- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.821
yaa var ya umutlandırıyorsun insanı heee...
haydi bakalım hayırlısı.. çişin ne zaman gelir peki sence.. bi kaç dam iş görüyor biliyorsun ama sıvı almamış ol bi kaç saat ..
yaseminnninnn evinde herşeyden var yaa hani örn bkn; orkid, testler,gecelikler, süs eşyaları.. şırınga mı diyorlar hanı ondan da vardır en iyisi o sana o şırıngadan göndersin sende al o şırıngayla kanını çektir içine sonra onu bana gönder bende gidip hastanede testi yaptırayımm sana haberi vereyimm inşAllah gebesindirr eşinede hiiçç söylemezsinn
iiyiz tatlıcım bende geçmişi okuyayım derken tuğbanın oluayına el atmadan edemedim biraz öksürüyor gibiyim havalar beni hasat edicek galiba netten araştırım hangi bitkileri kullanabilirim diye sen nasılsın nasıl gidiyor hayat öpüyoruz seni teyzesiSündüz ne yapiyosun canım tuba'nın derdinden seni sormayı unuttum hamişlik nasıl gidiyor??
Vay ağzını yediğim,bende banyo yapacagım tuba yüzden gidemiyorummmmmm, nefesin nasıl??
Amanınnnn çok heyecanlandım yaa tuğba söyle eşine gelirken alsın sabah erkenden de yap testini bize haber vr çatlıcam şimdi okurken kalp atışım hızlandı ztn zor nefes alıyorum iki dakka da nefes nefes kaldım :))))
Ben sağlıkocqğına gittim sabah benim aile doktorum bugün ev ziyaretindeymiş sonra annme gçtim bebişe yastık yaptık küçücüklerden bide ağız mendil yaptık ayyy çok tatlı yerim bn onuu)
Yasemincim değerin kaç çıktı ? Çok yükselmiş mi ikizler geliyor muu :)))
Aslıcımında kargosu gelmemiş bak seeennnnn uyuyamaz şimdi bu kız vah vahhh :)))
iiyiz tatlıcım bende geçmişi okuyayım derken tuğbanın oluayına el atmadan edemedim biraz öksürüyor gibiyim havalar beni hasat edicek galiba netten araştırım hangi bitkileri kullanabilirim diye sen nasılsın nasıl gidiyor hayat öpüyoruz seni teyzesi
canımm benimm o dediğini tuğbamızzz yapamazz çünkü eşiyle küs.. biz bu test işini kendi aramızda çözücezz teyzeler olarak.
evet ilkel yollara başvurucaz arttık elimizde ne varsa karbonat testi yaptım başka bildiğiniz var mi bide sanki domestos testi vardi, bide parmağa iğne batırma.daha varsa söyleyin.ya kızlar şaka bi yana ama hamile değilim biliyorum, hiç midem bulanmıyor, göğüslerim ağrımiyo, ikide bi çişim gelmiyo, bu durumda nasıl hamile olabilirim
bedriye sen nerede çalışıyorsun,işten çok geç çıkıyorsun
tuğba lutfen kızma bana ama inan yanımda olsaydın sana bi tane patlatmıştımmaaa diyoruz buradaa benimde hiiiçç biri olmadı.. gelip burada ben nasıl hamileyim deyipp ağlamadım mı resmen.. bana da buradakiler sna yazdığımm cvplar tarzı yazıp kızmadılar mı kahh kızddııkkk kah güldükk.. . bende belirti yoktu kuşumm.. yoktu yani ben hatırlamıyorumm.. akıntı olmuştu ama aralarda
tüm bunların yanında inan umutlanma senyinede.. Allah tan umudunu kesmeyecek umudun zaten var çok şükür yüreğinde.. ama olumlu sinyalinde var bak yumurtlama testinde iyi çıkmış. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşAllah Yarabbim..
Oyyy yerim ben onu kocaman omuş annesi maşallahiiyiz tatlıcım bende geçmişi okuyayım derken tuğbanın oluayına el atmadan edemedim biraz öksürüyor gibiyim havalar beni hasat edicek galiba netten araştırım hangi bitkileri kullanabilirim diye sen nasılsın nasıl gidiyor hayat öpüyoruz seni teyzesi
evet ilkel yollara başvurucaz arttık elimizde ne varsa karbonat testi yaptım başka bildiğiniz var mi bide sanki domestos testi vardi, bide parmağa iğne batırma.daha varsa söyleyin.ya kızlar şaka bi yana ama hamile değilim biliyorum, hiç midem bulanmıyor, göğüslerim ağrımiyo, ikide bi çişim gelmiyo, bu durumda nasıl hamile olabilirim
annecim çok korkuyorum,ya nerden bilim hiç hamile kalmadım 4 yıldır hamile kalmayı bekliyorum ve her adetim geçtiğinde aynı şey oluyor. Kendimi fazla gaza getirmemeye çalışıyorum.
biz çıkmıyoruzz anacımm bizz her akşam çıkıcak gibi yapıp eşim sayesinde klıyoruzz.. bu ne ki daha erken biz normalde 8,9 gibi çıkıyoruzz.. eşim işlerini bitiremiyor.. bu saatde toplantıdalar.. amaann dicek bi söz bulamıyorum kendisine.. o yüzden çıkışta küseyim bari.. madem konuşucak sözüm yok.
çok su içesende gün içinde içtiğimiz diğer sıvlarda rengini etkiliyor folik asit bile rengini değiştirrir koyu olmasın yanma olmasın sıkıntı yok ama bol bol suda iç emiiicanıımm benim çok geçmiş olsunn..
bende sana bişey sorabilir miyimm.. hatta 2 şey sorayım mı
1- idrarımın rengi çok çok açıldı bugun yoo çok suda içmedim neden olur acaba endişeleneyim mi?
2- karnımın içinde yürüyen anlık kuvvetli batma gibi elektrik çarpması mıı tuhaf ağrılar oluyor ama anlık hemen geçiyor çok şükür.. korkayım mı?
Yanıtlarsan çok sevinirim.. teşekkürler.. diğer arkadaşlara başarılar..
annecim çok korkuyorum,ya nerden bilim hiç hamile kalmadım 4 yıldır hamile kalmayı bekliyorum ve her adetim geçtiğinde aynı şey oluyor. Kendimi fazla gaza getirmemeye çalışıyorum.
Oyyy yerim ben onu kocaman omuş annesi maşallahbende iyiyim kuzum herşey aynı ev-iş-topik üçlüsü :))) aman dikkat et canım cok gecmiş olsun
Bunların hepsi yaseminde de vardı, ovu testinde cizgilerin koyulugu nasıldı tubi??? Biri çook silikse negatif, ikiside aynı koyuluktaysa pozitif ona göre moda gir! Hemen kötü düşünmeeeeeeeeeee
çok su içesende gün içinde içtiğimiz diğer sıvlarda rengini etkiliyor folik asit bile rengini değiştirrir koyu olmasın yanma olmasın sıkıntı yok ama bol bol suda iç emiii
ilk zamanlar böyle ağrılar oluyor rahim ve bağ dokular geliştiği için bazaen gaz ağrında olabilir ilk haftalar bol gazlı malum şimdi benim bile ara ara ağrım oluyo öellikle ani haraeketlrde canım kanam ve ciddi kramp tarzında ağrı olmadığı sürece sorun yok şeker
aynı yerde çalışıyorsunuz yani, amman küs gitsin bak ben küstüm ne güzel benimkide bilgisayara çok düşkün o yüzden küstüm dediğin gibi madem konuşacak şeyimiz yok bende küserim.
karnına kramp tarzı ağrı girse yerinde duramazsın ve sürekli olur geçmez yanihayy ağzın bal yesinn..
bugun idrar rengim su gibi.. her zmaan koyu oluyorsu seviniyordumm neyse ondan korkmıyımm o zaman ben..
karnımdaki anlık ağrım için eşim diyor ki hep bediş ya o gazdır gaz bütün gün karnın yok akşam kocaman oluyor karnın gaz sancısıdır diyyooorr bende kaçıncı gebeliğinn sanki sen nerden bilicen deyip kızıyordum demek ki haklı olma payı yuksek.. kramp demişsin yaa yoksa bendekiler kramp mı* ama kramp bacakta olduğu gibi mi oluyor aynı.. kramp değildir ya.. inşAllah değildir..
karnına kramp tarzı ağrı girse yerinde duramazsın ve sürekli olur geçmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?