- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.881
Benim en değerli canim arkadaşlarim, Allah hepinizden razi olsun, kimin gönlünde hayırlı ne istek varsa rabbim versin tez zamanda.
Gecmise bir goz attim nekdadr mutlu oldum, nekadar duygulandım. Tek yürek olup bana dualar edip teselliler yazmissinu Hemde hepiniz. Canimsiniz.
Dun hep peceteye wc den sonra birkac damla leke geldi. Bu sabah gormedin oyle biset, insallah durmustur. Sizin dualarinizla buna cok inaniyorum. Esin bugece gelecekmis insallah onnada sevindim. Bu hafta ise gitmiycem zaten. Acaba eve mi dobsem burda mi kalsam bilemiyorum.
Bende durumlar boyle, dualarizida olayim hep olurmu. Canlarim benim.
cnm bazı yediklerinmi dokunuyor acaba vlla ben hep gidiodum endoskopi diodu çok korkuodum ama dayanamadım kaç yıl çektim kusmaları sonra gittim yaptırdımkorkma zaten sana biraz cesaret iğnesi yapıolar uykulu oluosun bişi hissetmiosun beni çok korkutmuşlardı çok yersiz çıktı korkum keşke bu zmana kadar yaptırsaymışım dedim ve ilaçlarla çok şükür iiyiyim
iSAĞOL CANIM iyi olmasına sevindim tatlım ara ara kahve gelmesi normal tam yerleşme oldumu bebek tutununca kesilir İNŞALLAH..Kızlar Yasoyla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuu kanama değil ama ara ara kahverengi lekesi oluyomuş tuvalete girdiğinde...
Evine geçmiş sürekli yatıp dinleniyomuşşş televizyondaki bütün programları izliyomuşş kızların kaçırdığı bişey olursa programlarla ilgili bana sorsunlar diyor kendileri
Hafta sonu da doktora gidcekmişşş
İşte böyle kızlarrrr haber vereyim dedim size de :)
sağol canım..hayırlısı...ama hastayım şuan dökülüyorum resmen..
..
serapcım canım umarım en kısa zamanda klozetle olan aşkın sona erer, nöbet tutmadığına sevindim normal adamı yoruyor kim bilir sana ne kadar işkence olacak, inşallah cumartesi herşey normal cıkar, Allah nazardan korusun
Kızlar Yasoyla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuu kanama değil ama ara ara kahverengi lekesi oluyomuş tuvalete girdiğinde...
Evine geçmiş sürekli yatıp dinleniyomuşşş televizyondaki bütün programları izliyomuşş kızların kaçırdığı bişey olursa programlarla ilgili bana sorsunlar diyor kendileri
iyi ettin..sağol..sevgi kelebeği..bu sensin jimnastik yapta biraz zayıfla:))
kız ben o ay ne yaptık ne yapmadık hiç hatırlamıyorum..normalde biliyosun ilşki günlerini felan sayarım aklımca tyumurtlama günlerine denk getiririm felan..ama bu ay hiç bişey yapmadım..koyverdim gitti....:))dikkat et artık canım kendine...artık iki canlısın ...
bizim oraların tabiriyle artık sende yüklüsün
kız doğruyu söyle sen de bu ay silkelenenlerden misin?
inşalllah canım bu kara sevda beni öldürdü bitirdi...görsen beş kilom gitti...
ayy belirti sorduğun adama bak..benim her ay belirtim vardı..ben zaten üstüne gördüm..yani yerleşme kanamasıymış ama anlamamışım çünkü o sırada bende evime yerleşiyordum...:))onun dışında normal adet oldum sandım..fakat bu aadet hali geçmedi..şu sıralar manda ineği gibi yemek yiyorum ve hollanda inegi gibi memelerim var..zaten büyüktüler iyice nadide sulta bağladılar..:))
bu arada b gamze duanıo okudum..yaseminden haberi olan var mı?
Kızlar Yasoyla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuu kanama değil ama ara ara kahverengi lekesi oluyomuş tuvalete girdiğinde...
Psikolojik hamilelikten gerçek hakiki hamileliğe adım atan bayan :
Ben neden jimnastik yapıp zayıflıcakmışımkine ben gayet zayıfff ideal kilolarda olan hoş bir hatunum
Sen kendini düşün şimdiden nadide sultan gibi olmuş biyerlerinyakın zamanda heryer şişecek kilo alacaksın canım benimmm senden önce göbeğin gidcekkk
Bu arada seninde kulaklarını çınlattık az biraz dedikodunu yaptık yandımı kulaklarınnn :)
ne zaman yaptınız..yok kulaklarım yanmadıda midem bulandı biraz..hep sizin yüzünüzdenmiş demekki:.kimle kaynattınız??yasoyla mı?
iyi günler güzel hatunlar...
ben kaç gündür şu gribi atlatamadım bütün kış hasta olmadım bu havada hasta oldum...
k.gamze duanı okudum canım....
ohhhh şükür yaseminim iyiymiş ....
BUket mide bulantıları esas zirveyi 8.haftada yapar ama o bile güzel emin ol...oyyy ya yerim ben senin mercimek bebeğini...
ben daha 7. haftadayım heralde ondan bile emin değilim..eşime diyoorum ki biz ne zaman yapmıştık hangi araydı..diyoki hiç boş durmadıkkii..azgınım anam ben..şimdide benimki duvarlara tırmanıyo..:))yaa inşallah olmaz..olsada az geçer..haberi aldıktan sonra 7 düvele haber ettim hamileyim diye..aynı anda 7700düvelden telefon ve mesaj geldi..herkesle ayrı ayrı konuştum..inşallah anneme benzemez huyum..inşallah halama çekerim..kız halaya oğlan dayıya temişler..bende inşallah halama benzerim..ama doğum anneme benzesin.annemle teyzeminki kolay oluyomuş..teyzem diyoduki biz sancıyı çekeriz çekeriz, doğum başlar sonra biter:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?