- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.741
Selam kizlar nasilsiniz
Biz bugun doktor kontrolümüze gittik kızım 1300kg boyu 38cm olmuş kızım yine herzamanki gibi cok hareketliydi bize poz veremedi ama doktor teyzesi burnu kalkik yuvarlak yüzlü ve dolgun dudakli guzel bir kızımın olduğunu söyledi teyzoslari ve tahmini dogum tarihimiz Haziran'ın 24'den 19'a düştü ve 29. Haftamıza atladık hayırlısı ile
Bendeni gelişim ise 1 ayda 1.5 kilo almişim doktoruma göre fazla dikkat et dedi bu ara ekmegi cok kaçırdık ondan olmalı sanırım ve kızımın bası yukardaydi bir daha ki aya uygun pozisyona geçmesini umuyorum dedi ve 1 Aya rendevu verdi kizlar cok degil mı sizce 8. Ayımı doldurmuş oluyorum oysa daha sık gitmemiz gerekir degil mı bu aylarda birde megnezyum yazmasını istedim ağrılar icin kalsiyum kullandığım icin ikisini bir arada kullanmanın dogru olmayacağını söyledi yine kan ilacımızı alıp geldik iste benden haberler bu kadar:)))
kızlar hepinize günaydıninş. çok mutlu bi güne uyanırsınız ben çok mutsuzum bugün daha regl olmadım normalde 4 ay öncesine kadar 26 27 28 30 günlerde olurdum 4 aydır ilaç kullandığım için 10 15 günde kahverengi şekilde geldi ama bu ay o kahverengi kanamalar yok ve bugün 29. yada 30. gün sanırım hala regl yok belirti var. her ay gebelik belirtisi yaşamakta uzman oldum her çeşidini yaşadım yalancı belirtiler bende müştaka bağladım galiba sonunda kesin buket bana devretti müştakı müştakkkkkkkkkkk
ben kaçtım canlar, yarın görüşürüz elifcim,özlemcim,tubacım öptüm öptüm sizi
BUKETcim hastalığın nasıl oldu? inşallah yarına iyileşmiş olursun
Selam kizlar nasilsiniz
Biz bugun doktor kontrolümüze gittik kızım 1300kg boyu 38cm olmuş kızım yine herzamanki gibi cok hareketliydi bize poz veremedi ama doktor teyzesi burnu kalkik yuvarlak yüzlü ve dolgun dudakli guzel bir kızımın olduğunu söyledi teyzoslari ve tahmini dogum tarihimiz Haziran'ın 24'den 19'a düştü ve 29. Haftamıza atladık hayırlısı ile
Bendeni gelişim ise 1 ayda 1.5 kilo almişim doktoruma göre fazla dikkat et dedi bu ara ekmegi cok kaçırdık ondan olmalı sanırım ve kızımın bası yukardaydi bir daha ki aya uygun pozisyona geçmesini umuyorum dedi ve 1 Aya rendevu verdi kizlar cok degil mı sizce 8. Ayımı doldurmuş oluyorum oysa daha sık gitmemiz gerekir degil mı bu aylarda birde megnezyum yazmasını istedim ağrılar icin kalsiyum kullandığım icin ikisini bir arada kullanmanın dogru olmayacağını söyledi yine kan ilacımızı alıp geldik iste benden haberler bu kadar:)))
Benim en değerli canim arkadaşlarim, Allah hepinizden razi olsun, kimin gönlünde hayırlı ne istek varsa rabbim versin tez zamanda.
Gecmise bir goz attim nekdadr mutlu oldum, nekadar duygulandım. Tek yürek olup bana dualar edip teselliler yazmissinu Hemde hepiniz. Canimsiniz.
Dun hep peceteye wc den sonra birkac damla leke geldi. Bu sabah gormedin oyle biset, insallah durmustur. Sizin dualarinizla buna cok inaniyorum. Esin bugece gelecekmis insallah onnada sevindim. Bu hafta ise gitmiycem zaten. Acaba eve mi dobsem burda mi kalsam bilemiyorum.
Bende durumlar boyle, dualarizida olayim hep olurmu. Canlarim benim.
burcumm emin deilim cnm aslında hiçbi ay emin deilimher ay belirti yaşıyorum bu ayda hamile gibi hissediyorum kafayı yemek üzereyim ::44: buket geçmiş olsun sağlıkla al kucağına bu arada yasemin tekrar geçmiş olsun sanada sende sağlıkla al
günaydın canlar...
sanada günaydın güldencim
inşallah hamilesindir canım senden de alırız güzel haberi. Ben gebe kalana kadar burada herkesi söyleye söyleye gebe etcem son yazın ben gebe kalcam assolistim yaaa
Benim en değerli canim arkadaşlarim, Allah hepinizden razi olsun, kimin gönlünde hayırlı ne istek varsa rabbim versin tez zamanda.
Gecmise bir goz attim nekdadr mutlu oldum, nekadar duygulandım. Tek yürek olup bana dualar edip teselliler yazmissinu Hemde hepiniz. Canimsiniz.
Dun hep peceteye wc den sonra birkac damla leke geldi. Bu sabah gormedin oyle biset, insallah durmustur. Sizin dualarinizla buna cok inaniyorum. Esin bugece gelecekmis insallah onnada sevindim. Bu hafta ise gitmiycem zaten. Acaba eve mi dobsem burda mi kalsam bilemiyorum.
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız..ben bu aralar hem uykuluyum hemde başım ağrıyo sürekli fazla giremiyoru...öptümm hepinizi..
bebişin yerleşiyor tatlımm korkma önce ALLAH sonra DUALARIMIZ sonra İLAÇLARIN sayesinde bişicik olıycak dinlen bolbolBenim en değerli canim arkadaşlarim, Allah hepinizden razi olsun, kimin gönlünde hayırlı ne istek varsa rabbim versin tez zamanda.
sağol tatlım sen yenisin sanırım hoşgeldin..evet canım az kaldı sağolasın İNŞALLAH...perşembe 33. haftamıza giriyoruz bu aralar...... uykuluyum :)sizde günaydın gül ve minnak kuzususeninde az kalmış cnm allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?