- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.921
yasemincim kuzum benim doktora karnımdan baktı sadece. bi de cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz dedi:18: karnımdan baktı ve üç mm kese gördü kusum. bi de folik asit verdi. günde 1 tane içiyorum.
kız nazan valla seni yolucam artık, bak dr suz olmuyor bebeğim, ben daha doktora gitmesem zor hamile olurdum bence
çünkü artık kanaat getirdim ki bu öyle bizim kendi başımıza yapabileceğimiz bişey değil, belki herkes gibi bütün organlarımız tam destek vermiyor bu hamilelik olayına, onun için dr un vereceği ilaç ve iğnelerle arkamızdan ittirilerek desteklenerek hamile kalabiliriz. ben buna çok inandım ve o yüzden son 6 aydır dr u bırakmadım şahitsiniz hepiniz. adetimin 3. günü oldumu ben direk doktordaydım, kanlı revanlı rezil vaziyette hemde, her çıkışımda bütün yol boyunca ağlayarak eve geliyordum, dr a gittiğim gün ağzımdan 1 kelime ble çıkmazdı, nekadar olsa insanın psikolojisi bozuluyor anlıyorum senide ama, zorlu yollardan geçmeden rabbim nasibetmiyor bazı kişilere bende de olduğu gibi. ama pes etmeyince Allah ta kıyamıyor acıyor haline demekki, nasibediyor.
Lütfen bu konu hakkında ciddi düşün canım benim. sallama, ihmal etme
içimden gelmiyo napım yaseminnn
evet tatlım benim cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz dedi ama ben ve eşim kesinlikle yapmayı dusunmuyoruz:26: yani ayıp olur çocugaoh iyi ozaman karnından gözüktüyse bende iyice su içip öyle gideyim yarın dr a banada karnımdan baksın, çok sağol canım benim iççim rahatladı.
maşallahdemekki sıkıntılı bir durum görmediki ilişkiye izin verdi, buda güzel bir haber, gerçi insan korkar bu sıralar öyle bişey yapmaya, aman bişey olur filan diye, eşim ben yapalım desemde yapmaz tahminimce
3 mm oyyy yerim ben onu maşallahbende günde 1 tane folic içiyorum başka bişey içmiyorum.
peki bulantı sık dirar filan öyle şeyler başladımı sende, bende tık yok yaa :18:
evet tatlım benim cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz dedi ama ben ve eşim kesinlikle yapmayı dusunmuyoruz:26: yani ayıp olur çocugayasemincim zaten aynı gün gebe kalmısız büyük ihtimalle senin kuzuyu da görecektir doktor. ben de bulantı yok da, geceleri çok sık tuvalete gidiyorum uykum bölük pörçük.. yalnız benim sat göre 6 haftalık ama ultrasona göre 4 haftalık. ben zaten 35 günde bir adet gördügüm için normal dedi doktor.
hayırlı olsun canım :)Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
Ama dediğim gibi artık bu muhabbetimize bi son vermemiz gerekli
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
herkeste aynı belirti olmaz sanırım kuzum. hersey için cok erken daha, allahın iznyle saglıukla alıcaz yavrularımızı kucagımıza...doğru benimkide tahminimce 3 yada max. 4 haftalıktır, geçen cuma 2 haftalık filan dedi dr çünkü. ayy insanda böyle bulantı çiş baş dönmesi vs olmayınca korkuyor, onun için ısrarla soruyorum, hele dün gece hiç tuvalete kalkmadım, ayy yarın olsun hayırlısıyla şu acabalarımdan kurtulayım güzel haberler alıp inşallah ya
Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
bukettttt sen ciddi misinEski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
çünküü
eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
çünküü
anlatıyorum..
ben bu ay leke gibi oldumya tam adet günümde 16 martta..işte konuştuk buradada, hava değişimi evi taşıdık, ondan önce kayın validenin evinş taşıdık felan(zaten bu ev taşıma işinde bi iş var anacım, burcuda dalga geçmişti evini taşıyan hamile kalıyo diye)
sonra her zaman ki gibi gül test yap dedi erken gebelik yerleşme kanamaı falan filan, burcu örtmenimde ödev verdi..sabahları yapamadım unuttum gitti..dünde bi ara topiğe girdim..eşime dedimki yaa test yapan yapana bende test yapmayı özledim canım çekti, evde bi tane vardı kalkimde yapim..güldü tabi ..dedim senin haberin yok ben her ay yapıyorum,
evde pirinç toz şeker bulundurmak gibi bişey benim için gebeliktesiti..neyse yazacaktımda kızlar işiyorum diye..vel hasıl gittim yaptım döktüm 5 damla..sonra elimdeki kağıdı klozete attım sifona bastım, elimi yıkamak için kafa mı kaldırdımki 2 çizgi(fotosunu da çektim ama yükleyemedim bu sabah)
hemen çıktı ve çok netti
anlatıyorum..
ben bu ay leke gibi oldumya tam adet günümde 16 martta..işte konuştuk buradada, hava değişimi evi taşıdık, ondan önce kayın validenin evinş taşıdık felan(zaten bu ev taşıma işinde bi iş var anacım, burcuda dalga geçmişti evini taşıyan hamile kalıyo diye)
sonra her zaman ki gibi gül test yap dedi erken gebelik yerleşme kanamaı falan filan, burcu örtmenimde ödev verdi..sabahları yapamadım unuttum gitti..dünde bi ara topiğe girdim..eşime dedimki yaa test yapan yapana bende test yapmayı özledim canım çekti, evde bi tane vardı kalkimde yapim..güldü tabi ..dedim senin haberin yok ben her ay yapıyorum,
evde pirinç toz şeker bulundurmak gibi bişey benim için gebeliktesiti..neyse yazacaktımda kızlar işiyorum diye..vel hasıl gittim yaptım döktüm 5 damla..sonra elimdeki kağıdı klozete attım sifona bastım, elimi yıkamak için kafa mı kaldırdımki 2 çizgi(fotosunu da çektim ama yükleyemedim bu sabah)
hemen çıktı ve çok netti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?