Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasi güle güle kullanın canım olsun kırık yerleri değıştirirsiniz, hem ileride senin kuzu zaten mahveder olaralrı, eline geçenin vurur, emeklerken gider oradan tutunur, oyyi

Canım5+4 şu demek: 5 haftalık ve 4 günlük , doktorlar ay olarak degil hafta ve gün olarak hesapliyorlar, buket'in susamı yarın 5+7 olacak yani 6. Haftaya girecek evet ya onunki senin bebene ablalık yada abilik yapacak

alttan bakmasına gerek yokmuş ki zaten üsttende baksa görürmüş ama buket bu nasıl bişey ne kadar soğukkanlısın ya sende bi gariplik var yanında olsam şöyle bi tutar silkelerdim seni kendine gel diye

canımcım umut hep var biliyosun elimizden geleni yapacaz ama gerisini Allah bilir sende beni takip ediyorsun seninkide kendiliğinden gelir inş..:))

Son düzenleme:

eeee keseyi görünce ne hissettin, kalp sesini duyunca ağladınızmı?? Allah'ın karı koca cool bunlar, cımbızla laf alıyoruz ağzında yaaa

burcuuuuuuuuuuuuuu maus yokk seninkinin altına yazmışım..diycektimki aydınlattığın için teşekkürler:)))belkim kertik yaparızz:)))

burcuuuuuuuuuuuuuu maus yokk seninkinin altına yazmışım..diycektimki aydınlattığın için teşekkürler:)))belkim kertik yaparızz:)))

Eeee bundan sonra alttan, üstten, göbek deliğinden muayenelrinizi ben yapacağım hertürlü aydınlanma için lütfen beni arayın, folik verdi mi?????

eeee keseyi görünce ne hissettin, kalp sesini duyunca ağladınızmı?? Allah'ın karı koca cool bunlar, cımbızla laf alıyoruz ağzında yaaa

yaa öyle değil yaa..ben saf salak safsalak bakıyorum dedimya..ekrana bakıyorum, eşime bakıyorum hemşire bana bakıyo ben ekrana bakıyom...soru soruyorum, sormama da gerek yok doktor kelime kelime anlatıyo..çok detaylı anlattı..içeri geçtik kağıda çizdi felan..rahimde biyer vardır hipopotamus gibi biyer(adı neyse artık)var tam oraya yerleşmiş, bir ,iç kanama yok, bebeğin beslendiği keseyide bebek dokusunuda gördük..gösterdi de..kalbi atıyo dedi..yanıp sönen bişey gördük..bedişin ışıkları gibi öylee..seside açtı ama uğultu duyduk sadce fakat ekranda grafik var, ekg gibi..kalp attıkça yukarıya çıkıyoya onu gördük..zaten erken şimdi duyamayız dedi..haftaya tam duyarız dedi..inşallaaaaahh..kesenin boyutu haftasıyla uyumlu dedi..şuan hiç bişey yapmıycaz..ilişki yok, folik molik bişeyler verdi işte öyle

aşk olsun yasemin buketi niye hamileler listesine eklemiyorsun cık cık cık çok ayıp çook, bak o listenin başına geçmek için canla başla çalıştı senin şu yaptığına bak

ünitenin her parçası yanlış arkadaş, üst parçasını hatta hiç getirmemişler, camlar siyah olsun dedik, bi geldi kör ve sağırlar derneğine cam getirmişler sanki, simmmmsiyah duvar gibi bir cam, ben hafif siyah dedim yani böyle beyaz olmasın diye, alt çekmeceler beyaz değil başka renk gelmiş vs vs. eşimde bana kızıp duruyor, ucuz olsun dedin beni bu salaklarla uğraştırıyosun filan diye... sus be bana kızıp durma dedim
bi çaydanlık çay demlemiştim adamlara vermek için, ama düzgün gelmeyince ünite vermedim ne kötüyüm dimi
şimdi oturup kendim içicem ohhh sefam olsun

yasemin verin adamlar geri götürsünler niye kurduruyorsun daha, istemiyorum de biraz bağır çağır üste çık şimdi sen onu alırsan değişsinller diye beklersen çok beklersin

Oyyi hem saf hem taze...taze somun ekmeksin....maşallah canım..herşey çok güzel olsun büyüsün tepsin seni inşallah Allah nazardan korusun, kem fesat düşüncelerden korusun sizi..her an oku bebeğine...sen somun o susam..Allah'ım fırıncı ailesi bunlar

Kızlar kısa bir sürelıgıne gidiyorum geri gelicem, yasi,buket ve özlem size dua edecegim ayrı ayrı özel olarak

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]

[TR]
[TD]tb_fb / tuba[/TD]
[TD]27.03.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatsultan / kübra[/TD]
[TD]28.03.2013 perşembe[/TD]
[TD]hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

tubacım senin duanı dün okuyamamıştım canım,rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
kübracım senin duanıda okudum rabbim hayırlı bir eş nasip etsin inşallah

Kızlar kısa bir sürelıgıne gidiyorum geri gelicem, yasi,buket ve özlem size dua edecegim ayrı ayrı özel olarak

oyy canım benim Allah kabul etsin dualarını, rabbim ettiğin sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, hayırlısı ile tez vakitte inşallah

ya kızlar beni merak ettiğiniz çoook teşekkür ederim ama biz giddemedik
arabamız yok biliyorsunuz kaza yapmıştık tamirde şuan,arkadaşıda yokmuş onun için gidememdik
size karşı çok mahcubum ama napm yarın giderim inş tebii adet olmazsam yarına kadar

Ayyy sabahtan beri çatladık meraktan, neyse geç olsun güç olmasın, inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım, ama bak yarın bütün gelişmeleri hemen yaz gözümüz düştü senden haber alacaz diye

Buketcim canım tebrik ederim.. Allah hayırlısı ile ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah..

Ve bugün benim için Dua eden herkesden Allah razı olsun..

tamam canım inş hemn haber veririm kusura bakmayn sizi de merakta bıraktm
aslında hiç test yapasım yok bıktım artık zaten sağlıkocağındaki herks tanıyo beni,yine bu gelmiş dicekler bide negatif çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…