Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Evet iste ondan cnm midemen boğazıma kadar yanma oluyor su saatte o sakızı nerden bulim ki ya süt de iyi geliyormuş ben bı dut icin en iyisi

Yarın ondan 1 kutu al ve mutlaka yanında bulundur. Çünkü bitmiyo canım arada bir oluyo böyle. İnsanı çok rahatsız ediyo biliyorum. Bende içmiştim soğuk süt için diye yazmışlar nette bana pek faydası olmamıştı inşallah sana olur.
Bu arada bende yatayım artık, benimki yukarılara doğru çıktı herhalde kaburgalarım batmaya başladı oturmaktan, size iyi geceler görüşürüüüüz

Yok canım, nette gördüm satıyolarmış, fiyatı ne kadar bilmiyorum. Google'a el işi vakti yaz facebook sayfaları çıkar karşına ordan incelersin tamam? :)

Anladım cnm cok sagol valla o bı kutu bana bir yada iki fün gidiyor tadi geçince atıyorum esın bana sakızı yasakladı o yüzden bakalım aldirabilirsem yarın denerim tmm cnm kendine ve bebişine iyi bak öptüm ikinizide Alkah rahatlıklar versin güle güle:)))

hoşbuldum cnm evet hepiniz birbirinden iyi niyetli insanlarsınız hepinizi çok sevdim cnm net bağlantım keşke yavaş olsa bu resmen kopuyor bağlantı kesiliyor sonra ç.dışı oluyorum vını çıkartmak zorunda kalıyorum sonra tekrar pin bağlan kk ya gir kullanıcı adı şifre allah başka dert vermesin ne diyim uyku tutmadımı senide

Tesekkur ederiz bende şimdiden sevdim seni Allah yardimcin olsun ne diyim kuzu sende şifreyi kaydet o vakit direk giriş yaparsın amin insallah yok cnm ya esım gece vardiyası çalışıyor bugun evde tekim uyuyaniyorum kocacim olmadan ya sen niye uyumadin bakim

cnm ben 2 haftadır geceleri sabaha kaday uyuyamıyorum anlamadım gitti nie öle oluo :44: tek deilsin cnm benim prensesin senle oh mis cnm bu arada bişi soracağım sayfanın üstünde bu konuya abone ol var ne işe yarıyor daha yeniyim pek anlamıyorum :26:

uyku düzensizliği cok kötu cnm net basında fazla durma o yüzdende uyku gelmiyor evet ya o var yeni annesini tepikleyip duruyor Rabbim sana da nasip etsin cnm valla bende oboneyim ama birsey olduğu yok öyle abone oldugun konuları profilinde gözüküyor o kadar iste

maşallah prensese cnm evetya uykusuzluk çok kötü bide üsütne şimdi iştahsızlık eklendi hiç yemek yiyemiyorum 1 öğün zorla kusa kusa cnm çok tşk ederim kızımın bitane kardeşi olsun istiyoruz nasip hayırlısı inş rabbim isteyenlere nasip etsin tez vakitte

Ve aleykum selam tatlim bı denk gelemedik ya hu nasılsın iyisindir insallah:)

Yok cnm ya nerde belimin agridigi dogru ama yarmiyordum valla

Cok gecmis olsun cnm dikkat et üşüttün gsliba Rabbim şifalar versin insallah hayırlısı olsun Rabbim tekrarını yaşatsın insallah

Sabah şerifleriniz hayırlı olsun kızlar,
Şöyle bir geçmişe baktım çok okuyamadım midem bulanıyor, yasemincime dua ediyorum inş. Bebişi ona sımsıkı sarılır.
Buketcim geçmiş olsun sana da Ankara havası çarptı tabii gerçi Erzurum da soğuk olur ama Ankara bi başka ya sevmem ben orayı, Ankaralılar kızmasın :))
Hrkesin duasını okuyorum buraya yazamıyorum ama hepinize gününde dualarımı ediyorum haberiniz olsun.
Gülcüm salavatları çektim 1000 tane almıştım, daha da çekerim yine haber veririm sana.
Burcu cum geçenlerde sormuştun cevaplamayı unutmuşum şu sülaleyi doğurtan doktora gidecğim evet bu cumartesi randevum var inş. Sormaz diğer doktoru niye bıraktın diye bakalım hayırlısı..
Sedacımında moralini bozmuşlar üzülüyorum valla böyl densizlerin kendini bilmez laflarına, senin başına gelmesse çocuğunun gelir kimseyi kınamamak ve kalp kırmamak lazım Allah herkese merhamet versin..
Aslı'cım napıyo gçmişte ona rastlamadım pek öpüyorum nanaklarındann :)))
Benimm bugün internetim bitiyo büyük bi ihtimal bir süre giremeyebilirim merak etmeyin beni iyim ama artık çok ağırlaştım ara ara sancılarım oluyor valla yorulduğumu hissediyorum artık..
Son olarak bu aralar favori sözümle kapatmak istiyorum; YÜZÜM GÖZÜM ŞİŞENE KADAR UYUMAK İSTİYORUUUMMMMMMMM :)))

Hepinizi seviyorum allaha emanet olun..

günaydın canlarımm

ayatumuttur / k.gamze 03.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
superz / ebru 04.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik

kızlar dualarınız okudum rabbim kabul etsin inş.

günaydın...
hayatumuttur / k.gamze 03.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
superz / ebru 04.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinnn07 / aslı 05.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
duanızı okudum kızlar Allah kabul etsin...

senin yine bir çocuğun var bir şekilde kapanır ağızları öyle böyle var bir tane Allah bağışlasın ama hiç olmayınca sürekli sorular oluyor işte olmuyor mu neden olmuyor sorun kimde yani bunları söylemeye hak görüyorlar kendilerinde özele ne kadar meraklılar anlamıyorum ben bir kere bir kişiye sormuş değilim kendi anlatmazsa işte burada bayan bayana soruyoruz anlatıyoruz ama o kişiler hiç düşünmüyor ya üzecekmiyiz kıracak mıyız en yakınların yapıyor bunu.. Sen de deseydin o öptürmücem sana diye mesaj atana benim yavrum var bol bol öpüyorum zaten senin çocuğunu öpmeme gerek yok istemezsen neden öpeyim deseydin.. Hayret valla. Olmazsa olmaz napalım dünyanın sonu değil ya eşimin de öyle bir takıntısı yok asla. Napalım olmazsa gezwriz tozarız eğleniriz diyor ama ben sonuna kadar zorlucam imkanlarımı elbette. Rabbim bilir hayırlısını bebek olupta evde huzurum olmayacaksa ileride ayrılacaksak birşe olacaksa olmasın hayırlısı herşeyin biz bilemeyiz Rabbim bilir.

herkese günaydın
canım vallahi sabah sabah sinirden çatladım hem de çok üzüldüm şu densizin ettiği lafa bak Allah vermese o çocuğu bulabilir miydin acaba, bir çocuk dünyaya getirmek bizim yetimiz dahilinde bir şey değil Allah isterse hemen verir isterse bekletir her şey Allahtan bunun bilincinde değil yazık... bide sana teselli vermeye kalkıyor bence çocuğunuz olmamasına rağmen mutlu olmanızı çekemiyor Allah ıslah etsin, sende boş ver Rabbim dualarımızı duyacaktır üzülme sakın olur mu
çok geçmiş olsun gülcüm hem ağırlaştın doğum yaklaşıyor bide bu ağrılar cabası, dikkat et kendine.

elifcim sakın pes etme tedavine devam et bence doktorlar nasılsa bir çocuğun var diye rahatlar o yüzden öyle söylüyorlar birde takma kafana kendini kızına ver belki kafanda olmadığı bir anda geliverir bebişin

günaydın kızlarrrr

geçmişi okuyamadan geldim yazdım umarım herşey herkes için yolundadır.
gamzecim duanı okudum ve yasoocummm Ya Mübdini çektim.

Kızlarrr Günaydınnnn

Özleriz biz seniiii çok ara verme Kendine iyi bak canımmm

Nazooooooo canım naber yawww??? hiç sesin soluğun çıkmıyoo?? Herşey yolundamı?

ayy belirti sorduğun adama bak..benim her ay belirtim vardı..ben zaten üstüne gördüm..yani yerleşme kanamasıymış ama anlamamışım çünkü o sırada bende evime yerleşiyordum...:))onun dışında normal adet oldum sandım..fakat bu aadet hali geçmedi..şu sıralar manda ineği gibi yemek yiyorum ve hollanda inegi gibi memelerim var..zaten büyüktüler iyice nadide sulta bağladılar..:))

bu arada b gamze duanıo okudum..yaseminden haberi olan var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…