- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.881
İNŞALLAH yumişlerin tutunur sıkı sıkı tatlımm..
ben yavaştan cıkıyorumm İYİ GCELER TATLI RÜYALAR HERKESEE..
Ayy sorma dördüzüm ya sana daha iyi surtunebilmek icin çalışıyordum:))) ya bende bı örgü merakı ve aski geldi ki sormayın bı1. Hafta olacak nerdeyse girmeyeli farkında değilim gece gündüz kızıma elbise patik panco örüyorum daha atki bere yapcam artık geri ştim başladı telaş da tabi asıl sen özet geç ne var ne yok yeni Hamiş var mı bı gelişme car mı herkesler nasil sen nasılsın :))))
Yaseminim tebrik ederim cnm takvimin Hayirli olsun cok guzel oldu ya:))
Ayy mesude ördüklerinin fotosunu koy yoksa küserim :)) ben iyiyim canım aynı ev-iş ve burası, belkim tuba hamile olabilir, sen gecmişi oku,cok geyik döndü, yarın gel özledim seni, bende gidiyorum,fotoları unutmaaa öptüm sizi iyi geceler
ya bende ankarada ucuz bi lazerci bulsam keşkem..bitmedi benimki yarım kaldıı
buket benimde bi arkadaşım var gidiyo hemde indirimde diyordu ama sincanda, o 4 seans gitmiş bitti diyordu kutusunda kalmış azıcık
evet ilkel yollara başvurucaz arttık elimizde ne varsa karbonat testi yaptım başka bildiğiniz var mi bide sanki domestos testi vardi, bide parmağa iğne batırma.daha varsa söyleyin.ya kızlar şaka bi yana ama hamile değilim biliyorum, hiç midem bulanmıyor, göğüslerim ağrımiyo, ikide bi çişim gelmiyo, bu durumda nasıl hamile olabilirim
biz çıkmıyoruzz anacımm bizz her akşam çıkıcak gibi yapıp eşim sayesinde klıyoruzz.. bu ne ki daha erken biz normalde 8,9 gibi çıkıyoruzz.. eşim işlerini bitiremiyor.. bu saatde toplantıdalar.. amaann dicek bi söz bulamıyorum kendisine.. o yüzden çıkışta küseyim bari.. madem konuşucak sözüm yok.
efendiiiim geçmişteyim canım
Hoş geldin tatlim tmm bende gelecekteyim ortada buluşalım))
mesudecim canım nasılsın,örgü örüyormuşsun bende patik başlamıştım 1 ay önce falan azıcık ördüm sıkıldım bıraktım yada kk ya takılmaktan fırsat bulamıyorum diyebilirim
bu arada eşim kanepede uyukluyor beni bekliyor yatmak için canım sana iyi geceler, Allah rahatlık versin öpüyorum seni
Günaydın canlarım, bugünden itibaren dualrınızı okumaya başlıyorum, inşallah gül'ün salavat tespihinide cekecegim, cok mutlu haberleri duyacağımız bir gün olsun, hepiniz Allah'a emanet olun, TUBA cım sabah sana dua ettim, birazdan da senin için tespih cekecegim,inşallah pozitif olur hayırlısıyla
canım hiç mi merkeze giden tanıdığın biri yok eczaneden test alsın sana güvendiğin biri varsa söyle alsın veya sen çıkamıyormusun işin oluncca
ne güzel şeyler yazmışsın kız çok heyecanlandım ama ben tek başıma gidip test yaptıramam çünkü ben dağın başında bi köyde oturuyorum offf yaa
yasemin in ne gibi belirtileri var benim sadece akıntım var beyaz akıntı
ayyy bu gaz bana bikaç gün yeter artkkk
burcu nolarrr beni de görTUBA hemen kocanla barış o zaman, ayyy bi gidiyorum tekrara gelicem bi gelişme olursa yaz hay allah amaaaaaaaaaaaan havar komşular havarrrrrrr, rüyada gördüm kızim ben
tubiş eğer yumurtlama döneminde değilsen neden ovu. 2 cizgi çıksın çıkmıyor 1-2 gün gecince bile hemen kayboluyor bu iş de bir iş var:26: inşallah güzel bir iş çıkarevet ilkel yollara başvurucaz arttık elimizde ne varsa karbonat testi yaptım başka bildiğiniz var mi bide sanki domestos testi vardi, bide parmağa iğne batırma.daha varsa söyleyin.ya kızlar şaka bi yana ama hamile değilim biliyorum, hiç midem bulanmıyor, göğüslerim ağrımiyo, ikide bi çişim gelmiyo, bu durumda nasıl hamile olabilirim
çok güzelmiş canım hayırlı olsun güle güle giyersin inşallahTuğba canım inşallah hamilesindir, gidişat onu gösteriyo, Rabbim hayırlısını versin inşallah, Yasemin nereni sürttün bak hemen geliyo peşinden bi hamiş
Bu akşam lohusa geceliklerimi sipariş ettim, inşallah umduğum gibi çıkar. Sizce nasıl kızlar bi bakın gaari :26:
İkisininde turkuaz mavi rengini istedim ben
Eki Görüntüle 670023
Eki Görüntüle 670024
canım ya biliyorsun ki müslümanın müslümanla bile 3 günden fazla küs kalması iyi değil kaldıki karı kocasınız, sen yinede yemeği falan yap eminim oda yumuşayacaktır.niye küstünüz kız, 4 gündür konuşmuyoruz bizde aslında ben konuşurum ama ilk ben konuşunca kız gibi trip atıyo bana onun için ben de hiç konuşmuyorum, yemek bile yapmıyorum ama o kendine çok güzel yemekler yapıyor,insan bizede teklif eder
iyiyim tatlım geçmişteydim sen nasılsın kuzucuk nasılAaa buketve bircan da gelmişler hoş gelmişler nasillarmis acaba :))
canım çok güzel geceliklerin güle güle sağlıklı günlerde giy İNŞALLAH..Tuğba canım inşallah hamilesindir, gidişat onu gösteriyo, Rabbim hayırlısını versin inşallah, Yasemin nereni sürttün bak hemen geliyo peşinden bi hamiş
Bu akşam lohusa geceliklerimi sipariş ettim, inşallah umduğum gibi çıkar. Sizce nasıl kızlar bi bakın gaari :26:
İkisininde turkuaz mavi rengini istedim ben
Eki Görüntüle 670023
Eki Görüntüle 670024
Kızlarrrr babannem bana umreden okunmuş elma getirmiş ayyyy sabırsızlanıyorum yemek için
Ben hiç duymadım böle bişe ama olsun Allahtan ümit kesilmezzz yarın gidip yicemmmm
günaydın kızlarrrr 32. haftamızdan herkese merhaba.. bugün erkenciyim çünkü oğluşum acıkmış sağa dön sola dön uyutmadı bizde kahvaltımızı yapalım dedikk :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?