Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ne güzel şeyler yazmışsın kız çok heyecanlandım ama ben tek başıma gidip test yaptıramam çünkü ben dağın başında bi köyde oturuyorum offf yaa
yasemin in ne gibi belirtileri var benim sadece akıntım var beyaz akıntı

ayyy bu gaz bana bikaç gün yeter artkkk

öncelikle benim için dua eden iyi dileklerini yazan bütün herkese tesekkürler. :) doktordan geldim. keseyi gördük :) allah tamamına erdirir inşallah... rabbim emanetini korusun..

canım tebrik ederim inş sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz hep beraber

TUBA hemen kocanla barış o zaman, ayyy bi gidiyorum tekrara gelicem bi gelişme olursa yaz hay allah amaaaaaaaaaaaan havar komşular havarrrrrrr, rüyada gördüm kızim ben

TUBA hemen kocanla barış o zaman, ayyy bi gidiyorum tekrara gelicem bi gelişme olursa yaz hay allah amaaaaaaaaaaaan havar komşular havarrrrrrr, rüyada gördüm kızim ben

adete yakın yumurtlama testi çift çizgi çıkarsa hamilelik olur dedin ya peki adet bayabi geçtikten sonra çıkarsa yine olur mu acaba

Merhaba arkadaşlar, nihayet 27 mart ve ben gelebildim Neler oldu bitti meraktan çatlıyorum, şöyle bi geçmişe bakıcam, çok özledim sohbetleri

Yaseminim canımm arkadaşım eve gelir gelmez hemen kargoyu açtım tabii baya uğraştım açmak için. Bir sürü kutu çıktı yaa çok teşekkür ederim hepsini göndermişsin. Hepsini harcamak nasip olmaz inşallah bana. Ayrıcaaa hediyene bayıldımmm bayıldımm bir mum ve kenarında bohçada bebek taşıyan leylek biberon figürü süper süperr bebeğim olana kadar saklıcamm sonra da odasının en güzel yerine koyucamm canımm. .Eşim de çok beğendi çok hoşmuş dedi. O güzel temennilerinin olduğu notu da aldım onu saklıcamm canım. Ayy ne güzell yaa ilk defa siteden birinden hediye alıyorum çok duygulandım çok çok teşekkürler. Bu arada adresinin olduğu kağıdı da atmıyorm her an bir süpriz yapabilirimm Rabbim sana da o güzel gönlün giib güzel, hayırlı, ana baba kıymeti bilen bir evlat nasip etsin tatlımm benimmm

TUBAAAAAAAAAAAAAAA hemenn çıkmam lazımm ama sunu yazmadan gitmiyim dedimm yumurtlama testinn pozitif çıkıyorsa gebesindir inşAllah ben gebeliğimi ööle öğrenmiştim de anlayamadımm şuan mı yumurtluyorum ne demek onu anlamadım.. şu an yumurtluyorsan 14 gün sonra da adet olucaksınn demektir döngün uzun mu?

Bende eve geldim hala başım ağrıyor ama yemnek yiyemşcme ağır gelecek sanki eşime ısıtıyorum bende beyaz peynirli tost yapıcam kendme yicme bir de ağrı kesici yutarım sonra dulalar birikti onları okuyayım ve Gül arkaşıma da okuyayım okuyabildiğim kadar 3-4 günde 1.000 taneyi bitiririm sanırım. Ütüm de var az ama halim olurda ütüleyeceğim.

yok canım ya bu kadar uzun değil 1 hafta önce adet olmam gerekiyodu,ama test pozitif çıkınca öyle düşünüdüm
ya sen de mi öyle öğrendin gerçekten offff keşke bi tane testmm olsaydı evde

Son düzenleme:
Tuğbaaa duy benii eğer regli zamanınsa ve ovulasyon koyu iki çizgi çıktıysa yumurtlama zamanında çıktığı gibi çok büyük ihtimal gebelik var canım ovular gebeliği de gösteriyor çünkü gebelikte lh da artıyor ve onu zaten lh ölçüyor. Birçok arkadaşım böyle öğrendi ama gebelik testinde silik çıkabilir ayy çıksında nasıl çıkarsa çıksın bırak küslüğü falan şimdi ara eşini hemen test al de kapandıysa da nöbetçi falan buldun yok bulamazsa sabah erkenden al yap testini

ya regl zamanımı 1 hafta geçti yine gösterir mi

bi mallık v ar üzerimde

Son düzenleme:

evet sedacım sana katılıyorum tuğba benim çok koyu çıkmıştı ovulasyon testim beta hcg 40 iken düşüm hadi hayırlısıııı

yok canım ya bu kadar uzun değil 1 hafta önce adet olmam gerekiyodu,ama test pozitif çıkınca öyle düşünüdüm

AYYY ne olursunn şu köy arabasından merkeze giden bi dolmuşaa binn..
hıphızzlı kan ver gel eşinede bişey deme.. yarınaa..

bak ben bu son gebeliğim değil ama başka gebeliklerimden bi tanesinde normal testim yoktu gebelik işte.. yumurtlama vardı yaptımm pozitif çıktı çok heyecanlandım hemen bedriye klasiği gerçi bu neden yazdımsa gebeydim yanii.. o yüzdeeenn çok sevinmee ama git bi daha yap fotosunu çek koy bakalım en azından.. bide testi yap say bakalım kaça kadar kırmızılaşıyor her ikiside aynı koyulukta mı biliyorsun ilk 5 dk.. hadii yap bi yumurtlama.. ben gene kalıyorum işyerindee bu arada.. vaktimiz bol

adete yakın yumurtlama testi çift çizgi çıkarsa hamilelik olur dedin ya peki adet bayabi geçtikten sonra çıkarsa yine olur mu acaba

Ya bak bi herkes ne yazmış şimdi planı anlatıyorum akşam eşine deki şuram cok ağrıyor ayağinı falan göster, sonra beni yarın hast götür de, hamile çıkarsan hemen boynuna sarıl barış, hamile degilsen küs kalmaya devam et, nassıl??????

ya regl zamanımı 1 hafta geçti yine gösterir mi

bi mallık v ar üzerimde

soruyaa bak yaaa.. canımm benimm burada beni hiç mi okumuyorsun ben bu sabırsız halimle hiç bir zaman 1 hafta geçirtmedim genelde adetime 1 hafta varken yaparım testlerimi seninki bir hafta ise hayli hayli gösterir ayrıca şu da var yumurtlama testleri gebelik testlerine göre daha hassas.. ama bak aynı koyulukta mı çok da kaptırma kendini bakınıyoruz sakin sakin.. ama testi tekrarla.. gebelik testi almana gerek var mı ki testi tekrarlapozitif çıkarsa yarın mutlaka kana git sen..

tamam çişim gelsin tekrar yaparım, 2.çizgi 1.sinden çok çok az açık ama hemen çıktı

evet sedacım sana katılıyorum tuğba benim çok koyu çıkmıştı ovulasyon testim beta hcg 40 iken düşüm hadi hayırlısıııı
Sündüz ne yapiyosun canım tuba'nın derdinden seni sormayı unuttum hamişlik nasıl gidiyor??

Vay ağzını yediğim,bende banyo yapacagım tuba yüzden gidemiyorummmmmm, nefesin nasıl??

yaseminnninnn evinde herşeyden var yaa hani örn bkn; orkid, testler,gecelikler, süs eşyaları.. şırınga mı diyorlar hanı ondan da vardır en iyisi o sana o şırıngadan göndersin sende al o şırıngayla kanını çektir içine sonra onu bana gönder bende gidip hastanede testi yaptırayımm sana haberi vereyimm inşAllah gebesindirr eşinede hiiçç söylemezsinn

tamam çişim gelsin tekrar yaparım, 2.çizgi 1.sinden çok çok az açık ama hemen çıktı

yaa var ya umutlandırıyorsun insanı heee...

haydi bakalım hayırlısı.. çişin ne zaman gelir peki sence.. bi kaç dam iş görüyor biliyorsun ama sıvı almamış ol bi kaç saat ..

Amanınnnn çok heyecanlandım yaa tuğba söyle eşine gelirken alsın sabah erkenden de yap testini bize haber vr çatlıcam şimdi okurken kalp atışım hızlandı ztn zor nefes alıyorum iki dakka da nefes nefes kaldım :))))

Ben sağlıkocqğına gittim sabah benim aile doktorum bugün ev ziyaretindeymiş sonra annme gçtim bebişe yastık yaptık küçücüklerden bide ağız mendil yaptık ayyy çok tatlı yerim bn onuu)

Yasemincim değerin kaç çıktı ? Çok yükselmiş mi ikizler geliyor muu :)))

Aslıcımında kargosu gelmemiş bak seeennnnn uyuyamaz şimdi bu kız vah vahhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…