Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

biliyo tabi, çünkü o günümü rezil etti, akşama kadar ağladım canımı coook sıktı kızlar bildiginiz gibi değil..
hmin ediyorum canım..ALLAH ıslah etsin akıl fikir versin ne diyim sanada bol sabır versin İNŞALLAH öyle kaynanayla gecinmek zordur..

canım tebrik ediyorummm yasemin ve senn bayyaaa umut oldun bana tam da ben umutlarımı yitirmişkennn tebrik ediyorumm canımmm hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah
canım umut hiç bitmez..darısı başina inşallah..ümit etmeye devam et
buket bi ikiz patlatı verde neşemiz yerine gelsin

oldu:))

dedimki şimdi güğl bu haberi duyunca ben sana ne dedim diyecek:))ama hakkaten koli taşıdım:))

Kaçmanı yiyim seninnnn bu arada sen bugün kaç tane kahve içtin dünü de sormadım dün kaç tane içtin bakim???
Ewet yaaa Buketttt ikiz olsun anammmmmm ne şahane olurrrr biri kız biri de erkek

sana da oldu:))

yaaaaaaaa bukeeett ayy ağlıcam şimdi tüylerim diken diken olduuuu

yaaa çok tebrik ederim çok heyecenlı yaaaa
çooookkkk sevindim gerçektenn:124::124::124::124:

canım benim..inşallah devamı sen olacan..hayırlısıylaç...Allah hetkese nasip etsin..hayırlısıyla tabi..

hmin ediyorum canım..ALLAH ıslah etsin akıl fikir versin ne diyim sanada bol sabır versin İNŞALLAH öyle kaynanayla gecinmek zordur..
ama artık karar verdim kızlar, muhattap olmıcam. su dönemler benim ve cocugum icin coook öenmli. gerekirse hiç açmıcam aradıgında, cunku her telefon kapattıgımızda benim moralim sıfır oluyor..

kızlar cevap yazamadığım herkese toplu olarak bildirmek isterip..hepinize teşekkürler.Allah hepinizden razı olsun..sizi seviyorum..
ben şimdi doktora gitmek üzere çıkıyorum saat 4 de randevu öpüyorum çok..

biliyo tabi, çünkü o günümü rezil etti, akşama kadar ağladım canımı coook sıktı kızlar bildiginiz gibi değil..

Damlacım boşversene ya seni üzmesine izin verme bak bebişinde üzülür bırakır gider seni allah korusun, koy g.tüne ne derse desin çatır çatır doğuracan sen o da görecek sevdirmessin sonra zaten siz gözden çıkarmıştınız diye :))) kıyamam sana bırak üzmesine izin verme, iyiki Allahım var diyorum o hesabını soracak nasılsa içimiz rahat olsun sen kocanla iyi ol o da çatlasın da patlasın. :))))

allah senden razı olsun canımmmmmmmmmmmm benim istedigim gebelik buketinki gibi süprizzzzzzzz olsunnnnn güü saati belli olsun kocama söyledigimde o yüz ifadesi ben onları istiyorumm rabbim gönlüme göre versinnnnnnnnnnnn amin

ya kızlar böyle gazım varmıs gibi agrım oluyo, normal mi sizce :18:
CANIM BENDE de oluyor, hatta benim son haftalarda çokta gazım oluyor gerçekten, ama söylemeye utanıyorum ammada utanmışım dimi nasıl söylüyorum şimdi
benimki yani gibi değil, direk gerçek gaz. gazmanım ben
canım yaaa hoşgeldin, insan okuyunca bile zor dayanıyor dimi, ALlah korusun bu tip insanların şerrinden hepimizi ve damlayı.

aynen yasemin canım ya... birbirimize dua edelim :)
etmezmiyim kuşum, bi bana bi sana, bi bana bi sana, zaten her an aklımda oluyorsun, kendimle ilgili bişey düşünecek olsam, damlada böylemi acaa, damlayada oluyormu acaba, damlanın nasıl oldu acaba ??? hep sen varsın kafamın içinde
ayy kıyamam yaa, kızlar siz ağladım diye yazınca benim içim gidiyor ayy yutkunuyorum hemen kendimi tutuyorum zırlamamak için.
sen beni düşün, recep ivediği düşün, orangutanları düşün, hep gül kuşum oldumu

iyi canım çok şükür bişi olmamış RABBİM sana bağışlamışş

SAKAL BIRAKCAM SAKALLL SÖZÜM DİNLENSİN ERKEN TEŞHİSÇİ OLARAKK

Son düzenleme:

ewt mesudecim iyi diyelim iyi olalım inşallahhh.. bukettttt hastanede sıranımı bekliyosun cnm

Allah biliyo ya bende seni çok seviyorummmm :-* (telden grdiğim için smile yapamıyorum şu kalpli olan var ya onu buraya koy öyle oku) ❤

aman allahım o kadını benden ve benim evimden uzak etsin yarabbim, ankaraya gelmesin sakın :) o baska sehirde kusum, ordan bile yetiyo canıma günüme

ozaman iyiymiş uzak olması ben napim 2 sokak üstümde oturuyo

ama artık karar verdim kızlar, muhattap olmıcam. Su dönemler benim ve cocugum icin coook öenmli. Gerekirse hiç açmıcam aradıgında, cunku her telefon kapattıgımızda benim moralim sıfır oluyor..
en iyisi canım ayrı şehirlerde olmanızda güzel allahtan yakınında değil şükret en güzeli takma..

bendeki cadılıgı yeterince ortaya koydum sanıyorum affetmem yolarımmmm sende arkamadan iki yapıştır ben geri kalanını hallederim
yasemi asla yapamaz

iyim çok şükür messudecim hoşbuldum sende hoşgeldin ..prenses nasıl keyfi iyimii :)

Allah iyilikler versin gülüm her daim iyi olun insallah hosbuldum bende cok şükür ya valla kiz pek hareketli keyifden mı yoksa rahatsız mı çözemedim hayırlısı artık sancım cok bugun geçmezse doktora giderim yarın artık bakalım

pöf sana yaaa bende doktora gittin diye ölee seni bekliyorum sabah beriiiii ee napçannnnn ne düşünüyonnn
aman şu söyleyene bakın hele, kendisi hergün doktorda sanki, sabahtan beri yalvarıyorum şurda tık yok anam, hala ovulasyon diyip duruyor, yolucam seni dayanamıyorum
ama artık karar verdim kızlar, muhattap olmıcam. su dönemler benim ve cocugum icin coook öenmli. gerekirse hiç açmıcam aradıgında, cunku her telefon kapattıgımızda benim moralim sıfır oluyor..
ayyy kuşum en güzeli yaaa, sen birini aramak istersen beni ara, ben seni ağlatmam güldürürüm
ayyyyyyyyyyyyy heyecandan ölmek üzereyim ALlahım beşizler geliyorrrrrrr

ay ben senin yorumunu yerim emi, ne güzel demişsin hay ağzını sevim senin

eşimle barıştık arabamız yok arkadaşının arabasını alıp gitcez bi ara dua edin

Canım hadi hayırlısı sabah sana 100 tane la havle vela kuvvete... çektim, eğer sende hamile olursan, buket'in haberinin üzerine ballı,kaymaklı, fıstıklı pasta gibi olur vallaaaaa, hadi bismillah inşallah hayirlısıyla hamilelik haberini alırsın canım,hemen yaz çatlatma insanı

emir için nas felek ihlas okudum rabbim kabul etsin sifalar versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…