- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.781
hamileyimde azıcık:)))
allah kabul etsin canım ne güzel 7. cuzu sana vereyim o zaman şimdiden allah kabul etsin canımCanım ben şimdilik 1 cüz okurum Tuba da başladı hatme onada yardıme dicem inşallah eee bide kendi hatimlerim varrr :) sen hangi cüzü dersen okurum ben
Selam kizlar yaşlı ve yorgun arkadasınız geldi nabersiniz bakim
aaa o niye o??????
aaa o niye o??????
yuppiiiiiiiiiiiii:119::119: allah tamamına ersirsin canım çokkkkkkkk sevindim ben ilk öğrendiğimde bizimkini kalk hamileymişim diye yataktan zıplatmıştımbulantılarım falan hiç olmamıştı zencefil ve kuru kraker türü şeyler iyi geliyormuş tatlım bulantılara öyle söylüyor doktorlar tekrar tebrikler kaç haftalık
allah kabul etsin canım ne güzel 7. cuzu sana vereyim o zaman şimdiden allah kabul etsin canımhatimlerini mümkün olduğunca sesli oku tatlım bende bebişim için başlayayım diyorum kutlu doğum bitince bende size yardımcı olurum inş kızlar rabbim hepimizinkileri kabul etsin inş
hoşgeldin yaşın kaç kız senin öyle diyorsun daha dur anne olacaksın daha bebiş peşinden koşacaksın öyle yorulmak yok şimdiden
Hoş bulduk cnm beden yaşı 25 ama ruh yasım 100 üzerinde he ya bide sonrası var bunun dimi ahh ahh yorgunum dostlarım yorgunum yorgun
Selam kizlar yaşlı ve yorgun arkadasınız geldi nabersiniz bakim
Şuanda kendimi öyle hissediyorum da o yüzden tatlın cok yoruldum kac gündür yine bi ton is yaptım insallah sancılarım olmaz ama ne yapayım dayanamıyorum iste cok salayım ben ya doktor dikkat et tehlikeli aydasin diyor bense tinlamadan devam daha halılarım silinecek çay döküldü dün
yuppiiiiiiiiiiiii:119::119: Allah tamamına ersirsin canım çokkkkkkkk sevindim ben ilk öğrendiğimde bizimkini kalk hamileymişim diye yataktan zıplatmıştımBulantılarım falan hiç olmamıştı zencefil ve kuru kraker türü şeyler iyi geliyormuş tatlım bulantılara öyle söylüyor doktorlar tekrar tebrikler kaç haftalık
allah kabul etsin canım ne güzel 7. Cuzu sana vereyim o zaman şimdiden allah kabul etsin canımHatimlerini mümkün olduğunca sesli oku tatlım bende bebişim için başlayayım diyorum kutlu doğum bitince bende size yardımcı olurum inş kızlar rabbim hepimizinkileri kabul etsin inş
Hoşgeldin yaşın kaç kız senin öyle diyorsun daha dur anne olacaksın daha bebiş peşinden koşacaksın öyle yorulmak yok şimdiden
şuanda kendimi öyle hissediyorum da o yüzden tatlın cok yoruldum kac gündür yine bi ton is yaptım insallah sancılarım olmaz ama ne yapayım dayanamıyorum iste cok salayım ben ya doktor dikkat et tehlikeli aydasin diyor bense tinlamadan devam daha halılarım silinecek çay döküldü dün
canım sende neden yoruyorsun ki kendini yahu yavaş yavaş yap. Halıyı da silme ver yıkamaya yıkansın gelsin mis gibi yaa bahar geldi zaten verirsin tüm halıların yıkanır..
sağol canımcım 5 haftalık hamileyim..sabahları oluyo iki gündür..oda açlıktan sanki..bide akşam evde evimin pasaklı halini gördükçe midem bulanıyo..:))
aayyy silmeyi ver canım..ıslak mendille hemen silseydin..leke kalıyo geçiyo öyle yapınca..aklında bulunsun ıslak mendil mutfakta bulunmaz nimet:))
bende hem hamilelik hem hjastalıık derken saldım gitt. Evimi.bo .. Götürüyo..sanki kim iiçinde tepinmiş..bende gribimya dinlenmeden geçmez bu hastalık biliyosun, başka zaman olsa silemesem bile sinir krizi geçirirdim ama saldım şuara bebiş için..hafta sonu bi kadın çağırayım napayım artıkın..dinlenmem gerek..
merhaba kızlar, geçmişi okudum da geldim...
Yasemin geçmiş olsun canım, inşallah sağlıcakla atlatırsınız bugünleri, rabbim yavrunu size bağışlasın. Birazdan senin için ya mubdi çekicem inşallah..
Kızlar bu gebelik yeli denen şey ne illet bişeymiş, 3 haftadır sol kalçamdan çıkmadı. Topallayarak yürüyorum, geceleri sağımdan soluma dönene kadar canım çıkıyo, yatak bana dar geliyo resmen. Napıcam ben bu ağrı ile şaştım kaldım, nasıl geçecek bu sancıBuradan tüüm hamilelere sesleniyorum geceleri uyurken falan üstünüzü açmamaya, üşütmemeye bilhassa özen gösterin, çoook dikkat edin. Ben 2 gün belim açık yattım, uyku tatlı geldi belimi örtmedim şimdi bunun acısını çekiyorum
bu ayın 17sinde programımız var o zamana kadar okunacak tatlım işte sevabına ne kadar çok kişi nail olursa o kadar iyi olur inş. bebişlerimiz var ya bide onlarda dinlesin sesli okuyun dua ve kuranlarınızı kızlar normal zamanda da bebek o zaman allahın izniyle dua ve kuran seslerini duya duya büyüsün doğsun inş isteyen herkesin bebişleri
o zamana kadar kim ne kadar okuyabileceğini bana söylerse yazarım inş
kanaması olmamasına bende çok sevindim tutunur ya bebiş iyice dua edelim bizde rabbim annesine bağışlasın inş kuzusunu
buket niye gidiyo doktora daha herkesi tam tanımadığım yeni olduğumdan tam bilmiyorum cahilliğime verin
ayy mesude ya inanmıyorum sana, bak eğer birşey olur( Allah korusun) pişmanlıktan ölürsün valla böyle düşün şoklan biraz, bırak yapma iş yada yavaş yap eşin yardım etsin hazirla suyu silsin halıyı ne olacak allah rızası için yapar, sen yorma kendini bak cok kızdım ,betül rana'yı düşün lütfenŞuanda kendimi öyle hissediyorum da o yüzden tatlın cok yoruldum kac gündür yine bi ton is yaptım insallah sancılarım olmaz ama ne yapayım dayanamıyorum iste cok salayım ben ya doktor dikkat et tehlikeli aydasin diyor bense tinlamadan devam daha halılarım silinecek çay döküldü dün
Kızlar bende çok sevinçliyim. Bir arkadşaım var başka topikten konuştuğumuz yazışıyoruz özelde falan da. Benim gittiğim hastanaye gidiyoe acıbademe o da aşılama yaptıracak. Benim doktruma gidiyor. Bende tüp bebek merkezi ile ilgili haber bekliyordum açılacağıo kesindi zaten başlamışlardı yerine, ona söylemiş dr makineler geldi kurulacak diye ay bir sevindim ki. Sanki bebeğimin müjdesini almış gibi oldum. Geçen hafta moralim çok bozuktu.Kuzenimin karısı ile konuşuyoruz face da ee hadi yok mu daha benimkiyle aranızda bir gün var biz yaptık 5 yaşına geldi falan dedi bende dedim kısmet hayırlısı. O da yengemden aşılama yaptırdığımı öğrenmiş teyzem yengeme oda gelinine demiştir büyük ihtimal. Ay olmayacak sizin galiba tedavi de olmamış ne yapıcan artık evlatlık alırsın sende napıcan senin de kaderin buymuş yazık üzme kendini zor ama falan ben çocuğumun olmamasını düşünemiyorum ikinciyi de yapıcam falan ki bu insanlar kıt kanaat geçiniyorlar zaten borçla harçla bana ağladığı zamanları da biliyorum ama ben hiç böyle yapadım ona yanii. Boşanmanın eşiğine geldiler kuzenim boşayacaktı kararlıydı ben caydırdım yapma etme çocuğunuz var diye şimdi bana bunları diyor. Ben de daha herşey bitmedi tüp yaptırıcaz bu zamanda herkes tüp bebek yaptırıyor ayıp bişi değil dedim olmazsa evlatlıkta alırım hiç gocunmam dedim. Evimde eşimle mutluyum o da yeter bize çocukla saadet olmuyor sen daha iyi bilirsin dedim sonra çıkmam gerek işlerim var dedim çıktım ama çok moralim bozuldu yanii çocuk olmamasına falan değil kesinlikle bu şekilde yardım ettiğim destek olduum insanların bu şekilde konuşabilmesine bozuldum daha iki dünya bir araya gelse biraraya da gelmem onunla.
o neymiş ben bilmiyom??
Ahh ahh sedacim yeni verdim zaten ayda bir halıyı yıkmaya mı vereyim esım çay döküp dürüyor halilarimda beyaz gelde silme zaten doguma yakın vereceğim hepsini
Ha bu arada kuzkanc oldugumu söylemiştim ohh bende yaseminle biraz once konuştum cok şükür ki iyiymiş on gün yatış vermiş doktor hepinize kucak dolusu selam ve sevgilerini yolladı teslim edim unutmadan:)))
Didem sagol cnm cok morel verdin yani ahh bı rahat olsam ama yok cnm cok az iste elimden gelse daha neler yapicamda korkuyorum fazla cabalayamiyorum
sağol canımcım 5 haftalık hamileyim..sabahları oluyo iki gündür..oda açlıktan sanki..bide akşam evde evimin pasaklı halini gördükçe midem bulanıyo..:))
aayyy silmeyi ver canım..ıslak mendille hemen silseydin..leke kalıyo geçiyo öyle yapınca..aklında bulunsun ıslak mendil mutfakta bulunmaz nimet:))
bende hem hamilelik hem hjastalıık derken saldım gitt. Evimi.bo .. Götürüyo..sanki kim iiçinde tepinmiş..bende gribimya dinlenmeden geçmez bu hastalık biliyosun, başka zaman olsa silemesem bile sinir krizi geçirirdim ama saldım şuara bebiş için..hafta sonu bi kadın çağırayım napayım artıkın..dinlenmem gerek..
Burcu Gül hosgeldiniz kizlar
Sedacim boşver cnm öyle insanlar hic uzme deger mı hic insan böyledir iste Rabbine bile nankörlük ederken nasil insanoğluna etmesinler ki canını sokmaya değmez unutma sen degerlisin kimsenin seni uzmesine de izin verme bizim elimizde bu nedenle insanların ne dedikleri ne söyledikleri artık umrumda degil beni iyi veya kötu bilmeleride kimsenin benim hakkındaki düşüncelerini degistiremem değiştirmek icin de cabalamamak gerekli sende he de geç bos insanlar bos laflar söyler iste sanki ona veren Rabbim seni görmüyor en iyisi olacak buna inan bitanem
sedoş yemin ederim boğasım geldi kadını, sinir oldum keşke hiç açıklama yapmasaydın, valla saçını yolacam densiz lüzumsuz
7veren gülcüm geçmiş olsun dikkat et sıcak duş al, ağrıyan yerini sıcak tut, aman dikkat et
Buket tatlım miden bulanmazsa ceviz ve ballı süt yap iyi gelir gribine ve tabiki meyve, sen şimdi bunları zaten biliyorsunda bem söyleyince sanki gidip yapacakmişsın gibi geldi, bude bugün klozeti yıkarken sen geldin aklıma dedim şimdi buketin tuvalet leş gibidir diye sırıttım kendi kendime
7veren gülcüm geçmiş olsun dikkat et sıcak duş al, ağrıyan yerini sıcak tut, aman dikkat et
Buket tatlım miden bulanmazsa ceviz ve ballı süt yap iyi gelir gribine ve tabiki meyve, sen şimdi bunları zaten biliyorsunda bem söyleyince sanki gidip yapacakmişsın gibi geldi, bude bugün klozeti yıkarken sen geldin aklıma dedim şimdi buketin tuvalet leş gibidir diye sırıttım kendi kendime
sorma yaa yabancı el değil bu insan ki. Kardeşim dedim hep kuzenimden küçük zaten kuzenimle herşeyi konuşuruz biz çok yakınızdır o bile bir kere sormadı bu konuları ona ne oluyor haa tamam sorar ama edebinle sorar ne biçim söz yazıkk ben de ikinciyi yapıcam falan. Kuzenim yapacakta sanki o çocuk olmasaydı çoktan boşayacaktı onu taa gittim Bursalara aralarını yaptım. Bana ağldı abla gidemem annemin evine rezil olurum diye hiç böyle bilmezdim daha başka şeylerde dedi de işte yazmıyorum şimdi. Düşmez kalkmaz bir Allah kınadığı şey başına gelirse o zaman anlar ne demek olduğunu. En yakınların bunu yaparsa başkası ne yapmaz ki canım yaa. Ben alıştım artık elaleme de bu olunca çok üzüldüm. Allah yine de kimseye vermesin. Ama kolay kolay konuşacağımı sanmıyorum kuzenime de demedim birşey gözümün yaşına kıyamaz o erkek ama çok yakındık biz hala öyleyiz iki bayan gibi konuşur dertleşiriz. Allah elbet gülşdürecek yüzümüzü inanıyorum çok az zaman kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?