Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm benım cok sevındım ıyı olduguna bence evıne gıtme orda yat kalkma yerınden dınlen bence eve gıdınce ıs yapasın gelır durmassın sen :))

tmyomr / tümay
nartanesi / ayşe
hayatumuttur / k.gamze
dualarınızı okdum Rabbim kabul eylesin inşallah, yasemincim için de ya mubdi çektim sımsıkı tutunur inşallah yavrusu.

KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN 20 NİSANA KADAR hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

BEN : 4000 ADET
ASLI : 4000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
AYLİN : 1000 ADET

BİRCAN : 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET

TÜMAY : 500 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET

KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSIN...

kızlar günaydın, güzel bir gün geçirirsiniz inşallah

canım ben korkarım valla kendi ayaklarımla gidemem, herhalde birinin beni çekiştirerek götürmesi lazım bi kere doktora gittim ya ağızdan yada makattan hortum sokarak anlaşılır dedi çok tırstım:18:bi dahada gitmedim zaten başka bişey için gitmiştim gitmişken sordum senelerdir çekiyorum taa bekarken başladı ama benimki stresten oluyor onu biliyorum ne zaman strese girsem oluyor ama bu sefer acı yedim o tetikledi galiba, şimdi bebek düşündüğümüz için şu ara gidemem ne olur ne olmaz

Kızlar Yasoyla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuu kanama değil ama ara ara kahverengi lekesi oluyomuş tuvalete girdiğinde...
Evine geçmiş sürekli yatıp dinleniyomuşşş televizyondaki bütün programları izliyomuşş kızların kaçırdığı bişey olursa programlarla ilgili bana sorsunlar diyor kendileri
Hafta sonu da doktora gidcekmişşş
İşte böyle kızlarrrr haber vereyim dedim size de :)

iSAĞOL CANIM iyi olmasına sevindim tatlım ara ara kahve gelmesi normal tam yerleşme oldumu bebek tutununca kesilir İNŞALLAH..bende çok korkmuştum ne olduğunu bilmediğimden ayyyy ALLAHIM ne günlerdi RABBİM korudu yaseminin bebişinide koruycak İNŞALLAH..:)

sağol canım..hayırlısı...ama hastayım şuan dökülüyorum resmen..

..

dikkat et artık canım kendine...artık iki canlısın ...
bizim oraların tabiriyle artık sende yüklüsün

kız doğruyu söyle sen de bu ay silkelenenlerden misin?

inşalllah canım bu kara sevda beni öldürdü bitirdi...görsen beş kilom gitti...

iyi ettin..sağol..sevgi kelebeği..bu sensinjimnastik yapta biraz zayıfla:))

iyi ettin..sağol..sevgi kelebeği..bu sensinjimnastik yapta biraz zayıfla:))

Psikolojik hamilelikten gerçek hakiki hamileliğe adım atan bayan :
Ben neden jimnastik yapıp zayıflıcakmışımkine ben gayet zayıfff ideal kilolarda olan hoş bir hatunum
Sen kendini düşün şimdiden nadide sultan gibi olmuş biyerlerin yakın zamanda heryer şişecek kilo alacaksın canım benimmm senden önce göbeğin gidcekkk
Bu arada seninde kulaklarını çınlattık az biraz dedikodunu yaptık yandımı kulaklarınnn :)

Son düzenleme:
kız ben o ay ne yaptık ne yapmadık hiç hatırlamıyorum..normalde biliyosun ilşki günlerini felan sayarım aklımca tyumurtlama günlerine denk getiririm felan..ama bu ay hiç bişey yapmadım..koyverdim gitti....:))
ben mide bulantılarının yolunu buldum..aç kalmamam gerek..sabahları olmasının sebebi bu..ama benim dej avantajım aç karnına bi ilaç içmem gerekli ve en az yarım saat sonra yemek yemeliyim..bu nedenle o mercimek kadar ilacı içene kadarda midem bulanuıyo..ama şu tuzlu kraker olayı bugün işe yaradı..inşallah artmaaz..

sen kurtuldunmu bulantılardan?

bende gebe kalsam da büyüseler birazcık iyi olurrr

canımm bende arıcam öğle tatiline çıkayımda sesini duyayım. Kanama kesildiyse sorun yoktur o da geçer yatsın dinlensin..

Tümay ve Ayşe dün akşam dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah.

Gğlcüğüm salavata devam ediyorum birkaç gün çekemedim aksadı ama yapıyorm yani haberin olsun bitirirsem daha da alırım.

ne zaman yaptınız..yok kulaklarım yanmadıda midem bulandı biraz..hep sizin yüzünüzdenmiş demekki:.kimle kaynattınız??yasoyla mı?

ne zaman yaptınız..yok kulaklarım yanmadıda midem bulandı biraz..hep sizin yüzünüzdenmiş demekki:.kimle kaynattınız??yasoyla mı?

ya kulakların çınlıycaktı yada yanacaktı mide bulantısı yanlış o bizle alakalı değil canım benimmm o senin bebişle alakalıdır ayyy yerim senin mide bulantılarını falan şaka gibi yawwww
Ewet Yasoyla yaptık dedikodunu saat 10 buçuk gibiiii

kıııızzllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
selamlar,
nasılsınız?
hatunlar yaa Yasemin e okuduğumuz tesbih hangisiydi çekiceğim yine ama unuttm.. ya mubdi miydi.. bi hatırlatır mısınız. çok uykum var bu arada. Yasemin hiç gönlünü korkutma Allah ın izniyle sen sağlıklıcana kavuşucan bebişine inşAllah..

dualarımı okuduummm son 2 kişideyimm.. çok mutluyum..

kızlar mubdi nin anlamına bakayım derken bu aşağıdaki yazıyla karşılaştım sizede getirdim..

Her gün 181 defa “Yâ Mübdî,Yâ Mü'id celle celalühû” zikrine devam edenin muradı her ne ise olur.

iyi günler güzel hatunlar...
ben kaç gündür şu gribi atlatamadım bütün kış hasta olmadım bu havada hasta oldum...
k.gamze duanı okudum canım....
ohhhh şükür yaseminim iyiymiş ....
BUket mide bulantıları esas zirveyi 8.haftada yapar ama o bile güzel emin ol...oyyy ya yerim ben senin mercimek bebeğini...

ben daha 7. haftadayım heralde ondan bile emin değilim..eşime diyoorum ki biz ne zaman yapmıştık hangi araydı..diyoki hiç boş durmadıkkii..azgınım anam ben..şimdide benimki duvarlara tırmanıyo..:))yaa inşallah olmaz..olsada az geçer..haberi aldıktan sonra 7 düvele haber ettim hamileyim diye..aynı anda 7700düvelden telefon ve mesaj geldi..herkesle ayrı ayrı konuştum..inşallah anneme benzemez huyum..inşallah halama çekerim..kız halaya oğlan dayıya temişler..bende inşallah halama benzerim..ama doğum anneme benzesin.annemle teyzeminki kolay oluyomuş..teyzem diyoduki biz sancıyı çekeriz çekeriz, doğum başlar sonra biter:))

Canım sağlıkla kucağına al...Süpriz bebek annesiyle babasına süpriz yaptı...Ankaraya taşınırken tüp yaptırırsam zizn verirler mi diye düşünüyordun bebeğin seni çok uğraştırmadan geldi...rabbim sizi korusun canım benim....

GAMZECIM bugünkü duanı okudum, Rabbim inşallah eli ayağı sağlam, aklı zihni yerinde sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder, ve kolay doğum olur, Allah dualarını kabul etsin inşallah

YASMINCIM sanada ya mubdi cektim, bir daha hiç kanaman olmasın ve bebegın sımsıkı tutunsun

GüLCüm salavatları cekiyorum 20 nisan yaklaşinca toplu sayı söylerim

Canlarım birazdan doktora gidicem -her ay giderim zaten- genel bir kontrol ve smear testi için, sabahtanda sıra almak için hast gittim işlerim vardı giremedim, önmeli bir gelişme varsa yazin, akşam geçmışı okurum inşallah, öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…