- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.761
aminn cnm çok teşekkür ederim inş hepimiz vakti gelince veririz bu güzel haberleri vayyyyy assolistler sonra çıkar diosun geç olsunda güç olmasın cnm benim tüp bebek düşünen senmiydin
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız..ben bu aralar hem uykuluyum hemde başım ağrıyo sürekli fazla giremiyoru...öptümm hepinizi..
Oyyy bulantıları başlamışyok yaa ..ağır gribim şuan..
ve sabahları midem bulanıyo..
kuşum benim nasıl büyümş.Allah bağışlasın..
burcumm emin deilim cnm aslında hiçbi ay emin deilimher ay belirti yaşıyorum bu ayda hamile gibi hissediyorum kafayı yemek üzereyim ::44: buket geçmiş olsun sağlıkla al kucağına bu arada yasemin tekrar geçmiş olsun sanada sende sağlıkla al
slm kızlar....
yasemin iyi olmana cok sevindim yinede dikkat et olurmu bol bol su iç yat dinlen..
buket geçmiş olsun canım kivi ve portakal suyu hamilelerde grip çözümü vede yine bol sıvı....
Ayşecim duanı okudumm....
depresif polyana hoşgeldin canım ne güzel hepimizi tanıyorsun çok mutlu oldum seni tanıdığıma rabbim tez zamanda kızına kardeş göndersin...
eevt aynen öyleee ben en son çıkıcam sahneyeefet canım yazın düşünüyoruz artık başka tedavi seçeneği kalmadı tabii bu arada normal yolu seçerse seviniriz de yok bizim ki inatçı illa uzatacak yolu.
sorun neydi cnm bana normal tüp bile denemek istemiyolar ancak mini uygun görülürse o olabilirmişfsh yüksek benim rezerv az yavaş çalışıo inş. cnm kuzucuğun sizi çok bekletmeden normal yolla tüpe gerek kalmadan sürpriz yapar
Oyyy bulantıları başlamışcanım c vitamini,cevizve ballı sütten başka grip için alabilecegin birsey yok, aman dikkat et canım
Canım seni cok iyi anlıyorum ama bu kadar stres yaptıkca ,hormonların daha düzensiz calışacak sende biliyorsun biraz rahatla melisa cayı iç, Allah içine ferahlık versin
günaydın canlarım inşallah musmutlu bir gün gecirirsiniz.
yasom iyi olmana cok sevindim dünden beri aklımdasın dualarımız seninle merak etme:)
buket de grip olmuş Allah acil şifalar versin ilaç kullanamazsın sanırım bazı bitki çayları düşüğe neden oluyor adaçayı falan ama sanırım ıhlamurun zararı yok, inşallah hemen iyileşirsin.
özlem ben her sabah çıkarken 3er defa ihlas felak nas fatiha ve ayetel kürsi okurum kazadan beladan korunmak için. Allah esirgesin inşallah.
bircancığım amiin canım Allah esirgesin bende alışkanlık edeyim bari bende hergün okuyayım
yaseminciğim kanaman geçmiş canım ne güzel, yorma sakın kendini dikkat et
buketciğim geçmiş olsun canım grip olmuşsun hava değişimi iyi gelmedi herhalde bol bol meyve tüket canım biraz da yat dinlen iyileşirsin inşallah
gülcüğüm seninde başın ağrıyormuş geçmiş olsun
elifcim sen en baştan beri yaptığımız bütün konuşmalarımı okudun çok merak ettim, maşşallah en ince ayrıntılara kadar herşeyi biliyorsun
Sağol tatlım onunda"etkisi vardır kesin İNŞALLAH gecer bakalım...eevt aynen öyleee ben en son çıkıcam sahneyeefet canım yazın düşünüyoruz artık başka tedavi seçeneği kalmadı tabii bu arada normal yolu seçerse seviniriz de yok bizim ki inatçı illa uzatacak yolu.
canım geçmiş olsun dinlen bari bende geöen hafta öyleydim baş ağrılarım bitti ama uykusuzluk fena saatlerde ileri alınıca biyolojik saat sapıttı ne oluyoruz yahu dedi 1 hafta böyle gider benim de.
tatlım msjını aldım yazdım ama gitmedi sanırım ALLA razı olsun canım..slm kızlar....
yasemin iyi olmana cok sevindim yinede dikkat et olurmu bol bol su iç yat dinlen..
buket geçmiş olsun canım kivi ve portakal suyu hamilelerde grip çözümü vede yine bol sıvı....
Ayşecim duanı okudumm....
depresif polyana hoşgeldin canım ne güzel hepimizi tanıyorsun çok mutlu oldum seni tanıdığıma rabbim tez zamanda kızına kardeş göndersin...
evet canım 6. aydan sonra zaten bölük pörçük uyudum halada aynı doğuncada ALLAH kerim :))gülcüm hoşbulduk cnm maşalllah sizeşimdi iyi uyu bence doğunca pek mümkün olmuyor sağlıkları yerinde olsunda uykusuz kalmaya değer
sağol özlemcim gecer İNŞALLAH gidip gidip gelio özellikle akşamları ağrıo..bircancığım amiin canım Allah esirgesin bende alışkanlık edeyim bari bende hergün okuyayım
yaseminciğim kanaman geçmiş canım ne güzel, yorma sakın kendini dikkat et
buketciğim geçmiş olsun canım grip olmuşsun hava değişimi iyi gelmedi herhalde bol bol meyve tüket canım biraz da yat dinlen iyileşirsin inşallah
gülcüğüm seninde başın ağrıyormuş geçmiş olsun
elifcim sen en baştan beri yaptığımız bütün konuşmalarımı okudun çok merak ettim, maşşallah en ince ayrıntılara kadar herşeyi biliyorsun
özlemcim cnm konuşmalarınızı bikaç günde okumak imkansız maşallah sayfalar dolusu kaynattınızda kaynattınız:52 valla sizi hergün santim santim takip ettim hergün sizleydim dualarınıza bile katıldım ama sizin haberiniz yokki cnm gerçekten varya dizi film gibi yeni bölüm çıkacak gibi hergün heycanla sizleri takip ettim çok güzel dualar paylaştınız çok güzel mucize hamilelikler oldu sizinle sevinip sizinle üzüldüm yürekten amin dedim dualarınıza hepinize ayrı ayrı dua ettim dualarınızın gücüyle neler oldu ne güzel haberler oldu hiçbirini kaçırmadım buketcim maşallah umudu yoktu rabbim sürpriz yaptı hem hamiş kaldı hem tayini çıktı yasemincimde sürpriz oldu bana ya evvel in 4. günü tam pozitifi gördü güldende öle olmuş daha aklıma gelmeyen hepinizin hami,leliklerine okadar çok sevindim olamayanlarada kendim kadar üzüldüm çok zor ne güzel birlik olup birbiriniz için dualar ettiniz ve rabbim tek tek kabul edio vakti zamanı gelince
selamlarrr..
Hepimizzz için iyi güzel bir gün olur inşallah.
Yasemin iyiymiş sanırım biraz daha inşallah daha da iyi olucaksın.. Duamı ediceğim birazdan sana..
Buketimm çok geçmiş olsun.. Mideen mii bulanıyor senin.. Dün eski yazdıklarıma göz atıyordum dua listesinde nerde kaldııma bakarken bana yazmışsın kot bahçıvan diye.. Bende sana demişim ki bana diyene kadar sen alıp foto çekip koyarsın inşallah diye..kısmet işte dediğimiz gibide olucak inşallah.. Doktora hangi gün gitcen..
özlemcim cnm konuşmalarınızı bikaç günde okumak imkansız maşallah sayfalar dolusu kaynattınızda kaynattınız:52 Valla sizi hergün santim santim takip ettim hergün sizleydim dualarınıza bile katıldım ama sizin haberiniz yokki Cnm gerçekten varya dizi film gibi yeni bölüm çıkacak gibi hergün heycanla sizleri takip ettim çok güzel dualar paylaştınız çok güzel mucize hamilelikler oldu sizinle sevinip sizinle üzüldüm yürekten amin dedim dualarınıza hepinize ayrı ayrı dua ettim dualarınızın gücüyle neler oldu ne güzel haberler oldu hiçbirini kaçırmadım buketcim maşallah umudu yoktu rabbim sürpriz yaptı hem hamiş kaldı hem tayini çıktı yasemincimde sürpriz oldu bana ya evvel in 4. Günü tam pozitifi gördü güldende öle olmuş daha aklıma gelmeyen hepinizin hami,leliklerine okadar çok sevindim olamayanlarada kendim kadar üzüldüm çok zor Ne güzel birlik olup birbiriniz için dualar ettiniz ve rabbim tek tek kabul edio vakti zamanı gelince
slm kızlarrrrrrrrrr kimsecikler yok mu buralarda havalar çok güzel ya insanın canı evde oturmak istemez de gerçi
kızlar ben diyanetin kuran kursuna gidiyorum kutlu doğum için cüz ve salavat topluyoruz sevabını almak isteyen arkadaşlar olursa bana bildirsin seve seve dağıtırım inş
Allah kabul eder inşallah canım ne zamana kadar okunacak ?
Bukettt öğlen Yasoyla konuştum dinleniyorum dedi bugün şükürler olsun kanaması yokmuş seside çok iyi geliyoduinşallah herşey yolunda giderrr dualarımız Yasoylaaa :)
Kuzum sende doktora gidcekmişsin hadi bakalım hayırlısı...Mide bulantılarında başlamış :)
eevt aynen öyleee ben en son çıkıcam sahneyeefet canım yazın düşünüyoruz artık başka tedavi seçeneği kalmadı tabii bu arada normal yolu seçerse seviniriz de yok bizim ki inatçı illa uzatacak yolu.
sorun neydi cnm bana normal tüp bile denemek istemiyolar ancak mini uygun görülürse o olabilirmişfsh yüksek benim rezerv az yavaş çalışıo inş. cnm kuzucuğun sizi çok bekletmeden normal yolla tüpe gerek kalmadan sürpriz yapar
Biliyorum söylemiştin inaşlah bir mucize olur da senin de gerek kalmadan geliverir Rabbime göre güçlüğü yok.
cumasrtesi gidicem bediş.inşallah alırım kot pantolon giyer sizede fotosunu gösteririm..yaa kaçırdım heralde geçmişite yaseminden haber mi var iyi miymiş..
depresif polyanna değil depresif takipçi olmuşsun..müştakı bile biliyosun maşallah..
evet evet maşallah bayabaya önceleri biliyor da neden daha önce katılmamış dimi ama karşıdan bakmış.. :26:
Allah kabul eder inşallah canım ne zamana kadar okunacak ?
Bukettt öğlen Yasoyla konuştum dinleniyorum dedi bugün şükürler olsun kanaması yokmuş seside çok iyi geliyoduinşallah herşey yolunda giderrr dualarımız Yasoylaaa :)
Kuzum sende doktora gidcekmişsin hadi bakalım hayırlısı...Mide bulantılarında başlamış :)
konuştun mu ohh iyi toparlar yavaş yavaş sorun olmadığını gördükçe ama dinlenmesi lazım dinlensin bol bol bende ararım iş çıkışı
bu ayın 17sinde programımız var o zamana kadar okunacak tatlım işte sevabına ne kadar çok kişi nail olursa o kadar iyi olur inş. Bebişlerimiz var ya bide onlarda dinlesin sesli okuyun dua ve kuranlarınızı kızlar normal zamanda da bebek o zaman allahın izniyle dua ve kuran seslerini duya duya büyüsün doğsun inş isteyen herkesin bebişleri
O zamana kadar kim ne kadar okuyabileceğini bana söylerse yazarım inş
kanaması olmamasına bende çok sevindim tutunur ya bebiş iyice dua edelim bizde rabbim annesine bağışlasın inş kuzusunu
Buket niye gidiyo doktora daha herkesi tam tanımadığım yeni olduğumdan tam bilmiyorum cahilliğime verin
bu ayın 17sinde programımız var o zamana kadar okunacak tatlım işte sevabına ne kadar çok kişi nail olursa o kadar iyi olur inş. bebişlerimiz var ya bide onlarda dinlesin sesli okuyun dua ve kuranlarınızı kızlar normal zamanda da bebek o zaman allahın izniyle dua ve kuran seslerini duya duya büyüsün doğsun inş isteyen herkesin bebişleri
o zamana kadar kim ne kadar okuyabileceğini bana söylerse yazarım inş
kanaması olmamasına bende çok sevindim tutunur ya bebiş iyice dua edelim bizde rabbim annesine bağışlasın inş kuzusunu
buket niye gidiyo doktora daha herkesi tam tanımadığım yeni olduğumdan tam bilmiyorum cahilliğime verin
aaa o niye o??????selam kizlar yaşlı ve yorgun arkadasınız geldi nabersiniz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?