- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.901
benim amcamın kızı bana hactan fatma ananın otu getirmişti,tabiki onu da bikaç gün içtm bıraktım herşyhi olduğu gibi
güüülll ben 1000 tane salavat okudum dahada okuycm yazarım yine
kızlar kutlu doğum haftası geliyor peygamber efendimiziçin hatim yapalım mı okuyabilenler alsın gerisini ben okurum
evet biliyorum onu yarısını sen yarısını eşinn yice dimi çöpünüde misvak yapacakmısın ananemde bugday gibi bişe getirmiş bana meryemanaeli otu birde sert bir hurma çok sert ögütülmesi gerekiyor
canım benim çoook tesekkür ederim..canım tebrik ederim inş sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz hep beraber
sağol canım bizimki arada öyle oluyo ama genelde açken tepiş tepiş doyunca sakinleşiogünaydın tatlım oğluşuna ve sana afiyet olsun. bide ben şunu duymuştum. bir şeyler yedikçe enerji gelip hareketleri artıyormuş özellikle şekerli şeyler yiyince sonuçta anne ne yerse oda onu yiyor sizdede oluyor mu
oda öğrenmiş tepikledikçe annem bişeyler yiyor diyor biliyor işinisağol canım bizimki arada öyle oluyo ama genelde açken tepiş tepiş doyunca sakinleşioaz önce yatakta yatırmadı beni şimdi ses seda yok :)
neyse ben gidiym uykuma kaldığım yerden devam etmeye çalışıym gecede uyuyamadık zaten :) hadi görüşrüz kızlaroda öğrenmiş tepikledikçe annem bişeyler yiyor diyor biliyor işini
Sedacım canm oh çok sevindim sana ulaşmasına, dediğim gibi ufak bir hediye ama aklıma o geldi, iş dönüşü aldım hemen koydum kutunun içine
İnşallah sana pozitiflik iyilk güzellik, hayırlı ve uğurluluk getirir
canımm günaydun, sabah cepten girdim okudum çıktım, cepten yazmak zor geliyor bana.Yasemin tat gunaydinlar olsun sabah şerifleriniz hayrolsun gecmisten geleceğe döndüğünde haber ver e mı:)))
damlacımmm günaydın tatlım nasılsın, ya benim bulantım baş dönmem sık sık idrara çıkmama yok, sende durum nasıl???canım benim çoook tesekkür ederim..
ayy canımın içi inşallah tatlım benim bütün dıalarımız o yönde inşallah uğurlu gelir.canım valla bend çok sevindim ayrıca bayıldım hediyeye bebeğimin odasının baş kösesinde olacak. Vermez mi hemde nasıl pozitiflik verdi. İnşallah ovulaar uğur getirir bana. Çok teşekkür ederim bitanemm benim...Sen işe gidiyorsun dimi hep o üzerindeki adres işyerinin adresi mi. :26:
günaydınnn herkese
tubaaaaa nolur hamile ol nnolurrrrrrrrrrrrrrr
ayy canımın içi inşallah tatlım benim bütün dıalarımız o yönde inşallah uğurlu gelir.
ben aslında onun bi mavisini bi pembesini alacaktım ama sadece pembesi kalmış, demekki kızın olacak
tatlım evet o iş adresim, pazartesi-cuma günleri arası işteyim. cumartesi pazar evdeyim kuşum.
canımm günaydun, sabah cepten girdim okudum çıktım, cepten yazmak zor geliyor bana.
özledik kuşum nerelerdesin sen, ohh örgülere dalmışsın bende örecem canım çekti :)
damlacımmm günaydın tatlım nasılsın, ya benim bulantım baş dönmem sık sık idrara çıkmama yok, sende durum nasıl???
bide salı günü kan testi yaptırdım 1900 çıktı, sen yaptırdınmı bu sıralar nasıl acaba?
ayy canımın içi inşallah tatlım benim bütün dıalarımız o yönde inşallah uğurlu gelir.
ben aslında onun bi mavisini bi pembesini alacaktım ama sadece pembesi kalmış, demekki kızın olacak
tatlım evet o iş adresim, pazartesi-cuma günleri arası işteyim. cumartesi pazar evdeyim kuşum.
gğnaydın canım arkadaşım nasılsın ne var ne yk çalışmalar ne durumda,i sen dr a nezaman gitmeyi düşünüyorsun,??? vallahi bütün topiği gaza getirip üstüne salıcam senin haaa, hepbirlikte yüklenicez o olucak
Tuğba test yaptıracak mı bugün dün akşam en son ne dedi ne olduu ayy hayırlı haberlrle gelir inşallahh
canımmm ayyy bende dünden beri 4 gözle seni bekliyordum, merak ediyorum aynı zamanlardayız ya ikizim benimyasemincim canım , ben de senin gelmeni bekliyordum. biz dün doktora gittik. keeyi gördük ama kalp atısını duymadık daha, 3 hafta sonra inşallah allahın izniyle onu da duyucaz teyzesi.. :) ya benim doktorum bana hiç kan tahlili falan yapmadı, sadece ultrasondan baktı, o yüzden cumartesi baska doktora gidicem tatlım
canım valla gayet güzel eşimde bayıldı çok beğendi. Kaç kutu göndermiş böyle eczaneyi toplamış diyorrdedim onun kullanmasına gerek kalmadı bana uğurlu gelir belki amaa gebelik testleri de var iki tane onları saklıcam ola ki reglim gecikirse ve kanda öğenirsem o testlerden de yapıcam çok özendiğim çift çizgiyi görmek için ya da tüp bebekte ama mutlaka yapıp o çift çizgiyi o testlerde görücem..
iyiyim regl bitmek üzere doktora gitmicem dahada ovu.testimi alsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?