Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah ım sen bizi koru yarabbim

agzımdan aldın lafııııııı katılıyorum panka

Cok şükür ara ara belim agrıyor ama sancım olmazdı hic dün temizlik yaptım yoruldum e malum ağırlaştık eskisi gibi de değili o yüzden oldu diye tahmin ediyorum şuan yatıyorum kalktığında sancı vuruyor

ankarada aslı ve buket yardımcı olurlar sana onların doktorları iyi ise gidersin sende canım

Mesudeeee bak gör beni çok merk etmişsin kuzummmm bakınca haber ver kaldırayımmm

Canımmm ben sana doktor listesi bile hazırlarımmm vallaaaa sen iste yeterkiii

kızlar pes ediyorum sabahtan beri okuyorum okuyorum tam son sayfaya geliyorum hooop 1 sayfa yada 2 sayfa daha eklenmiş işim var zaten kolumda çok ağırıyor ben çıkıyorum.

bukeeet doktordan sonra telefonuma mesaj at canım, öpüyorum hepinizi
haa bu arada bugün yumurtalarımmı çatlıyo ne kasıklarım adet olacakmışım gibi ağırıyor

kızlar benim gittiğim doktor bana göre iyi memnunum ama bi arkadaşımın arkadaşı gitmiiş ona hamile olduğunu anlamamış doktor ilaç wermiş kıza meğersem hamileymiş kız başka doktora gitmiş o doktorda bende bebeği aldır o doktorun werdiği ilaçlar bebekkte sıkıntı yaratır sakat olma olasılığı yüksek demiş sonra başka bi doktora daha gitmiş o doktorda bebek 5 haftalığına kadar içtiğin ilaçtan etkiilenmez benim eşimmin başına böle bi durum gelse aldırmazdım bebeği demiş .. şimdi düşünüyorumki benim doktorum kan tahlilinde çıkmadıysa nasıl anlasın hamile olduğunu kızın acaba bi hatası warmıdır gerçekten ..

Aklıım fikrim Buket de...15:55 de dedim anca gitmiştir...16:00 da şansı varsa doktor almıştır...kim nasıl heyecanlıdır...Şuan da muhtemelen muayenesi devam ediyordur...ALLAH ım neler söyledi acaba doktor...ne tür bir sevincin çığlığını atıyor acaba...çoook merak ediyorum çookk...

Kızlar akşam ovu yapayım diyorum Yaseminimin gönderdiklerden bir tane ama tuvaletim geldi yahu şimdi yapsam gidecek. 1 saat var çıkmama tutarım herhalde yaa işte ovunun kötü tarafı da bu yanii. Şimdi bakıcam ne kadar koyu çıkacak diye daha erken aslında 9. günüm bugün daha ben 16-17. gün en erken görürüm o da geçen ay ki gibi 33 günde olursam bu ayı saymıorum zaten aşılamada iğnelerden doalyı yumutlamadan 12. gün sonra regl olunuyor yani 24-25 günde falan br öncekine gre hesaplıcam geçte olabilirim. Bugğn bakayım sonra haftaya başlarım devam ederim yapmaya ziyan olmasın daha yumurtlama akıntısı da yok zaten.

Muayene çok uzun sürmez keseyi gösterir kalp atışı duyulmaz zaten. Baya yüksek değer direkt kalp atışı duymaya gel der kanı tekrarlatmaz herhalde. :18:

canım dediğin gibi okadar hormon ilacı iğnelerden dolayı döngün değişmiş olabilir normalde erken 9. gün testi yapman, 33 günde bir oluyorsan 19. gününde yumurtlaman lazım ama değiştiyse bu günlerde yumurtlayabilirsin de sen bugünden başla koyuluğuna göre 2 gün aralıklarla yap hiç bir şey çıkmamışsa haftaya yaparsın.

Yok değişmiyor canım maalesef aşılama sadece o ay erken olmasını sağlıyor bir daha ki ay iğne olmayınca yine geç oluyor. Hatta aşılamadaki reglimi oldum ilk seferinde sonraki regl 50 gnde söktürücü ile ancak geldi ondan bir sonraki 33 günde gelsi sevindim tabii şimdi kaçıncı günde olur o yüzdenhiçbir fikrim yok ama erken olma ihtimaline karşı erken başklıcam bugün deneme amaçlı yapıcam sonra artık bir daha çarşamba falan yapar koyuyu görene kadar devam ederim.

parça pinçik takip ettiğim için yorumları gördüm merakımdan öldüm burda ...geriye gide gide buldum kayınvalidenin sana ne dediğini ve kanım dondu...yuh diyorum...pes...densizlikte gidilebilecek son yer...bi de anne bu da yaaa...bir anne böyle birşeyi nasıl söyler? vicdansızlık....ama RABBİM çok büyük...şükürler olsun ki onun merhameti sonsuz...

anladım canım evet bencede bugün başla en azından hiç bir şey çıkmazsa bir tahminde bulunursun haydi yaseminn testler uğur getire
ben çıkıyorum canlar 10 dk var çıkmama azcık gözlerimi dinlendireyim sabah 8den beri bilgisayar başında kör olacak gözlerim Allah muhafaza

hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLAatabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
10-15 gün içinde okunması gerekiyormuşş.

TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 500 ADET
ÖZLEM : 200 ADET
YASEMİN : 100 ADET

KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSINN...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…