Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm haklısın yok niye yanlış anliyim rabbime sonsuz şükrüm aslında bu halde olmamın çevremdeki insanlarrında etkisi var her gören 2. yap tek çocuk iyi olmaz yarın birgün size bişi olursa kardeş kardeş sarılırlar birbirlerine destek olular nie 2. olmuo sizde sorunmu var doktora git sürekli insanlardan bunu duymak çok yıpratıcı ve daha sayamadığım bisürü şey beni gördüklerinde tek sordukları soru bu 2. nie olmuo 2.yapın sanki anam manavdan sebze meyve alıoz hemen olcak bişi sanki sonra kızım okuduysan biliosundur 4 yaşında ve inan herşeyin farkında çevremdeki insanların hep 2 veya daha fazla çocuğu var kızım onları görünce ben neden yalnızım işte falanın filanın kardeşi var onlarla oynuyolar diyor ve bebekleri çok seviyor ve anneleri sevdirmiolar kızımda çok üzülüo mesela biz 3 kardeşiz ben eğer cnm bişeye sıkkınsa ve kimseye anlatamadığım bi konuysa hemen ablama anlatırım destek olur ve kızıma hamileyken abimle telde konuşuoduk ben birden bayılmışım abim birden tel kapanınca koştura koştura gelmiş kapıyı kırmış evde yalnızdım beni hasataneye götürmüş yani istiyorumki destek olsunlar hayatta birbirlerine kimseye muhtaç olmasınlar ve doktor bidaha asla çocuğun olmaz deyince insan ister istemez dünyası yıkılıyor rabbim cnm inş tüm anne olamayanlara anneliği tattırsın sanada en yakın zamanda hayırlısıyla versin mevlam neyler neylerse güzel eyler

anladım canım.bilmezmiyim milletin dilini.herkese noluyosa !!! sanki onlar bakacak,büyütecek,eğitecek.dediğin gibi al bi kilo gel.nolcak sanki.doktorlara gelince bıktım valla canımdan bezdirdiler.her gittiğim daha kötüsünü söylüyor.önce sorun yok bekle dediler.sonra basit bi klomenle tamam dediler.sonra kistin var hele bi erisin.sonra kist artık çikolata kistine dönüşmüş ama gene de şansın var.sonra tüplerin kapalı seni anca tüp bebek paklar,sonra tüp tutunamadı kistinde 5,5 cm olmuş neyseki 6nın altında ameliyat gerekmez;sonra tüpler açılmış,kistin küçülmüş ama sıvı birikmiş artık sana tüp bebekte olmaz en iyisi alalım tüpleri.... bilmem anlatabiliyomuyum :)
bakma sen onlara Allah büyük.hiç belli olmaz.hayırlısını versin inşallah.
nerdeyse bi senedir gidemiyorum korkumdan daha kötü bişey demesinler diye.ama yarın gidicem inşallah.bakalım bu ne diyecek :)

ayyyyyyy daha toplu ine başı kadar o bebiş kalbi atmaya başlamıştır ama tatlım o kadarcık şey rabbim 40 günlükken ruh üflüyo işte içine ve ultrasonda bebeğinle ilgili ilk gördüğün görüntü sadece atan bir kalp rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşş
aç kalmamaya çalış derim tatlım bence şükür benim hiç bulantı sırunum olmadı ama aç kaldığımda hissediyorum bazen gerçekten kraker türü atıştır şu yulaflı bisküvilerden falan mideni de yatıştırır hem
tatlım nasıl birşeymiş o ya bende bilmiyorum ilk defa duyuyorum kadınsan dikkat edeceksin beline ayaklarına gerçekten çok çabuk alıyoruz biz bide hamile olunca daha dirençsiz vücud şişin mi var

tatlım ya biz kurs olarak topluyoruz arkadaşların bireyselse onlarınkini tamamlayın isterseniz daha iyi olur dediğin gibi sevabı aynı yere gidecek sonuçta rabbim hepimizinkini kabul eder inşşşşşşşşşşşşşş

rabbim dert verdiyse dermanınıda verir inş cnm bende çok yoruldum doktor ellerinde sürünmekten seni çok iyi anlıyorum bende çok bıktım doktora gitmekten yoruldum usandım banada yumurtalıkların 45 50 yaşındaki kadınla aynı çalışıo imkansız çocuğun olmaz dedi başka dra gittim oda hormon yükseldimi inmez insede çocuğun olmaz dedi ilaç verdi kullandım sonra başkasına gittim oda fsh çok yüksek tüp bebek bile olmaz boşuna sürünme orlarda dedi sonra başka dr aynı hep aynı şeyler umut etme çocuğun olmaz ama bunu ancak rabbim bilir rabbim ol derse olur rabbime imkansız varmı bende pes ettim gitmek istemiyorum bakalım izmirde bi mini tüp bebek merkeziyle konuştum telde uygunsan yaparız bi gel görelim dediler bakalım adetimi bekliyorum 2. gün gelirse gidecem gelmesse inş hamileyimdir hala umudum var rabbim inş sanada ya şafi isminin hürmetine şifa versin en yakın zamanda kavuş meleğine

slm canım.aramıza hoş geldin.ben zeynep.nasılsın?
özlem sanada iyi akşamlar canım
hoşbulduk zeynepcim çok teşekkürler hoşbulduk bu topiğin sıcaklığını görünce kendimi burada buldum kaç gündür kopamıyorum da buradan ya çoğu topikte o kadar gruplaşma varki kimse dediğini yazdığını görmüyor bide bir kaç kişi almış sazı eline anlamadım neden o zaman topik açtın dimi madem kimseyi dinlemiyor önemsemiyorsun özelden konuş
buradaki herkes çok sıcak gerçekten çok rahat ediyorum burada bu gün bir anda çıkmak zorunda kaldım içime sinmedi cvplarımı yazayım uyumadan önce dedim
bende didem canım anlatmıştım özet geçeyim sana da 2 yıllık evliyim doktora gitmiştim hamile kalmadan önce senin çocuğun olmaz bırak korunmayı bir yıl bir dene çok zor ihtimal ama dedi ukala ve aynı ay eşimi sabahın köründe kalk hamileymişim diyip elimde testle lavobodan fırlarken öğrendim öyle
seninle tanışmadık sanırım daha önce sende bahsedermisin kendinden

Yok canım Allaha şükür vücudumda şişlik falan yok.. Bu ağrı bacaklarımada vurursa diye çok korkuyorum, işte o zaman çekilmez olur...
Saat kaç oldu bak yatasım yok çünkü yatak beni boğuyo resmen uyuyamıyorum. Bebeğimde bugün aşağıya doğru baskı yapıyo sürekli hareket halinde napıyo içerde anlamadım :26:

çokkk geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine doktora gittin mi o ne dedi geçici birşeydir inş tatlım bebişte büyümüşya bide ondandır hareketli olması çok iyiymiş bak bebişin miskin çocuklar genelde dawn sendromlu doğuyormuş rabbim hepimizin çocuüunu korusun inş

ZEYNEPPPPP ÖZLEMMMMMMMMMMMM kızlar biraz önce yazdım bende doktor bana öyle dediğinde rabbim bilir demiştim çıkarken kızlar rabbimden isteyin onlar kim oluyor ki ya şöyle diyen doktorlara çok sinir oluyorum rabbim ol derse kim önünde durabiliyor sanki umudunuzu kaybetmeyin kızlar bol bol dua edin rabbim zamanı gelince size bile sormadan versin inşşşşşşşşşş benim gibi amiiiiiiiinnnnnn de diyeyim içtennnn

slm cnm doktorlar zaten bu konuda yapmış uzmanlıklarını hemen senin çocuğun olmaz senin çocuğun olmaz ne güzel bak rabbim en iyisini biliyor nasip etmiş sana sağlıkla al kucağına

bende biraz önce elife anlatıyodum canım.2 yıl çocuk istemedik yaklaşık 5 yıldır deli gibi istiyoruz ama malesef hiç hamile kalamadım.3 defa klomen ve çatlatma iğnesi denedik sonra zaten tüpler tıkalı diye direk tüp bebeğe geçtik.2 yılı geçti deneyeli.ama tekrar deneyemiyoruz çünkü şansın yok.önce ameliyatla tüpleri alıcaz sonra tüp yapıcaz dediler.(yaklaşık bi yıl önce)istemedim.öyle bekliyoruz.ilaç kullanmıyorum sadece balık yağı ve folik asit içiyorum ve bolbol dua ediyorum.yarın tekrar doktora gidicem bakalım bu ne dicek

ooooo kızlaaaar gecenin bu saatinde herkesler burda maşallah, nasılsınız kimsenin uyumaya niyeti yok anlaşılan

Doktor kontrolüm haftaya, ayrıyetten bu ağrı içinde gitmedim. Fakat 2 gündür magvital diye bi ilaç vermişti doktor bende kansızlık çıkmadan önce. Onu kullanıyorum. Bu eklem ağrıları için falan sanırım. Magnezyummuş. İnşallah onun faydasını görücem gibi geliyor. Kan şurubumu kullanmaya başlayınca onu bırakmıştım. Yeniden başladım bakalım nolucak Çook dikkat et sende canım. Valla ihmale gelmiyor :) Senin nasıl geçiyo hamilelik?

slm cnm doktorlar zaten bu konuda yapmış uzmanlıklarını hemen senin çocuğun olmaz senin çocuğun olmaz ne güzel bak rabbim en iyisini biliyor nasip etmiş sana sağlıkla al kucağına

gerçekten öyle tatlım sende doktora gidiyorsun olması için anladığım kadarıyla rabbim sana da nasip etsin inş isteyen herkesede kızlar acayip geç oldu hiç bırakasım yok ama gideyim artık hepiniz çok iyi bakın kendinize tanıştığımıza çok memnun oldum iyi geceler hepinize

yediverengül geçmiş olsun sağlıkla al kucağına .................................. zeynep inş yarın hayırlı haberler duy cnm ...................................özlemcim iyi akşamlar cnm ben genelde bu aralar geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum sen nasılsın bakalım

hakkında hayırlısı olsun canım inş güzel haberlerle gelirsin buraya

iyi şükür çok geçmiş olsun inş önemli birşey değildir tatlım
kızlar eşim artık kapattt diyip duruyo ben artık gideyim yarın erken kalkacak adamcağız yazık bırakamasamda iyi bakın kendinize bu defa kesin gittim

herkeslere ii geceler geldim geçmişi okudum ve ben kaçar a.e.ol öptüm tatlı bol bebişli rüyalar

iyiyim canım benimde dünden beri midem ağrıyor dün bende öyle yatakta döndüm durdum uyuyamadım bugün yine biraz ağrım var ama gece tutarsa diye korkuyorum,bugün girip yazışmaları okuyamamıştım bi bakayım dedim,birazdan yatarım

benimde yatasım var kızlar.üşüdüm valla.sıcacık yatağıma gireyimde bi iki sayfa kitap okuyayım hiç olmazsa.hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…