Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım tebrik edrim.Gözün aydın
nasıl sevindiğimi anlatamam ya.bi haftadır ağlıyıp duruyorum zaten ama bugün ilk defa mutluluktan ağlıyorum

Allah ım sen büyüksün! bak o kadar zaman otu kökü belirtimi acaba diye aradık şimdi hamilesin ama haberin bile olmadı.koliymiş ilaçmış hiç kafana takma canım.bundan sonra dikkat et yeter.Kafandan bebek fikrini çıkartıp rahatlatan,arada derede sana bi can bağışlayan Allah ım o canı korur merak etme.Ya kendi hamilelik haberimi alsam anca bu kadar heyecanlanır sevinir,ağlardım herhalde.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah

herkes yeterince sylemiş ama bide ben sölim dedim.bak arkası yarın diziler gibi seni bekliyoruz.hayırlısı ile ver mutlu haberinide bide sana sevinelim

20 NİSANA KADAR hayır için100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

ASLI : 3000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
ÖZLEM : 200 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSINN...

Son düzenleme:

canım ben suan cekiyorum, 1000 taneyi bitirince sana yazarım Allah güç verirse devaminida cekerim ama şimdılık bir sayı vermeyeyım elimden geleni yaparın daha cok zaman varmış zaten

canım ben suan cekiyorum, 1000 taneyi bitirince sana yazarım Allah güç verirse devaminida cekerim ama şimdılık bir sayı vermeyeyım elimden geleni yaparın daha cok zaman varmış zaten
tamam tatlım ben hatırlatma amaçlı güncelliyorumALLAH RAZI OLSUN RABBİM gönlüne göre versin İNŞALLAH..

Bedriyecim kayınbaban için yarın sabah 200 tane ya şafi cekecegım inşallah, cumarteside sabahta senin için dular ederim inşallah

Evet ona gittim bana bı sarıldı ki anlatamam:)darısı sana olsun:)

ayyyyy buket cok duygusal bi sahne, ağlıcam, ya keseyi görünce ne yaptın, kalp sesini duyunca ağladin mı? Ilac verdi mi doktor? Antibiyotik işine ne dedi? Biraz ayrıntı yaz, hemen kısacık cevap verip kaçıyorsun, taze hamişimizzzzzzz

bukeet canım beniim detay istiyoruz herşeyi anlat en ince ayrıntısına kadar doktorun ne dedi, nasıl karşıladı,değerin için yorum yapmadımı biz ikiz bekliyorduk bu değerle sorsaydın bi, bi sonraki randevun hangi gün,eşin kalp atışlarını duyunca keseyi görünce ne yaptı ayyyyy bir sürü soru var işte hepsini cevapla lütfen çok heyecanlı

kızlaar bakın olmaz diye bişey yok buket bir sürü engel sıralıyordu haşimato diyordu endomeriozis diyordu yumurtam çatlamıyor diyordu rabbim istesin yeterki tüpten başka olmaz diyordu ne olur sakın ümitsizliğe kapılmayın

sedaaaaa duy sesimi tüp tüp deyip durma bak normalde olabiliyor,Allahım sen burdaki bütün arkadaşlarımızın bu mutluluğu yaşamalarını nasip et yarabbim

20 NİSANA KADAR hayır için100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

ASLI : 3000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
AYLİN : 1000 ADET
ÖZLEM : 200 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSINN...

Kızlar Allah razı olsun sizden. Ne dileğiniz varsa Rabbim gönlünüze göre versin. Emir daha iyi sayılır. Bi ara uyudu uyandı. Biraz oynastık falan şimdi gene uyuyo. Inanın başım ağrıyo ağlama sesinden. Kollarım koptu taşımaktan :)

canımm çok şüjür sana bakmak içni girdim maşallah kız daha da gitmsen doğracakmışsın zatenn işte ev taşıma falan derken attın kafandan regl zamanın bile gitmiş kafandna valla bu ev aşıma işe yarıyor kim ev taşısa ev düzse hamile kalıyor bknz: Yasemin, Buket Tabii ilerlediği için o kdar yüksek çımış kalp atışları bile loşmaya başlamış tam sesini duymamışsınız sadece çok küçük çünkü. Güzelde yerleşmiş ayyy nasıl mutluydum bugün anlatamam bana da umut oldun inan kii.. Allah'ım nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

Canım srma bana büyük sürpriz oldu ve oldukça da umut çübkü bana en yakın Buketti yaşadıklarıyla ki da ümitsizdi yine tüp olacak diyordu daha geçen gün konuştuk bu konuyu hatta. Keşke bende de tüpe gerek kalmasa normal gelse bakalım yaza kadar denicez bizde Rabbim bize de gösterir belki mucizesini. Ama tüple de gelse razııym yeter ki gelsin.. Peşpeşe güzel haberleri alıyoruz artık dualarımız meyvelerini vermeye başladı kızlar sabır ve tevekkül hepimiz teker teker hamile kalıcazz..

Canım Emir'e ne oldu ben bilmiyorum o arada burada değildim sanırımm..

Son düzenleme:
Kızlar Tuba için iki olasılığı söylüyorum,

1. Hamile oldugunu öğrendi, hazır merkeze inmişkende bunu kutlayalım diye yemek falan yiyorlar ve daha eve gelmedi
2. Bunu hiç tahmin etmiyorum (gerçekten bence cok kücük bir ihtimal) sonuç negatif, kafa dağıtmak için biraz gezip tozuyorlar ve hala eve gelmedi

Benim inancım 1. Tahminde, şimdi belki havalara uçuyordu

Bukeeeeeeet hadi anlat tatlı hamişim

maşallah subhanallah Allahım nazarlardan korusun senide bebeğinide canı arkadaşım benim
ohh maşallah yalnız ben şu 5+6 veya 4+2 vs gbi olayları çözmüş değilim o ne demek oluyor???
canım yaaaa sen benden öndeymişsin baksana, ne zakisin bana öncelik verdin ama
tatlım ilk sayfaya senin için not yazıyorum
merhaba kızlar yeni hamişimiz mi var

canımmmm senin gibi , büşra gibi taze anneler topiğimize uğradıkça bizlerede bulaşıyor sanırım

kızlar ünitemiz geldi şuanda kuruluyor, çekmece renkleri yanlış, tam orta yerinde bir eziklik var, ve daha diğer yerleri kurulmadı, kimbilir kuruldukça neler çıkacak
kuruldukça yazarım

DAMLA kaynananın söyledigi şeye sinir oldum, cok kıskanç ve fesat biri mi?? Valla kötü söz diyecegim ama senden çekiniyorum, senin bebeğin Allah'a emanet inşallah 9 ay boyunca da sımsıkı tutunur,eşine söylendin mi peki?? Valla cok kızdım....

kızlar bna bir akıl verin ne yapacğmı bilemyrm. 37 gun oldu adet olmadm. Adetlerm yne duzenszleştı. Şu halimle bna tup bebek ble önermiyrlar. Tutmazmış cnku. Allah kalbmi blyo. Bnde tuple ıstemyrm. Dogal yolla ıstyrm. Ne yapacğm blmyrm. Hep ertelyrm. Artk yaza kadar bekLcm bende. Tup dnemek ıcn. Of boyle bomboş hc br sey yapmadan durmak cok ktu. Bnde mi yumurta takbne gtsem ki? Dogru duzgun soğan kurunu ble uygulamadım canlar. Kendm icn br şey yapmyrum.

Aklı Fikri KuLagı gözü her ne uzvu varsa Rabbım tam etsin . hYırlı dogumlar nasip etsinnnn

sağol Allah razı olsun

amin inşallah..sağol yaaa..

bukeeet kimlere söyledin haile olduğunu tepkileri nasıldı

yaa kızlar gittim ki hemşireler bana sen gebemisinn felan diye sorup duruyolar,yani öyleymiş felan derken doktor geldi ayak üstü konuştuk çok sevindik diyip durdu..sonra asıl hocayı gördümm.yani odasında değilim aralarda görüyorum, hocaya dediler ki hamileymiş...geldi tebrik etti sarıldı bana..zaten bi görsen,iz tonton dede gibi...:)))hemşiler hadi bi beşlik çak falan diyoo... değer kaççç dediler 7700 dedim ooo keseyi bile görürüz dediler..o arada eşim gelid..önce biz bakalım sonra o içeri girsin dediler..vajinal baktı zaten bakar bakmaz siyah keseyi gördük...hepsi güzel dedi..ölee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…