Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kız aşkolsun nadarr şebeklik yapıyozda bi aklına gelmiyoz demek yazıkkk emeklerime yazıkkkkkk

Anaaammm sana kızıyom ya bennn bi doktora gitmedim yavrum bide direte direte ovülasyonu kaçıncı gün kullanıyım diyo bak heleee git doktora o takip etsin işte yumoşlarınıı şuan sana doktora gitmem için dua ediyorum şekerimmm :)))))

Kizlar selam,pardon baliklama daldim ama tesadüfen marie arkadasimizin yazdigini gördüm,kaynanasin yorumunu,yazmadan gecemedim,ay o kaynana dan sen o Zaman uzak dur,ya yada akli dengesi tamamen bozuk.

o ne bicim laf ya,insan düsmanina bile söylemez.

Allah yavrunu saglicakla sana bagislasin.

oyyyyy canımmmmm kurban olurum ben seni yaradan Allaha

Seviyorum Seniii
evet yasemin talip bu işe ama o beceremez çok iyi kalpli ikimiz yaparız ama :))))))))hadi gidiyosssgeçerken alayım ben seni bu arada nereye gidiyosak hangi sehre yani
Aaaa kız o ne demek o iyi kalpli falan biz taş kalplimiyiz ama doğru diosun yaparız biz senden de o ışığı aldım ben toparlan hadi kalkkkk
hangi şehre bende bilmiyom benbi kocayı arıyımda gece eve gelmicem diyim

ohhh oldukmu 3 kişi dicem ama biz Nazanla senin yapamıyacağına karar verdikkk
kız aşkolsun nadarr şebeklik yapıyozda bi aklına gelmiyoz demek yazıkkk emeklerime yazıkkkkkk
canımmmmmm ben sana ediyorum sen merak etme

kızlar biletleriniz benden, verin hemen adresinizi kargo ile yollıycam, toplu yolma töreni var, aloooo bekleyen yolcu kalmasın, uçak kaldırıyorum damlanın kayınvalidesini yolmak için ankaraya
Allahhhhhhhhhhhh sponsorda varrrr

o zaman ordan da sana çaya gelirizzz

canım yaa burayı 2 saat bırakmaya gelmiyor bugünlerde varya ipin ucunu kaçırınca saatler sürüyor geçmişi okuması, hoşgeldin güzelim benim.
ohh az kalmış seninde dr randevuna ALlahım sevinçli haberlerle gelmeni nasibetsin inşallah
KIZLARRRRRR DUYURU YAPIYORUM, EMİR İÇİN NAS FELAK İHLAS VE AYETEL KÜRSİ OKUYALIM HEPİMİZ.
canım benim o güzelliğe nazarlar değiyordur kıyamam ben ona, sanada Allah yardım etsin kuzum, eşin niye işten çıktı hay ALlah inşallah tez zmanada yine bir işe girer, evde erkek olması çok zor, hem maddi olarak hem manevi olarak, herşeye karışır, çocuk ağlasa kızar niye susturamıyorsu diye(
aynen yasemin.. onun yüzüne bakınca vahset görüyorum hocam, kan görüyorum :) hepinizi buraya bekliyorum. onun o yoluk saclarını bi de biz yolalım :)))
ayyyyy canımsın yaaa artık dayanamadım sesli güldüm bu yazını okuyunca varya ALlah senin iyiliğini versin inşallah, sen meleğini düşün o cadıyı Allaha havale et herkesin dediği gibi, hadi kan çıkmasın bari, hamile hamile seni hapislerde görmeyelim kuşum
yine yumurtlama testi yaptım dünkü gibi çıktıyine
beyefendiyle hala küsüz konuşmaya çalışıyorum trip atıyo,hem suçlu hem güçlü
anam sende baştan ne tripler attın ama , şimdide al sana buyur, böyle testsiz kalırsın işte, yahu elinde fazla testi olan biri varsa şu zavallı kızcağıza göndersin yaa kız mahsurat bölgesinde alamıyor arkadaşlar DUYURU YAPIYORUM

ammmin canım, dualarınızı eksik etmeyin ne olur.. aklı dengesi bozuk gercekten... akıllı insan söyler mi öyle..

Allah biliyo ya bende seni çok seviyorummmm :-* (telden grdiğim için smile yapamıyorum şu kalpli olan var ya onu buraya koy öyle oku) ❤

aynen canım, o gün bugündür de arayıp sormuyo beni. insan demez mi kızım nasılsın.. mallıkda son nokta bu kadın ya.. ohhh anlattım rahatladım :)

Arama sorma hatasını anladın boşver iyisini yapmissin ohhh ohh rahatla tabi burası icini dökme topiği zaten:))

Hayatumuttur his geldin öncelikle iyisindir insallah yok kuzum ya öyle gaz sancısı degil olsa anlatım bildigin kasilma kasıklarımda ara ara oluyor ters bı hareket yaptım yada dün dikkatsiz birsey yaptım ondan oldu neyse iyi düşünelim biz Rabbime emanet yavrularımız

Tuğba hosgeldin sende iyi haberler getirmissindir insallah test yAptin mı bakim

Gülüm hosgeldin nasılsın

Büşracim cok gecmis olsun kuzum Rabbim yardimcin olsun anne olmak böyle birsey iste Rabbim yokluklarını göstermesinde herseye raziyiz biz ne yapalım

ben okudum canım ŞİFA OLSUN BÜŞRACIM OĞLUŞUNA..

iyim çok şükür messudecim hoşbuldum sende hoşgeldin ..prenses nasıl keyfi iyimii :)

canım benim yaaa geçmiş olsunn sen yediklerine dikkat et kabız yapcak seylermi yedinki acaba komposto falan iç sütünden onada geçe rahatlar yavruuu

walla öle yasemincim bide ben 3gündür giremedim gerçekten perişan oldum :)) hoşbuldum :) inşallah canım inşallah bende güzel şeyler duymak o kadar istiyorumki herkess gibi :))

emir içinde 3 tane ayetel kürsi okudum cnm allah nazardan korusun hastalıklardan korusun die ..allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…