- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.661
canım duanı biraz önce ettimmm inşallahhh en kısa zamn da hayırlı ve sağlıklı evlatların olurrrAllah gönlünde ne muradın varsa versinn
kızlaaar bişey soracağııım biz şimdi folik asit kullanıyoruz ya ben eczaneden alıyorum folidoce diye bi marka geçen gün bir arkadaşımda gördüm solgar'ın bir ürününü kullanıyor oda folik asit bitkiselmiymiş neymiş hangisini kullanmak daha iyidir acaba ?
canım o kadar doktor gezdim bana hepsi folbiol verdi.fark etmiyor demekki.hepsinin içeriği folik asit sonuçta.ayrıca onun bitkiseli ceviz diye biliyorum bende bide bulgur :)
amiiin canım sağolasın Allah razı olsun rabbim sanada sağlık sıhhat nasip etsin (şu yanmaların geçsin) sonrada hemencecik tatlımı tatlı bi bebek nasip etsin inşallaaah
inş canım iyi geçmesine çokkk sevindim hayırlısı olsun inş
kızlar ya acayip gribim anlamadım :2: geçmiyoda geçen hafta doktor küçük demişti kızıma inş bu hafta büyümüştür bakalım yarın öğreneceğim inş size de haber vereyim dedim
burcucum arkadaşlık isteğini kabul ettim faceeden öncü sen oldun valla kimseye beni ekle demek istemediğimden burcuda var kızlar öncü tain ettik onu iyice zatenoradan isteyen eklesin beni didem b... diye avatarımla aynı profilim
evet canım hazırlıklar bitti çok şükü bbeişi bekliyoruz hayırlısıyla..dr tahmini 29 mayıs dio canım adete gre hesaplıyo ama dönmüş oğluşum gelebilir heran 2 haftada bir kntrole gidiyorum 27si kntrol var bakalım nolcak..bitti mi hazırlıkların canım senin artık pek birşey kalmamıştır gelmek üzere bebişdoktor tahmini bir zaman söyledi mi
İnşallah canım inşallah hepimiz emellerimize ulaşırız bi gün ..hayırdır inşallah diyelimmmmm Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canımmm kafanda cinsiyet konusu varsa sürekli onunla ilgili rüyalar görürsün hayır olsun
Çidoooo biz çalışmalara başlamadan başladı bu yanmalar falannn bak kocam bana mikrop bulaştırdıysa yakarım onuuucumartesi sözde eczaneye gidecektim unuttum valla nese geçer inşallah kendiliğindenn
canımm sen bunları yaşayacakmışsın belkide neden die sorma artıkkk Rabbim hayırlısını versin vakti zamanını bekliyo bizim yavrucaklar sen hastane işlerini ihmal etme inşallah en kısa zamn da seninde güzel haberlerini alıcazzz
tümaycım canım bu testin adı nedir ne diye bakıyorlar, birde spermlere karşı antikor üretiyor diyorsun ama bu hamile kalmayı zorlaştırır ee zaten hamile kalmışssın gebelik ilerlemiş yinede etki edebiliyormuymuş:26:
günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlıhaftalar herkese....
evet canım hazırlıklar bitti çok şükü bbeişi bekliyoruz hayırlısıyla..dr tahmini 29 mayıs dio canım adete gre hesaplıyo ama dönmüş oğluşum gelebilir heran 2 haftada bir kntrole gidiyorum 27si kntrol var bakalım nolcak..
TÜMAYcım cok gecmiş olsun canım en azından neden kaynaklandığını öğrendin DÜZELİR inşallah..
Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh
Ayyyyy kızlar ben size asıl başımdan geçen en önemli olayı anlatmadımmmm
Dün hacıbayram dönüşü bize geldikk çay içmeye nese kayınvalidem eve uğrayıp geldi gelirkende bana kara dut almış dolmuşta bahsetmiştik canım istedi die neyse mutfakta tezgahın üzerine koydum bayada büyük bi kabın içinde bunlar akşam oldu gittiler bende bulaşıkları makinaya dizdim annemle mutfaktayız dedimki biraz yiyim elimi attımmm veee içinden yılan kafasını çıkarttı dilini çakartıyo falannn annemle nasıl korktuk anlatamam ayyy iğrençti kızlarrrr resmen yılandııı ödüm koptu nasıl poşete koyduk nasıl camdan fırlattık bilmiyommm ya onun içine nasıl girmiş ooo hadi beni soksaydı :18::18::18::18::18::18:
büyümüitür inşallah canım.gelince haber verirsin bize.bu arada bu face olayına bozulmaya başladım.benim face im yok.şimdi siz orda muhabbete başlayıp burayı boş bırakmazsınız dimi
Günaydın kızlar..
Ben doktora gittim sonuçlarımı aldım benim vucudum eşimden gelen spermlere karşı antikor üretiyormuş buyüzden düşük oluyormuş.Orta dereceli kansızlığım varmış.Rabbime şükürler olsun tedavisi olan bişeymiş kan sulandırıcılar ve dodex diye bir ilaçlagebeliği sürdürmeye çalışıcakmış.Ben çok üzüldüm neden böle bir tahlil vardı da daha önce yapılmadı.Önce kansızlığı tedavisini olucam.Adetin ikinci günü tekrar gidip muayane olucam gebeliğe izin verip vermeyeceğine karar vericek...Hafta sonu kayın pederime mevlüt yaptık sana çok dua ettim Bircancım ordaki herkestende dua etmesini istedim.Dİğer tüm arkadaşlarımada dua ettim..
Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh
Ayyyyy kızlar ben size asıl başımdan geçen en önemli olayı anlatmadımmmm
Dün hacıbayram dönüşü bize geldikk çay içmeye nese kayınvalidem eve uğrayıp geldi gelirkende bana kara dut almış dolmuşta bahsetmiştik canım istedi die neyse mutfakta tezgahın üzerine koydum bayada büyük bi kabın içinde bunlar akşam oldu gittiler bende bulaşıkları makinaya dizdim annemle mutfaktayız dedimki biraz yiyim elimi attımmm veee içinden yılan kafasını çıkarttı dilini çakartıyo falannn annemle nasıl korktuk anlatamam ayyy iğrençti kızlarrrr resmen yılandııı ödüm koptu nasıl poşete koyduk nasıl camdan fırlattık bilmiyommm ya onun içine nasıl girmiş ooo hadi beni soksaydı :18::18::18::18::18::18:
neee yılanmıııı ayyyyy Allahtan farketmişsin ya ordan çıkıp evde dolaşsaydı orda ne işi varmış yılanın nerden girmiş
yok zeynepcim merak etme orda muhabbet yok buraya saklıyoruz konuşacaklarmızı
günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlıhaftalar herkese....
evet canım hazırlıklar bitti çok şükü bbeişi bekliyoruz hayırlısıyla..dr tahmini 29 mayıs dio canım adete gre hesaplıyo ama dönmüş oğluşum gelebilir heran 2 haftada bir kntrole gidiyorum 27si kntrol var bakalım nolcak..
TÜMAYcım cok gecmiş olsun canım en azından neden kaynaklandığını öğrendin DÜZELİR inşallah..
ayyyyy aslı varya senin yerinde ben olsam bende çığlık çığlık kaçardım herhalde.geçmiş olsun canım.buarada duaların içinde çok sağol.bizide düşünmüşün orda.özlemin dediği gibi inşallah bi an önce geçer yanmaların.yalnız kaç gündür dicem fırsat olmuyo.sistit hamile kalmayı engeliyo demişlerdi bana.onun için yumurtlama dönemindesin tamda keşke önce onu bi iyileştirseydin nollur nolmaz.benim verdikleri antibiyotik ve fitiller bi işe yaramıyo(en azından hemen yaramıyo 1 hafta sürüyo) ama şu eritilip içilen hemen attırmıştı.ben diyim dedim.istersen bi dk uğra bugün
ayyy ne bileyim nası girmiş ama benden çıkıp eve girmediğine dua ettim valla çok iğrençti dilini çıkartıp geri sokuyodu üstüde sarıydı ayyyy:18::18::18:berbat bişedi Özlemmm çok korktumm valla akşam teyzemle konuşuyodum ona anlattım oda geçen sene markette kadının teki yaprak seçerken bi anda yılanın çıktığını kadını sardığını anlattı yazık kadında korkudan kalp krizi geçirmişş yaa ben bi süre pazara falan da gidemem çok korktummm :18::18::18::18:
İnşallah canım inşallah hepimiz emellerimize ulaşırız bi gün ..
Evet canım yinede etki edebiliyormuş brn daha önceden bilsem yaptırırdım bu tahlili..Canım kiminde hamile kalmaya engelmiş kiminde düşük yapıyormuş...Vucet sürekli savaş halinde olurmuş bebekle güçsüz düştüğü anada onu yok edermiş doktorum böyle anlattı ... Tahlilin adı antisperm antikor ...Erkek bile kendi spermlerine karşı antikor üretebiliyormuş...
hatırlıyorum tabi canım benimm.. tehlike derkeeenn benim öncesinde düşüklerim, tüpüm kapalı, dış gebeliğim oldu diye düşük önleyici ilaçlar içiyorum, 3 ayı devirdik hala içmeye devam ediyorumm.. korkuyla geçti budönem desem yeridir.. ama Allah ne derse o olucak.. Allah kendinden başkasına el açtırmasın, muhtaç etmesin.. bugun belim, kasıklarım, akıntım var.. normalde çok çok paniklerdim ama artık rahatlamaya çalışıyorum gerçekten kendimi yıprattığımla kalıyorum.. Dualarla duruyoruz.. inan.. senide takip ediyorum.. yazmıştımda cüz alamam ama ilgili tarihlerde sana Yasin okuyacağım dualar okuyacaz Allah inşAllah kabul eder, ben anladım ki gamze herşeyin vakti saati var, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, kimsenin içinde seninde emeğini boşa çıkarmasın inşAllah. Amin.
Günaydın kızlar..
Ben doktora gittim sonuçlarımı aldım benim vucudum eşimden gelen spermlere karşı antikor üretiyormuş buyüzden düşük oluyormuş.Orta dereceli kansızlığım varmış.Rabbime şükürler olsun tedavisi olan bişeymiş kan sulandırıcılar ve dodex diye bir ilaçlagebeliği sürdürmeye çalışıcakmış.Ben çok üzüldüm neden böle bir tahlil vardı da daha önce yapılmadı.Önce kansızlığı tedavisini olucam.Adetin ikinci günü tekrar gidip muayane olucam gebeliğe izin verip vermeyeceğine karar vericek...Hafta sonu kayın pederime mevlüt yaptık sana çok dua ettim Bircancım ordaki herkestende dua etmesini istedim.Dİğer tüm arkadaşlarımada dua ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?