Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın kızlarrr naıslsınızz. Hava pek güzel geldim işime çatım camlarıı ohhh..

Dün akşam eve gittim yemeğimi yedim 3 sepet ütü yaptım canım çıktı biraz uzanayım da duaları okuyayım dedim Yasemin'in, Gül'ün dualarını okuyacaktım ve günlük duamızı tabii ki ama uyuyakalmışım eşim kaldırdı gitim yattım yatağa bu akşam artık. Gülcüğüm 3 günde bitiririm ben senin salavavatını. 20 nisana kadar vakti vardı dimi. Çok uykum var yaa gece deliksiz uyudum ama şu saatler ileri alınınca biyolojik saat sapıttı tabii bir hafta gder böyle.

Günaydın canlar... Ayşecim duanı okudum canım...
bütün kış koruudum kendimi ama sanırım şimdi hastalanıyorum boğazım şişti kulaklarım tıkalı üffffffff.....

mesudecim maşallah senin kuzuna, valla demekki dudakları annesine benzeyecek, ben senin köfte dudaklarına bayılıyorum zaten, ohh sana benzerse fıstık gibi olur :)))

canım eger hamile olmadigina eminsen bi sogan kürü falan yap belki söktürür

Benim en değerli canim arkadaşlarim, Allah hepinizden razi olsun, kimin gönlünde hayırlı ne istek varsa rabbim versin tez zamanda.
Gecmise bir goz attim nekdadr mutlu oldum, nekadar duygulandım. Tek yürek olup bana dualar edip teselliler yazmissinu Hemde hepiniz. Canimsiniz.
Dun hep peceteye wc den sonra birkac damla leke geldi. Bu sabah gormedin oyle biset, insallah durmustur. Sizin dualarinizla buna cok inaniyorum. Esin bugece gelecekmis insallah onnada sevindim. Bu hafta ise gitmiycem zaten. Acaba eve mi dobsem burda mi kalsam bilemiyorum.
Bende durumlar boyle, dualarizida olayim hep olurmu. Canlarim benim.

Herkese kocaman günaydın

Yasemin canım umarım iyisindir kanaman tamamen durdu mu? bugün sabah sana ya mubdi cektim, Rabbim evladını sana bağışlasın

Aylincim gecmiş olsun tatlım, hafalar bir tuhaf zaten aman dikkat et, bol c vitamini al

Ayşecim tespihini cektim duani etti, inşallah yarın pozitifi görürsün, Rabbim beklettirmeden sağlıkla versin

Buket sen nasıl oldun, dün cok hastayım demiştın?

ben kaçtım canlar, yarın görüşürüz elifcim,özlemcim,tubacım öptüm öptüm sizi

BUKETcim hastalığın nasıl oldu? inşallah yarına iyileşmiş olursun

yok yaa ..ağır gribim şuan..

ve sabahları midem bulanıyo..

kuşum benim nasıl büyümş.Allah bağışlasın..

canımm merak etme hiçbirşey olmaycak zaten durmuş şimdi riskli zamanlar tabii doktorunun ill baştan progestana başlatmış olması da etkili oldu bence yerinde bir karar vermiş. Dinşen bence evine gitme şimdi kalkma daha eşin oraya gelsin gidersiniz. Arayacaktım seni ama eve gidip yemek yiyip ütülere giriştim bitmek bilmedi 3 sepet ütü sonrada uyuyakalmışım aklım hep sendeydi. Dualarımız hep seninle sağlıkla gelecek bitanem bebeğin..

burcumm emin deilim cnm aslında hiçbi ay emin deilim her ay belirti yaşıyorum bu ayda hamile gibi hissediyorum kafayı yemek üzereyim ::44: buket geçmiş olsun sağlıkla al kucağına bu arada yasemin tekrar geçmiş olsun sanada sende sağlıkla al

günaydın canlar...

ayşecim duanı okudum ve yasemincim senin içinde Ya Mübdi çektim Rabbim kabul etsin..

buket geçmiş olsun canım suyu bol içmeye çalış en güzel çözüm senin için..

burcum teşekkür ederim güzel dileklerin için erkek gibi görünüyor ama bi dahaki geldiğinde kesin söylerim dedi..
kendine istatistik yapıyor sanırım doktorumuz bi dahaki ay geldiğinde ne söylediğimi söyleme bakalım doğrumu tahmin etmiş olacağım dedi:)

inşallah hamilesindir canım senden de alırız güzel haberi. Ben gebe kalana kadar burada herkesi söyleye söyleye gebe etcem son yazın ben gebe kalcam assolistim yaaa

inşallah hamilesindir canım senden de alırız güzel haberi. Ben gebe kalana kadar burada herkesi söyleye söyleye gebe etcem son yazın ben gebe kalcam assolistim yaaa

aminn cnm çok teşekkür ederim inş hepimiz vakti gelince veririz bu güzel haberleri vayyyyy assolistler sonra çıkar diosun geç olsunda güç olmasın cnm benim tüp bebek düşünen senmiydin

maşallah canım, yarına hiçbir şey kalmayacak Allah'ın izniyle, dualarımdasın hiç merak etme, yat dinlen, evde yalnız kalmayacaksan kendi evine git bence, ama yalnız olma, sadece tuvalete klak çunkü, yemeğini suyunu getirip götürecek biri olsun mutlaka, Allah'a emanet olun, hayırlısıyla kalp atışlarını duyun inşallah canım

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız..ben bu aralar hem uykuluyum hemde başım ağrıyo sürekli fazla giremiyoru...öptümm hepinizi..

günaydın canlarım inşallah musmutlu bir gün gecirirsiniz.
yasom iyi olmana cok sevindim dünden beri aklımdasın dualarımız seninle merak etme:)
buket de grip olmuş Allah acil şifalar versin ilaç kullanamazsın sanırım bazı bitki çayları düşüğe neden oluyor adaçayı falan ama sanırım ıhlamurun zararı yok, inşallah hemen iyileşirsin.
özlem ben her sabah çıkarken 3er defa ihlas felak nas fatiha ve ayetel kürsi okurum kazadan beladan korunmak için. Allah esirgesin inşallah.

Son düzenleme:
Kızlarrr Günaydınnnnnn

Yasemin canım benimmm dualarımız hep seninle sen güzelce dinlenmene bak eve gidersen kalkmak zorunda kalırsın boşverrr biraz yat dinlenn eşinde geliyomuş ne güzel işte sende duanı eksik etme arıycam bugün seni canım çok öpüyorummm

Bukettt canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine mide bulantında başlamış hadi hayırlısı

bebişin yerleşiyor tatlımm korkma önce ALLAH sonra DUALARIMIZ sonra İLAÇLARIN sayesinde bişicik olıycak dinlen bolbol

SELAMLARRR..
hepimizzz için iyi güzel bir gün olur inşAllah.

Yasemin iyiymiş sanırım biraz daha inşAllah daha da iyi olucaksın.. Duamı ediceğim birazdan sana..

Buketimm çok geçmiş olsun.. Mideen mii bulanıyor senin.. dün eski yazdıklarıma göz atıyordum dua listesinde nerde kaldııma bakarken bana yazmışsın kot bahçıvan diye.. bende sana demişim ki bana diyene kadar sen alıp foto çekip koyarsın inşAllah diye..Kısmet işte dediğimiz gibide olucak inşAllah.. doktora hangi gün gitcen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…