Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

arkadasım senı uzmek ıstemem ama bıseyı merak ettım senın adet belıtılerın varmıydı bebiş olmadan once anladınmı arkadasım anlatamadım ben ama
sadece bel ağrım vardı tatlım..oda yumurtlama dönemi bi başlıo adete kadar var o yzden pek anlayamıyorum canım..ama mide bulantımda vardı canım..

Son düzenleme:
Önce selam, sonra kelam...
Merhaba arkadaşlar, hafta sonu memlekette olma sebebim ile nete giremedim. Maşallah sizde topiğin canını çıkartmışsınız Dünden birazını okudum bugün birazını neyseki bitirdim
Yine güzel güzel dualar edilmiş, geyikler yapılmış, yararlı bilgiler paylaşılmış, bende güzel güzel istifade ettim bu durumdan

Zikirlerimizi dualarımızı ihmal etmedim. Not kağıdına yazmıştım isimleri, boş kaldıkça herkesinkini okudum
* bedriye
* ipek
* bircan
* buket
* yasemin
* kader
* zeliha
* k.yasemin
ve bugününkiler başak ve melek arkadaşlarım.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

RABBIM hepimizin duasini kabul etsin INSALLAH , canim ilk sayfada gordum seninde esinde varikosel varmis ameliyat oldu mu? benim esim kasimda ameliyat oldu ama degerler duzelmedi ((

RABBIM hepimizin duasini kabul etsin INSALLAH , canim ilk sayfada gordum seninde esinde varikosel varmis ameliyat oldu mu? benim esim kasimda ameliyat oldu ama degerler duzelmedi ((

Evet canım Haziranın 20'sinde oldu eşim. Ne durumdayız bilmiyorum, eylülde kontrol var işte, yeniden sperm testi...
Sizin neredeyse seneniz dolacak neden düzelmedi acaba :26: Kür falan uyguladınızmı?
Keçiboynuzu havuç suyu vs.?

canim INSALLAH eylulde guzel cikar sonucunuz, keciboynuzu kuru uyguladim 3 ay sonra yine 1 ay simdi yine baslamak istiyorum ama o hizini degil sayisini arttiriyor bide dr spermotrend diye bi ilac verdi esim sabah aksam onu iciyor 6 ay olacak nerdeyse eylulde bizim de sperm testimiz var INSALLAH ikimizde hayirli haberlerle geliriz ama havuc kuru uygulamadim esim pek sevmedi

Hımm anladım canım.
Benim eşim hiçbir takviyeyi kabul etmedi! Keçiboynuzu kürü yaptım içmedi. Havuç suyu için katı meyve sıkacağım yok onun için onu uygulayamadım.Bize doktor ilaç vermedi hiç. Sanırım ilk kontrolden sonra verecek.
Erkek infertilitesi bölümünde okuyorum maşallah ne hatunlar var hiç boş durmuyolar. Sürekli birşeyler yedirip içiriyolar eşlerine. Ama benimkinde iş yok tam dayaklık
Bende sadece okuyup geçiyiyorum hiiç birini uygulayamıyorum.
Günde 1 avuç çekirdek,
Haşlanmış nohut (hergün)
Zeytinyağında bekletilmiş 2 tane kuru incir,
Çekirdekli kara kuru üzüm,
Kavrulmamış badem VS. VS. bunların hepsininde faydasını görenler olmuş :106:
Bizim eylüldeki sonuçlar bi çıksın ben o zaman göstericem benimkine

tatlim bende hep okurum ama hic uygulamam pes ettim artik zamana biraktim RABBIM ne zaman uygun gorurse o zaman verir benim doktorumun bi hastasi vardi esimin hizli hareketli yuzdesi %5di ama hamile kalmisdi ama benim esimde %10 oldugu halde ben hamile kalamadim nasip kismet iste

Orası öyle canım nasipten öteye yol yok... Ama işte yinede insanın içinde ukte kalıyor, böyle şeyleri şifası olduğunu bildiğimiz halde uygulamazsak, o nimetlerden faydalanmadan Allaha sadece el açarsak, yani üzerimize düşeni yapmadan bişeyleri beklersek daha çooook bekleriz Ben eşime söz geçiremiyorum, anlamıyor Kendi bilir napim
Ben ameliyat senemiz dolana kadar normal yolla olsun diye beklemeyi düşünüyorum. İnşallah normal yolla olur. Rabbim eğer öyle nasip etmeyecekse haziran 2013'te aşılama ve devamında tüp bebek düşünüyorum. Hayırlısı bakalım
Rabbim bu yolda derdi olanların dermanını, hasta olanların şifasını versin ve hayırlı evladlar nasip etsin cümlemize inşallah.

AMIN CANIM AMIN RABBIM bizim kucagimizi bebeklerimizle nurlandirsin ben ogle dusunuyorum 2013te asilama ama dra gidip konusucam uygun gorurse onumuzde ay asilama istiyorum bu arada haklisin yarindan itibaren keciboynuzu kurune basliycam bi de gunde 1 tane muz da iyiymis onu da vercem bide ari sutu polen bal karisimi ))) elimizden geleni yapalim teste kadar

Tekrar başlayın canım muhakkak. Tam isabet olur :) Haşlanmış nohutta yedir canım. Onu bütüün doktorlar öneriyolar. Hergün 1 çorba kasesi kadar haşlanmış nohut yesin eşin. Benim eşim o kadar vurdumduymaz ki.. Hafız olduğu halde 41 meryem suresini bile okutamadım. Düşün artık yani! Halbuki 10 dakikasını anca alıyo. Ama inatlık yapıcakya okumuyo
Allahım benim yüzüme bakarda hayırlı ile nasib eder inşallah. Benim kocaya kalsa daha erken :'(

tatlim esim onu yemez midesine iyi gelmiyor hemde nohut gaz yapiyor
canim belki okumustur sana soylemiyordur
canim benim cikmama lazim seninle tanismama cok sevindim RABBIM bizim ve tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin INSALLAH optum seni cok kib ALLAHA emanet ol

Hım öylemii
Amiiiin inşallah cümlemize canım, görüşürüz, bende tanıştığıma memnun oldum, sağol sohbetin için Görüşürüüüüz

melekcim senin ve kendi tespihimi çektim Allah kabul eder inşallah .Tespih çeken arkadaşlar inşallah rabbim hepimize hayırlı bir hamilelik ve hayırlı evlat nasip eder .Bu arada bnim göğüsler maşallah 95 beden olduu:111:yürüymiyooom ya inşallah hmileliktendiir de 7 gün kaldı regle boşa taşımam bu ağrlığı:122:

amiin canım, hadi gözün aydın ne mutlu sana kalp atışlarınıda duymuşsun, şimdi o bir ay geçmez de, niye o kadar uzun yaaaa

Kizlargunaydin kulaklarınızı okudum tesbihlerinizi cektim allah kabul etsin , ben eşimle iki günlük kaçamak yapıyorum amasra gidiyoruz yoldayız bugün ve yarın size eşlik edemeyeceğim kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…