- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.861
Evet iste ondan cnm midemen boğazıma kadar yanma oluyor su saatte o sakızı nerden bulim ki ya süt de iyi geliyormuş ben bı dut icin en iyisi
Aaa cnm bunlar cok guzel cok tatli ya senin mı bunlar valka sis örgü ise yapamam bilmiyorum ama tiğ ise yaparım
Yok canım, nette gördüm satıyolarmış, fiyatı ne kadar bilmiyorum. Google'a el işi vakti yaz facebook sayfaları çıkar karşına ordan incelersin tamam? :)
Ya demekki gizli bir takipçimiz varmış ne guzel hoş geldin aramıza cnm iyi vakit geçirirsin burda insallah dogru yerdesin bizim kizlar bir numara hepsi birbirinden iyidir güzeldir tatlidir cicidir:))) kolay gelsin cnm ben telden yatarak giriyorum valla zaten yavaş tel:))
hoşbuldum cnm evet hepiniz birbirinden iyi niyetli insanlarsınızhepinizi çok sevdim cnm net bağlantım keşke yavaş olsa bu resmen kopuyor bağlantı kesiliyor sonra ç.dışı oluyorum vını çıkartmak zorunda kalıyorum sonra tekrar pin bağlan kk ya gir kullanıcı adı şifre allah başka dert vermesin ne diyim uyku tutmadımı senide
Tesekkur ederiz bende şimdiden sevdim seni Allah yardimcin olsun ne diyim kuzu sende şifreyi kaydet o vakit direk giriş yaparsın amin insallah yok cnm ya esım gece vardiyası çalışıyor bugun evde tekim uyuyaniyorum kocacim olmadan ya sen niye uyumadin bakim
cnm ben 2 haftadır geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum anlamadım gitti nie öle oluo :44: tek deilsin cnm benim prensesin senle oh miscnm bu arada bişi soracağım sayfanın üstünde bu konuya abone ol var ne işe yarıyor daha yeniyim pek anlamıyorum :26:
uyku düzensizliği cok kötu cnm net basında fazla durma o yüzdende uyku gelmiyor evet ya o var yeni annesini tepikleyip duruyor Rabbim sana da nasip etsin cnm valla bende oboneyim ama birsey olduğu yok öyle abone oldugun konuları profilinde gözüküyor o kadar iste
iyi akşamlar kızlar.ben geldim ama gene kimsecikler kalmamış.buket le yasemin hastalar diğer hatunlar halvette.mesude muhtemelen bel ağrısından yatıyor.güller zaten doğum yaklaştıkça daha az girmeye başladılar.bende bi selam verip çıkayım bari,
maşallah prensesecnm evetya uykusuzluk çok kötü bide üsütne şimdi iştahsızlık eklendi hiç yemek yiyemiyorum 1 öğün zorla kusa kusa cnm çok tşk ederim kızımın bitane kardeşi olsun istiyoruz nasip hayırlısı inş rabbim isteyenlere nasip etsin tez vakitte
Cok gecmis olsun cnm dikkat et üşüttün gsliba Rabbim şifalar versin insallah hayırlısı olsun Rabbim tekrarını yaşatsın insallah
cnm haklısın yok niye yanlış anliyim rabbime sonsuz şükrüm aslında bu halde olmamın çevremdeki insanlarrında etkisi var her gören 2. yap tek çocuk iyi olmaz yarın birgün size bişi olursa kardeş kardeş sarılırlar birbirlerine destek olular nie 2. olmuo sizde sorunmu var doktora git sürekli insanlardan bunu duymak çok yıpratıcı ve daha sayamadığım bisürü şeybeni gördüklerinde tek sordukları soru bu 2. nie olmuo 2.yapın sanki anam manavdan sebze meyve alıoz hemen olcak bişi sanki sonra kızım okuduysan biliosundur 4 yaşında ve inan herşeyin farkında çevremdeki insanların hep 2 veya daha fazla çocuğu var kızım onları görünce ben neden yalnızım işte falanın filanın kardeşi var onlarla oynuyolar diyor ve bebekleri çok seviyor ve anneleri sevdirmiolar kızımda çok üzülüo mesela biz 3 kardeşiz ben eğer cnm bişeye sıkkınsa ve kimseye anlatamadığım bi konuysa hemen ablama anlatırım destek olur ve kızıma hamileyken abimle telde konuşuoduk ben birden bayılmışım abim birden tel kapanınca koştura koştura gelmiş kapıyı kırmış evde yalnızdım beni hasataneye götürmüş yani istiyorumki destek olsunlar hayatta birbirlerine kimseye muhtaç olmasınlar ve doktor bidaha asla çocuğun olmaz deyince insan ister istemez dünyası yıkılıyor rabbim cnm inş tüm anne olamayanlara anneliği tattırsın sanada en yakın zamanda hayırlısıyla versin mevlam neyler neylerse güzel eyler
canım vallahi sabah sabah sinirden çatladım hem de çok üzüldüm şu densizin ettiği lafa bak Allah vermese o çocuğu bulabilir miydin acaba, bir çocuk dünyaya getirmek bizim yetimiz dahilinde bir şey değil Allah isterse hemen verir isterse bekletir her şey Allahtan bunun bilincinde değil yazık... bide sana teselli vermeye kalkıyor bence çocuğunuz olmamasına rağmen mutlu olmanızı çekemiyor Allah ıslah etsin, sende boş ver Rabbim dualarımızı duyacaktır üzülme sakın olur muKızlar bende çok sevinçliyim. Bir arkadşaım var başka topikten konuştuğumuz yazışıyoruz özelde falan da. Benim gittiğim hastanaye gidiyoe acıbademe o da aşılama yaptıracak. Benim doktruma gidiyor. Bende tüp bebek merkezi ile ilgili haber bekliyordum açılacağıo kesindi zaten başlamışlardı yerine, ona söylemiş dr makineler geldi kurulacak diye ay bir sevindim ki. Sanki bebeğimin müjdesini almış gibi oldum. Geçen hafta moralim çok bozuktu.Kuzenimin karısı ile konuşuyoruz face da ee hadi yok mu daha benimkiyle aranızda bir gün var biz yaptık 5 yaşına geldi falan dedi bende dedim kısmet hayırlısı. O da yengemden aşılama yaptırdığımı öğrenmiş teyzem yengeme oda gelinine demiştir büyük ihtimal. Ay olmayacak sizin galiba tedavi de olmamış ne yapıcan artık evlatlık alırsın sende napıcan senin de kaderin buymuş yazık üzme kendini zor ama falan ben çocuğumun olmamasını düşünemiyorum ikinciyi de yapıcam falan ki bu insanlar kıt kanaat geçiniyorlar zaten borçla harçla bana ağladığı zamanları da biliyorum ama ben hiç böyle yapadım ona yanii. Boşanmanın eşiğine geldiler kuzenim boşayacaktı kararlıydı ben caydırdım yapma etme çocuğunuz var diye şimdi bana bunları diyor. Ben de daha herşey bitmedi tüp yaptırıcaz bu zamanda herkes tüp bebek yaptırıyor ayıp bişi değil dedim olmazsa evlatlıkta alırım hiç gocunmam dedim. Evimde eşimle mutluyum o da yeter bize çocukla saadet olmuyor sen daha iyi bilirsin dedim sonra çıkmam gerek işlerim var dedim çıktım ama çok moralim bozuldu yanii çocuk olmamasına falan değil kesinlikle bu şekilde yardım ettiğim destek olduum insanların bu şekilde konuşabilmesine bozuldum daha iki dünya bir araya gelse biraraya da gelmem onunla.
çok geçmiş olsun gülcüm hem ağırlaştın doğum yaklaşıyor bide bu ağrılar cabası, dikkat et kendine.Merhaba kızlar, geçmiş okudum da geldim...
Yasemin geçmiş olsun canım, inşallah sağlıcakla atlatırsınız bugünleri, Rabbim yavrunu size bağışlasın. Birazdan senin için Ya Mubdi çekicem inşallah..
Kızlar bu gebelik yeli denen şey ne illet bişeymiş, 3 haftadır sol kalçamdan çıkmadı. Topallayarak yürüyorum, geceleri sağımdan soluma dönene kadar canım çıkıyo, yatak bana dar geliyo resmen. Napıcam ben bu ağrı ile şaştım kaldım, nasıl geçecek bu sancıBuradan tüüm hamilelere sesleniyorum geceleri uyurken falan üstünüzü açmamaya, üşütmemeye bilhassa özen gösterin, çoook dikkat edin. Ben 2 gün belim açık yattım, uyku tatlı geldi belimi örtmedim şimdi bunun acısını çekiyorum
elifcim sakın pes etme tedavine devam et bence doktorlar nasılsa bir çocuğun var diye rahatlar o yüzden öyle söylüyorlar birde takma kafana kendini kızına ver belki kafanda olmadığı bir anda geliverir bebişinrabbim dert verdiyse dermanınıda verir inş cnm bende çok yoruldum doktor ellerinde sürünmekten seni çok iyi anlıyorumbende çok bıktım doktora gitmekten yoruldum usandım banada yumurtalıkların 45 50 yaşındaki kadınla aynı çalışıo imkansız çocuğun olmaz dedi başka dra gittim oda hormon yükseldimi inmez insede çocuğun olmaz dedi ilaç verdi kullandım sonra başkasına gittim oda fsh çok yüksek tüp bebek bile olmaz boşuna sürünme orlarda dedi sonra başka dr aynı hep aynı şeyler umut etme çocuğun olmaz ama bunu ancak rabbim bilir rabbim ol derse olur rabbime imkansız varmı bende pes ettim gitmek istemiyorum bakalım izmirde bi mini tüp bebek merkeziyle konuştum telde uygunsan yaparız bi gel görelim dediler bakalım adetimi bekliyorum 2. gün gelirse gidecem gelmesse inş hamileyimdir hala umudum var rabbim inş sanada ya şafi isminin hürmetine şifa versin en yakın zamanda kavuş meleğine
Sabah şerifleriniz hayırlı olsun kızlar,
Şöyle bir geçmişe baktım çok okuyamadım midem bulanıyor, yasemincime dua ediyorum inş. Bebişi ona sımsıkı sarılır.
Buketcim geçmiş olsun sana da Ankara havası çarptı tabii gerçi Erzurum da soğuk olur ama Ankara bi başka ya sevmem ben orayı, Ankaralılar kızmasın :))
Hrkesin duasını okuyorum buraya yazamıyorum ama hepinize gününde dualarımı ediyorum haberiniz olsun.
Gülcüm salavatları çektim 1000 tane almıştım, daha da çekerim yine haber veririm sana.
Burcu cum geçenlerde sormuştun cevaplamayı unutmuşum şu sülaleyi doğurtan doktora gidecğim evet bu cumartesi randevum var inş. Sormaz diğer doktoru niye bıraktın diye bakalım hayırlısı..
Sedacımında moralini bozmuşlar üzülüyorum valla böyl densizlerin kendini bilmez laflarına, senin başına gelmesse çocuğunun gelir kimseyi kınamamak ve kalp kırmamak lazım Allah herkese merhamet versin..
Aslı'cım napıyo gçmişte ona rastlamadım pek öpüyorum nanaklarındann :)))
Benimm bugün internetim bitiyo büyük bi ihtimal bir süre giremeyebilirim merak etmeyin beni iyim ama artık çok ağırlaştım ara ara sancılarım oluyor valla yorulduğumu hissediyorum artık..
Son olarak bu aralar favori sözümle kapatmak istiyorum; YÜZÜM GÖZÜM ŞİŞENE KADAR UYUMAK İSTİYORUUUMMMMMMMM :)))
Hepinizi seviyorum allaha emanet olun..
günaydın canlarımm
ayatumuttur / k.gamze 03.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
superz / ebru 04.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınız okudum rabbim kabul etsin inş.
ayy belirti sorduğun adama bak..benim her ay belirtim vardı..ben zaten üstüne gördüm..yani yerleşme kanamasıymış ama anlamamışım çünkü o sırada bende evime yerleşiyordum...:))onun dışında normal adet oldum sandım..fakat bu aadet hali geçmedi..şu sıralar manda ineği gibi yemek yiyorum ve hollanda inegi gibi memelerim var..zaten büyüktüler iyice nadide sulta bağladılar..:))bircancım keşke cnm keşke daha önce katılsaymışım aranıza şimdi daha iyi anlıyorum bunu çok güzel içten sıcak iyi niyetli insanlarsınızinş. cnm rabbim hayırlısıyla ol desin bende inanıyorum vakti zamanı gelince rabbim güldürecek yüzümüzü bukettt valla doğru tespit depresif takipçi bu arada müştakı çok boşladın sen hamile kalınca kıskanıyo bebişi ya arkadaş acaba arada müştaka bağlasam melisa çayı içsem ev taşısam he bide şu serapın silkeletmesi vardı onudamı yapsam acep hamiş kalabilirmiyimkine buket bide belirtilerini yazıversen anam her ay farklı belirti yaşıyorum çıldıracam akıntın ne renkti bekliyorum :126: mesude kendini fazla yorma cnm son aylara giriyosun artık rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?