- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.801
Yaaaaaaaaaaaaa senin ahmile olma olasiligin cok yüksek lutfen yarin git kan yaptir adete yakın ovulasyon testinde iki cizgi cikarsa hamilelik var demek,bide karbonat köpürünce hamilesin demek amaaaaaaaaaaaaaan yetişin komşulaaaaaaaar ,ya hamileleik haberini vererek eşinle barışırsın belki
öncelikle benim için dua eden iyi dileklerini yazan bütün herkese tesekkürler. :) doktordan geldim. keseyi gördük :) allah tamamına erdirir inşallah... rabbim emanetini korusun..
TUBA hemen kocanla barış o zaman, ayyy bi gidiyorum tekrara gelicem bi gelişme olursa yaz hay allah amaaaaaaaaaaaan havar komşular havarrrrrrr, rüyada gördüm kızim ben
yasemin ya şu karbonat testini yap lütfen,ben yaptım biraz köpürdü ama hemen döktüm
bide ovulasyon testi yaptım ikiçizgide koyu çıktı yoksa şuan yumurtlama zamnım mı acaba off kafam çok karışık kocamla da küsüz zaten git test al diyemem,hiç umutlanmk idtemiyorum çünkü adetim genelde geçiyor sonra üzülüyorum,neyse biraz daha beklyym bakalım zaten hiç bi belirtim yok
TUBAAAAAAAAAAAAAAA hemenn çıkmam lazımm ama sunu yazmadan gitmiyim dedimm yumurtlama testinn pozitif çıkıyorsa gebesindir inşAllah ben gebeliğimi ööle öğrenmiştim de anlayamadımm şuan mı yumurtluyorum ne demek onu anlamadım.. şu an yumurtluyorsan 14 gün sonra da adet olucaksınn demektir döngün uzun mu?
Tuğbaaa duy benii eğer regli zamanınsa ve ovulasyon koyu iki çizgi çıktıysa yumurtlama zamanında çıktığı gibi çok büyük ihtimal gebelik var canım ovular gebeliği de gösteriyor çünkü gebelikte lh da artıyor ve onu zaten lh ölçüyor. Birçok arkadaşım böyle öğrendi ama gebelik testinde silik çıkabilir ayy çıksında nasıl çıkarsa çıksın bırak küslüğü falan şimdi ara eşini hemen test al de kapandıysa da nöbetçi falan buldun yok bulamazsa sabah erkenden al yap testini
Tuğbaaa duy benii eğer regli zamanınsa ve ovulasyon koyu iki çizgi çıktıysa yumurtlama zamanında çıktığı gibi çok büyük ihtimal gebelik var canım ovular gebeliği de gösteriyor çünkü gebelikte lh da artıyor ve onu zaten lh ölçüyor. Birçok arkadaşım böyle öğrendi ama gebelik testinde silik çıkabilir ayy çıksında nasıl çıkarsa çıksın bırak küslüğü falan şimdi ara eşini hemen test al de kapandıysa da nöbetçi falan buldun yok bulamazsa sabah erkenden al yap testini
yok canım ya bu kadar uzun değil 1 hafta önce adet olmam gerekiyodu,ama test pozitif çıkınca öyle düşünüdüm
ya sen de mi öyle öğrendin gerçekten offff keşke bi tane testmm olsaydı evde
adete yakın yumurtlama testi çift çizgi çıkarsa hamilelik olur dedin ya peki adet bayabi geçtikten sonra çıkarsa yine olur mu acaba
yok canım ya bu kadar uzun değil 1 hafta önce adet olmam gerekiyodu,ama test pozitif çıkınca öyle düşünüdüm
ya sen de mi öyle öğrendin gerçekten offff keşke bi tane testmm olsaydı evde
ya regl zamanımı 1 hafta geçti yine gösterir mi
bi mallık v ar üzerimde
AYYY ne olursunn şu köy arabasından merkeze giden bi dolmuşaa binn..
hıphızzlı kan ver gel eşinede bişey deme.. yarınaa..
bak ben bu son gebeliğim değil ama başka gebeliklerimden bi tanesinde normal testim yoktu gebelik işte.. yumurtlama vardı yaptımm pozitif çıktı çok heyecanlandım hemen bedriye klasiği gerçi bu neden yazdımsagebeydim yanii.. o yüzdeeenn çok sevinmee ama git bi daha yap fotosunu çek koy bakalım en azından.. bide testi yap say bakalım kaça kadar kırmızılaşıyor her ikiside aynı koyulukta mı biliyorsun ilk 5 dk.. hadii yap bi yumurtlama.. ben gene kalıyorum işyerindee bu arada.. vaktimiz bol
Sündüz ne yapiyosun canım tuba'nın derdinden seni sormayı unuttum hamişlik nasıl gidiyor??evet sedacım sana katılıyorum tuğba benim çok koyu çıkmıştı ovulasyon testim beta hcg 40 iken düşüm hadi hayırlısıııı
AYYY ne olursunn şu köy arabasından merkeze giden bi dolmuşaa binn..
hıphızzlı kan ver gel eşinede bişey deme.. yarınaa..
bak ben bu son gebeliğim değil ama başka gebeliklerimden bi tanesinde normal testim yoktu gebelik işte.. yumurtlama vardı yaptımm pozitif çıktı çok heyecanlandım hemen bedriye klasiği gerçi bu neden yazdımsagebeydim yanii.. o yüzdeeenn çok sevinmee ama git bi daha yap fotosunu çek koy bakalım en azından.. bide testi yap say bakalım kaça kadar kırmızılaşıyor her ikiside aynı koyulukta mı biliyorsun ilk 5 dk.. hadii yap bi yumurtlama.. ben gene kalıyorum işyerindee bu arada.. vaktimiz bol
Ya bak bi herkes ne yazmış şimdi planı anlatıyorum akşam eşine deki şuram cok ağrıyor ayağinı falan göster, sonra beni yarın hast götür de, hamile çıkarsan hemen boynuna sarıl barış, hamile degilsen küs kalmaya devam et, nassıl??????
tamam çişim gelsin tekrar yaparım, 2.çizgi 1.sinden çok çok az açık ama hemen çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?