- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.121
minik kuşum benim, 31 mm = 3,1 cm etmezmi bende onu diyorum, 3 cm bir fındık boyu için epeyce büyük, ama tabi sen fındıklara hormon veriyorsan ben bilmemayy kızın bebeğinin boyu bizim meselemiz oldu baksana
bu bizim jel olayına benzedi..30 cm yazmışsın okudum..
tamam fındık olmaz ama ceviz de olmaz...ama fındığın alanı belki 3 olabilir..çevresi olamazda..:))yani matematiksel olarak ben bi şekilde üçü bulurum da sen bulamazsın...
iki side olmaz..
en iyisi biz bu kavgadan vazgeçelim, yoksa dediğin gibi jel gibi suyunu çıkartıcaz
burcu canım bence sen o ilk hastaneye gttiğinde sigortam yok dediysen direk senden normal para almışlardır bakmadan etmeden.
ama son hastane vicdanlı çıkmış en azından bi bakmış ve gerçekler ortaya çıkmış bence. ayrıca bu hamilelik sigortası ne demek oluyor acaba? sen şimdi anladığım kadarıyla sigortalı değilsin, eşin de sigortalı değilmi yoksa onun sigortası varmı, zaten onun sigortası varsa sen indirimli muayene olabiliyorsun
canım bizim burdaki özeller 20tl alıyo sigorta fln sormuyolarda..anlamadım bendekızlar baksanıza bişey sorcam size ..
bizim sigortamız yok ilk gebelik muayenemi anadolu yakasında özel hastanede oldum 80 lira muayene ücreti ödedim ,2. muayenemi avrupa yakasında özel hastanede oldum ve orda normalde özel muayene 60 lira ama bana gebelik sigortanız varmı yokmu diye bi arkadaşa yönlendirdi oda pcden baktı gebelik sigortanız var dedi şaşırdım nasıl yani dedim ama sıra oldukça yoğun olduğundan fazla ilgilenmedi benmle 2-3 sayfa imzaladıktan sonra peki bütün hastanelerde geçerlimi yoksa sadece buraya özelmi dedim yok bütün hastanelerde geçerli dedi neyse gittik beni yönlendiren kişinin yanına sigortanız var göründüğüne göre 35 lira ödeyeceksiniz dedi anlamadığım şey niye anadolu yakasındaki hastane böle bişey olduğunu sölemedi var mı yokmu hala bilmiyorum bilgisi olan varmı beni bi aydınlatın lütfen
ya ben bu sigorta olayını hiç anlamadım.. 80 tl 60 tl çok iyi rakamlar..ben erzurum da bile 200 veriyodum..ankara da da öyle..ama hiç bi bilgim yok..
canımm 28 günde bir oluyorum normalde ama 2-3 aydır 25-26 değişio gecen ayda erken düşük yaşadım..uzayan şeffaf bende herzaman olmuyo..
evet tatlım hayırlısı..bende ümitlenmştim ama yapcak bişi yok RABBİM öyleuygun görmüş..tekrar nasib eyler İNŞALLAH ..belki hazırlık yapıodur seninde tatlım..hayırlısı bekleyelim bakalım..gul cnm gecmış olsun senı grdum ben cok umıtlıydım senden ama hayırlısı cnm bende sen gbı 28 gunde oluyodum ama 3 ayda 25,20,26oldu anlamadım duzenım bzuldu sanırım
mrb kızlar.bgn doktora gittim,doktorum bu sefer güzel şeyler söyledi.8tane yumurtam oluşmuş,cuma günü tekrar gidicem çatlatma iğnesi verecek sonra ilişki önerecekmiş.o kadar mutlu oldum ki.doktorum dediki ben bu kadar beklemiyordum iğnelere çok çabuk cevap vermiş yumurtalıklarım.ben karamsar karamsar konuşuyordum bana dedi ki belkide bu ay hamile kalırsın pozitif düşün dedii.çok mutluyummmmmmm.allahım hepimize nasip etsin anne olmayı..sizi seviyorum..
evet tatlım hayırlısı..bende ümitlenmştim ama yapcak bişi yok rabbim öyleuygun görmüş..tekrar nasib eyler inşallah ..belki hazırlık yapıodur seninde tatlım..hayırlısı bekleyelim bakalım..
aay ınsaalah RABBIM duanı kabul eder ne guzel haberler almışsın İNSALLAH bebiş haberınıde almayı nasıp eder RABBIM.
üzülme tatlım diğer aylara artık benimde yeni bitio..çalışmalara devam sıkma canını tatlım olacak ALLAHın izniyle..yok cnm be benım umıdım yok belırtılerım basladı yıne
mrb kızlar.bgn doktora gittim,doktorum bu sefer güzel şeyler söyledi.8tane yumurtam oluşmuş,cuma günü tekrar gidicem çatlatma iğnesi verecek sonra ilişki önerecekmiş.o kadar mutlu oldum ki.doktorum dediki ben bu kadar beklemiyordum iğnelere çok çabuk cevap vermiş yumurtalıklarım.ben karamsar karamsar konuşuyordum bana dedi ki belkide bu ay hamile kalırsın pozitif düşün dedii.çok mutluyummmmmmm.allahım hepimize nasip etsin anne olmayı..sizi seviyorum..
en iyisi biz bu kavgadan vazgeçelim, yoksa dediğin gibi jel gibi suyunu çıkartıcaz
burcu canım bence sen o ilk hastaneye gttiğinde sigortam yok dediysen direk senden normal para almışlardır bakmadan etmeden.
ama son hastane vicdanlı çıkmış en azından bi bakmış ve gerçekler ortaya çıkmış bence. ayrıca bu hamilelik sigortası ne demek oluyor acaba? sen şimdi anladığım kadarıyla sigortalı değilsin, eşin de sigortalı değilmi yoksa onun sigortası varmı, zaten onun sigortası varsa sen indirimli muayene olabiliyorsun
eşiminde sigortası yok bazı sitelerde sadece devlette geçerli diyolar bilmiyorum ya kafam allak bullak telim bozuk ev telide yokki arayıp sorayım anadolu yakasındaki hastaneye çünkü bize en yakın hastane ve gerçekten ilgilenen hastane o( kafayı yemek üzereyim vesselam
ay hadi inşallah..incir ye bu aralarda çatlamaya yardımcı olsun..sık ilişki önerecekler sana..hadi inşallah..kaçırmayın fırsatı umarım olur..
üzülme tatlım diğer aylara artık benimde yeni bitio..çalışmalara devam sıkma canını tatlım olacak allahın izniyle..
mervecim maşallahoh çok şükür, Allah hayırlısı ile inşlallah bu ay seni çok uğraştırmadan nasibeder sana.
zaten biz psikolojikmen daha dr bişey demeden kendi kendimize bi çöküntü senaryoları oluşturup kendimiz en kötüye hazırlıyoruz gitmeden. dr iyi bişey diyincede çocuklar gibi seviniyoruzoh inşallah hep sevnçli haberler alırsın bundan böyle
kuru incir mi yemeliyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?