosinden..bir anne bebeğini müthiş sancılarla ve acılarla doğurur ama bebek doğduğunda oksitosin hormonu salgılanır ve acı felan kalmaz..

bütün bunlarla ilintilidir bu durum..Allah cinselliği 10 a bölmüş 9 unu erkeğe vermiştir..bunu yaratmışki eşler arasındaki muhabbet artsın..artsınki aradaki bağ kuvvetlensin..illada davet etmek yada beklemek gerekmez..bazen bir söz bir bakış bir dokunuş bunun yerini alır..aciz felan diye düşünülüyorsa olay fiziksel boyuta gelinceye kadar geçen mertebelerde bir kopukluk var demektir..yada padişah cariye oluyı..velevki öyle olsun...bunu bir vazife olarak görmek bile ayıp değildir..ama amacından çıkar..amaç muhabbetin artması..(sema maraşlının kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. ben içinden kendime ziyadesiyle hisse edindim..)

kuruluk olayı fiziksel..bendede olurdu..jellerinde hiç bir zararı yok...olamazda..hele spermi bozamaz çünkü onunla temas etmiyor bile.benim fikrim bunlar...bence kullan..

Allah seni herşeyi bil diye mi yaratmış kız buket, maşallah sana valla
seni ayakta alkışlıyorum kuşum, çok doğru yazmışsın, alıntılarında süper doğru diyosun da erkelerde 9 bizde 1 varsa eğer, bu erkeklerin 9 tanesi nerelerinde gizli acaba şaka biryana eskiden köy yerinde bir dönem işler çok yoğun olurmuş ama tarla biçme dönemi bitince herkes boş oturuyor böylece dokunmalar fazlalaşıyor tabi o yüzden 8-9 tane çocukları oluyordu tabi, bizler şimdi nerdeyse 7/24 çalışıyoruz yorgunuz çocuk yapmaya ne halimiz ne vaktimiz kalıyor, aslında içinde bulunduğumuz şartları düşünürsek bu yaşadığımız yorgunluk, isteksizlik, vs hepsi normal. kendimize özel zamanlar oluşturmalıyız, hayata kapılmış gdiyoruz, böyle oluncada hiçbişeye vakit ve takatimiz kalmıyor tabi

benim kast ettiğimde bu..her bir araya gelişimizde cinsellik yaşanacak diye bişey yok..sarılıp yatmak var mesela benim favorim..zorla bilgisayarın başından kaldırıp kanepede beraber uzanmaya ikna etmek var mesela..bende önceden telefvizyona çok dalardım..çok yoğun çalışıyorum eve gelincede televizyonun başında oturmaktan başka bişey kalmıyo gibi geliyodu..ama hafta sonu var.. hafta sonunu yalnızca kendimize ayırmak var..

hımm özelden isim yazsan baciiiiii

:))))))))))bukett kendimi salak gibi hissettim ben kayserideyim umarım o bilinen büyük marketler kayseridede vardır hahahaha

kız aşkolsun..özelden yazarım ben sana..ısrarla buraya yazıyorum..sende ısrarla emin olamıyorsun..ama aslında biliyorsun..marka veremiyoruz diye ben yazmıyorum ama diğer yerlerde yazılanlar var..

ayy çatlıycam şimdi verin markayı yahu bişey olmaz arada kaynar gider, yada google'ı açın "tamam" yazın, ondan sonra çeviriye tıklatıp ingilizceye çevirin
ayyy çok komik oldu bu muhabbet yaa alt yazı geçtik sanki, halbuki melekte dahil hep,imiz anladım eminim ki

slm kızlar nasılsınız ben doktordan geldim şimdi ve iyi haberlerle Allahın izniyle gebelik oluşmuş ama şuan daha çok küçük 6 haftalık mış kalp atışları var ama daha net duyulmuyor 1 ay sonrası yine randevu verdi doktor ya kızlar çok mutluyum doktor herşey normal dedi darısı isteyen herkesin başına

haklısın yasemin

OK u attık, yayı saklamamak gerek..

hep benim yüzümden

amin güzelim..Allah daim etsin..çok sevindim..
hep benim yüzümden

olsun geyik oldu..:))

ohh şıkıdım şıkıdım maşallah canım, Allah mutluluğunu daim etsin inşallah çok sevndim yaa, hep bir mahsunluk vardı sende acaba varmı yokmu tuttumu tutmadımı diye doya doya sevinemiyor gibiydin, şimdiden sonra sevinmekte özgürsün Allahın izniyle

kizlar batima daha var ama heyecandan duramiyorum ne guzel kiloda vermistim gene aldim kilolari her am hamilede kalabilirim diye korkudan sporda yapmyapmiyorum bakalim bu ay size mutlu haber verebilecek miyim hayirlisi herkese Allah kolaylik versin sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…