- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.681
Sağ ol zeynepcim inşalllah öyle olur Ayşe ye sorarım canım sen nasıl oldun ağrın sızın varmı???bu testi bende ilk kez duydum canım.ben 5 yıldır uğraşıyorum bebiş için bana da hiç yapılmadı ve yaptıranıda duymadım.bak yeni bişey daha öğrendik sayende.problemi anlamak çözmenin yarısıdır.inşallah bu test vesilesiyle kavuşursun meleğine.AYŞE diyordu ya benim rahim ağzındaki bi sıvı spermleri öldürüyormuş diye.acaba oda bunu mu kastediyor.onla bi konuş bakalım gelince ona ne önermiş doktor.gerçi o almanyada ama olsun fikir edinirsin.belki iyi gelen bi besin falan vardır
amin canım , sitres yapma dediğin gibi ALLAH ol dese oluyor.. tadığım birisi 2 defa üst üste rahimde miyom amiliyatı oldu sonrasında tekrarladı doktor hamile kalamazsan direk tüp bebeğe geçicez demiş... doğal yolla hamile kalman imkansız gibi bişey demiş.. kadın hamile kaldı... şimdi de gayet iyi... ALLAH ol dedikten sonra imkansız denicek bişey yok.. işte .. HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ÖYLE DUA EDİYORUM...
tmyomr sebebin bulunmasına sevindimm canım... umarım en kısa zamanda tedavin başarıya ulaşıp bebeğine kavuşursun..
benimde anti antikor pozitif.. bağışıklık sistemiyle alakalıymış tüp bebek tedavisine başlıyacağım zaman bağışıklık sistemini kuvetlendirici ilaçlar vericeklermiş.. inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz...
Hayirli haftalar sevgili arkadaslarimmmm
Bircan masallah asilaman yaulmis ve cikguzel sekilde dinlenmene uygun bir zamanda olmus bak iste Allah OL dedigi zaman herseyi bole yoluna koyuyor coksukur tatlim.
Bedriyeeee ayyy varya bukadar olur, gozlerimi acar acmaz bende gun saydim ama ben 6 gun saydim:)))) sen bu konuda daha suoer bir hesa yapmissin :)) evet kesinlikle 4 gun var
Tumaycim ayyy nekadar sevindim sebebinin bulunup,caresi olduguna oh be artik daha olumlu daha pozitif bakacaksin gelecekteki iliskilerinde inşallah.
Asliiiiii ikizimmmmm aman Allahm yaaa, iyiki ordan firlayip eve biyere saklanmadi, insan kafayi yer, düşünsene evde saklaniyor ve sen bunu biliyorsun nezaman nerden firlayacagi belli degil ayyyy
Bircan masallah asilaman yaulmis ve cikguzel sekilde dinlenmene uygun bir zamanda olmus bak iste Allah OL dedigi zaman herseyi bole yoluna koyuyor coksukur tatlim.
Bedriyeeee ayyy varya bukadar olur, gozlerimi acar acmaz bende gun saydim ama ben 6 gun saydim:)))) sen bu konuda daha suoer bir hesa yapmissin :)) evet kesinlikle 4 gun var
Tumaycim ayyy nekadar sevindim sebebinin bulunup,caresi olduguna oh be artik daha olumlu daha pozitif bakacaksin gelecekteki iliskilerinde inşallah.
Asliiiiii ikizimmmmm aman Allahm yaaa, iyiki ordan firlayip eve biyere saklanmadi, insan kafayi yer, düşünsene evde saklaniyor ve sen bunu biliyorsun nezaman nerden firlayacagi belli degil ayyyy
hoşgeldin tatlımm nasılsın bebişin nasıl..Hayirli haftalar sevgili arkadaslarimmmm
Yaaa Asli inanamiyorum o nasil bir istek yaa, kcanizda ne yapacakti acaba, turşusunu u kurmayi dusunmus :)))))
Ozlemmmmm calismaya basladinmi, kirmizi gecelik aldinmi, son durum nedir :)
Gamzecim, Aylincim selamlaarrr, sevgilerrr
ay canım cok yakınsın bana..hayırlısı ile benim doğuma kadr toparlarsın az kaldı sabret...beklerim tabi canım haberdar ederim zaten doğum zamanını burdanTümay'cim ve Gül'cüm
Cok şükür idare ediyoruz miniģimle, kokulara karsi acayip hassasiyetim var, zaten standart her gece mide bulantısı ile uyanip çubuk kraker yiyip uyuyoruz :) onun disinda 24 saat yatiyorum, c.tesi dr kontrolum var bakalim bu sefer artik kalkabilirsin diyecekmi. Buket ile karsilasamadim onun kese kenarindaki kanamasi bitmismi acaba merak ediyorum.
Bu arada dunurum bende Güzelce'deyim, yani senin kolon hastanesine araba ile 10 dk uzakliktayim. Eger hayirlisi ile sen dogun yapana kadar dr bana kalkip yuruyebilirsin derse nutlaka seni gormeye gelmek istiyorum dogumdan hemen sonra
Sabah şerifleriniz hayırlı olsun tümmm güzelliklerrr sizin olsunn :))
Aslıcım gibi bende dün çok huzurlu bir gün geçirdim hep dua ettim kuran okudum tek tek isimlerinizi aklımdan geçirdim rabbim kabul etsin inşallah içim ferahladı valla..
Bugün sabah namaza kalkamadım o başka tabii, kaza yapıcam allahım affetsin..
Haniii nazan gelmedimi yahuu?? Gelsede anlatsa merak ettim..
Yasemincim seni çok özledim ben şekerimm iyi ol artık da dön aramıza..
Aslıcım ayıp olcak ama bişi soracağım, hani çalışmalara da başkadınız ya acaba eşinden fln mikrop kapmış olabilirmisin? Şu dediğim tek içimlik ilacı ben hamileyken de kullandım doktor vermişti sende iç istersen faydasıno görürsün.. Geçsin artık inş..
Özlemcimm duanı okudum dün akşam rabbim kabul etsin hakkında hayırlısı versin inş..
Ben kahvaltı yapıp arada bakarım sizlere öpüldünüz..
Sağ ol zeynepcim inşalllah öyle olur Ayşe ye sorarım canım sen nasıl oldun ağrın sızın varmı???
Amin canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun kanpıhtılaşması topiğinde kortizon kullananlar vardı öyle birşey mi bu ilaçlar...
bana bununla ilgili daha önce bir ilaç kullandırmadılar canım.. ama kortizon kullananalar da varmış ama neden kullandıklarını bilmiyorum canm... anti antikor içinmi kullanıyormuşlar acaba
Sağ ol zeynepcim inşalllah öyle olur Ayşe ye sorarım canım sen nasıl oldun ağrın sızın varmı???
Amin canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun kanpıhtılaşması topiğinde kortizon kullananlar vardı öyle birşey mi bu ilaçlar...
iyiyim canım çok şükür.evin içinde dolanıyorum öyle.10 dk dolaş 1 saat yat şeklinde.kaşınmadığım sürece ağrım sızım yok şükür.misal 1 saattir netteyi başladı ağrılarım.acil yatmam lazım.bu kadar uzun süre oturamıyorum.hepinizi öptüm.ben acık dinleneyim akşama doğru tekrar girer bakarım nolmuş ne bitmiş diye.
bana bununla ilgili daha önce bir ilaç kullandırmadılar canım.. ama kortizon kullananalar da varmış ama neden kullandıklarını bilmiyorum canm... anti antikor içinmi kullanıyormuşlar acaba
Bende bilmiyorum canım bağışıklıkla ilgilikullanıyorlardı ama değer neydi bilmiyorum..
Kızlarrr Günaydınnnnnn ve mutlu mutluu güzel haftalarrrr
Birizimmm beni merak etmişş dün pek bişeyim yoktu akşam yine başladı bugün yine fenayımmm yanıyorum yanıyorummm
Kızlarrr bu hafta sonum cumartesi de dahil süper geçti hep duayla kuranla :)
cumartesi erken çıktım eşimin teyzesi mevlüt okutuyodu ona gittim 3 haftadır mevlütlerdeyim valla haftaya da görümcemde okucazsonra da görümcem kayınvalidem ve annemle kararlaştıdık pazar günü hacı bayrama gidelim dedikk tabi onların üçüde hastaydı ben güzelce abdestimi aldım tam öğle namazı vaktiydi hemen namaza giridm ayyyy ne güzel nasıl huzurlu bi yerdi kızlar ağlaya ağlaya kıldım namazımı sonra namaz bitince yasin okudum ve inanın hepiniz için dua ettim hamile olanların isimlerini saydım hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına almalarını ve kolay doğumlar olsun die dua ettim.Bizlere de hayırlı zamn da hayırlı evlatlar salih evlatlar için dua ettim Rabbim kabul eder inşallah o kadar huzur buldumki heralde ben fırsat buldukça camilere giderim artıkkk :)
Kendime bir dolu eşarp aldımm kapanmayı çok istiyorum ama bi türlü nasip olmadı ona şimdiden hazırlık yapıyorumm
Bircancım ne yalan söleyim aşılamanı unutmuştum ama kısmet bu ya orda da senin ismini de söledim böle işte kızlarrr
Bu arada Nazan nerelede niye gelmediki???
günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlıhaftalar herkese....
evet canım hazırlıklar bitti çok şükü bbeişi bekliyoruz hayırlısıyla..dr tahmini 29 mayıs dio canım adete gre hesaplıyo ama dönmüş oğluşum gelebilir heran 2 haftada bir kntrole gidiyorum 27si kntrol var bakalım nolcak..
TÜMAYcım cok gecmiş olsun canım en azından neden kaynaklandığını öğrendin DÜZELİR inşallah..
Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh
Ayyyyy kızlar ben size asıl başımdan geçen en önemli olayı anlatmadımmmm
Dün hacıbayram dönüşü bize geldikk çay içmeye nese kayınvalidem eve uğrayıp geldi gelirkende bana kara dut almış dolmuşta bahsetmiştik canım istedi die neyse mutfakta tezgahın üzerine koydum bayada büyük bi kabın içinde bunlar akşam oldu gittiler bende bulaşıkları makinaya dizdim annemle mutfaktayız dedimki biraz yiyim elimi attımmm veee içinden yılan kafasını çıkarttı dilini çakartıyo falannn annemle nasıl korktuk anlatamam ayyy iğrençti kızlarrrr resmen yılandııı ödüm koptu nasıl poşete koyduk nasıl camdan fırlattık bilmiyommm ya onun içine nasıl girmiş ooo hadi beni soksaydı :18::18::18::18::18::18:
Ozlemcim kuşum kirmizi olsun 2 beden kucuk olsun, daha iyi iste heryerini kapatmaz rahibeler gibi
Benim kanama ne durumda bilmiyorum tatlim, cunku kesenin yanindaki kanama disardan bir isaret vermiyor, yani o kanama disari akmiyor sanirim, cunku dr a gittigimde herhangi bir kanamam yoktu ama ultrasinda boyle bisey gordu dr. Onun icin merak içindeyim bende.
büyümüitür inşallah canım.gelince haber verirsin bize.bu arada bu face olayına bozulmaya başladım.benim face im yok.şimdi siz orda muhabbete başlayıp burayı boş bırakmazsınız dimi
canım ALLAH kabul etsin inşallah.aldıklarını bende çok merak ediyorum.fotoları unutmadın dimi?
NAZAN niye gelmiyo bende bilmedim.acaba izin alıp doktora falan mı gitti?işe gelse girerdi herhalde bu saate kadar.
BUKET ide merakla bekliyorum.acaba midesi nasıl oldu ki?
YASEMİN geldi.galiba iyi.kızlar sormuş diye ben tekrardan sormadım.cevap yazar herhal dimi?
BEDRİYE Allah rüyanı hayra çıkarsın inşallah.MESUDE daha gelmedi ama gelse kesin anlatma derdi rüyanı.valla ben bilmem hamileler öyle olurmuş.
BURCU canım benim şimdi derstesin dimi?Allah kolaylık versin
evet kuzumm biliyorum rüyamı anlatmamam gerekiyormuş ama sizler benim kardeşlerimsiziniz.. anlatayım dedimm.. Allah hayırlara çıkarsın inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?