Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Eki Görüntüle 669999
kızlar bakın yumurtlama testlerim

şincciiikk 2 tane test var resimde bir tanesi silik olan şu anki yaptığın mı

tek test çok maşaAllah koyu çıkmış o testin pozitif tuğba senin silik olanı ne zaman yaptıınn ve idrarırını ne kadar tuttunn.. fotoyu testi yaptıktan ne kadar zaman sonra çektin..

koyu olanı akşam üzeri yapmıştım idrarımı baya tutmuştum o zaman, diğerini yeni yaptım şimdi bakıyorum daha koyulaşmış ama ilk çizgi kadar koyu değiller

koyu olanı akşam üzeri yapmıştım idrarımı baya tutmuştum o zaman, diğerini yeni yaptım şimdi bakıyorum daha koyulaşmış ama ilk çizgi kadar koyu değiller

bak kesinlikle seni ümitlendirmek istemiyorum ama benceee son silik testi kaç saatlik idrarla yaptın önemli ayrıca sıvı aldınsa son 2,3 saatde yumurtlama testleri hemen inceleşiyor.. ama bi testin kopkoyu.. dur bakalım tuğba yaa.. kısmetse yarına bi test yapsan sabah idrarrınla o yanıltmaz seni koyu çıkarrsaa pozitif zaten yook çıkmazsaa vardır bi hayır diyelim haa.. var mı elinde yumurtlama testin.. ama pozitif çıkarsa bence kan testine git yarın bişekilde kısmetse..

canım silik testi 2 3 saatlik idrarla yaptım,neyse ya hıyrlısı artık hamileysem eninde sonunda öğrencem zaten ,yarın sabah tekrar yaparım
yumurtlama testi var evde baya bi ,kısmet artık

canım sana çokça ümit verip hayal kırıklığına uğra istemem üzülürsen bende çok üxzülürüm rabbim hayırlısını versin en iisi sen kan testi ver rahatla benim koyu çıkmıştı ama tam anlamıyla çokmu koyuydu hatırlamıyorum fakat gebe olmadan önceki aylarda adetime yakın ovu testi yaptığımda çok çok silik çizgi çıkıyordu

ya regl zamanımı 1 hafta geçti yine gösterir mi

bi mallık v ar üzerimde

gösterir tabii asıl o zaman gösterir çünkü regl yakınsa yumurtlama testinde hiç 2. çizgi çıkmaz yani bende çıkmıyor regl yakınsa tek çizgi oluyor hep sabit. Eğer regl olsaydın bir hafta geçmiş olsaydı o zaman silik çizgi çıkardı. Bu gebeliğe işaret etmesi lazım yine de umutlandırmayalım ama bence kan testi yapmaya değer baksana 1 hafta geçmiş kuzum yaa..

Yasemin de yok yok valla yaaa maşallahhh bana bir dolu ovu testi göndermiş kuşum benimm..

canım karbonata inanma bir kere ben yaptım köpürdü ama hiçbirşey yoktu zten karbonat köpğren birşey canım düşünsene idrar asitli birşey ee karbonatın üzerine gelince elbette köpürür mesela kalamar terbiye etmek için sosum var benim karbonat ve limon karışımı limonu döktüm mü acayip köpürüyor ama ovu testlerin umut verici.

anammm tuba kız o ne öyle çift çizgiler filan, vay anasını demek senle ben aynı günmü şeyetmişiz yoksa yahu nasıl bukadar tedariksiz olursun kuşum, bak bana koli koli almışım herşeyden dağıt dağıt bitmedi anam ne inatsın yav şu kocana söyle alsın bi test vallahi gelip yolucam seni şimdi aslı da çok sever yolmayı zaten duymasın, hemen bana yardıma gelir

Damlacım mşallah sna ayy kalp atışlarını duymuşsun nekadar sevindim, karnından mı baktı yoksa alttan mı???

Bedriye ne güzel demiş ama bende herşey bulunur evet bit pazarı gibiyimdir hepinize örnek olsun

Sedacım canm oh çok sevindim sana ulaşmasına, dediğim gibi ufak bir hediye ama aklıma o geldi, iş dönüşü aldım hemen koydum kutunun içine
İnşallah sana pozitiflik iyilk güzellik, hayırlı ve uğurluluk getirir

Tuğba canım inşallah hamilesindir, gidişat onu gösteriyo, Rabbim hayırlısını versin inşallah, Yasemin nereni sürttün bak hemen geliyo peşinden bi hamiş

Bu akşam lohusa geceliklerimi sipariş ettim, inşallah umduğum gibi çıkar. Sizce nasıl kızlar bi bakın gaari
:26:
İkisininde turkuaz mavi rengini istedim ben

Eki Görüntüle 669999
kızlar bakın yumurtlama testlerim
Tubaaaa olum sağdaki cok koyu çıkmış yarın bul bi bahane hemen sağlık ocağına git,bul bi bahane valla sinir etme bizi, ayy inşallah hayırlısıyla hamilesindir, eğer değilsen kendimden nefret edecegim, bide eşine küsme bahanen cok klasik, lütfen git konuş, yarın bi gün hamile olunca yapışır bunalırsın ilgisinden, hem sende burda yazıyorsun bırak adamda dolansın internette, hadi barış ya, yada bir bahane bul yarın seni hast götürsün,gece yatmadan sana dua edecegim

Kız cok şekerler cok begendim, güle güle giyin bebeğem :))))

Son düzenleme:
ve hala işteyim.. hepten bu kadarda durmuyorduk aama toplantı bitmedi.. nefesim düzgün biliyor musunuz? Allah ıma bin şükür.. amenerasülü 3 kez okuyunca ferahlık verir diyor iyi geliyor sanki.. haa çok çok süper değil ama bi düzelme hissediyorum bugun daha iyi sanki yada ben alışıyorum bak oda olabilir.. ayy çıkalımm bi an önce yaa gece olduu valla.

Başım çok ağrıyoo,
Bende kocama küstüm oda bana küstü gelmedi sofraya ağlaya ağlaya yedim napim çok acıkmıştım hala kalkmadı gitti yatak odasına yattı birlikte muhteşemi izlicektik şimdi yalnız izliyorum ütü yaptım birsürü bitirdim şimdi yapcak iş yok düşünmek istemiyorum.. Herkess nerde hadii gelin muhabbet edelim çok canım slılıyoooo...

Teşekkür ederim caneem, daha iyi ve güzellerini sen giy inşallah

Cidden bu saatte çekilmez iş güç, Allah sabır versin canım.. Nefesinin düzelmesine sevindim

Neden küsüştünüz ki :26:

canımm o sarılar sonradan siyaha dönüo ince çıkıyo ama neyse olduğu kadar sonra sirağdaya devam edersin zamanla gider..

ya bende yapmıştım o karbonattan bişey anlammıştım..
sağol canım ALLAH razı olsun..
ya regl zamanımı 1 hafta geçti yine gösterir mi

bi mallık v ar üzerimde
tatlım 1 hafta gecti sen hala test yapmadın mı..erken teşhisci olarak duruma el koyuyorum hemen bi test alıp sabah ilk idrarınla yapıyosunnnnn
gecmiş olsun canım o baş ağrısı ara ara bendede oluyo baş dönmesi halsizlik alttan alttan sancılar günler yaklaştıkca oluyo canım...küsmeyin canım birbirinize bebişiniz arayı yapsın aaaaaaaa olmaskihassas dönemlerde küsmek..

Oyy kıyamam sen şimdi acıkmışsındır da, ohh super okumaya devam Allahın izniyle dualar sana şifa olacak tatlım, günün her anındaa eşinle yanyanamısın???

niye küstünüz kız, 4 gündür konuşmuyoruz bizde aslında ben konuşurum ama ilk ben konuşunca kız gibi trip atıyo bana onun için ben de hiç konuşmuyorum, yemek bile yapmıyorum ama o kendine çok güzel yemekler yapıyor,insan bizede teklif eder

Off sorma canım ya inan 3 gün gece gündüz başımın ağrıdığını bilirim birde zonkluyo ki şimdi yine çok fena belki ağrımazdı ama ağladım ya hemen başladı. Baş dönmesi bana da oluyo deprem oluyo sanıyorum hemen avizeye bqkıyorum anlıyorum ki yine ben sallanıyorum :)) benim bebiş aşağıda ztn benimde ara ara sancılar geliyor gidıyor yalancı ama biliyorum.. Bende erken bekliyorum 36,37. Haftada doğurucam gibime geliyor :)))
Küstüm küstümmmm ne yaparsan yap barışmam küstüüüüümmmmmm şarkısını kocama armağan ediyorum...

Nedeni önemli değil ki canım bu kadar uzatması ve üzmesi sinirimi bozan!

Canım git konuş deki bu durumdan cok mutsuzum de, sebebini konuş, böyle olmasın de hemen adami suçlama, dinle,hatan varsa kabul et,onunda hatasını söyle ama anlayışlı bir şekilde ne biliim akıl vermek haddime düşmez ama git konuş barışın yaaaaa, herkes barışsın kimse küs kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…