Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ne zamana kadar yapabilcez

evet biliyorum onu yarısını sen yarısını eşinn yice dimi çöpünüde misvak yapacakmısın ananemde bugday gibi bişe getirmiş bana meryemanaeli otu birde sert bir hurma çok sert ögütülmesi gerekiyor

ot diyince aklıma geldi aydınlı bir arkadaşım var ailesi ona bir karışım göndermiş yaklaşık 20 tane ot baharat bazılarının tohumu falan. bal veya pekmezle karıştırılıyormuş bu karışımı deneyen çoğu kişi hamile kalmış şimdi arkadaşım da yiyor listeyi aldım bu hafta sonu araştıracağım bulabilirsem aşılama tutmazsa yaparım

sağol canım bizimki arada öyle oluyo ama genelde açken tepiş tepiş doyunca sakinleşio az önce yatakta yatırmadı beni şimdi ses seda yok :)

canım valla bend çok sevindim ayrıca bayıldım hediyeye bebeğimin odasının baş kösesinde olacak. Vermez mi hemde nasıl pozitiflik verdi. İnşallah ovulaar uğur getirir bana. Çok teşekkür ederim bitanemm benim... Sen işe gidiyorsun dimi hep o üzerindeki adres işyerinin adresi mi. :26:

btskn / bircan

mavera49 / merve

melek2828 / nazan

serap_serap / serap

graphicdesigner / yasemin

buketdemet / buket

tb_fb / tuba

Canlarımm dualarınız okudum dün akşam regl de olunca ve ertesinde de halsiz olunca birikmişti bitirdim bu zamana kadar olanları çok şükür.

Gülcüğüm salavata başlayamadım ancak duaları okudum ama bitdiğim için günlük okuyacağım için artık, baya okurum tatlım 3 günde bitiririm 1000 taneyi sanırım. Tabii akşamları yapabiliyorum çalışınca evde olsam günde 1000 tane çekerim inan.

Yasemin tat gunaydinlar olsun sabah şerifleriniz hayrolsun gecmisten geleceğe döndüğünde haber ver e mı:)))
canımm günaydun, sabah cepten girdim okudum çıktım, cepten yazmak zor geliyor bana.
özledik kuşum nerelerdesin sen, ohh örgülere dalmışsın bende örecem canım çekti :)
canım benim çoook tesekkür ederim..
damlacımmm günaydın tatlım nasılsın, ya benim bulantım baş dönmem sık sık idrara çıkmama yok, sende durum nasıl???
bide salı günü kan testi yaptırdım 1900 çıktı, sen yaptırdınmı bu sıralar nasıl acaba?
ayy canımın içi inşallah tatlım benim bütün dıalarımız o yönde inşallah uğurlu gelir.
ben aslında onun bi mavisini bi pembesini alacaktım ama sadece pembesi kalmış, demekki kızın olacak
tatlım evet o iş adresim, pazartesi-cuma günleri arası işteyim. cumartesi pazar evdeyim kuşum.
günaydınnn herkese
tubaaaaa nolur hamile ol nnolurrrrrrrrrrrrrrr

gğnaydın canım arkadaşım nasılsın ne var ne yk çalışmalar ne durumda,i sen dr a nezaman gitmeyi düşünüyorsun,??? vallahi bütün topiği gaza getirip üstüne salıcam senin haaa, hepbirlikte yüklenicez o olucak

yasemincim canım , ben de senin gelmeni bekliyordum. biz dün doktora gittik. keeyi gördük ama kalp atısını duymadık daha, 3 hafta sonra inşallah allahın izniyle onu da duyucaz teyzesi.. :) ya benim doktorum bana hiç kan tahlili falan yapmadı, sadece ultrasondan baktı, o yüzden cumartesi baska doktora gidicem tatlım

canım valla gayet güzel eşimde bayıldı çok beğendi. Kaç kutu göndermiş böyle eczaneyi toplamış diyorr dedim onun kullanmasına gerek kalmadı bana uğurlu gelir belki amaa gebelik testleri de var iki tane onları saklıcam ola ki reglim gecikirse ve kanda öğenirsem o testlerden de yapıcam çok özendiğim çift çizgiyi görmek için ya da tüp bebekte ama mutlaka yapıp o çift çizgiyi o testlerde görücem..

Tuğba test yaptıracak mı bugün dün akşam en son ne dedi ne olduu ayy hayırlı haberlrle gelir inşallahh

iyiyim regl bitmek üzere doktora gitmicem dahada ovu.testimi alsam acaba

canımmm ayyy bende dünden beri 4 gözle seni bekliyordum, merak ediyorum aynı zamanlardayız ya ikizim benim
ultrason ile alttan mı bakıp gördü, yoksa göbeğinden mi gördü kuşum?
Aslında dr benden de istemedi kan tahlili, yani sadece ilk gittiğimde istedi, salı günü yaptığımı ben kendi kafamdan yaptırdım merak ettim değerim yükselmiş mi diye.
yani senin doktorunda bir suç yok benimkide istemedi

ayy kuşum benim işte nasıl bir tedarikçiysem gör beni :)))) o testler o ovulasyonların hediyesiydi kuşum, kendi hamileliğimide zaten o kutudan çıkartıp yaptığım test ile öğrendim. inşallah sende o kutudaki testlerden öğreneceksin Allahın izni ile

iyiyim regl bitmek üzere doktora gitmicem dahada ovu.testimi alsam acaba

kız nazan valla seni yolucam artık, bak dr suz olmuyor bebeğim, ben daha doktora gitmesem zor hamile olurdum bence
çünkü artık kanaat getirdim ki bu öyle bizim kendi başımıza yapabileceğimiz bişey değil, belki herkes gibi bütün organlarımız tam destek vermiyor bu hamilelik olayına, onun için dr un vereceği ilaç ve iğnelerle arkamızdan ittirilerek desteklenerek hamile kalabiliriz. ben buna çok inandım ve o yüzden son 6 aydır dr u bırakmadım şahitsiniz hepiniz. adetimin 3. günü oldumu ben direk doktordaydım, kanlı revanlı rezil vaziyette hemde, her çıkışımda bütün yol boyunca ağlayarak eve geliyordum, dr a gittiğim gün ağzımdan 1 kelime ble çıkmazdı, nekadar olsa insanın psikolojisi bozuluyor anlıyorum senide ama, zorlu yollardan geçmeden rabbim nasibetmiyor bazı kişilere bende de olduğu gibi. ama pes etmeyince Allah ta kıyamıyor acıyor haline demekki, nasibediyor.
Lütfen bu konu hakkında ciddi düşün canım benim. sallama, ihmal etme

yasemincim kuzum benim doktora karnımdan baktı sadece. bi de cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz dedi:18: karnımdan baktı ve üç mm kese gördü kusum. bi de folik asit verdi. günde 1 tane içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…