Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hadi hayırlısı inşallah sedacım, bende 2 aydır ara vermiştim spor yapmaya ama bugünden itibaren başlıyacağım ALlahın izniyle, yok bebek mi var yok hamilemiyim derken saldık gitti
herzaman dediğim gibi " eğer varsan sıkı tutun, yoksanda zaten yoksundur "

evet canım aynen öyle ben sevinemiştim bile ama bugün itibariyle rahatladım artık.

hoşgeldin burcuuu, nasılsın canım benim, bebişi buldun bizi unuttun olmaz ki ama, neler yapıyorsun nasıl geçiyor hamişlik?? özledim

hoş bulduk şekerim yok be bebişi bulup sizi unutma gibi bi lüksüm yok :))
hamişlik nasıl olsun aynı bulantılar kusmalar iştahsızlıklar yorgunluk halsizlik koku hassasiyeti daha ne yazayım hayatım (
yemek yemeyi özledim ama canım bişey istemiyo (

evet canım aynen öyle ben sevinemiştim bile ama bugün itibariyle rahatladım artık.

canım benim yaa ohh çok şükür varya sen fazla böyle yaygara yapmıyorsun arada kaynıyordun, seni hamişler listesine bile almamışım henüz bende bugün buket uyardı hemen aldım, akabinde senin bu güzel haberin geldi, demekki bizlerde kendimiz hamişler listesine yazsak hemen haberleri alıcaz belkide
artık rahat rahat kız alıp oğlan verme işlerine girişebilirsiniz dünürünle

ayyy hamişliğin zor ama güzel yanları bile diyebiliriz bizler şimdi senin bu durumuna, maşallah tatlım olsun aç gez ama iyi olun ikinizde napalım, çok bekledik biz senin minnoşu, nekadar naz ederse etsin çekicez artık dimi ama
bu arada bebişin 31 mm olmuş yani bir ceviz kadar maşallah yaa tipe bak sen çıktı ortaya annesi, yakında el sallar sana ultrasonda inşallah merhaba annecim diyerek

inş canım doğru diyosun çok bekledik nazlı belli bizimki eylül 5 te kontrolümüz var bakalım el mi sallıcak ayak mı ?
iyiyiz..sen ansılsın..maşallah artık bebeğin üç kaşık suda yüzüyormuş..bayağıı büyümüş..

darısı bizim mercimeklerimize pirinçlerimize nohutlarımıza:))

canım yeni anneleri tebrik edemedim kusuruma bakmasınlar lütfen hepinize çok güzel gebelik diliyorum bekleyen herkese de hayırlısı ile en kısa zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin mevlam :))

31 mm ceviz mi olurmuş:)) finduk...

burcu, kuşum senle aynı yıl evlenmişiz, sen kaç aydır olsun istiyordun ? bakim benimkine nekadar kalmış onu hesaplıycam eğer sana benzersem:)))

burcu, kuşum senle aynı yıl evlenmişiz, sen kaç aydır olsun istiyordun ? bakim benimkine nekadar kalmış onu hesaplıycam eğer sana benzersem:)))

inş benzemezsin şekerim 24 ay bekledik canım tam 2 .yılımızda gebe kalmışım büyük bir ihtimal 19 haziran evlilik yıldönümümüzde :))

zaten ben sana demiştim ya canım beni daha listeye alma çünkü benim durumum net değildi sorunlar vardı ama netleşti Allah a şükür bende dünürüme bakıyorum :) ama yok ortalarda

kızlar baksanıza bişey sorcam size ..
bizim sigortamız yok ilk gebelik muayenemi anadolu yakasında özel hastanede oldum 80 lira muayene ücreti ödedim ,2. muayenemi avrupa yakasında özel hastanede oldum ve orda normalde özel muayene 60 lira ama bana gebelik sigortanız varmı yokmu diye bi arkadaşa yönlendirdi oda pcden baktı gebelik sigortanız var dedi şaşırdım nasıl yani dedim ama sıra oldukça yoğun olduğundan fazla ilgilenmedi benmle 2-3 sayfa imzaladıktan sonra peki bütün hastanelerde geçerlimi yoksa sadece buraya özelmi dedim yok bütün hastanelerde geçerli dedi neyse gittik beni yönlendiren kişinin yanına sigortanız var göründüğüne göre 35 lira ödeyeceksiniz dedi anlamadığım şey niye anadolu yakasındaki hastane böle bişey olduğunu sölemedi var mı yokmu hala bilmiyorum bilgisi olan varmı beni bi aydınlatın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…