- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.221
yalancı sancılar canım bendede oluyo hem altta hem belde..hareketli olması normal kemikler kaslar geliştikçe daha çok hissedilio korkma içeriyi genişletmeye kendini uygun pozisyona sokamaya çalışıyo garibim napsın daracık alan ::)Allah iyilikler versin gülüm her daim iyi olun insallah hosbuldum bende cok şükür ya valla kiz pek hareketli keyifden mı yoksa rahatsız mı çözemedim hayırlısı artık sancım cok bugun geçmezse doktora giderim yarın artık bakalım
allah senden razı olsun canımmmmmmmmmmmm benim istedigim gebelik buketinki gibi süprizzzzzzzz olsunnnnn güü saati belli olsun kocama söyledigimde o yüz ifadesi ben onları istiyorumm rabbim gönlüme göre versinnnnnnnnnnnnamin
aman allahım o kadını benden ve benim evimden uzak etsin yarabbim, ankaraya gelmesin sakın :) o baska sehirde kusum, ordan bile yetiyo canıma günüme
bendeki cadılıgı yeterince ortaya koydum sanıyorum affetmem yolarımmmm sende arkamadan iki yapıştır ben geri kalanını hallederim
yasemi asla yapamaz
kızlar cevap yazamadığım herkese toplu olarak bildirmek isterip..hepinize teşekkürler.Allah hepinizden razı olsun..sizi seviyorum..
ben şimdi doktora gitmek üzere çıkıyorum saat 4 de randevu öpüyorum çok..
Canım hadi hayırlısı sabah sana 100 tane la havle vela kuvvete... çektim, eğer sende hamile olursan, buket'in haberinin üzerine ballı,kaymaklı, fıstıklı pasta gibi olur vallaaaaa, hadi bismillah inşallah hayirlısıyla hamilelik haberini alırsın canım,hemen yaz çatlatma insanı
aman şu söyleyene bakın hele, kendisi hergün doktorda sanki, sabahtan beri yalvarıyorum şurda tık yok anam, hala ovulasyon diyip duruyor, yolucam seni dayanamıyorum
ayyy kuşum en güzeli yaaa, sen birini aramak istersen beni ara, ben seni ağlatmam güldürürüm
ayyyyyyyyyyyyy heyecandan ölmek üzereyim ALlahım beşizler geliyorrrrrrr
ay ben senin yorumunu yerim emi, ne güzel demişsin hay ağzını sevim senin
kız aslı yalnış yere gidion dön kız dönnnn kaynanan nerde anam biz oraya gidek
eşimle barıştık arabamız yok arkadaşının arabasını alıp gitcez bi ara dua edin
ewt mesudecim iyi diyelim iyi olalım inşallahhh.. bukettttthastanede sıranımı bekliyosun cnm
aman şu söyleyene bakın hele, kendisi hergün doktorda sanki, sabahtan beri yalvarıyorum şurda tık yok anam, hala ovulasyon diyip duruyor, yolucam seni dayanamıyorum
ayyy kuşum en güzeli yaaa, sen birini aramak istersen beni ara, ben seni ağlatmam güldürürüm
ayyyyyyyyyyyyy heyecandan ölmek üzereyim ALlahım beşizler geliyorrrrrrr
ay ben senin yorumunu yerim emi, ne güzel demişsin hay ağzını sevim senin
bendeki cadılıgı yeterince ortaya koydum sanıyorum affetmem yolarımmmm sende arkamadan iki yapıştır ben geri kalanını hallederim
yasemi asla yapamaz
yok kız daha bi yere gitmiyom Ankarada sandımda heyecanlandımmmm hemen yolmak için neyseeekız aslı yalnış yere gidion dön kız dönnnn kaynanan nerde anam biz oraya gidek
Hadi bakalım ikizlerini görde gellll ama akşam yazma yaaaaa sabah yazzzkızlar cevap yazamadığım herkese toplu olarak bildirmek isterip..hepinize teşekkürler.Allah hepinizden razı olsun..sizi seviyorum..
ben şimdi doktora gitmek üzere çıkıyorum saat 4 de randevu öpüyorum çok..
ben hamile olsam giderimki hergün giderimki süpaneke dinimiz amin
senin yerinde olsam direkt aşılama demezdim canım bende yaptım aynı hatayı prof.gittim aşılama yaptırmak istiyorum dedim halbuki daha önce hiçbir tedavi şeklini uygulamamıştık çatlatma ignesi falan sen deme doktor desin ne bliyosu beliki bi yumrutlama takibi ile çözülecek birseydir.
not: kendim için direnmelerimden yola çıkarak herkese söyledigim seyi söylüyorum SEN BENİM DEDİĞİMİ TUT GİTTİGİM YOLDAN GİTME felsefesi
İnşallah öyle olur canım benim ama yinede bi doktor takibi şart sen bilemezsin tam ayarlayamassın belki yumoş gününü gidip bi görünmekte fayda var hem bu doktorlar adam yemiyor kiii yahuu senin iyiliğin için sana faydalı olacak.. Lüfffeeeeennnnnn giiiiittttttt bide sana coşalım burda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?