- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.321
Yasi güle güle kullanın canım olsun kırık yerleri değıştirirsiniz, hem ileride senin kuzu zaten mahveder olaralrı, eline geçenin vurur, emeklerken gider oradan tutunur, oyyimaşallah subhanallah Allahım nazarlardan korusun senide bebeğinide canı arkadaşım benim
ohh maşallah yalnız ben şu 5+6 veya 4+2 vs gbi olayları çözmüş değilim o ne demek oluyor???
canım yaaaa sen benden öndeymişsin baksana, ne zakisin bana öncelik verdin ama
tatlım ilk sayfaya senin için not yazıyorum
canımmmm senin gibi , büşra gibi taze anneler topiğimize uğradıkça bizlerede bulaşıyor sanırım
kızlar ünitemiz geldi şuanda kuruluyor, çekmece renkleri yanlış, tam orta yerinde bir eziklik var, ve daha diğer yerleri kurulmadı, kimbilir kuruldukça neler çıkacak
kuruldukça yazarım
canımm çok şüjür sana bakmak içni girdim maşallah kız daha da gitmsen doğracakmışsın zatennişte ev taşıma falan derken attın kafandan regl zamanın bile gitmiş kafandna valla bu ev aşıma işe yarıyor kim ev taşısa ev düzse hamile kalıyor bknz: Yasemin, Buket Tabii ilerlediği için o kdar yüksek çımış kalp atışları bile loşmaya başlamış tam sesini duymamışsınız sadece çok küçük çünkü. Güzelde yerleşmiş ayyy nasıl mutluydum bugün anlatamam bana da umut oldun inan kii.. Allah'ım nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
Canım srma bana büyük sürpriz oldu ve oldukça da umut çübkü bana en yakın Buketti yaşadıklarıyla ki da ümitsizdi yine tüp olacak diyordu daha geçen gün konuştuk bu konuyu hatta. Keşke bende de tüpe gerek kalmasa normal gelse bakalım yaza kadar denicez bizde Rabbim bize de gösterir belki mucizesini. Ama tüple de gelse razııym yeter ki gelsin.. Peşpeşe güzel haberleri alıyoruz artık dualarımız meyvelerini vermeye başladı kızlar sabır ve tevekkül hepimiz teker teker hamile kalıcazz..
Canım Emir'e ne oldu ben bilmiyorum o arada burada değildim sanırımm..
Yasi güle güle kullanın canım olsun kırık yerleri değıştirirsiniz, hem ileride senin kuzu zaten mahveder olaralrı, eline geçenin vurur, emeklerken gider oradan tutunur, oyyi
Canım5+4 şu demek: 5 haftalık ve 4 günlük , doktorlar ay olarak degil hafta ve gün olarak hesapliyorlar, buket'in susamı yarın 5+7 olacak yani 6. Haftaya girecekevet ya onunki senin bebene ablalık yada abilik yapacak
sağol Allah razı olsun
amin inşallah..sağol yaaa..
yaa kızlar gittim ki hemşireler bana sen gebemisinn felan diye sorup duruyolar,yani öyleymiş felan derken doktor geldi ayak üstü konuştuk çok sevindik diyip durdu..sonra asıl hocayı gördümm.yani odasında değilim aralarda görüyorum, hocaya dediler ki hamileymiş...geldi tebrik etti sarıldı bana..zaten bi görsen,iz tonton dede gibi...:)))hemşiler hadi bi beşlik çak falan diyoo... değer kaççç dediler 7700 dedim ooo keseyi bile görürüz dediler..o arada eşim gelid..önce biz bakalım sonra o içeri girsin dediler..vajinal baktı zaten bakar bakmaz siyah keseyi gördük...hepsi güzel dedi..ölee..
burcuuuuuuuuuuuuuu maus yokk seninkinin altına yazmışım..diycektimki aydınlattığın için teşekkürler:)))belkim kertik yaparızz:)))
eeee keseyi görünce ne hissettin, kalp sesini duyunca ağladınızmı?? Allah'ın karı koca cool bunlar, cımbızla laf alıyoruz ağzında yaaa
ünitenin her parçası yanlış arkadaş, üst parçasını hatta hiç getirmemişler, camlar siyah olsun dedik, bi geldi kör ve sağırlar derneğine cam getirmişler sanki, simmmmsiyah duvar gibi bir cam, ben hafif siyah dedim yani böyle beyaz olmasın diye, alt çekmeceler beyaz değil başka renk gelmiş vs vs. eşimde bana kızıp duruyor, ucuz olsun dedin beni bu salaklarla uğraştırıyosun filan diye... sus be bana kızıp durma dedim
bi çaydanlık çay demlemiştim adamlara vermek için, ama düzgün gelmeyince ünite vermedim ne kötüyüm dimi
şimdi oturup kendim içicem ohhh sefam olsun
yaa öyle değil yaa..ben saf salak safsalak bakıyorum dedimya..ekrana bakıyorum, eşime bakıyorum hemşire bana bakıyo ben ekrana bakıyom...soru soruyorum, sormama da gerek yok doktor kelime kelime anlatıyo..çok detaylı anlattı..içeri geçtik kağıda çizdi felan..rahimde biyer vardır hipopotamus gibi biyer(adı neyse artık)var tam oraya yerleşmiş, bir ,iç kanama yok, bebeğin beslendiği keseyide bebek dokusunuda gördük..gösterdi de..kalbi atıyo dedi..yanıp sönen bişey gördük..bedişin ışıkları gibi öylee..seside açtı ama uğultu duyduk sadce fakat ekranda grafik var, ekg gibi..kalp attıkça yukarıya çıkıyoya onu gördük..zaten erken şimdi duyamayız dedi..haftaya tam duyarız dedi..inşallaaaaahh..kesenin boyutu haftasıyla uyumlu dedi..şuan hiç bişey yapmıycaz..ilişki yok, folik molik bişeyler verdi işte öyle
Kızlar kısa bir sürelıgıne gidiyorum geri gelicem, yasi,buket ve özlem size dua edecegim ayrı ayrı özel olarak
ya kızlar beni merak ettiğiniz çoook teşekkür ederim ama biz giddemedik
arabamız yok biliyorsunuz kaza yapmıştık tamirde şuan,arkadaşıda yokmuş onun için gidememdik
size karşı çok mahcubumama napm yarın giderim inş tebii adet olmazsam yarına kadar
Buketcim canım tebrik ederim.. Allah hayırlısı ile ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah..
Ve bugün benim için Dua eden herkesden Allah razı olsun..
Ayyy sabahtan beri çatladık meraktan, neyse geç olsun güç olmasın, inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım, ama bak yarın bütün gelişmeleri hemen yaz gözümüz düştü senden haber alacaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?