- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.301
20 NİSANA KADAR hayır için100.000 adet
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
ASLI : 3000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
ÖZLEM : 200 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSINN...
tamam tatlım ben hatırlatma amaçlı güncelliyorumcanım ben suan cekiyorum, 1000 taneyi bitirince sana yazarım Allah güç verirse devaminida cekerim ama şimdılık bir sayı vermeyeyım elimden geleni yaparın daha cok zaman varmış zaten
denerim mutlaka ama şu ara kv kalıyorum orada yapamamda eve gelince kısmetse yaparım.. şimdi benim nefesim artık sadece akşamları gidiyor sanrım dun çok iyiydim gündüz akşam çıkışta kötü oldum bugun bu saate kadar iyiyim kısmetse inşAllah böyede gider yaa..
Şimdi kızlar cumartesi günü için sizden dua istedim.. gönlünüzden ne geçerse, besmele de çekseniz olur bana şifa derman dilerseniz ya her doktora gittiğimde biliyorum dua istiyorum bıktıyorum belki ama ben korkuyorum ya, sonra diyorum ki bu kadar insanın duasıyla burdayız deyip güç alıyoruz.. Allah hepinizden razı olsun.. kızlar bana dua edecekleriniz aynı zamanda okudukları dualardan kayınbabama da şifa niyetine gönderebilirler mi? yarın sabahtan kısmetse by pas a giriyor.. çok riskli bir ameliyata alıyorlar.. Rabbim tüm hastalara şifa bizimkine de şifa versin inşAllah.
Evet ona gittim bana bı sarıldı ki anlatamam:)darısı sana olsun:)
Kızlar geldim.gördük keseyi.5hafraikmis.5+6 yazıyı hatta:)kalp atisinida gördük.net olmasada sesini duyduk.grafik çizdi ekranda. doktor hersey yolunda dedi.rahimde tam istediğimiz yerde tutunmuş,kanama yok,kese ve beslenme kesesi var bebek dokusu var.haftaya tam sesini duymaya gidicez:)ay soktayim hala.bir buçuk aylık hamileyim ve bir buçuk ay sonra bugün öğreniyorum.ben nasıl psikolojigim yavv.sadece kendinden haberim yok:)))
Kızlar geldim.gördük keseyi.5hafraikmis.5+6 yazıyı hatta:)kalp atisinida gördük.net olmasada sesini duyduk.grafik çizdi ekranda. doktor hersey yolunda dedi.rahimde tam istediğimiz yerde tutunmuş,kanama yok,kese ve beslenme kesesi var bebek dokusu var.haftaya tam sesini duymaya gidicez:)ay soktayim hala.bir buçuk aylık hamileyim ve bir buçuk ay sonra bugün öğreniyorum.ben nasıl psikolojigim yavv.sadece kendinden haberim yok:)))
kızlaar bakın olmaz diye bişey yok buket bir sürü engel sıralıyordu haşimato diyordu endomeriozis diyordu yumurtam çatlamıyor diyordu rabbim istesin yeterki tüpten başka olmaz diyordu ne olur sakın ümitsizliğe kapılmayın
sedaaaaa duy sesimi tüp tüp deyip durma bak normalde olabiliyor,Allahım sen burdaki bütün arkadaşlarımızın bu mutluluğu yaşamalarını nasip et yarabbim
Kızlar Allah razı olsun sizden. Ne dileğiniz varsa Rabbim gönlünüze göre versin. Emir daha iyi sayılır. Bi ara uyudu uyandı. Biraz oynastık falan şimdi gene uyuyo. Inanın başım ağrıyo ağlama sesinden. Kollarım koptu taşımaktan :)
tatlım ilk sayfaya senin için not yazıyorumdenerim mutlaka ama şu ara kv kalıyorum orada yapamamda eve gelince kısmetse yaparım.. şimdi benim nefesim artık sadece akşamları gidiyor sanrım dun çok iyiydim gündüz akşam çıkışta kötü oldum bugun bu saate kadar iyiyim kısmetse inşAllah böyede gider yaa..
Şimdi kızlar cumartesi günü için sizden dua istedim.. gönlünüzden ne geçerse, besmele de çekseniz olur bana şifa derman dilerseniz ya her doktora gittiğimde biliyorum dua istiyorum bıktıyorum belki ama ben korkuyorum ya, sonra diyorum ki bu kadar insanın duasıyla burdayız deyip güç alıyoruz.. Allah hepinizden razı olsun.. kızlar bana dua edecekleriniz aynı zamanda okudukları dualardan kayınbabama da şifa niyetine gönderebilirler mi? yarın sabahtan kısmetse by pas a giriyor.. çok riskli bir ameliyata alıyorlar.. Rabbim tüm hastalara şifa bizimkine de şifa versin inşAllah.
merhaba kızlar yeni hamişimiz mi var
Aklı Fikri KuLagı gözü her ne uzvu varsa Rabbım tam etsin . hYırlı dogumlar nasip etsinnnn
canım tebrik edrim.Gözün aydın
nasıl sevindiğimi anlatamam ya.bi haftadır ağlıyıp duruyorum zaten ama bugün ilk defa mutluluktan ağlıyorum
Allah ım sen büyüksün! bak o kadar zaman otu kökü belirtimi acaba diye aradık şimdi hamilesin ama haberin bile olmadı.koliymiş ilaçmış hiç kafana takma canım.bundan sonra dikkat et yeter.Kafandan bebek fikrini çıkartıp rahatlatan,arada derede sana bi can bağışlayan Allah ım o canı korur merak etme.Ya kendi hamilelik haberimi alsam anca bu kadar heyecanlanır sevinir,ağlardım herhalde.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Bedriyecim kayınbaban için yarın sabah 200 tane ya şafi cekecegım inşallah, cumarteside sabahta senin için dular ederim inşallah
ayyyyy buket cok duygusal bi sahne, ağlıcam, ya keseyi görünce ne yaptın, kalp sesini duyunca ağladin mı? Ilac verdi mi doktor? Antibiyotik işine ne dedi? Biraz ayrıntı yaz, hemen kısacık cevap verip kaçıyorsun, taze hamişimizzzzzzz
bukeeet kimlere söyledin haile olduğunu tepkileri nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?