Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sağ ol zeynepcim inşalllah öyle olur Ayşe ye sorarım canım sen nasıl oldun ağrın sızın varmı???

Amin canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun kanpıhtılaşması topiğinde kortizon kullananlar vardı öyle birşey mi bu ilaçlar...

Aslı çok geçmiş olsun iyiki seni ısırmamış nasıl girmiş oraya ayyy çok kötü oldum

Son düzenleme:

Yasooo ikizim hoşgeldinnnn
ozaman evi terk ederdim Yasemin ve kimse beni o eve adım attıramazdı zaten psikolojik olarak akşam hep yerlere bakaraktan yürüdüm hayır okadar şeyi yaşadım sevgili eşim bana ne dedi biliyomusun nie dışarı attın kavanoza koysaydın yaaa delimidir nedir yawwww

Yaaa Asli inanamiyorum o nasil bir istek yaa, kcanizda ne yapacakti acaba, turşusunu u kurmayi dusunmus :)))))
Ozlemmmmm calismaya basladinmi, kirmizi gecelik aldinmi, son durum nedir :)
Gamzecim, Aylincim selamlaarrr, sevgilerrr

Amin canım inşallah..Sen nasılsın ??Susamın nasıl??

hoşgeldin tatlımm nasılsın bebişin nasıl..

Yaaa Asli inanamiyorum o nasil bir istek yaa, kcanizda ne yapacakti acaba, turşusunu u kurmayi dusunmus :)))))
Ozlemmmmm calismaya basladinmi, kirmizi gecelik aldinmi, son durum nedir :)
Gamzecim, Aylincim selamlaarrr, sevgilerrr

valla 2 kez çalışma oldu bi daha olmadı bakalım, kırmızıyı sevmedim siyah daha çok yakışıyor yasemiiin kırmızıyı aldım ya unuttunmu ama sevmedim boşuna almışım benim evde kullandığım siyah daha iyi herhalde bi beden büyük almam gerekiyormuş

Tümay'cim ve Gül'cüm
Cok şükür idare ediyoruz miniģimle, kokulara karsi acayip hassasiyetim var, zaten standart her gece mide bulantısı ile uyanip çubuk kraker yiyip uyuyoruz :) onun disinda 24 saat yatiyorum, c.tesi dr kontrolum var bakalim bu sefer artik kalkabilirsin diyecekmi. Buket ile karsilasamadim onun kese kenarindaki kanamasi bitmismi acaba merak ediyorum.
Bu arada dunurum bende Güzelce'deyim, yani senin kolon hastanesine araba ile 10 dk uzakliktayim. Eger hayirlisi ile sen dogun yapana kadar dr bana kalkip yuruyebilirsin derse nutlaka seni gormeye gelmek istiyorum dogumdan hemen sonra

ay canım cok yakınsın bana..hayırlısı ile benim doğuma kadr toparlarsın az kaldı sabret...beklerim tabi canım haberdar ederim zaten doğum zamanını burdan

Ozlemcim kuşum kirmizi olsun 2 beden kucuk olsun, daha iyi iste heryerini kapatmaz rahibeler gibi
Benim kanama ne durumda bilmiyorum tatlim, cunku kesenin yanindaki kanama disardan bir isaret vermiyor, yani o kanama disari akmiyor sanirim, cunku dr a gittigimde herhangi bir kanamam yoktu ama ultrasinda boyle bisey gordu dr. Onun icin merak içindeyim bende.

kızlar benim cok uykum var gece uyuyamadım yine az uzanıym uyumayı deniyim ben öpüldünüz..

canım ALLAH kabul etsin inşallah.aldıklarını bende çok merak ediyorum.fotoları unutmadın dimi?
NAZAN niye gelmiyo bende bilmedim.acaba izin alıp doktora falan mı gitti?işe gelse girerdi herhalde bu saate kadar.
BUKET ide merakla bekliyorum.acaba midesi nasıl oldu ki?
YASEMİN geldi.galiba iyi.kızlar sormuş diye ben tekrardan sormadım.cevap yazar herhal dimi?
BEDRİYE Allah rüyanı hayra çıkarsın inşallah.MESUDE daha gelmedi ama gelse kesin anlatma derdi rüyanı.valla ben bilmem hamileler öyle olurmuş.
BURCU canım benim şimdi derstesin dimi?Allah kolaylık versin

yASEMİNNİiimm seni okurken hemen parmaklarımı saymaya başladım.. salı,çarş,per,cuma yoo 4 gün yasomm dedim.. inşAllah güzel haberlerlee böölle ağzımız kulaklarımızda geliriz..inşAllah..

sağol canım duaların için benide unutmadın dimi tatlım sen artık bir doktora gitsene çok ihmal ediyorsun bak olmaz ki

valla canım sen tahmini ne zaman olduğunu daha iyi biliyorsundur dediğin gibi son adet tarihinden hesaplıyolar onlar senin yol bitmiş ne güzel ya rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş

çok büyük geçmiş olsun gerçekten hayatta tek korktuğum hayvan allahtan farketmişsin canım ya evde dolaşsaydı:18:

tutunmuştur o iyice annesi artık kocaman olmuş bak maşallah sen dikkat et kendine çok stres yapma emi
büyümüitür inşallah canım.gelince haber verirsin bize.bu arada bu face olayına bozulmaya başladım.benim face im yok.şimdi siz orda muhabbete başlayıp burayı boş bırakmazsınız dimi

:119: büyümüş zeynepçim sağol kocaman olmuş kızım maşallah geçen hafta 600 grmdı bu hafta 740 doktor geç yumurtlamışsın büyük ihtimalle dedi ondan küçük görünüyormuş kızım ultrasona göre 1 hafta geriden takip ediyormuş korkmuştum geçen hafta hiç geçmedi sanki ama şükür 24+4 dedi yaa ben bu kız büyüsün dedikçe küçülüyo valla en azından bayramda doğar diye korkuyordum bayramdan önceyi garantiledik oda bişey dimi

TATLIM FACE OLAYINDA VALLA BURCU BAŞLATTI ÖYLE HATIRLIYORUM AMA DAHA ONDAN BAŞKASIDA EKLEMEDİ BENİ BİLMİYORUM DAHA YENİYİM YA ONDAN DEDİKODULARA DAHİL ETMİYO KİMSE SANIRIM BU TOPİK BAŞKA YA BOŞLAMAYIZ MERAK ETME

SEN NASIL OLDUN BU ARADA CANIM İYİMİSİN BİRAZ DAHA

evet kuzumm biliyorum rüyamı anlatmamam gerekiyormuş ama sizler benim kardeşlerimsiziniz.. anlatayım dedimm.. Allah hayırlara çıkarsın inşAllah..

selam hayırlı günler nasılsınız kızlar
bircanım dün dua ettim inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

aslım hala geçmedi mi tatlım dr gitmedin mi yoksa çok geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…