- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.841
ooooo kızlaaaar gecenin bu saatinde herkesler burda maşallah, nasılsınız kimsenin uyumaya niyeti yok anlaşılan
yediverengül geçmiş olsun sağlıkla al kucağına .................................. zeynep inş yarın hayırlı haberler duy cnm ...................................özlemcim iyi akşamlar cnm ben genelde bu aralar geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum sen nasılsın bakalım
hakkında hayırlısı olsun canım inş güzel haberlerle gelirsin buraya
iyi şükür çok geçmiş olsun inş önemli birşey değildir tatlım
kızlar eşim artık kapattt diyip duruyo ben artık gideyim yarın erken kalkacak adamcağız yazık bırakamasamda iyi bakın kendinize bu defa kesin gittim
herkeslere ii geceler geldim geçmişi okudum ve ben kaçar a.e.ol öptüm tatlı bol bebişli rüyalar
oyy totişin ağırıyor dimi geçmiş olsun canım Allah şifa versin diğer tarafına yatsan yinede ağrırmıÇok niyetliyim uyumaya ama nasıl yatıcam kara kara düşünüyorum canım
iyiyim canım benimde dünden beri midem ağrıyor dün bende öyle yatakta döndüm durdum uyuyamadım bugün yine biraz ağrım var ama gece tutarsa diye korkuyorum,bugün girip yazışmaları okuyamamıştım bi bakayım dedim,birazdan yatarım
ya çok geçmiş olsun mide rahatsızlığı bendede var gastrit ülser reflü ve bol bol kusmalarım varrabbim şifanı versin cnm
oyy totişin ağırıyor dimi geçmiş olsun canım Allah şifa versin diğer tarafına yatsan yinede ağrırmı
yaa benimki nedir bilmiyorum senede bir iki kez tutar yaklaşık birhafta kesintisiz ağırır ama hortum salarlar diye korkumdan hiç gitmedik doktora
Hani hamilelere sol tarafınıza yatın diyorlar ya öyle rahat uyunurmuş bende tam tersi sağ tarafıma yatınca rahat ediyorum. Çünkü benim oğlan sol tarafımda duruyo daha çokSağ tarafıma yatınca da ağrıyan tarafım yani sol tarafım üste geliyo daha çok sızlıyo bende anlamadım bir garip çıkmazdayım Allah yardımcım olsun. Dün gece nasıl uyuduysam sabah kalktığımda ayaklarım eşimin kafasındaydı Şimdi o uyuyo biraz uyusunda rahatsız etmeye gideriz :)
Sanada geçmiş olsun canım bu arada, bigün topiğimize şifa duası okuyalım rahatsızlıklar bitmek bilmiyor :94:
İyi geceler özlemcim, depresifpollyana ismin ne bilmiyorum canım kusura bakma böyle hitap ettim Rabbim sanada şifa versin inşallah..
İyi geceler kizlar nasilsiniz
Gül bana şa doktorum soluna yat dedi bizim kiz ters duruyormuş o sebepten dedi galiba birde bugun acayip derecede mide yanmam var ya cok kötu acaba üşüttum mü ki
ismim elif cnm yok önemli deil ne kusuru seninde yanlış hatırlamıyosam gül olmalıamin cnm tşk ederim
sanada iyi akşamlar cnm çok şükür diyelim sen nasılsın
Hımm anladım canım.Tesekkur ederim cnm masallAh ya sen bizi taniyorsun da ben tanımıyorum ya yenisin sanırım memnun oldum Elif ablamın ismi :)) cok şükür iyi olmaya çalışıyorum iste
Gülüm bası aşağıda olması gerekiyor ama bizim kızın bası yukarda doktor dikkat et bı daha ki aya dönmesini bekliyorum dedi tesekkur edeyim hoş buldum cnm midem cok fena yanıyor şurup da ictim banamisin demedi ya
Tesekkur ederim cnm masallAh ya sen bizi taniyorsun da ben tanımıyorum ya yenisin sanırım memnun oldum Elif ablamın ismi :)) cok şükür iyi olmaya çalışıyorum iste
Gülüm bası aşağıda olması gerekiyor ama bizim kızın bası yukarda doktor dikkat et bı daha ki aya dönmesini bekliyorum dedi tesekkur edeyim hoş buldum cnm midem cok fena yanıyor şurup da ictim banamisin demedi ya
Hımm anladım canım.
Ben bu mide yanması, reflü vs. tabirlerini pek bilmiyorum. Kocakarı misali anlatıcam illa açık açık şöyle bi rahatsızlığım var diye :)
Eğer genzinde yani boğazında bir yanma oluyosa, sıcak bişeyler içerken falan özellikle acıyosa naneli sakız öneririm. Tatlı naneli sakızlar oluyor ya first'ün falan onlardan 1 tane al anında kesiyo göreceksin
evet cnm uzun süredir sizleydim ama aranıza yeni katıldım yeni üye oldum cnm ne güzel ablanla adaşızya kızlar beni bu net bağlantısı sinir eetti bugün ya sürekli kopuyor bağlantı kesiliyor sayfa kapanıyor of
Mesudee şunlara bi bak ne kadar şirinler, örgü örmeyi biliyosan bi dene yada bir bilene göster
Eki Görüntüle 675042
Eki Görüntüle 675043
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?