Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aman boşver canım ne düşünürlerse düşünsünler Allah'a havele et, Rabbim kalbini biliyor güle güle gir içeri, ve inşallah pozitifi görürsün canim inşallah

dejavu_one / seda 26.32.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / tuba 27.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / kübra 28.03.2013 perşembe hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat
gul1982 / b.gül 29.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum

okudum canımların gönlünüze göre olsun inşallah

Aman boşver canım ne düşünürlerse düşünsünler Allah'a havele et, Rabbim kalbini biliyor güle güle gir içeri, ve inşallah pozitifi görürsün canim inşallah

inş canım hiç umudumyok diyorum ama bebek kıyafetlerine bakıyorum kaç aylık için almam gerekiyo diye hesaplıyorum bide
Allah ım ne olur bir mucize olsa

ayy sükür oğlan uyudu da geldım aldım 1 bardak çay .. popstar mı ne var ına bakıorum ee ne yapıonuz bacikolar
Zeynepcim hoşgeldin, hemen gittin, ohh inşallah sbaha kadar uyur, valla bizde durum aynı halen buket'in şokundayız :)))))

Sibel ne yapiyon ??? Buket ve yasemin hamileeeeee buket hem keseyi gördü hem pıt pıt duydu, yaseminde bu cumartesi görecek inşallah, sen ne yaptım duydun mu pıtpıtları????

kızlar çok sevindim hepinize kendim hamileymişim gibi ama içim biraz buruk çünkü bebeğim kalsaydı yaseminle buketle aynı olacaktı eşime diyorum şimdi belki bu hafta sonu kalp atışına gidecektik yalnış anlamayın sizleri sevindim

canım üzülme bidaha olur inş korunman gerekiyor mu

dünkü gibiydi 2.kopkoyu değildi
Dünkü resimlerde 2. Cigi koyu giniydi canım, hakkında en hayırlısı olsun yarın sonuç ne olursa olsun senin için dönüm noktası olacak, eskisi gibi yaşmaya devam etmeyeceksin mutlaka hayatında degışiklirler yapacaksın Allah'ın izniyle

Canım Rabbim sanada en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Canlar ben yatmaya gidiyorum,ikinizi de öpüyorum yarın ikiniz içinde cok hayırlı bir gün olsun, tubacım Rabbim kolaylık versin

BEDRIYE kayınbaban için 300 tane ya şafi cektim, inşallah yarın ki ameliyatı cok iyi gecer Rabbim şifa versin inşallah

yok cnm doktor dedi adet ol gel tekrar klomene başlıyalım ama ben biraz erteliyecem çünkü vücut düzenım bozuldu 8 hafta hamilelik sonra 8 ay normal sonra 6 haftalık hamilelik göğüslerim bile kafayı yedi artık şişleri inmiyor

cnm ii geceler allah rahatlık versin öpüldün tatlım

burjummm yarım doktora gidiyorum kontrolüm var kalp atışını duyursam rahatlarım ancak bu aralar asabiyim birass benim minnak yapıyoo heralde yasemini biliyorum da buketi yeni öğrendim çoooooookkkk sevindim inşallah sağlıkla ve hayırla kucağına alır herkese nasip olsun
bu arada benim lekeler hala devam ediyor o yüzden de canım sıkılıyor ama normalmiş bazılarında oluyormuş lekelenme inşallah hayırlısı olur
dualarınıza ihtiyacım var muckkkk muckkk

kızlar size acil bişey sormam lazım.biliyosunuz dün adet oldum.bugün akşam çok fena ağrım başladı.çok yoğun geliyor üşüttüğümden olabilir dedim ama biraz önce wc ye gittiğimde pıhtı şeklinde baya da çok gelmiş.acaba doktora gittiğimde anlatmalımıyım?yoksa kedi şeyini görmüş mü olur?
daha önce başına geleniniz varmı?acaba kistim falanmı büyüdü o mu yapıyo ki?
cevap yazarsanız sevinirim yarın akşam bakarım.
hepinize iyi geceler.Herşey gönlünüzce olsun.

canım doktora gittiğinde ona anlat en iyisini doktor bilir
o pıhtılar bende de hamiş olmadan önce oluyordu 4 defa aşılama yaptırdım hepsinde de negatifti ve adet döneminde hep kırmızılarım pıhtı şeklindeydi korkulacak bi şey yok canım çok normal her ay yumurtalar döllenmezse o yumişler pıhtı şeklinde adet döneminde atılıyor

süperrrrr çok sevindim hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah senin hamişliğin bütün topiğe yayılsın

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr,
Erkenciyim bugün çünkü bebişim uyutmadı çok acıkmış tepikleyip durdu kalktım kahvaltı hazırladım kocacımla yaptık o da aç gitmedi bu vesileyle :))
Erken kalkmışken işlerimi yapayım cuma vaktine kadar, o vakitte de dua ederim artık..

Zeynepcim benimde adetlerimde pıhtı gelir ama az ve kücük olur, eger senin ki cok yogun ve büyükse doktora git, hem eger kistin oldugunu düşünüyorsa, ohh miss kurtuldun demektir, bi takip et bakalım, aşırı yoğun kanaman olmazsa korkma bence, öpüldun

SIBELcim inşallah bugün pıt pıtları duyarsin canim, duyarsında sevinçten ağlarsın :)))

CIGDEMcim günaydin, afiyet olsun, herkese hayırli ve bereketli cumalar, ya evvel'i unutmayin,öptüm hepinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…