Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ooooo kızlaaaar gecenin bu saatinde herkesler burda maşallah, nasılsınız kimsenin uyumaya niyeti yok anlaşılan

Çok niyetliyim uyumaya ama nasıl yatıcam kara kara düşünüyorum canım

Teşekkür ederim canım, amin inşallah :) Sende hoşgeldin topiğimize

Görüşürüz canım iyi geceler

herkeslere ii geceler geldim geçmişi okudum ve ben kaçar a.e.ol öptüm tatlı bol bebişli rüyalar

Güle gülee, iyi geceler :80:

ayşecim canım duanı okudum rabbim hayırlısı ile tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

ya çok geçmiş olsun mide rahatsızlığı bendede var gastrit ülser reflü ve bol bol kusmalarım var rabbim şifanı versin cnm

kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler sabah iş var zaten bilgisayarın şarjıda bitiyor öpüyorum hepinizi Allah rahatlık versin

oyy totişin ağırıyor dimi geçmiş olsun canım Allah şifa versin diğer tarafına yatsan yinede ağrırmı

Hani hamilelere sol tarafınıza yatın diyorlar ya öyle rahat uyunurmuş bende tam tersi sağ tarafıma yatınca rahat ediyorum. Çünkü benim oğlan sol tarafımda duruyo daha çok Sağ tarafıma yatınca da ağrıyan tarafım yani sol tarafım üste geliyo daha çok sızlıyo bende anlamadım bir garip çıkmazdayım Allah yardımcım olsun. Dün gece nasıl uyuduysam sabah kalktığımda ayaklarım eşimin kafasındaydı Şimdi o uyuyo biraz uyusunda rahatsız etmeye gideriz :)
Sanada geçmiş olsun canım bu arada, bigün topiğimize şifa duası okuyalım rahatsızlıklar bitmek bilmiyor :94:

İyi geceler özlemcim, depresifpollyana ismin ne bilmiyorum canım kusura bakma böyle hitap ettim Rabbim sanada şifa versin inşallah..

yaa benimki nedir bilmiyorum senede bir iki kez tutar yaklaşık birhafta kesintisiz ağırır ama hortum salarlar diye korkumdan hiç gitmedik doktora

cnm bazı yediklerinmi dokunuyor acaba vlla ben hep gidiodum endoskopi diodu çok korkuodum ama dayanamadım kaç yıl çektim kusmaları sonra gittim yaptırdım korkma zaten sana biraz cesaret iğnesi yapıolar uykulu oluosun bişi hissetmiosun beni çok korkutmuşlardı çok yersiz çıktı korkum keşke bu zmana kadar yaptırsaymışım dedim ve ilaçlarla çok şükür iiyiyim

İyi geceler kizlar nasilsiniz

Gül bana şa doktorum soluna yat dedi bizim kiz ters duruyormuş o sebepten dedi galiba birde bugun acayip derecede mide yanmam var ya cok kötu acaba üşüttum mü ki

İyi geceler kizlar nasilsiniz

Gül bana şa doktorum soluna yat dedi bizim kiz ters duruyormuş o sebepten dedi galiba birde bugun acayip derecede mide yanmam var ya cok kötu acaba üşüttum mü ki

İyi geceler canım, hoşgeldiniz :) Nasıl ters duruyormuş ki :26: Mide yanması dediğin şey nasıl birşey? Boğazında böyle bi sıcaklıkmı hissediyosun? Afedersin arada bir geğirme hissi falanmı oluyo?

ismim elif cnm yok önemli deil ne kusuru seninde yanlış hatırlamıyosam gül olmalı amin cnm tşk ederim

Evet canım memnun oldum

sanada iyi akşamlar cnm çok şükür diyelim sen nasılsın

Tesekkur ederim cnm masallAh ya sen bizi taniyorsun da ben tanımıyorum ya yenisin sanırım memnun oldum Elif ablamın ismi :)) cok şükür iyi olmaya çalışıyorum iste

Gülüm bası aşağıda olması gerekiyor ama bizim kızın bası yukarda doktor dikkat et bı daha ki aya dönmesini bekliyorum dedi tesekkur edeyim hoş buldum cnm midem cok fena yanıyor şurup da ictim banamisin demedi ya

Hımm anladım canım.
Ben bu mide yanması, reflü vs. tabirlerini pek bilmiyorum. Kocakarı misali anlatıcam illa açık açık şöyle bi rahatsızlığım var diye :)
Eğer genzinde yani boğazında bir yanma oluyosa, sıcak bişeyler içerken falan özellikle acıyosa naneli sakız öneririm. Tatlı naneli sakızlar oluyor ya first'ün falan onlardan 1 tane al anında kesiyo göreceksin

evet cnm uzun süredir sizleydim ama aranıza yeni katıldım yeni üye oldum cnm ne güzel ablanla adaşız ya kızlar beni bu net bağlantısı sinir eetti bugün ya sürekli kopuyor bağlantı kesiliyor sayfa kapanıyor of

Evet iste ondan cnm midemen boğazıma kadar yanma oluyor su saatte o sakızı nerden bulim ki ya süt de iyi geliyormuş ben bı dut icin en iyisi

Ya demekki gizli bir takipçimiz varmış ne guzel hoş geldin aramıza cnm iyi vakit geçirirsin burda insallah dogru yerdesin bizim kizlar bir numara hepsi birbirinden iyidir güzeldir tatlidir cicidir:))) kolay gelsin cnm ben telden yatarak giriyorum valla zaten yavaş tel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…