- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.281
tamam tatlımmtabi tabi listedekinin harici..
Kızlar geldim.gördük keseyi.5hafraikmis.5+6 yazıyı hatta:)kalp atisinida gördük.net olmasada sesini duyduk.grafik çizdi ekranda. doktor hersey yolunda dedi.rahimde tam istediğimiz yerde tutunmuş,kanama yok,kese ve beslenme kesesi var bebek dokusu var.haftaya tam sesini duymaya gidicez:)ay soktayim hala.bir buçuk aylık hamileyim ve bir buçuk ay sonra bugün öğreniyorum.ben nasıl psikolojigim yavv.sadece kendinden haberim yok:)))
SagoluN kızlar.hepinizden Allah razı olsun.Asli ikiz degil anacim tekiz:)))
Kızlar geldim.gördük keseyi.5hafraikmis.5+6 yazıyı hatta:)kalp atisinida gördük.net olmasada sesini duyduk.grafik çizdi ekranda. doktor hersey yolunda dedi.rahimde tam istediğimiz yerde tutunmuş,kanama yok,kese ve beslenme kesesi var bebek dokusu var.haftaya tam sesini duymaya gidicez:)ay soktayim hala.bir buçuk aylık hamileyim ve bir buçuk ay sonra bugün öğreniyorum.ben nasıl psikolojigim yavv.sadece kendinden haberim yok:)))
görüşmek üzere canımm Allaha emanet ol ye elmanı şifa olsun bebiş olsun inşallah..kızlar ben şimdi gidiyorum eğerki yarın sabah geldiğimde burdaaa sayfaları oku oku bitiremezsem hepinizin çekeceği var nazan ve benden ben baştan uyarıyımda sonra demedi demeyinnnn
şimdi babaanneme gidiyorum elmamı almaya akşamda bi güzel yer sonra da
Hepiniziiii öpüyorummmmm
Hoşçakalınnnnnnnnn
SagoluN kızlar.hepinizden Allah razı olsun.Asli ikiz degil anacim tekiz:)))
BEDRIYE BEDRIYE
Canım senin icin bisey buldum umarım işine yarar, TEGABUN SURESINI 7 defa bir suya okuyuo o suyu icersen inşallah nefesinle ilgili bir problemin kalmaz, istersen bir dene tatlım
CANIM ilerleyen haftalarda daha çok oluyo bebiş büyüdükçe diyaframa ve ciğerlere baskı yapıo yüksek yastıkta yat ve genelde yan yat gecer İNŞALLAH..drunada sor istersen normal diycek..denerim mutlaka ama şu ara kv kalıyorum orada yapamamda eve gelince kısmetse yaparım.. şimdi benim nefesim artık sadece akşamları gidiyor sanrım dun çok iyiydim gündüz akşam çıkışta kötü oldum bugun bu saate kadar iyiyim kısmetse inşAllah böyede gider yaa..
Şimdi kızlar cumartesi günü için sizden dua istedim.. gönlünüzden ne geçerse, besmele de çekseniz olur bana şifa derman dilerseniz ya her doktora gittiğimde biliyorum dua istiyorum bıktıyorum belki ama ben korkuyorum ya, sonra diyorum ki bu kadar insanın duasıyla burdayız deyip güç alıyoruz.. Allah hepinizden razı olsun.. kızlar bana dua edecekleriniz aynı zamanda okudukları dualardan kayınbabama da şifa niyetine gönderebilirler mi? yarın sabahtan kısmetse by pas a giriyor.. çok riskli bir ameliyata alıyorlar.. Rabbim tüm hastalara şifa bizimkine de şifa versin inşAllah.
Evet ona gittim bana bı sarıldı ki anlatamam:)darısı sana olsun:)41 kere maşallah Canim bu kadar sıkıntı,uğraş, gözyaşı ve yıpranmanın arkasına Rabbim sana öyle güzel bir hediye verdiki, inşallah 9 ay boyumca sımsıkı tutunur, Allah kem gözlerden, fesat düşünceli insanlardan ve nazardan korusun, sana tüp yapan doktoramı gittin???? Bideeeee takvim yap, senin susamı da görelim
merhaba canım hoşgeldin msj atamadım süre dolmadığı için sağol canımm...merhaba kızlar yeni hamişimiz mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?