Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yalancı sancılar canım bendede oluyo hem altta hem belde..hareketli olması normal kemikler kaslar geliştikçe daha çok hissedilio korkma içeriyi genişletmeye kendini uygun pozisyona sokamaya çalışıyo garibim napsın daracık alan ::)

İnşallah öyle olur canım benim ama yinede bi doktor takibi şart sen bilemezsin tam ayarlayamassın belki yumoş gününü gidip bi görünmekte fayda var hem bu doktorlar adam yemiyor kiii yahuu senin iyiliğin için sana faydalı olacak.. Lüfffeeeeennnnnn giiiiittttttt bide sana coşalım burda :))

bendeki cadılıgı yeterince ortaya koydum sanıyorum affetmem yolarımmmm sende arkamadan iki yapıştır ben geri kalanını hallederim
yasemi asla yapamaz

bak yaaa beni şimdi çizgimden çıkaracak bunlar, kızlarr şimdi avrupa yakasındaki şahika gibi birden bire çizgimden çıkarsam şaşırırsınız heee
bende emir için nas felak ihlaS AYETL KÜRSİ OKUDUM, RAHATLAR İNŞALLAH DUA ETTİM .

kızlar rekor kişiyiz yaa maşallah 18 görüyorum şaunda hiç bukadar olmamıştık sanırım
ben azıcık işlerime bakıyorum...

canım çok sağol Allah razı olsun hayırlısı olsun artık

Bende seni yeriiimmmm taze anneee o mercimeğini de seveyimm minicik minicikkk :)))

ewt mesudecim iyi diyelim iyi olalım inşallahhh.. bukettttt hastanede sıranımı bekliyosun cnm

İyi olun insallah gamzem evet ya hayırlısı bakalım kac haftalık olmuş

Burcum hoş geldin kuzum bugun aksilik cok yogunsun kiyamam

Yaseminim ben fotonı görmedim ama senin aslı seninde tabi bı koyün da görim ku dünya gözüyle :))

ben hamile olsam giderimki hergün giderimki süpaneke dinimiz amin

bendeki cadılıgı yeterince ortaya koydum sanıyorum affetmem yolarımmmm sende arkamadan iki yapıştır ben geri kalanını hallederim
yasemi asla yapamaz

oldduuuuu canımmmm
kız aslı yalnış yere gidion dön kız dönnnn kaynanan nerde anam biz oraya gidek
yok kız daha bi yere gitmiyom Ankarada sandımda heyecanlandımmmm hemen yolmak için neyseee

kızlar cevap yazamadığım herkese toplu olarak bildirmek isterip..hepinize teşekkürler.Allah hepinizden razı olsun..sizi seviyorum..
ben şimdi doktora gitmek üzere çıkıyorum saat 4 de randevu öpüyorum çok..
Hadi bakalım ikizlerini görde gellll ama akşam yazma yaaaaa sabah yazzz

KIZLAR BAKIN KAÇ GÜNDÜR BİŞE DEMİYORUM AMA ARTIK TAK ETTİ AKŞAM SOHBETLERİNE SON VERİNNN GELEN VAR GELEMEYEN VARRRR SİNİRLENİYORUM AMA
1.BUKET HASTANEDEN GELİNCE YAZMA SABAH YAZ
2.TUBA TEST FALAN YAPTIRIRSAN HAMİLE HABERİNİ AKŞAM VERME SABAH VWERRRRRR
BENİ SİNİRLENDİRMEYİN YOKSA NAZANLAAAA BERABERRR YAŞADIĞINIZ ŞEHİRLERE KADAR GELİRİZ OKADAR.(NOKTA)

O kadar gücüm yok ki...o kadar uğraşasım yok ki anlatamam...sadece bişey yapmış olabilmek için gidicem...hani ondan sebep kendi teşhisini koymuş biri olarak tedaviye başlattırayım dediydim ama...tecrubelere de açığım...Bi de kurban olim bu yolda muhteşem bir doktora da ihityacım var...Acıbadem Bakırköy de acı tecrubelerim olmsı hasebiyle yeminliyim kapısından girmemeye....arayış da apayrı zor bir süreç yahuu....

inş.. evet o kunuda haklısın du bakalım

oku oku bitiremedim yine yaaa

MESUDECİM geçmiş olsun canım sancın geçti umarım dikkat et kendine annecik :)

EMİR için bende okudum NAS,FELAK,AYETEL KÜRSÜ VE İHLAS Rabbim huzur sıhhat versin..

DAMLACIM çok haklısın sinirlenmekte ama nolur düşünmemeye çalış artık sen tek değilsin annesiii :)

YASEMİNCİM yazdıklarıma bulunduğun övgüler için saol tatlım ama gerçekten söyleyene değil Söyletene bakmak lazım..
inşallah birbirimize hayrı ve sabrı tavsiye edenlerden olalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…