- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.821
cnm haklısın yok niye yanlış anliyim rabbime sonsuz şükrüm aslında bu halde olmamın çevremdeki insanlarrında etkisi var her gören 2. yap tek çocuk iyi olmaz yarın birgün size bişi olursa kardeş kardeş sarılırlar birbirlerine destek olular nie 2. olmuo sizde sorunmu var doktora git sürekli insanlardan bunu duymak çok yıpratıcı ve daha sayamadığım bisürü şeymeraba canım.bende seni takip ediyorum iki gündür.maşallah herkesi takip ediyorsun eksiksiz.ya canım nolur yanlış anlama benim durumum farklı olduğu için seni yeterince anlamıyorum belki.regl olmak gerçekten Allah ın bi lütfu.1-2 gün gecikse insan stresten çatlıyor.sanki bedenini ve ruhunu temizliyor insanın.regl olamadığın için üzülmeni anlıyorum.ama bebek konusu farklı bişey.senin Allah bağışlasın bi yavrun var zaten.evlat sevgisini tattırmış sana rabbim.sana ''anne'' diyecek,seni karşılıksız,sebebsiz sevecek biri var hayatta.tabiki 2.yi istemekte hakkın.İnşallah ta tez vakitte kavuşursun.ama olmadığı için kendini yersiz hırpalıyorsun.sarıl kızına onun kıymetini bil.ya hiç bebeğin olmadan girseydin menapoza(gerçi kesin değil daha) bi arkadaşı duydum daha yeni.28 yasında 3 yıllık evli.bebek düşünmemişler hiç.düşününce bi baktıralım herşey yolundamı diye gitmişler veeeeee fsh tavan yapmış.tüp bebek için de ümit veremem demiş doktor.bikaç ilaç vermiş sanki küçük bir iki yumurta var gibi demiş.eğer ilaçla onları büyütebilirlerse bu ay yada diğer ay tüp yapacaklar.büyümezlerse.....elden bişey gelmiyo.duanı eksik etme.bidahaki listeye senide ekler yasemin.ama nolur böyle örnekleri düşünüp haline şükret.evladının kıymetini bil.bak benim rezervim gayet iyi ama hiç bi işe yaramıyor.bi evladım olabilecekmi Allah bilir.senin var bi taneonun için sen çoooooook daha şanslısın.kusurlu falan çok yakışıksız sözler
elifcim ben bi duş alıp gelicem.15-20 dk ya dönerim.burda olursan laflarız inşallah
cnm haklısın yok niye yanlış anliyim rabbime sonsuz şükrüm aslında bu halde olmamın çevremdeki insanlarrında etkisi var her gören 2. yap tek çocuk iyi olmaz yarın birgün size bişi olursa kardeş kardeş sarılırlar birbirlerine destek olular nie 2. olmuo sizde sorunmu var doktora git sürekli insanlardan bunu duymak çok yıpratıcı ve daha sayamadığım bisürü şeybeni gördüklerinde tek sordukları soru bu 2. nie olmuo 2.yapın sanki anam manavdan sebze meyve alıoz hemen olcak bişi sanki sonra kızım okuduysan biliosundur 4 yaşında ve inan herşeyin farkında çevremdeki insanların hep 2 veya daha fazla çocuğu var kızım onları görünce ben neden yalnızım işte falanın filanın kardeşi var onlarla oynuyolar diyor ve bebekleri çok seviyor ve anneleri sevdirmiolar kızımda çok üzülüo mesela biz 3 kardeşiz ben eğer cnm bişeye sıkkınsa ve kimseye anlatamadığım bi konuysa hemen ablama anlatırım destek olur ve kızıma hamileyken abimle telde konuşuoduk ben birden bayılmışım abim birden tel kapanınca koştura koştura gelmiş kapıyı kırmış evde yalnızdım beni hasataneye götürmüş yani istiyorumki destek olsunlar hayatta birbirlerine kimseye muhtaç olmasınlar ve doktor bidaha asla çocuğun olmaz deyince insan ister istemez dünyası yıkılıyor rabbim cnm inş tüm anne olamayanlara anneliği tattırsın sanada en yakın zamanda hayırlısıyla versin mevlam neyler neylerse güzel eyler
sağol canımcım 5 haftalık hamileyim..sabahları oluyo iki gündür..oda açlıktan sanki..bide akşam evde evimin pasaklı halini gördükçe midem bulanıyo..:))
aayyy silmeyi ver canım..ıslak mendille hemen silseydin..leke kalıyo geçiyo öyle yapınca..aklında bulunsun ıslak mendil mutfakta bulunmaz nimet:))
bende hem hamilelik hem hjastalıık derken saldım gitt. Evimi.bo .. Götürüyo..sanki kim iiçinde tepinmiş..bende gribimya dinlenmeden geçmez bu hastalık biliyosun, başka zaman olsa silemesem bile sinir krizi geçirirdim ama saldım şuara bebiş için..hafta sonu bi kadın çağırayım napayım artıkın..dinlenmem gerek..
tatlım nasıl birşeymiş o ya bende bilmiyorum ilk defa duyuyorum kadınsan dikkat edeceksin beline ayaklarına gerçekten çok çabuk alıyoruz biz bide hamile olunca daha dirençsiz vücud şişin mi varMerhaba kızlar, geçmişi okudum da geldim...
Yasemin geçmiş olsun canım, inşallah sağlıcakla atlatırsınız bugünleri, Rabbim yavrunu size bağışlasın. Birazdan senin için Ya Mubdi çekicem inşallah..
Kızlar bu gebelik yeli denen şey ne illet bişeymiş, 3 haftadır sol kalçamdan çıkmadı. Topallayarak yürüyorum, geceleri sağımdan soluma dönene kadar canım çıkıyo, yatak bana dar geliyo resmen. Napıcam ben bu ağrı ile şaştım kaldım, nasıl geçecek bu sancıBuradan tüüm hamilelere sesleniyorum geceleri uyurken falan üstünüzü açmamaya, üşütmemeye bilhassa özen gösterin, çoook dikkat edin. Ben 2 gün belim açık yattım, uyku tatlı geldi belimi örtmedim şimdi bunun acısını çekiyorum
Canım cüz ve salavat demişsin, topikte gül1982 arkadaşımız var o da salavat topluyor, zaten Rabbim kabul ederse hepsi aynı amaç için toplanıyor, ben salavat cekiyorum şimdi sana ayrı gül'e ayrımı cekeyim bilemedim, yoksa cektiklerimin toplaminı gül'ün niyetine mi göndereyim, bide Tuba'da cüz topluyor, siz aranızda netleştirin karışıklık olmasın bana her türlü uyar
ayy mesude ya inanmıyorum sana, bak eğer birşey olur( Allah korusun) pişmanlıktan ölürsün valla böyle düşün şoklan biraz, bırak yapma iş yada yavaş yap eşin yardım etsin hazirla suyu silsin halıyı ne olacak allah rızası için yapar, sen yorma kendini bak cok kızdım ,betül rana'yı düşün lütfen
sedoş yemin ederim boğasım geldi kadını, sinir oldum keşke hiç açıklama yapmasaydın, valla saçını yolacam densiz lüzumsuz
anladım canım.bilmezmiyim milletin dilini.herkese noluyosa !!! sanki onlar bakacak,büyütecek,eğitecek.dediğin gibi al bi kilo gel.nolcak sanki.doktorlara gelince bıktım valla canımdan bezdirdiler.her gittiğim daha kötüsünü söylüyor.önce sorun yok bekle dediler.sonra basit bi klomenle tamam dediler.sonra kistin var hele bi erisin.sonra kist artık çikolata kistine dönüşmüş ama gene de şansın var.sonra tüplerin kapalı seni anca tüp bebek paklar,sonra tüp tutunamadı kistinde 5,5 cm olmuş neyseki 6nın altında ameliyat gerekmez;sonra tüpler açılmış,kistin küçülmüş ama sıvı birikmiş artık sana tüp bebekte olmaz en iyisi alalım tüpleri.... bilmem anlatabiliyomuyum :)
bakma sen onlara Allah büyük.hiç belli olmaz.hayırlısını versin inşallah.
nerdeyse bi senedir gidemiyorum korkumdan daha kötü bişey demesinler diye.ama yarın gidicem inşallah.bakalım bu ne diyecek :)
hoşbulduk zeynepcim çok teşekkürler hoşbuldukslm canım.aramıza hoş geldin.ben zeynep.nasılsın?
özlem sanada iyi akşamlar canım
ayyyyyyy daha toplu ine başı kadar o bebiş kalbi atmaya başlamıştır ama tatlım o kadarcık şey rabbim 40 günlükken ruh üflüyo işte içine ve ultrasonda bebeğinle ilgili ilk gördüğün görüntü sadece atan bir kalprabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşş
aç kalmamaya çalış derim tatlım bence şükür benim hiç bulantı sırunum olmadı ama aç kaldığımda hissediyorum bazen gerçekten kraker türü atıştır şu yulaflı bisküvilerden falan mideni de yatıştırır hem
tatlım nasıl birşeymiş o ya bende bilmiyorum ilk defa duyuyorum kadınsan dikkat edeceksin beline ayaklarına gerçekten çok çabuk alıyoruz biz bide hamile olunca daha dirençsiz vücud şişin mi var
Yok canım Allaha şükür vücudumda şişlik falan yok.. Bu ağrı bacaklarımada vurursa diye çok korkuyorum, işte o zaman çekilmez olur...
Saat kaç oldu bak yatasım yok çünkü yatak beni boğuyo resmen uyuyamıyorum. Bebeğimde bugün aşağıya doğru baskı yapıyo sürekli hareket halinde napıyo içerde anlamadım :26:
hoşbulduk zeynepcim çok teşekkürler hoşbuldukbu topiğin sıcaklığını görünce kendimi burada buldum kaç gündür kopamıyorum da buradan ya çoğu topikte o kadar gruplaşma varki kimse dediğini yazdığını görmüyor bide bir kaç kişi almış sazı eline anlamadım neden o zaman topik açtın dimi madem kimseyi dinlemiyor önemsemiyorsun özelden konuş
buradaki herkes çok sıcak gerçekten çok rahat ediyorum burada bu gün bir anda çıkmak zorunda kaldım içime sinmedi cvplarımı yazayım uyumadan önce dedim
bende didem canım anlatmıştım özet geçeyim sana da 2 yıllık evliyim doktora gitmiştim hamile kalmadan önce senin çocuğun olmaz bırak korunmayı bir yıl bir dene çok zor ihtimal ama dedi ukala ve aynı ay eşimi sabahın köründe kalk hamileymişim diyip elimde testle lavobodan fırlarken öğrendim öyle
seninle tanışmadık sanırım daha önce sende bahsedermisin kendinden
hoşbulduk zeynepcim çok teşekkürler hoşbuldukbu topiğin sıcaklığını görünce kendimi burada buldum kaç gündür kopamıyorum da buradan ya çoğu topikte o kadar gruplaşma varki kimse dediğini yazdığını görmüyor bide bir kaç kişi almış sazı eline anlamadım neden o zaman topik açtın dimi madem kimseyi dinlemiyor önemsemiyorsun özelden konuş
buradaki herkes çok sıcak gerçekten çok rahat ediyorum burada bu gün bir anda çıkmak zorunda kaldım içime sinmedi cvplarımı yazayım uyumadan önce dedim
bende didem canım anlatmıştım özet geçeyim sana da 2 yıllık evliyim doktora gitmiştim hamile kalmadan önce senin çocuğun olmaz bırak korunmayı bir yıl bir dene çok zor ihtimal ama dedi ukala ve aynı ay eşimi sabahın köründe kalk hamileymişim diyip elimde testle lavobodan fırlarken öğrendim öyle
seninle tanışmadık sanırım daha önce sende bahsedermisin kendinden
çokkk geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine doktora gittin mi o ne dedi geçici birşeydir inş tatlım bebişte büyümüşya bide ondandır hareketli olması çok iyiymiş bak bebişin miskin çocuklar genelde dawn sendromlu doğuyormuş rabbim hepimizin çocuüunu korusun inş
ZEYNEPPPPP ÖZLEMMMMMMMMMMMM kızlar biraz önce yazdım bende doktor bana öyle dediğinde rabbim bilir demiştim çıkarken kızlar rabbimden isteyin onlar kim oluyor ki ya şöyle diyen doktorlara çok sinir oluyorum rabbim ol derse kim önünde durabiliyor sanki umudunuzu kaybetmeyin kızlar bol bol dua edin rabbim zamanı gelince size bile sormadan versin inşşşşşşşşşş benim gibi amiiiiiiiinnnnnn de diyeyim içtennnn
slm cnm doktorlar zaten bu konuda yapmış uzmanlıklarını hemen senin çocuğun olmaz senin çocuğun olmazne güzel bak rabbim en iyisini biliyor nasip etmiş sana sağlıkla al kucağına
hakkında hayırlısı olsun canım inş güzel haberlerle gelirsin burayabende biraz önce elife anlatıyodum canım.2 yıl çocuk istemedik yaklaşık 5 yıldır deli gibi istiyoruz ama malesef hiç hamile kalamadım.3 defa klomen ve çatlatma iğnesi denedik sonra zaten tüpler tıkalı diye direk tüp bebeğe geçtik.2 yılı geçti deneyeli.ama tekrar deneyemiyoruz çünkü şansın yok.önce ameliyatla tüpleri alıcaz sonra tüp yapıcaz dediler.(yaklaşık bi yıl önce)istemedim.öyle bekliyoruz.ilaç kullanmıyorum sadece balık yağı ve folik asit içiyorum ve bolbol dua ediyorum.yarın tekrar doktora gidicem bakalım bu ne dicek
Doktor kontrolüm haftaya, ayrıyetten bu ağrı içinde gitmedim. Fakat 2 gündür magvital diye bi ilaç vermişti doktor bende kansızlık çıkmadan önce. Onu kullanıyorum. Bu eklem ağrıları için falan sanırım. Magnezyummuş. İnşallah onun faydasını görücem gibi geliyor. Kan şurubumu kullanmaya başlayınca onu bırakmıştım. Yeniden başladım bakalım nolucakÇook dikkat et sende canım. Valla ihmale gelmiyor :) Senin nasıl geçiyo hamilelik?
yediverengül geçmiş olsun sağlıkla al kucağına .................................. zeynep inş yarın hayırlı haberler duy cnm ...................................özlemcim iyi akşamlar cnm ben genelde bu aralar geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?