Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selam kizlar nasilsiniz
Biz bugun doktor kontrolümüze gittik kızım 1300kg boyu 38cm olmuş kızım yine herzamanki gibi cok hareketliydi bize poz veremedi ama doktor teyzesi burnu kalkik yuvarlak yüzlü ve dolgun dudakli guzel bir kızımın olduğunu söyledi teyzoslari ve tahmini dogum tarihimiz Haziran'ın 24'den 19'a düştü ve 29. Haftamıza atladık hayırlısı ile
Bendeni gelişim ise 1 ayda 1.5 kilo almişim doktoruma göre fazla dikkat et dedi bu ara ekmegi cok kaçırdık ondan olmalı sanırım ve kızımın bası yukardaydi bir daha ki aya uygun pozisyona geçmesini umuyorum dedi ve 1 Aya rendevu verdi kizlar cok degil mı sizce 8. Ayımı doldurmuş oluyorum oysa daha sık gitmemiz gerekir degil mı bu aylarda birde megnezyum yazmasını istedim ağrılar icin kalsiyum kullandığım icin ikisini bir arada kullanmanın dogru olmayacağını söyledi yine kan ilacımızı alıp geldik iste benden haberler bu kadar:)))

ayyy cnm çok çok geçmiş olsun allah evladını sana bağışlasın inşallah kötü birsey olmaz

maşallah tatlım ya yesinler onu o kadar ayrıntısını söyleyebiliyor mu doktorlar ya ben bizim kızı iyice merak ettim bak şimdi
tatlım bana sadece demir ilacı verdi doktor kusmam falan hiç yok diyr galiba bu aykine de daha gitmedim bilmemki neden öyle yaptı
bizim kızlar arasında çok az bi vakt olacak sanırım seninle beraber gezerler artık şuralarda

rabbim yardımcın olsun canım ya rabbim sen bana verdiğin armağanı geri alma diye dua et inş rabbim evladını sana bağaşlar

Cok tesekkur ederim cnm valla görüyorlar ki söyledi bende bilmiyordum ana ayrıntılı olarak gördü bizede hosterdi ama ben doktor kadar birsey anlamadım hepimiz merak içindeyiz valla hatta size degil babasına benziyor dedi artık doğuncaya gorucez evet aramızda 6 hafta var sen Temmuz annesi olacaksın sanırım seninki de kiz masallAh Rabbim sana bagislasin kızını kucağımıza almayida nasip etsin evet bende kan ilacı kullanıyorum ağrılarım sancılarım icin birde kalsiyum aıyorum o kadar ihtiyaca göre veriyorlar baba bitamin verdi ama hiçbirini kullanamamistim ben bulanti ve cikarmalarim vardı senin olmadıgı icin gerek duymamistir cnm

[QUOTE graphicdesigner;Canlarim gunaydin...
Dun kanamam oldu hemen hastaneye gittik serum taktilar, dusuk önleyici igne yaptilar, 10 gun yatacaksin dediler.
Cok korktum ağladım dr umu aradim, kanama azalip kesilirse iyi dedi, ama cogalip parca gelirse kotu dedi. Simdilik azaldi hatta durdu bu sabah gormedim bisey. Ne olur hepiniz bana dua edin, surekli yatiyorum, abimlere geldim orda kalicam bu hafta. Esimde sehir disina gittti is icin annemlerde kaplixada, kaldim boyle sap gibi. Allahtan abimler var.
Sizden bol bol dua iistemek icin geldim canlarim. Giremem burda sık. Sık.
Dun ultrasonda kese görünüyordu, bu iyi bisey, bakalim dr dediki suan hicbir yorum yapamayiz dedi. Kalp atislari duyulursa 1-2 hafta sonra ozaman anlariz ancak dedi. Yani Allaha emanetim, bilinmeyen bir durumdayim aglamam geliyor ama tutuyorum
kendimi stres olmamak icin. Belkide dunku igne ilac ve serumlar herseyi yoluna koymuştur Allahın izniyle.
Bana dua edin ne olur, Allaha emanet olun canim arkadaşlarim.[/QUOTE]

Yasemincim cnm benim yeni gördüm cok üzüldüm ya dikkat et kendine yat sakın dinlenme aklımız yüreğimiz ve dualarımız seninle kuzum benim Rabbim ikinizide korusun Rabb'ime emanet et yavrunu insallah birsey olmayacak meleğimize

Son düzenleme:

ayy ne güzel ya ama insan öyle çok birşey anlamayınca dahada merak eder tatlım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
hı hı bizimkide kız daha doktor teyzemiz kime benzediğini söylemedi ama sayılı gün çabuk geçer tatlım ya bizim kız büyük ihtimalle ramazan bayramına denk gelecek ağustosta öyle dedi doktor bayram şekeri olacak bize kızımmmm
senin çok az kalmış tatlım ya benim daha 4 ayyyyyyyyyyyyyyy varr bitmez bu günler

Amin cümlemizin insallah evet ya sorma merak etmez miyiz hic hergün babası ile konuşuyoruz kime benzicek nasil olacak eli ayağı kime benzlerden kanını kimden alacak ama bunlarda guzel seyler ya Rabbim olmayan herkese bu duyguları tattırsın insallah evet az kaldı Haziran da her an olabilme ihtimali iste saglık olsun tam Bayram şekeri valla masallAh biter biter bende bitmez dıyordun ma bı bakmisim ki buralardayim Nisan ayıda çıktımı tmm

herkese iyi geceler kızzlar çok geç oldu biz kızımla uyuyalım artık yarın kuran kursum var ancak kalkarım kendinize çok iyi bakın öpt okuyan okuyacak olan herkesi

aynı anda msj atmışız yeni okudum sağlıklı olsunda tatlım ya gerisi boş valla kendi yavrun ben diyorum karga yavrusuda olsa dünyanın en güzel çocuğu anneler için o kuzucuklar bunlarda ayrı heyecanlar ama haklısın bunlarda güzel biz daha tekme falan atıyo işte babaya onu gösterme çabasındayız bak hareket ediyo diye inşallah tatlım ya geçsin biran önce inş çok öpt artık kesin çıkıyorum çok iyi bak kendine

Evet aynen öyle tmm cnm kendine iyi bak bizde öptük iyi geceler Allah rahatlıklar versin sana da kızına da:)

mrb mesudecim maşallah prensesine senin yediklerin kat kat et vitamin olsun kuzucuğuna allah sağlıkla kucağına aldırsın cnm eğer herşey normal gidiyosa genelde 1 ayda çağırıyor doktorlar ama düşük tehlikesi kanama yada erken doğum riski varsa benim gibi ozaman sık sık çağırıyor demekki herşey yolunda maşallah kimi doktor son aylarda 15 günde çağırıyor ama sen bunları kafana takma bence önemli olan kuzucuğunun iyi olması maşallah size

kızlar hepinize günaydın inş. çok mutlu bi güne uyanırsınız ben çok mutsuzum bugün daha regl olmadım normalde 4 ay öncesine kadar 26 27 28 30 günlerde olurdum 4 aydır ilaç kullandığım için 10 15 günde kahverengi şekilde geldi ama bu ay o kahverengi kanamalar yok ve bugün 29. yada 30. gün sanırım hala regl yok belirti var. her ay gebelik belirtisi yaşamakta uzman oldum her çeşidini yaşadım yalancı belirtiler bende müştaka bağladım galiba sonunda kesin buket bana devretti müştakı müştakkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…