Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hamileyimde azıcık:)))

yuppiiiiiiiiiiiii:119::119: allah tamamına ersirsin canım çokkkkkkkk sevindim ben ilk öğrendiğimde bizimkini kalk hamileymişim diye yataktan zıplatmıştım bulantılarım falan hiç olmamıştı zencefil ve kuru kraker türü şeyler iyi geliyormuş tatlım bulantılara öyle söylüyor doktorlar tekrar tebrikler kaç haftalık

Canım ben şimdilik 1 cüz okurum Tuba da başladı hatme onada yardıme dicem inşallah eee bide kendi hatimlerim varrr :) sen hangi cüzü dersen okurum ben
allah kabul etsin canım ne güzel 7. cuzu sana vereyim o zaman şimdiden allah kabul etsin canım hatimlerini mümkün olduğunca sesli oku tatlım bende bebişim için başlayayım diyorum kutlu doğum bitince bende size yardımcı olurum inş kızlar rabbim hepimizinkileri kabul etsin inş

Selam kizlar yaşlı ve yorgun arkadasınız geldi nabersiniz bakim

hoşgeldin yaşın kaç kız senin öyle diyorsun daha dur anne olacaksın daha bebiş peşinden koşacaksın öyle yorulmak yok şimdiden

aaa o niye o??????

Şuanda kendimi öyle hissediyorum da o yüzden tatlın cok yoruldum kac gündür yine bi ton is yaptım insallah sancılarım olmaz ama ne yapayım dayanamıyorum iste cok salayım ben ya doktor dikkat et tehlikeli aydasin diyor bense tinlamadan devam daha halılarım silinecek çay döküldü dün

aaa o niye o??????

Şuanda kendimi öyle hissediyorum da o yüzden tatlın cok yoruldum kac gündür yine bi ton is yaptım insallah sancılarım olmaz ama ne yapayım dayanamıyorum iste cok salayım ben ya doktor dikkat et tehlikeli aydasin diyor bense tinlamadan devam daha halılarım silinecek çay döküldü dün Sen napiyosun nasılsın kuzum meleğimiz nasıllar

Hoş bulduk cnm beden yaşı 25 ama ruh yasım 100 üzerinde he ya bide sonrası var bunun dimi ahh ahh yorgunum dostlarım yorgunum yorgun

Hoş bulduk cnm beden yaşı 25 ama ruh yasım 100 üzerinde he ya bide sonrası var bunun dimi ahh ahh yorgunum dostlarım yorgunum yorgun

benden 1 yaş büyükmüşsün o zman bayaa yaşlanmışsın hakkaten yaaaa tatlım insan hamileyken bir yaptığı iş 10 oluyor bende de öyle aman pasaklı ol gitsin boşver diyeceğim ama kendim bi olabilsem öyle bide yaz temizliği derdi var bebiş nasıl olsa batıracak boşver sen beni dinle bende dinleyeyim hamilelik psikolojisinden de oluyo ama tatlım ya durup durup bazan çok ağlıyorum bende acayip birşey ya bu hamilelik

Selam kizlar yaşlı ve yorgun arkadasınız geldi nabersiniz bakim

canım sende neden yoruyorsun ki kendini yahu yavaş yavaş yap. Halıyı da silme ver yıkamaya yıkansın gelsin mis gibi yaa bahar geldi zaten verirsin tüm halıların yıkanır..

Kızlar bende çok sevinçliyim. Bir arkadşaım var başka topikten konuştuğumuz yazışıyoruz özelde falan da. Benim gittiğim hastanaye gidiyoe acıbademe o da aşılama yaptıracak. Benim doktruma gidiyor. Bende tüp bebek merkezi ile ilgili haber bekliyordum açılacağıo kesindi zaten başlamışlardı yerine, ona söylemiş dr makineler geldi kurulacak diye ay bir sevindim ki. Sanki bebeğimin müjdesini almış gibi oldum. Geçen hafta moralim çok bozuktu.Kuzenimin karısı ile konuşuyoruz face da ee hadi yok mu daha benimkiyle aranızda bir gün var biz yaptık 5 yaşına geldi falan dedi bende dedim kısmet hayırlısı. O da yengemden aşılama yaptırdığımı öğrenmiş teyzem yengeme oda gelinine demiştir büyük ihtimal. Ay olmayacak sizin galiba tedavi de olmamış ne yapıcan artık evlatlık alırsın sende napıcan senin de kaderin buymuş yazık üzme kendini zor ama falan ben çocuğumun olmamasını düşünemiyorum ikinciyi de yapıcam falan ki bu insanlar kıt kanaat geçiniyorlar zaten borçla harçla bana ağladığı zamanları da biliyorum ama ben hiç böyle yapadım ona yanii. Boşanmanın eşiğine geldiler kuzenim boşayacaktı kararlıydı ben caydırdım yapma etme çocuğunuz var diye şimdi bana bunları diyor. Ben de daha herşey bitmedi tüp yaptırıcaz bu zamanda herkes tüp bebek yaptırıyor ayıp bişi değil dedim olmazsa evlatlıkta alırım hiç gocunmam dedim. Evimde eşimle mutluyum o da yeter bize çocukla saadet olmuyor sen daha iyi bilirsin dedim sonra çıkmam gerek işlerim var dedim çıktım ama çok moralim bozuldu yanii çocuk olmamasına falan değil kesinlikle bu şekilde yardım ettiğim destek olduum insanların bu şekilde konuşabilmesine bozuldum daha iki dünya bir araya gelse biraraya da gelmem onunla.

sağol canımcım 5 haftalık hamileyim..sabahları oluyo iki gündür..oda açlıktan sanki..bide akşam evde evimin pasaklı halini gördükçe midem bulanıyo..:))

aayyy silmeyi ver canım..ıslak mendille hemen silseydin..leke kalıyo geçiyo öyle yapınca..aklında bulunsun ıslak mendil mutfakta bulunmaz nimet:))

bende hem hamilelik hem hjastalıık derken saldım gitt. Evimi.bo .. Götürüyo..sanki kim iiçinde tepinmiş..bende gribimya dinlenmeden geçmez bu hastalık biliyosun, başka zaman olsa silemesem bile sinir krizi geçirirdim ama saldım şuara bebiş için..hafta sonu bi kadın çağırayım napayım artıkın..dinlenmem gerek..

canım sende neden yoruyorsun ki kendini yahu yavaş yavaş yap. Halıyı da silme ver yıkamaya yıkansın gelsin mis gibi yaa bahar geldi zaten verirsin tüm halıların yıkanır..

Ahh ahh sedacim yeni verdim zaten ayda bir halıyı yıkmaya mı vereyim esım çay döküp dürüyor halilarimda beyaz gelde silme zaten doguma yakın vereceğim hepsini
Ha bu arada kuzkanc oldugumu söylemiştim ohh bende yaseminle biraz once konuştum cok şükür ki iyiymiş on gün yatış vermiş doktor hepinize kucak dolusu selam ve sevgilerini yolladı teslim edim unutmadan:)))

Didem sagol cnm cok morel verdin yani ahh bı rahat olsam ama yok cnm cok az iste elimden gelse daha neler yapicamda korkuyorum fazla cabalayamiyorum

Silmem lazım tatlın ya cok kötu görünüyor valla tmm aklımda bulunsun bı daha ki sefere öyle yaparım

Aman boşver sakın sen yapma kuzum Yasemin'de sende dikkatli olmalısınız ilk uç ayy cok önemli tabi ya kadın tut olmazsa ben gelim bı koşu benim kadına vermem biraz zor ama son ayy mecbur bende alicam cam silemiyorum bana kalsa dilerimde esim sakın ha diyor cok gecmis olsun kuzum benim meleğine iyi bak Rabb'ime emanetler

Merhaba kızlar, geçmişi okudum da geldim...
Yasemin geçmiş olsun canım, inşallah sağlıcakla atlatırsınız bugünleri, Rabbim yavrunu size bağışlasın. Birazdan senin için Ya Mubdi çekicem inşallah..

Kızlar bu gebelik yeli denen şey ne illet bişeymiş, 3 haftadır sol kalçamdan çıkmadı. Topallayarak yürüyorum, geceleri sağımdan soluma dönene kadar canım çıkıyo, yatak bana dar geliyo resmen. Napıcam ben bu ağrı ile şaştım kaldım, nasıl geçecek bu sancı Buradan tüüm hamilelere sesleniyorum geceleri uyurken falan üstünüzü açmamaya, üşütmemeye bilhassa özen gösterin, çoook dikkat edin. Ben 2 gün belim açık yattım, uyku tatlı geldi belimi örtmedim şimdi bunun acısını çekiyorum

Burcu Gül hosgeldiniz kizlar

Sedacim boşver cnm öyle insanlar hic uzme deger mı hic insan böyledir iste Rabbine bile nankörlük ederken nasil insanoğluna etmesinler ki canını sokmaya değmez unutma sen degerlisin kimsenin seni uzmesine de izin verme bizim elimizde bu nedenle insanların ne dedikleri ne söyledikleri artık umrumda degil beni iyi veya kötu bilmeleride kimsenin benim hakkındaki düşüncelerini degistiremem değiştirmek icin de cabalamamak gerekli sende he de geç bos insanlar bos laflar söyler iste sanki ona veren Rabbim seni görmüyor en iyisi olacak buna inan bitanem

o neymiş ben bilmiyom??

Canım cüz ve salavat demişsin, topikte gül1982 arkadaşımız var o da salavat topluyor, zaten Rabbim kabul ederse hepsi aynı amaç için toplanıyor, ben salavat cekiyorum şimdi sana ayrı gül'e ayrımı cekeyim bilemedim, yoksa cektiklerimin toplaminı gül'ün niyetine mi göndereyim, bide Tuba'da cüz topluyor, siz aranızda netleştirin karışıklık olmasın bana her türlü uyar

ayy mesude ya inanmıyorum sana, bak eğer birşey olur( Allah korusun) pişmanlıktan ölürsün valla böyle düşün şoklan biraz, bırak yapma iş yada yavaş yap eşin yardım etsin hazirla suyu silsin halıyı ne olacak allah rızası için yapar, sen yorma kendini bak cok kızdım ,betül rana'yı düşün lütfen

sedoş yemin ederim boğasım geldi kadını, sinir oldum keşke hiç açıklama yapmasaydın, valla saçını yolacam densiz lüzumsuz

o neymiş ben bilmiyom??

Bizim buralarda kramplara falan Yel derler. Gebelikte dişte olan ağrı, belde kalçada olan ağrı gebelik yeli olarak tabir edilir. Özellikle erkek çocuk bekleyen annelerde daha sık görülürmüş. Bendeki sancı yani kramp belimde değil tam sol tarafımda totomun üstünde. Hani düşersin poponun üzerine ve et ezilmesi gibi bişey olur ya, üstüne oturunca acır falan işte öyle bişey

canım yapma tabi ki kıymrtlin gelmiş iş mi yapacaksın Allah aşkına ya. Kadın tut yapsın valla ben dün 3 sepet ütü yaptım canım çktı hamile kalayım sırf ütü için kadın çağırcam yaaa eh gelmişlen camları kapıları dolapları da halleder eşimde dedi zaten çalışacaksın bir de işler falan çağırırız o zaman dedi benim tüple olursa iyice kıymetli olacak teyzesi.

ne kadar umursamasan da hanii uzaktan birinin demesi hiç koymaz tınlamam bile ama omzmda ağlamış abla yardım et demiş ben kuzenimle konuşmuşum işte onunla ağladığım oldu ya ötesi var mı şimdi dediklerine bak kuzenim duysa bu laflarını çok çok kızar bana çok değer verir çünkü beraber byüdük biz ama ben yine susucam tabii ki mesafe koyucam eşiyle arama. Ben canımı yakana beddua etmem benim hakkımda ne düşünüyorsa iki katı onun olsun der Allah'a havale ederim o bilir karşındaki insan ne düşünüyor niyeti nedir o hak öyle bir haktır ki elbet Rabbim gösterir karşılığını öbür dünyaya bırakmaz ama benim yaşadıklarıı yine dee o yaşamasın birşey olsa yine ben koşarım biliyorum dayanamam çünkü ama gerçekten çok kırıldım.

7veren gülcüm geçmiş olsun dikkat et sıcak duş al, ağrıyan yerini sıcak tut, aman dikkat et

Buket tatlım miden bulanmazsa ceviz ve ballı süt yap iyi gelir gribine ve tabiki meyve, sen şimdi bunları zaten biliyorsunda bem söyleyince sanki gidip yapacakmişsın gibi geldi, bude bugün klozeti yıkarken sen geldin aklıma dedim şimdi buketin tuvalet leş gibidir diye sırıttım kendi kendime

sedoş yemin ederim boğasım geldi kadını, sinir oldum keşke hiç açıklama yapmasaydın, valla saçını yolacam densiz lüzumsuz

sorma yaa yabancı el değil bu insan ki. Kardeşim dedim hep kuzenimden küçük zaten kuzenimle herşeyi konuşuruz biz çok yakınızdır o bile bir kere sormadı bu konuları ona ne oluyor haa tamam sorar ama edebinle sorar ne biçim söz yazıkk ben de ikinciyi yapıcam falan. Kuzenim yapacakta sanki o çocuk olmasaydı çoktan boşayacaktı onu taa gittim Bursalara aralarını yaptım. Bana ağldı abla gidemem annemin evine rezil olurum diye hiç böyle bilmezdim daha başka şeylerde dedi de işte yazmıyorum şimdi. Düşmez kalkmaz bir Allah kınadığı şey başına gelirse o zaman anlar ne demek olduğunu. En yakınların bunu yaparsa başkası ne yapmaz ki canım yaa. Ben alıştım artık elaleme de bu olunca çok üzüldüm. Allah yine de kimseye vermesin. Ama kolay kolay konuşacağımı sanmıyorum kuzenime de demedim birşey gözümün yaşına kıyamaz o erkek ama çok yakındık biz hala öyleyiz iki bayan gibi konuşur dertleşiriz. Allah elbet gülşdürecek yüzümüzü inanıyorum çok az zaman kaldı..

Teşekkür ederim canım, artık öyle yapıyorum, sıcak su torbası sürekli elimde :85:

ayy sağol yaa..aklına geldiğim yere bak..ya zaten diş macunu kokusuna tahammülüm yok yaa.banyoyada gidemiyom o yüzden pek:))kadın çağırıyımda gör sen heryeri piru pak yapar:))hahahah

ayy seda bende şimdi okudum aslının mailinden..anacım nankör bi insanlar...ama sende iyi demişsin..anlamışdır anyayı konyayı..yaa aslında ben söyle bir konuşma tarzı benimsememiz gerektiğini düşünüyorum..işte kuzeninni karısı kimse ona, bak falan filan, sen böyle konuştuğunda benim üzülüp yaaralanacağım aklına gelmiyormu..bir insanın zaafını yüzüne vuruyorsun ve bide acımaklı bi ualupla uzulme diyorsun..sende kadınsın bende sen bile bir tane varken ikincisinide yapıcam derken ben çocuğum olmasaydı naapardım derken benim de bunları düşünüp üzülebileceğimi kafan bamıyomu..üzülme artık evlatlık alırsın diye akıl vermek sana mı kaldı..ağzını açıpta iki laf edeen diye ortalığı kırıp geçirmen mi gerekli..yani bana karşı yaptığın bu konuşma sonucunda -senin çocuğun varda nooluyo huzurun yok evşnde boşanmanın eşiğinden döndün - dememi mi bekliyosun..böylemi konuşalım birmirimizesen bana yaralayıcı konuş bende sana iki kat beter kpnuşayım bu mudur yani..bunun mu olmasını istiyosun..çıt çıt çıt

dellendim yine..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…