Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bukeeeet ay yasemin haber verdi hemen gel dedi hamileymişsin canım benim geçmişi okumadım bile çok şükürr yarabbim ayyy vallahi çok sevindim bak bu ev sana uğurlu gelecek demiştik bide tüpten başka olmaz diyordun ayyy inan duyar duymaz bi hoş oldum tüylerim diken diken oldu yemin ederim

ağlıyorum okuyamıyorum yazdıklarını

Yemin ederim şuan gözümden yaşlar akıyoooo Bukettttttt dün dedim sana canım benimmmm ama sana çokta umut vermek istemedim ama hissettim bugünde açtım sayfaları okuyorum ama sana gelmek istedim biliyodum hisssettim ayyyyyy
Canım benim hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın inşallahhhhhh
Buketttttttttttttttttttt çok sevindim canımmm çok tebrikkkkkk ederimmmmmmm

eczane eczane ardık bulduk 3 tane bebe time aldım..dedimki keşke protüktör falan olsaydı o daha sağlıklı..bu sefer bizimkinin kafasına takıldı..ara eczaneleri kimde varsa gidelim, yaklaşık 7 tane eczane aradım yok, o arada arabada taa dikmene gelmişiz:))
sonra biran ne uğraşıyoruz şurda bi hastane var kan testi yapalım dedi..yolun üstündeki handaneden kan testi yaptıdık saat 23)) bir saat sonra aryın dediler..eve geldik hemen elimdeki 3 taneyide yaptım üçüde çifter test..o arada nette dolanıyoz, ben hastayım diye dün antibiyotik içtim(zaten kaç koli kaldırdım kaç kanepe çektim sayısınıda bilmiyomya:)??))

eşim dediki ya ilaçlar bazen hatralı test sonucu verebiliyomuş..oda beni ümitlendirmemek için kötüye hazırlamak için öyle diyo..neyse bekle bekle saar oldu 1))

kızlar yaa bu ay mart kedileri gibi pıtır pıtır hamile kalıyoruz, hadi kuşlarım mart bitmeden herkes test yapsın
sedaaaa gördünmü bak tüp yapmadan da kendiliğinden oluyor ayy darısı başına inşallah

Canımm Yasemin mesaj attı Buket gebe diye ben onu Tuğba anladım ondan haber bekliyorduk ya sonra neee dedim tekrar tekrar mesaja baktım inan tüylerim diken diken oldu sevinçten. Çok sevindim çookk inan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şurada Yarabbim ne büyüksün yaaa çok şükürr.. Canımm geçtiğin evreleri biliyoruz tüpsüz olmaz diyordun bak geldi hem de normal yoldan geldiii.. Canım Allah ol dediktne sonra hiçbir zorluğu yok yeter ki vakti zamanı gelsin senin zamanında bu zamanmış meğer. Nasıl güzel bir haber bu. Aynen dediğin gibi plan program hepsi boş. Off acayip mutlu oldum yaaaa Allah'ım inşalahh sağlıkla kucağına almayı da nasip eder.. Ohh topiğimizin bahtı açıldı sonunda şimdi buna inanmanın, tevekkülün, duanın gücü denmezde ne denir dediğimiz çıktı yeni evin işin sana uğurlu geldi meğer karnındaymış meleğinn... Bugün bizim topiğin bayramıdırrr

Elam kzlar yine ben herkese gunaydinlar tekrardan kusura bakmayın takipteydim bı topikte gecmise daldım cnm dikildi biraz insallah herkes iyidir

Bircancim sagol tatlim iyiyim cok şükür biraz kasıklarımda sancım var ya ne ola ki(

Yasemincim cnm hosbulduk sagol özlemenize sevindim valla aklimdasiniz ama örgü ogrenecem diye topiki boşlarım bundan sonra ikisini bir yürütmeye çalışacağım ya ben hep cepten yazıyorum yanlista olsa herkese yetişiyom basla basla anca örersin cinsiyeti belli oldunda insallah bu arada takvimin Hayirli uğurlu olsun cok yakıştı valla:))

Buketin cnm benim sonunda iste bu sökülün artık yeter bu kadar beklediğiniz ve beklettiginiz tebrik ediyorum taze Hamiş Hayirli olsun Rabbim kucağına almayida nasip etsin darısı diger arkadaşların basına olsun bu ara aklımdan gecen bı kac isim var hadi hayırlısı:))

bi taraftan dün aslı dediki içime doğuyo felan onu düşünüyorum..neyse aradık hastaneyi..eşimdediki ben arıycam..aradı laboratuardaki kadın dediki buket hanım hamile..değeri bayaaa yüksek ilk kez mi test yaptırıyorsunuz..evet dedik değer kaç..7700 dedi:)))nasıl yani nasıl nee kaaaaaaaçç.netten baktım 5-6 hafta ama kilşiden kişiye değişir ay ben nasıl hamile kaldım..ne ara kaldımm..nasıl anlamadım ..üstelik psikolojikmende hamileyim:)))aaaaaaaaaaayy

kızlar şoktayım hala..iki rekat şükür namazı kıldım akşam..bugün saat 4 de doktora gidecem:))
bakalım ne diycek..Allah hepinizden razı olsun..Allah herkese versin.:))

ayy valla mart kedileri gibi oldunuz yaaa maşallah sizee.. Evet canımm benim içinde umut oldu aşılamadan sonra da gebe kalan çok var normal yoldan kısmet ama valla işyeri falan dinlemiyorum yaşlar boşalıyor gözlerimden çok çok sevindim yaa Buket ile kaderimiz çok benziyordu bana en yakın bilen oydu yaa tüp yaptırmış biri olarak ondan daha da duygulandım ben

AYY RAHAtladım AYY inanın kendi gebeliklerimde ben böyle bir duygulanmadım yaaa.. gözün aydın buketimm Allah hayırlısıyla sağlığıyla kucğına almasyı kısmet etsin.. burcu ya haber veremiyor muyuz ya

Kızım senin kaç gün geçti batınn çok yüksek çıkmış yaaa ikiz falan olmasınn.. Git bir dr bu değere göre kesenin gözükmesi lazım hayli hayli

Bukett çok sevindim canım Allahım sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.....
bu bahar ne müjdeli geliyor böyle....

Yaseminim inan benimde aklıma ilk seda geldi bakalım insallah hislerim çikar kuvvetlidir hadi hayırlısı

Buket herkesin dediği çıktı yeni ev yeni ortam ve bebis hadi topikce gözümüz Aydın bugun kutlama yapalım biti pasta alsın kizlar:))

Kızım senin kaç gün geçti batınn çok yüksek çıkmış yaaa ikiz falan olmasınn.. Git bir dr bu değere göre kesenin gözükmesi lazım hayli hayli

canım valla benimde aklıma o geldi, ben salı günü test yaptırdım 1900 çıktı maşallah, testi yapan adam dediki ikiz olabilir bu değerle dedi, ama ben ciddiye almadım. ama benimki ikiz ise buketinki beşiz ben sana diyim

MERAL canim regl olmuşsun inşallah son reglin olur ve önümüzdeki ay hamile kalırsın[/QUOTE]

Ya Burcu kardeş yaaa...ben seni accayip sevdim yaaa...sen ne şahane bir kişiliksin...ALLAH gönlüne göre versin....

Allah inşAllah bir dilerken 2 verir.. Hayırlısı Allah tan.. keşke yakın olsaydık hemen oturmaya gelirdik tüm kızlar sana toplanıp.. kızlar artık buranın dua gücüne o kadar inanıyorum ki Allah ın izniyle bu haberleri almayadevam ediceğiz biz.

kese de kalp atışıda görürsün kısmetse buketimm..

ayy ne çok gözyaşım varmış laann
yaseminnn ben ayağımı sürtmüştümm inan ki bakk.. kendimede yoruyorum bu gebeliklerinizi haa..

bu arada benim değişik akıntım var.. koyu sarı gibi hatta eşime gittim dedim ki kahverengi mi dedim yok dedi.. ama bilemedimm..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttttt
hayirli olsun ya bende cok duygulandim Rabbim kucagina aldigin günleride göstersin ya cok güzel Rabbim dualarimizi kabul ediyor bakalim sira kimde cok heyecanli
tuba hadi test yap biz alistik zaten testlerin positif olmasina

Alllaaaaaaaahh topikte kutlama var Bukeeet hayırlı olsun, çok ama çoook sevindim :118::118:

Kız Yasemin nereni sürttün merak ettim he harbiden söyle bi

Mesudecim çok teşekkür ederim, hamilelik takvimi en büyük hayalimdi , ALlah nasibetti çok şükür, ama yarın şu keseyide hayırlısı ile görsem rahatlıycam inşallah.
Bedriyecim yerim ben seni duygusal hormonların fırlamış senin kuşum ağla ağla. demek sen ayağını sürttün haa, demek topiğimizin uğurlu bacağı sensin şimdi uğur olarak saymaya başlarsam ben hiç bitiremem, benim birsürü uğurum var canlarım benim
anammm buket beşiz doğuracak çok sevinçliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…