- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.201
hmin ediyorum canım..ALLAH ıslah etsin akıl fikir versin ne diyim sanada bol sabır versin İNŞALLAH öyle kaynanayla gecinmek zordur..biliyo tabi, çünkü o günümü rezil etti, akşama kadar ağladım canımı coook sıktı kızlar bildiginiz gibi değil..
canım umut hiç bitmez..darısı başina inşallah..ümit etmeye devam etcanım tebrik ediyorummm yasemin ve senn bayyaaa umut oldun bana tam da ben umutlarımı yitirmişkennn tebrik ediyorumm canımmm hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah
buket bi ikiz patlatı verde neşemiz yerine gelsin
tamam tatlım olduğu kadar sağolasın ALLAH razı olsun...
buket inanmıyorum yaaaaa..:) ama ben dedim dimi ERKEN TEŞHİS die kızıyosun bide hayırlı olsun canımm.... kandada baktırdın mı..bak şimdi sopada gelio taşınırken onca koli taşıdım dedinn şakamıydı yoksa :)))
Kaçmanı yiyim seninnnn bu arada sen bugün kaç tane kahve içtin dünü de sormadım dün kaç tane içtin bakim???
Ewet yaaa Buketttt ikiz olsun anammmmmm ne şahane olurrrr biri kız biri de erkek
yaaaaaaaa bukeeett ayy ağlıcam şimdi tüylerim diken diken olduuuu
yaaa çok tebrik ederim çok heyecenlı yaaaa
çooookkkk sevindim gerçektenn:124::124::124::124:
yine yumurtlama testi yaptım dünkü gibi çıktıyine
beyefendiyle hala küsüz konuşmaya çalışıyorum trip atıyo,hem suçlu hem güçlü
ama artık karar verdim kızlar, muhattap olmıcam. su dönemler benim ve cocugum icin coook öenmli. gerekirse hiç açmıcam aradıgında, cunku her telefon kapattıgımızda benim moralim sıfır oluyor..hmin ediyorum canım..ALLAH ıslah etsin akıl fikir versin ne diyim sanada bol sabır versin İNŞALLAH öyle kaynanayla gecinmek zordur..
biliyo tabi, çünkü o günümü rezil etti, akşama kadar ağladım canımı coook sıktı kızlar bildiginiz gibi değil..
Anaaammm sana kızıyom ya bennn bi doktora gitmedim yavrum bide direte direte ovülasyonu kaçıncı gün kullanıyım diyo bak heleee git doktora o takip etsin işte yumoşlarınıı şuan sana doktora gitmem için dua ediyorum şekerimmm :)))))
CANIM BENDE de oluyor, hatta benim son haftalarda çokta gazım oluyor gerçekten, ama söylemeye utanıyorumya kızlar böyle gazım varmıs gibi agrım oluyo, normal mi sizce :18:
canım yaaa hoşgeldin, insan okuyunca bile zor dayanıyor dimi, ALlah korusun bu tip insanların şerrinden hepimizi ve damlayı.Kizlar selam,pardon baliklama daldim ama tesadüfen marie arkadasimizin yazdigini gördüm,kaynanasin yorumunu,yazmadan gecemedim,ay o kaynana dan sen o Zaman uzak dur,yayada akli dengesi tamamen bozuk.
o ne bicim laf ya,insan düsmanina bile söylemez.
Allah yavrunu saglicakla sana bagislasin.
etmezmiyim kuşum, bi bana bi sana, bi bana bi sana, zaten her an aklımda oluyorsun, kendimle ilgili bişey düşünecek olsam, damlada böylemi acaa, damlayada oluyormu acaba, damlanın nasıl oldu acaba ???aynen yasemin canım ya... birbirimize dua edelim :)
ayy kıyamam yaa, kızlar siz ağladım diye yazınca benim içim gidiyor ayy yutkunuyorum hemen kendimi tutuyorum zırlamamak için.biliyo tabi, çünkü o günümü rezil etti, akşama kadar ağladım canımı coook sıktı kızlar bildiginiz gibi değil..
iyi canım çok şükür bişi olmamış RABBİM sana bağışlamışşcanım umut hiç bitmez..darısı başina inşallah..ümit etmeye devam et
oldu:))
dedimki şimdi güğl bu haberi duyunca ben sana ne dedim diyecek:))ama hakkaten koli taşıdım:))
sana da oldu:))
canım benim..inşallah devamı sen olacan..hayırlısıylaç...Allah hetkese nasip etsin..hayırlısıyla tabi..
ya kızlar böyle gazım varmıs gibi agrım oluyo, normal mi sizce :18:
Arama sorma hatasını anladın boşver iyisini yapmissin ohhh ohh rahatla tabi burası icini dökme topiği zaten:))
Hayatumuttur his geldin öncelikle iyisindir insallah yok kuzum ya öyle gaz sancısı degil olsa anlatım bildigin kasilma kasıklarımda ara ara oluyor ters bı hareket yaptım yada dün dikkatsiz birsey yaptım ondan oldu neyse iyi düşünelim biz Rabbime emanet yavrularımız
Tuğba hosgeldin sende iyi haberler getirmissindir insallah test yAptin mı bakim
Gülüm hosgeldin nasılsın
Büşracim cok gecmis olsun kuzum Rabbim yardimcin olsun anne olmak böyle birsey iste Rabbim yokluklarını göstermesinde herseye raziyiz biz ne yapalım
Allah biliyo ya bende seni çok seviyorummmm :-* (telden grdiğim için smile yapamıyorum şu kalpli olan var ya onu buraya koy öyle oku) ❤
aman allahım o kadını benden ve benim evimden uzak etsin yarabbim, ankaraya gelmesin sakın :) o baska sehirde kusum, ordan bile yetiyo canıma günüme
hadi hayırlısı canım...kızlar cevap yazamadığım herkese toplu olarak bildirmek isterip..hepinize teşekkürler.Allah hepinizden razı olsun..sizi seviyorum..
ben şimdi doktora gitmek üzere çıkıyorum saat 4 de randevu öpüyorum çok..
en iyisi canım ayrı şehirlerde olmanızda güzel allahtan yakınında değil şükret en güzeli takma..ama artık karar verdim kızlar, muhattap olmıcam. Su dönemler benim ve cocugum icin coook öenmli. Gerekirse hiç açmıcam aradıgında, cunku her telefon kapattıgımızda benim moralim sıfır oluyor..
bendeki cadılıgı yeterince ortaya koydum sanıyorum affetmem yolarımmmm sende arkamadan iki yapıştır ben geri kalanını hallederimoyyyyy canımmmmm kurban olurum ben seni yaradan Allaha
Seviyorum Seniii
Aaaa kız o ne demek o iyi kalpli falan biz taş kalplimiyiz ama doğru diosun yaparız biz senden de o ışığı aldım ben toparlan hadi kalkkkk
hangi şehre bende bilmiyom benbi kocayı arıyımda gece eve gelmicem diyim
ohhh oldukmu 3 kişi dicem ama biz Nazanla senin yapamıyacağına karar verdikkk
canımmmmmm ben sana ediyorum sen merak etme
Allahhhhhhhhhhhh sponsorda varrrr
o zaman ordan da sana çaya gelirizzz
iyim çok şükür messudecim hoşbuldum sende hoşgeldin ..prenses nasıl keyfi iyimii :)
aman şu söyleyene bakın hele, kendisi hergün doktorda sanki, sabahtan beri yalvarıyorum şurda tık yok anam, hala ovulasyon diyip duruyor, yolucam seni dayanamıyorumpöf sana yaaa bende doktora gittin diye ölee seni bekliyorum sabah beriiiii ee napçannnnn ne düşünüyonnn
ayyy kuşum en güzeli yaaa, sen birini aramak istersen beni ara, ben seni ağlatmam güldürürümama artık karar verdim kızlar, muhattap olmıcam. su dönemler benim ve cocugum icin coook öenmli. gerekirse hiç açmıcam aradıgında, cunku her telefon kapattıgımızda benim moralim sıfır oluyor..
ayyyyyyyyyyyyy heyecandan ölmek üzereyim ALlahım beşizler geliyorrrrrrrkızlar cevap yazamadığım herkese toplu olarak bildirmek isterip..hepinize teşekkürler.Allah hepinizden razı olsun..sizi seviyorum..
ben şimdi doktora gitmek üzere çıkıyorum saat 4 de randevu öpüyorum çok..
Damlacım boşversene ya seni üzmesine izin verme bak bebişinde üzülür bırakır gider seni allah korusun, koy g.tüne ne derse desin çatır çatır doğuracan sen o da görecek sevdirmessin sonra zaten siz gözden çıkarmıştınız diye :))) kıyamam sana bırak üzmesine izin verme, iyiki Allahım var diyorum o hesabını soracak nasılsa içimiz rahat olsun sen kocanla iyi ol o da çatlasın da patlasın. :))))
eşimle barıştık arabamız yok arkadaşının arabasını alıp gitcez bi ara dua edin
emir için nas felek ihlas okudum rabbim kabul etsin sifalar versin inş.canım yaa burayı 2 saat bırakmaya gelmiyor bugünlerde varya ipin ucunu kaçırınca saatler sürüyor geçmişi okuması, hoşgeldin güzelim benim.
ohh az kalmış seninde dr randevuna ALlahım sevinçli haberlerle gelmeni nasibetsin inşallah
KIZLARRRRRR DUYURU YAPIYORUM, EMİR İÇİN NAS FELAK İHLAS VE AYETEL KÜRSİ OKUYALIM HEPİMİZ.
canım benim o güzelliğe nazarlar değiyordur kıyamam ben ona, sanada Allah yardım etsin kuzum, eşin niye işten çıktı hay ALlah inşallah tez zmanada yine bir işe girer, evde erkek olması çok zor, hem maddi olarak hem manevi olarak, herşeye karışır, çocuk ağlasa kızar niye susturamıyorsu diye(
ayyyyy canımsın yaaa artık dayanamadım sesli güldüm bu yazını okuyunca varyaALlah senin iyiliğini versin inşallah, sen meleğini düşün o cadıyı Allaha havale et herkesin dediği gibi, hadi kan çıkmasın bari, hamile hamile seni hapislerde görmeyelim kuşum
anam sende baştan ne tripler attın ama , şimdide al sana buyur, böyle testsiz kalırsın işte, yahu elinde fazla testi olan biri varsa şu zavallı kızcağıza göndersin yaa kız mahsurat bölgesinde alamıyor arkadaşlar DUYURU YAPIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?