Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay aslıı süper olur..hem memnunsa felan boşuna arştırıp kendimi riske atmıyım..:)parasını felanda sordum..

canım kaçıncı seanstasın..
ya ben sanırım 4 kere gittim..koltuk altı bayağı azaldı..daa öteki taraf daha var..iznce ve zayıf gibi ama yibnede yapılması gerek bide yarım bacak yaptırmıştım son ay..az diye 50 tl almıştı..bakalım burada kaç lira bayılırız..

canım ben 7 seans gittim bacaklarda çıkmıyo diyebilirim ama koltuk altı ve bikini bölgesi eskisi kadar olmasada yinede çıkıyo zaten lazer yapan kıza da sordum tamamen gitmez sadece incelir demişti..bul dene bakalım ama tamamen gitmiomuş aklında olsun..

Tamam canım ben detayları öğrenir haberdar ederim seniii

valla kopamıyorum buradan:) hoşbulduk teşekkürler.
bana daha küçücük geliyo bebiş ya 4 koca ay var daha
tabi çok sevinirim eklerseniz hemmen yazayım
adım: didem yaş: 24 şehir: ankara yıl:2011 cinsiyetini de söyleyeyim istersen kız ismide öykü nisa diyorum ama nasıl szice kızlar

sorunuma gelince tatlım aslında korunduk biz hani bebişim süprizle geldi bana polikistik over var bende hamile kalmadan önce doktora gittim adetlerim hep düzernsiz oluyordu kolay kolay çocuğun olmaz senin dedi yüzüme bide düşünün o anki halimi korunup korunmadığımı sordu korunma çok düşük bir ihtimal ama bir yıl bi dene belki olur dedi ve o ay hamile kaldım düşünün

yardımcı olabildiysem ne mutlu tatlım ..bende özele gidiyorum malesef pahalı evet..AMİN canım İNŞALLAH az kaldı dayanıcaz RABBİM kucağımıza almayıda nasib etsin..

çok memnu oldum didemcim, öyle çok bilmiş gibi konuşan dr lara gıcık oluyorum, arkadaş sen kimsin, ALlah ol dedimmi olur, "yok zor ihtimalmiş, yok imkansızmış vs vs " hamielelik raporunu götürüp, "al buda sana kapak olsun" deseydin keşke
hemen ekliyorum seni hamileler listemize kuşum

tatlım bulamadım gözlerim birbirine girdi koyalasana sana zahmet şuara

hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş

çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLAatabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..

RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

10-15 gün içinde okunması gerekiyormuşş...

yardımcı olabildiysem ne mutlu tatlım ..bende özele gidiyorum malesef pahalı evet..AMİN canım İNŞALLAH az kaldı dayanıcaz RABBİM kucağımıza almayıda nasib etsin..

aynen canım ya mecbur ne yapalım bi kucağımıza alıp sevseydik hayırlısıyla ama tatlı telaşlar bunlar ya insan çok farklı oluyo içinde birşey büyoyo senden ve en sevdiğinden bir parça rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşşşşşşşşşş

tatlım biz aslen bursalıyız orada gitmiştim özeldi bide olsam dediğini yapmayı bende çok isterdim inan zaten çıkarken rabbim bilir orasını dedim ve tatlım kvlerdeydik o ara düşün eşim yanıma yaklaşmadı desem yeri ama rabbim çok büyük gerçekten
çok teşekkür ederim tatlım ekle tabi

aynen canım AMİN İNŞALLAH..

SAĞOL DÜNÜRÜM ALLAH RAZI OLSUNNN..

kızlar ben cıkıyorum yemek hazırlıyım yavaş yavaşşş ALLAH A EMANET OLUN HEPİNİZİİİİ..

evet..jilet yapıyosun zaten kökleri sağlam gelsin diye..bi ara benim kiler uzamış ama öyle cılız ve rengi açık ki farketmemişim bile uzadığını..sonra jilet jilet biraz koyulaştı.şimdi devam etmem gerek..banada 6-8 seans arası demişti..bakalım..inş kurtulurum..

yasemin ya şu karbonat testini yap lütfen,ben yaptım biraz köpürdü ama hemen döktüm
bide ovulasyon testi yaptım ikiçizgide koyu çıktı yoksa şuan yumurtlama zamnım mı acaba off kafam çok karışık kocamla da küsüz zaten git test al diyemem,hiç umutlanmk idtemiyorum çünkü adetim genelde geçiyor sonra üzülüyorum,neyse biraz daha beklyym bakalım zaten hiç bi belirtim yok

ya bende ankarada ucuz bi lazerci bulsam keşkem..bitmedi benimki yarım kaldıı

Buket benim ablam yaptiriyor o da sonun ayklaştı, heryerini yaptırıyor göbek deliğine kadar bide onun kılları kalın ve orman gibiydi bitti nerdeyse bide onun bikini bölgesinin rengi biraz koyuydu, derinin rengi bile açıldı pamuk gibi oldu,ahh benim mal kafam şimdiye bitmiş olurdu başlasaydım, şimdide beebek yapacam diye lazere gidemiyommmmm

Aslı bizde hacdan gelen bir torba hurmayı yedim cekirdeklerini cöpe attım ama zemzem duruyor halvetten önce iceyim bari

TUBA canim ben arapca bilmiyorum türkceden okununca olursa bana da ödev ver okurum

Yaaaaaaaaaaaaa senin ahmile olma olasiligin cok yüksek lutfen yarin git kan yaptir adete yakın ovulasyon testinde iki cizgi cikarsa hamilelik var demek,bide karbonat köpürünce hamilesin demek amaaaaaaaaaaaaaan yetişin komşulaaaaaaaar ,ya hamileleik haberini vererek eşinle barışırsın belki

öncelikle benim için dua eden iyi dileklerini yazan bütün herkese tesekkürler. :) doktordan geldim. keseyi gördük :) allah tamamına erdirir inşallah... rabbim emanetini korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…