- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.341
tamam canım inş hemn haber veririm kusura bakmayn sizi de merakta bıraktm
aslında hiç test yapasım yok bıktım artık zaten sağlıkocağındaki herks tanıyo beni,yine bu gelmiş dicekler bide negatif çıkarsa
Aman boşver canım ne düşünürlerse düşünsünler Allah'a havele et, Rabbim kalbini biliyor güle güle gir içeri, ve inşallah pozitifi görürsün canim inşallah
Zeynepcim hoşgeldin, hemen gittin, ohh inşallah sbaha kadar uyur, valla bizde durum aynı halen buket'in şokundayız :)))))ayy sükür oğlan uyudu da geldım aldım 1 bardak çay .. popstar mı ne var ına bakıorum ee ne yapıonuz bacikolar
dejavu_one / seda 26.32.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / tuba 27.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / kübra 28.03.2013 perşembe hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat
gul1982 / b.gül 29.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
okudum canımların gönlünüze göre olsun inşallah
inş canım hiç umudumyok diyorum ama bebek kıyafetlerine bakıyorum kaç aylık için almam gerekiyo diye hesaplıyorum bide
Allah ım ne olur bir mucize olsa
Sabah ki ovu testindeki koyuluklar nasıldı?????
kızlar çok sevindim hepinize kendim hamileymişim gibi ama içim biraz buruk çünkü bebeğim kalsaydı yaseminle buketle aynı olacaktı eşime diyorum şimdi belki bu hafta sonu kalp atışına gidecektik yalnış anlamayın sizleri sevindim
Dünkü resimlerde 2. Cigi koyu giniydi canım, hakkında en hayırlısı olsun yarın sonuç ne olursa olsun senin için dönüm noktası olacak, eskisi gibi yaşmaya devam etmeyeceksin mutlaka hayatında degışiklirler yapacaksın Allah'ın izniyledünkü gibiydi 2.kopkoyu değildi
Canım Rabbim sanada en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahkızlar çok sevindim hepinize kendim hamileymişim gibi ama içim biraz buruk çünkü bebeğim kalsaydı yaseminle buketle aynı olacaktı eşime diyorum şimdi belki bu hafta sonu kalp atışına gidecektik yalnış anlamayın sizleri sevindim
cnm ii geceler allah rahatlık versin öpüldün tatlımDünkü resimlerde 2. Cigi koyu giniydi canım, hakkında en hayırlısı olsun yarın sonuç ne olursa olsun senin için dönüm noktası olacak, eskisi gibi yaşmaya devam etmeyeceksin mutlaka hayatında degışiklirler yapacaksın Allah'ın izniyle
Canım Rabbim sanada en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Canlar ben yatmaya gidiyorum,ikinizi de öpüyorum yarın ikiniz içinde cok hayırlı bir gün olsun, tubacım Rabbim kolaylık versin
Zeynepcim hoşgeldin, hemen gittin, ohh inşallah sbaha kadar uyur, valla bizde durum aynı halen buket'in şokundayız :)))))
Sibel ne yapiyon ??? Buket ve yasemin hamileeeeeebuket hem keseyi gördü hem pıt pıt duydu, yaseminde bu cumartesi görecek inşallah, sen ne yaptım duydun mu pıtpıtları????
kızlar size acil bişey sormam lazım.biliyosunuz dün adet oldum.bugün akşam çok fena ağrım başladı.çok yoğun geliyor üşüttüğümden olabilir dedim ama biraz önce wc ye gittiğimde pıhtı şeklinde baya da çok gelmiş.acaba doktora gittiğimde anlatmalımıyım?yoksa kedi şeyini görmüş mü olur?
daha önce başına geleniniz varmı?acaba kistim falanmı büyüdü o mu yapıyo ki?
cevap yazarsanız sevinirim yarın akşam bakarım.
hepinize iyi geceler.Herşey gönlünüzce olsun.
Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
Ama dediğim gibi artık bu muhabbetimize bi son vermemiz gerekli
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
kızlar size acil bişey sormam lazım.biliyosunuz dün adet oldum.bugün akşam çok fena ağrım başladı.çok yoğun geliyor üşüttüğümden olabilir dedim ama biraz önce wc ye gittiğimde pıhtı şeklinde baya da çok gelmiş.acaba doktora gittiğimde anlatmalımıyım?yoksa kedi şeyini görmüş mü olur?
daha önce başına geleniniz varmı?acaba kistim falanmı büyüdü o mu yapıyo ki?
cevap yazarsanız sevinirim yarın akşam bakarım.
hepinize iyi geceler.Herşey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?