- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.241
oldduuuuu canımmmm
yok kız daha bi yere gitmiyom Ankarada sandımda heyecanlandımmmm hemen yolmak için neyseee
Hadi bakalım ikizlerini görde gellll ama akşam yazma yaaaaa sabah yazzz
KIZLAR BAKIN KAÇ GÜNDÜR BİŞE DEMİYORUM AMA ARTIK TAK ETTİ AKŞAM SOHBETLERİNE SON VERİNNN GELEN VAR GELEMEYEN VARRRR SİNİRLENİYORUM AMA
1.BUKET HASTANEDEN GELİNCE YAZMA SABAH YAZ
2.TUBA TEST FALAN YAPTIRIRSAN HAMİLE HABERİNİ AKŞAM VERME SABAH VWERRRRRR
BENİ SİNİRLENDİRMEYİN YOKSA NAZANLAAAA BERABERRR YAŞADIĞINIZ ŞEHİRLERE KADAR GELİRİZ OKADAR.(NOKTA)
oldduuuuu canımmmm
yok kız daha bi yere gitmiyom Ankarada sandımda heyecanlandımmmm hemen yolmak için neyseee
Hadi bakalım ikizlerini görde gellll ama akşam yazma yaaaaa sabah yazzz
KIZLAR BAKIN KAÇ GÜNDÜR BİŞE DEMİYORUM AMA ARTIK TAK ETTİ AKŞAM SOHBETLERİNE SON VERİNNN GELEN VAR GELEMEYEN VARRRR SİNİRLENİYORUM AMA
1.BUKET HASTANEDEN GELİNCE YAZMA SABAH YAZ
2.TUBA TEST FALAN YAPTIRIRSAN HAMİLE HABERİNİ AKŞAM VERME SABAH VWERRRRRR
BENİ SİNİRLENDİRMEYİN YOKSA NAZANLAAAA BERABERRR YAŞADIĞINIZ ŞEHİRLERE KADAR GELİRİZ OKADAR.(NOKTA)
yalancı sancılar canım bendede oluyo hem altta hem belde..hareketli olması normal kemikler kaslar geliştikçe daha çok hissedilio korkma içeriyi genişletmeye kendini uygun pozisyona sokamaya çalışıyo garibim napsın daracık alan ::)
O kadar gücüm yok ki...o kadar uğraşasım yok ki anlatamam...sadece bişey yapmış olabilmek için gidicem...hani ondan sebep kendi teşhisini koymuş biri olarak tedaviye başlattırayım dediydim ama...tecrubelere de açığım...Bi de kurban olim bu yolda muhteşem bir doktora da ihityacım var...Acıbadem Bakırköy de acı tecrubelerim olmsı hasebiyle yeminliyim kapısından girmemeye....arayış da apayrı zor bir süreç yahuu....
Cok şükür ara ara belim agrıyor ama sancım olmazdı hic dün temizlik yaptım yoruldum e malum ağırlaştık eskisi gibi de değili o yüzden oldu diye tahmin ediyorum şuan yatıyorum kalktığında sancı vuruyor
O kadar gücüm yok ki...o kadar uğraşasım yok ki anlatamam...sadece bişey yapmış olabilmek için gidicem...hani ondan sebep kendi teşhisini koymuş biri olarak tedaviye başlattırayım dediydim ama...tecrubelere de açığım...Bi de kurban olim bu yolda muhteşem bir doktora da ihityacım var...Acıbadem Bakırköy de acı tecrubelerim olmsı hasebiyle yeminliyim kapısından girmemeye....arayış da apayrı zor bir süreç yahuu....
eşimle barıştık arabamız yok arkadaşının arabasını alıp gitcez bi ara dua edin
eşimle barıştık arabamız yok arkadaşının arabasını alıp gitcez bi ara dua edin
Aklıım fikrim Buket de...15:55 de dedim anca gitmiştir...16:00 da şansı varsa doktor almıştır...kim nasıl heyecanlıdır...Şuan da muhtemelen muayenesi devam ediyordur...ALLAH ım neler söyledi acaba doktor...ne tür bir sevincin çığlığını atıyor acaba...çoook merak ediyorum çookk...
Kızlar akşam ovu yapayım diyorum Yaseminimin gönderdiklerden bir tane ama tuvaletim geldi yahu şimdi yapsam gidecek. 1 saat var çıkmama tutarım herhalde yaa işte ovunun kötü tarafı da bu yanii. Şimdi bakıcam ne kadar koyu çıkacak diye daha erken aslında 9. günüm bugün daha ben 16-17. gün en erken görürüm o da geçen ay ki gibi 33 günde olursam bu ayı saymıorum zaten aşılamada iğnelerden doalyı yumutlamadan 12. gün sonra regl olunuyor yani 24-25 günde falan br öncekine gre hesaplıcam geçte olabilirim. Bugğn bakayım sonra haftaya başlarım devam ederim yapmaya ziyan olmasın daha yumurtlama akıntısı da yok zaten.
canım dediğin gibi okadar hormon ilacı iğnelerden dolayı döngün değişmiş olabilir normalde erken 9. gün testi yapman, 33 günde bir oluyorsan 19. gününde yumurtlaman lazım ama değiştiyse bu günlerde yumurtlayabilirsin de sen bugünden başla koyuluğuna göre 2 gün aralıklarla yap hiç bir şey çıkmamışsa haftaya yaparsın.
kızlar ya, canınızı sıkmazsam ben de bişiler anlatmak istiyorum.. günlerdir buradayım ve gercekten hepinizi cok ama cok sevdim.. hepiniz ayrı tatlısınız.. içinizde en ufak bi art niyet,kötülük olmadıgından o kadar eminimki.. ben hamile oldugumu pazartesi ögrendim.. ve evde yalnızdım. o heyecanla esimi annemi babamı veee en sonunda da kayınvalidemi aradım.. salak damla, ne diye arıyosunki.. sank, hangi sevincli ya da zor anında yanında oldu senin....
bana ne dedi biliyo musunuz.. çok sevinme belki düşürürsün dedi.. şimdi size soruyorum eyyy sevgili arkadaslarım.. hani insan evladı bunu yapıp da , çiçeği burnunda anne adayının ilk hamilelik günün içine eder...
Yok değişmiyor canım maalesef aşılama sadece o ay erken olmasını sağlıyor bir daha ki ay iğne olmayınca yine geç oluyor. Hatta aşılamadaki reglimi oldum ilk seferinde sonraki regl 50 gnde söktürücü ile ancak geldi ondan bir sonraki 33 günde gelsi sevindim tabii şimdi kaçıncı günde olur o yüzdenhiçbir fikrim yok ama erken olma ihtimaline karşı erken başklıcam bugün deneme amaçlı yapıcam sonra artık bir daha çarşamba falan yapar koyuyu görene kadar devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?