Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımm benimmm Allah kucağına almayı gezip tozmayı nasip etsin.. hep hep mutlu sağlıklı olun inşAllah.

çok çok seviniyorum..

Doğmamış bebekten güldüren mektup

Müstakbel anne ve baba,

Bir anlık zevk uğ...runa beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari..

ÇOK GÜLDÜM SİZ DE GÜLÜN İSTEDİM TATLIŞLAR..
BEN KAÇAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR.. :)

Kızlar ben şimdi gidiyorum eğerki yarın sabah geldiğimde burdaaa sayfaları oku oku bitiremezsem hepinizin çekeceği var Nazan ve benden ben baştan uyarıyımda sonra demedi demeyinnnn
Şimdi babaanneme gidiyorum elmamı almaya akşamda bi güzel yer sonra da
Hepiniziiii Öpüyorummmmm
HOŞÇAKALINNNNNNNNN

41 kere maşallah

Canim bu kadar sıkıntı,uğraş, gözyaşı ve yıpranmanın arkasına Rabbim sana öyle güzel bir hediye verdiki, inşallah 9 ay boyumca sımsıkı tutunur, Allah kem gözlerden, fesat düşünceli insanlardan ve nazardan korusun, sana tüp yapan doktoramı gittin???? Bideeeee takvim yap, senin susamı da görelim

cnımm inanmyrummm yaa ne guzel haßerler bu. Patır patır hamş kalyrsunz maşaallah tü tü tü... hayırlı uğurlu olsun inş. Rbbm kucğna almayıda nasip etsn. Hiç belirti yaşamadn mı kuzum? Birden mi öğrendin ki? oyyyyş çok heycanlandım kiii <3 hamiş olmayan kalmasın =)) eskilerDen kimler kaldı hanımlar?? Artıkin sıra bzeDe gelsnn yahuu :)

görüşmek üzere canımm Allaha emanet ol ye elmanı şifa olsun bebiş olsun inşallah..

Son düzenleme:
BEDRIYE BEDRIYE

Canım senin icin bisey buldum umarım işine yarar, TEGABUN SURESINI 7 defa bir suya okuyuo o suyu icersen inşallah nefesinle ilgili bir problemin kalmaz, istersen bir dene tatlım

selam güzeller amma yazmışınız ben nasıl okucam şimdi bu kadar sayfayı biri bana özet geçermi

buket hamilemi doğrumu gördüm anam anam ne güzel haberler bunlar rabbime çok şükür sıradaki kim acaba çok heycanlandım :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

BEDRIYE BEDRIYE

Canım senin icin bisey buldum umarım işine yarar, TEGABUN SURESINI 7 defa bir suya okuyuo o suyu icersen inşallah nefesinle ilgili bir problemin kalmaz, istersen bir dene tatlım

denerim mutlaka ama şu ara kv kalıyorum orada yapamamda eve gelince kısmetse yaparım.. şimdi benim nefesim artık sadece akşamları gidiyor sanrım dun çok iyiydim gündüz akşam çıkışta kötü oldum bugun bu saate kadar iyiyim kısmetse inşAllah böyede gider yaa..

Şimdi kızlar cumartesi günü için sizden dua istedim.. gönlünüzden ne geçerse, besmele de çekseniz olur bana şifa derman dilerseniz ya her doktora gittiğimde biliyorum dua istiyorum bıktıyorum belki ama ben korkuyorum ya, sonra diyorum ki bu kadar insanın duasıyla burdayız deyip güç alıyoruz.. Allah hepinizden razı olsun.. kızlar bana dua edecekleriniz aynı zamanda okudukları dualardan kayınbabama da şifa niyetine gönderebilirler mi? yarın sabahtan kısmetse by pas a giriyor.. çok riskli bir ameliyata alıyorlar.. Rabbim tüm hastalara şifa bizimkine de şifa versin inşAllah.

CANIM ilerleyen haftalarda daha çok oluyo bebiş büyüdükçe diyaframa ve ciğerlere baskı yapıo yüksek yastıkta yat ve genelde yan yat gecer İNŞALLAH..drunada sor istersen normal diycek..

canım ben 7 ayetel kürsi okurum sağlıklı sıhatli atlatır ameliyatı İNŞALLAH..

Son düzenleme:
hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLAatabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
10-15 gün içinde okunması gerekiyormuşş.

ASLI : 3000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
ÖZLEM : 200 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET

KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSINN...

Son düzenleme:
Evet ona gittim bana bı sarıldı ki anlatamam:)darısı sana olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…