Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayy mesude ördüklerinin fotosunu koy yoksa küserim :)) ben iyiyim canım aynı ev-iş ve burası, belkim tuba hamile olabilir, sen gecmişi oku,cok geyik döndü, yarın gel özledim seni, bende gidiyorum,fotoları unutmaaa öptüm sizi iyi geceler

Tmm ya koyarım cnm yarın insallah bende seni hepinizi özledim valla yarın buralarda olurum görüşürüz tatlim iyi geceler Allah rahatlıklar verdin öpüldün :)))

Hoş geldin buketim duamnur nasıldınız kizlar:)))

tubaaa belirti için çok erken ama hiç belirtin olmayabilir benim 9.haftada yeni yeni bulanıyor gibi olmuştu midem oda bulanıyor bile sayılmaz sadece kötü kokulara karşı hassaslaşmıştı,göğüslerde hassasiyet herkesde olmayabiliyor,belirti düşünme lütfen

bedriyecim sen eşini beklemeden gitsen eve olmazmı o gelene kadar dinlenirsin hiç olmazsa

Hoş geldin tatlim tmm bende gelecekteyim ortada buluşalım ))

mesudecim canım nasılsın,örgü örüyormuşsun bende patik başlamıştım 1 ay önce falan azıcık ördüm sıkıldım bıraktım yada kk ya takılmaktan fırsat bulamıyorum diyebilirim
bu arada eşim kanepede uyukluyor beni bekliyor yatmak için canım sana iyi geceler, Allah rahatlık versin öpüyorum seni

Son düzenleme:

He ya başladım ama şimdilik acemiyom once yapıyorum sonra okuyorum internetten öğrenmeye çalışıyorum bı elbise ordum oyuncak bebeğe anca olur saklıyorum kızım bebeklerine giydirir diye şiş örgü bilmiyorum şimdilik tiğ ile oyalanıyorum maksat birseylerle uğraşmak ya bakalım ben ne zaman sikilcam benim canim kuvvetli gerçi:))). Haha olabilir tatlim valla ben örgü ornekten kk ya giremedim kac gündür buraya girdiğimde de ev ile ilgim olmuyo oysa dogum yaklasiyor cok eksikler var cok tmm tatlim iyi bak kendine görüşmek üzere Allah rahatlıklar verdin sana da iyi geceler öpüldün :))

Günaydın canlarım, bugünden itibaren dualrınızı okumaya başlıyorum, inşallah gül'ün salavat tespihinide cekecegim, cok mutlu haberleri duyacağımız bir gün olsun, hepiniz Allah'a emanet olun, TUBA cım sabah sana dua ettim, birazdan da senin için tespih cekecegim,inşallah pozitif olur hayırlısıyla

Son düzenleme:

Günaydın tatlişkom masallAh bugun erkencisin tabi çalışan hatunun yeri baska nasılsın iyisindir insallah:))

Yasemin tat gunaydinlar olsun sabah şerifleriniz hayrolsun gecmisten geleceğe döndüğünde haber ver e mı:)))

canım hiç mi merkeze giden tanıdığın biri yok eczaneden test alsın sana güvendiğin biri varsa söyle alsın veya sen çıkamıyormusun işin oluncca
TUBA hemen kocanla barış o zaman, ayyy bi gidiyorum tekrara gelicem bi gelişme olursa yaz hay allah amaaaaaaaaaaaan havar komşular havarrrrrrr, rüyada gördüm kızim ben
burcu nolarrr beni de gör

tubiş eğer yumurtlama döneminde değilsen neden ovu. 2 cizgi çıksın çıkmıyor 1-2 gün gecince bile hemen kayboluyor bu iş de bir iş var:26: inşallah güzel bir iş çıkar
çok güzelmiş canım hayırlı olsun güle güle giyersin inşallah
canım ya biliyorsun ki müslümanın müslümanla bile 3 günden fazla küs kalması iyi değil kaldıki karı kocasınız, sen yinede yemeği falan yap eminim oda yumuşayacaktır.
Aaa buketve bircan da gelmişler hoş gelmişler nasillarmis acaba :))
iyiyim tatlım geçmişteydim sen nasılsın kuzucuk nasıl

günaydın kızlarrrr 32. haftamızdan herkese merhaba.. bugün erkenciyim çünkü oğluşum acıkmış sağa dön sola dön uyutmadı bizde kahvaltımızı yapalım dedikk :))))

canım çok güzel geceliklerin güle güle sağlıklı günlerde giy İNŞALLAH..

Kızlarrrr babannem bana umreden okunmuş elma getirmiş ayyyy sabırsızlanıyorum yemek için
Ben hiç duymadım böle bişe ama olsun Allahtan ümit kesilmezzz yarın gidip yicemmmm

evet biliyorum onu yarısını sen yarısını eşinn yice dimi çöpünüde misvak yapacakmısın ananemde bugday gibi bişe getirmiş bana meryemanaeli otu birde sert bir hurma çok sert ögütülmesi gerekiyor

günaydın kızlarrrr 32. haftamızdan herkese merhaba.. bugün erkenciyim çünkü oğluşum acıkmış sağa dön sola dön uyutmadı bizde kahvaltımızı yapalım dedikk :))))

günaydın tatlım oğluşuna ve sana afiyet olsun. bide ben şunu duymuştum. bir şeyler yedikçe enerji gelip hareketleri artıyormuş özellikle şekerli şeyler yiyince sonuçta anne ne yerse oda onu yiyor sizdede oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…