- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.701
cnm ben mayıs ayında Ankara GEN ART de Volkan Baltacı da tüp bebek yöntemi ile PGT yaptırıcam nasip olursa tahlillerimde bir aksilik olmazsa mayıs 14 veya 15 inde gidicem tedaviye başladığım dönemde dua ya ihtiyacım var inşallah herşey yolunda gider .. bunun için hatim yapmak istiyorumm.. hayırlısı olur inşallah .. umarım sende hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın..
canım YASEMİN hamile BUKET hamile NAZAN hamile, ooooooov sen çok geride kalmışsın biz bir sürü kutlama partisi yaptık[/QUOTE
evet canım ben geride kalmışım son düşüğümden sonra uzun bir dönem girmemiştim topiğe pgt yöntemini araştırmaktaydım.. bdroner ile aynı dönemde hamileydik .. okuduğum kadarıyla bdroner hamileliği devam ediyormuş buna çok sevindim.. buket , yasemin ve nazan arkadaşlarımın adınada çok sevindim.. RABBİM sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucaklarına almayı nasip eder.. inşallahhh
cnm ben 6. cüzü vermiştim 26. cüzü okumak istersen özelden msj atabilirisn... özelden de msj attım sana gerçi.. teşekkür ederim cnm..
zakkumx sen ne ameliyatı oldun cnm .. çok geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın inşallahhh.. acil şifalar versin RABBİMM...
Kızlar bu adetim yeni bitti.. bu aralar tövbe yarabbim namaz kılmak zor gelmeye başladı neden acaba sabah uyanamıyorum... nefsime yenik düşüyorum kendime çok kızıyorumm.. bu gibi durumu yaşayan varmı... ne yapmalıyım bana yardımcı olun kendime sinir oluyorumm...
Gamzecim tüp bebek gününden birkacgün önce burada yaz haber ver, tam tarih ve saatini söyle,bizde hemen toplu dua ayarlayalım ama unutma bak tamama mı? Namaz icinde bol bol Allah'ın isimlerini tespih et, inşallah yeniden içine iman etme istegi dolar canım,
Didemcim tatlim benim face yok onun icin eski model bir insanim, seni eklemedim zannetme sakin
Sen topikte nekadar her muhabbete bir yorum yaparsan okadar hizlanacaktir arkadaslarin seni taniyip kaynasmalari. Inan hepimiz oyle konsantre olabildik, kır zincirlerini, her dedikoduya dahil ol sen, belliki icten samimi ince düşünceli hasass iyi kalpli bir insansin
kızlar size bişey sorcam..hani hemmen atlayıp ilişkiye giriceğimizden değil ama ben biliyorsunuz 15 günde bir doktora gidiyorum her ne kdar doktor bunu 3 haftaya çıkarmak istesede 15 de bir görüşüyoruz ve bize demiyor ki çocuklar siz ilişkiye giriyormusuuz girmiyor musunz? bence sormadan yönlendirmesi lazım.. benim öncekilerdede hiç birinde bir doktor yorumda bulunmadı ya çok temkinli görünüyorum yada umursamıyorlar.. eşimde bu hafta sorucam artık dedi.. saçmalama bee dedim.. düşünsenize soracak o kadar soru var ben doktora temizlik yapabilir miyim diye soruyorum oh bbeee eleştirdim rahatladım..
didemcim bende rüyamda mavi gözlü sarı saçlı beyaz tenli bir erkek doğurdum ama gel gör ki bizimki de kız çıktı
yasom nasılsın tatlım kuzun nasıllar
bu arada hamişlik foto yükledim kızlar orda göründüğüm kadar kilolu değilim aslında eşimin telefonu şişko çekmiş:)))
tatlım herhangi bir problemin yoksa kanaman kasılman vs bi problem teşkil etmiyo valla ben bunu söyleyen doktor daha görmedim sen sormadan zaten benimde yaklaşıyo acaba demiş mesudeye sormuştum son aylarda naapıyon diye
anneler hisseder diyolar ama kuyruklu yalan valla dimi mesudeben daha rüyasında görüpte tutturanını görmedim bizim bi komşu doğom yaptı en son oda hep erkek görmüş karnıda erkek gibiydi ama onunkide kızdı valla sen tutturan tanıyormusun:26:
Gamzecim tüp bebek gününden birkacgün önce burada yaz haber ver, tam tarih ve saatini söyle,bizde hemen toplu dua ayarlayalım ama unutma bak tamama mı? Namaz icinde bol bol Allah'ın isimlerini tespih et, inşallah yeniden içine iman etme istegi dolar canım,
tamam canım yazarım unutmam valla kızlar hepinizden ALLAH RAZI olsun bana manevi olarak okadar destek veriyorsunuz ki anlatamam hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimm.. namaz kılıyorum bırakmadım ama isteksizizm TÖVBE YARABBİM neden böyle oldum anlamadım.. iş yerinde sitres ve yoğunluk var .. tüp bebek mevzusu var.. birde sürekli hastayım girp hiç geçmedi halsizlik var o yüzden mi diyorum kendi kedime ... önerin için sağolasın cnm...
kızlar size bişey sorcam..hani hemmen atlayıp ilişkiye giriceğimizden değil ama ben biliyorsunuz 15 günde bir doktora gidiyorum her ne kdar doktor bunu 3 haftaya çıkarmak istesede 15 de bir görüşüyoruz ve bize demiyor ki çocuklar siz ilişkiye giriyormusuuz girmiyor musunz? bence sormadan yönlendirmesi lazım.. benim öncekilerdede hiç birinde bir doktor yorumda bulunmadı ya çok temkinli görünüyorum yada umursamıyorlar.. eşimde bu hafta sorucam artık dedi.. saçmalama bee dedim.. düşünsenize soracak o kadar soru var ben doktora temizlik yapabilir miyim diye soruyorum oh bbeee eleştirdim rahatladım..
aklına takılan tüm sorularınızı sorun bence cnm ... ama tehliken ve riskin yoksa 6.aya kadar olabilir diyorlar ama sen yinede sor muhakkak..
valla tatlım ben erkek görmüştüm rüyaa o kadar tatlı bi oğlandı ki bide çıktı
Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin, başımız üstünde yrleri var.. ammaaaa...
Lokman Sûresi, 34. ayette "....Rahimlerde olanı (ancak Allah) bilir...
bu arada canımmm benimm kızın büyümüüşş normal çıkmış di mi herşeyi.. Allah a çok şükür olsun.. gözün aydın.. inşAllah bizde ctesi gidiyoruz bizde güzell güzzelll geliriz inşAllah..
Yok henuz tanımadım cnm hatta yengemde benim erkek cocuk doğurduğunu gormuş rüyasında ama malum degil belkim bı supriz yapabilir geç kalmış sayılmaz:)) ama ben kızımdan memnunum iyi ki kiz olmuş
Bedriyeeeee ayyy ayni soru benimde aklimda yaa, dr normalde bana hep bilgi vrrirdi ama simdi yanimda hep esim ve annem oluyor, sanirim oyuzden bisey diyemiyor kadincagiz. Soramadim gitti, inadina yasak olan biseyi de insanin cani cekiyor, bu hep boyledir
Mesudem kuşum iyiyim sanirim, sanki pecetede hafif bir renk gordummu gormedimmi suphede kaldim bu sabah, insallah benim kuruntumdur:) sen nasilsin uyuyabiliyormusun geceleri
Didemcim oh super gel valla sık sık hem kafan dagilir, hem azda olsa bilgi ediniyoruz surda
canım ne kadar bereketli geçmiş maşallah Allah kabul etsin inşallah kuzumKızlarrr Günaydınnnnnn ve mutlu mutluu güzel haftalarrrr
Birizimmm beni merak etmişş dün pek bişeyim yoktu akşam yine başladı bugün yine fenayımmm yanıyorum yanıyorummm
Kızlarrr bu hafta sonum cumartesi de dahil süper geçti hep duayla kuranla :)
cumartesi erken çıktım eşimin teyzesi mevlüt okutuyodu ona gittim 3 haftadır mevlütlerdeyim valla haftaya da görümcemde okucazsonra da görümcem kayınvalidem ve annemle kararlaştıdık pazar günü hacı bayrama gidelim dedikk tabi onların üçüde hastaydı ben güzelce abdestimi aldım tam öğle namazı vaktiydi hemen namaza giridm ayyyy ne güzel nasıl huzurlu bi yerdi kızlar ağlaya ağlaya kıldım namazımı sonra namaz bitince yasin okudum ve inanın hepiniz için dua ettim hamile olanların isimlerini saydım hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına almalarını ve kolay doğumlar olsun die dua ettim.Bizlere de hayırlı zamn da hayırlı evlatlar salih evlatlar için dua ettim Rabbim kabul eder inşallah o kadar huzur buldumki heralde ben fırsat buldukça camilere giderim artıkkk :)
Kendime bir dolu eşarp aldımm kapanmayı çok istiyorum ama bi türlü nasip olmadı ona şimdiden hazırlık yapıyorumm
Bircancım ne yalan söleyim aşılamanı unutmuştum ama kısmet bu ya orda da senin ismini de söledim böle işte kızlarrr
Bu arada Nazan nerelede niye gelmediki???
bugunde burası pek sessiz.. herkes gelip anlatsa ya hafta sonu ne yaptı muhabbet açılırdı şimdi ben çalışmaya başlarım burası doluşur..:26: nazann bi geleydin, bi senden dinleyeydik durumunu iyiydi.. bukett doktora mı gittin evde misin işte mi?
kızlar size bi rüya anlatayım mı? rüyamda bi kart verdiler kız erkek yazxıyor altlarıdna da kutucuk haneleri var.. bekliyoruz bebeğin cinsiyeti için radyo dalgarı oluryaa hani bööle parantez işaretleri gbi kız çocuğun hanesinde o oluyor son anda kv sesini duyuyorum son zamanlarda göbeğin kız bebeğe benziyordu zaten derkeenn kız kutucuğuna kırmızı X işareti geliyor erkeğe de yeşil renkle tik atılmışAllah hayırlara çıkarsın ama resmen erkek bebeğe yoğunlaştım durup dururken Allah hayırlısını ,sağlıklısını nasip etsin inşAllah ama inanın kız bebek derse bööle şok olucamm büyük sürpriz
Ayyy tümay cok şükür tedavisi olan birseymiş, doğru zaman bu zamanmış demekki canım, hiçbirsey için geç kalınmış olmazsım Allahım biliyorGünaydın kızlar..
Ben doktora gittim sonuçlarımı aldım benim vucudum eşimden gelen spermlere karşı antikor üretiyormuş buyüzden düşük oluyormuş.Orta dereceli kansızlığım varmış.Rabbime şükürler olsun tedavisi olan bişeymiş kan sulandırıcılar ve dodex diye bir ilaçlagebeliği sürdürmeye çalışıcakmış.Ben çok üzüldüm neden böle bir tahlil vardı da daha önce yapılmadı.Önce kansızlığı tedavisini olucam.Adetin ikinci günü tekrar gidip muayane olucam gebeliğe izin verip vermeyeceğine karar vericek...Hafta sonu kayın pederime mevlüt yaptık sana çok dua ettim Bircancım ordaki herkestende dua etmesini istedim.Dİğer tüm arkadaşlarımada dua ettim..
Ohaaaaaaaaaa korku filmi gibi Aslı, aman Allah'ım...Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh
Ayyyyy kızlar ben size asıl başımdan geçen en önemli olayı anlatmadımmmm
Dün hacıbayram dönüşü bize geldikk çay içmeye nese kayınvalidem eve uğrayıp geldi gelirkende bana kara dut almış dolmuşta bahsetmiştik canım istedi die neyse mutfakta tezgahın üzerine koydum bayada büyük bi kabın içinde bunlar akşam oldu gittiler bende bulaşıkları makinaya dizdim annemle mutfaktayız dedimki biraz yiyim elimi attımmm veee içinden yılan kafasını çıkarttı dilini çakartıyo falannn annemle nasıl korktuk anlatamam ayyy iğrençti kızlarrrr resmen yılandııı ödüm koptu nasıl poşete koyduk nasıl camdan fırlattık bilmiyommm ya onun içine nasıl girmiş ooo hadi beni soksaydı :18::18::18::18::18::18:
Doğum yaklaşıyor tatlım ondandırYUPPİİİ arkadaşım doğum yaptı kızı olldu çok şükür ikiside sağlıklıymış şimdi aradım emziriomuş:)))
ya kızlar benim yatarken esneme gerinme geldiğinde bacaklarım kasılıyoo...bide el parmak kemiklerim çok ağrıyoniedirki
Canım maşallah sana...kuzucuğunuda sağsalimgörürsün inşallahTümay'cim ve Gül'cüm
Cok şükür idare ediyoruz miniģimle, kokulara karsi acayip hassasiyetim var, zaten standart her gece mide bulantısı ile uyanip çubuk kraker yiyip uyuyoruz :) onun disinda 24 saat yatiyorum, c.tesi dr kontrolum var bakalim bu sefer artik kalkabilirsin diyecekmi. Buket ile karsilasamadim onun kese kenarindaki kanamasi bitmismi acaba merak ediyorum.
Bu arada dunurum bende Güzelce'deyim, yani senin kolon hastanesine araba ile 10 dk uzakliktayim. Eger hayirlisi ile sen dogun yapana kadar dr bana kalkip yuruyebilirsin derse nutlaka seni gormeye gelmek istiyorum dogumdan hemen sonra
evet canım dersteydim şimdi ögle arası, sende bol bol yat dinlencanım ALLAH kabul etsin inşallah.aldıklarını bende çok merak ediyorum.fotoları unutmadın dimi?
NAZAN niye gelmiyo bende bilmedim.acaba izin alıp doktora falan mı gitti?işe gelse girerdi herhalde bu saate kadar.
BUKET ide merakla bekliyorum.acaba midesi nasıl oldu ki?
YASEMİN geldi.galiba iyi.kızlar sormuş diye ben tekrardan sormadım.cevap yazar herhal dimi?
BEDRİYE Allah rüyanı hayra çıkarsın inşallah.MESUDE daha gelmedi ama gelse kesin anlatma derdi rüyanı.valla ben bilmem hamileler öyle olurmuş.
BURCU canım benim şimdi derstesin dimi?Allah kolaylık versin
Maşallah canım kızına, tatlım benim face listemde kızlar var,akşam onların isimlerini sana yollarım sen eklersin onlarısağol canım duaların için benide unutmadın dimitatlım sen artık bir doktora gitsene çok ihmal ediyorsun bak olmaz ki
valla canım sen tahmini ne zaman olduğunu daha iyi biliyorsundur dediğin gibi son adet tarihinden hesaplıyolar onlar senin yol bitmiş ne güzel ya rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş
çok büyük geçmiş olsun gerçekten hayatta tek korktuğum hayvan allahtan farketmişsin canım ya evde dolaşsaydı:18:
tutunmuştur o iyice annesi artık kocaman olmuş bak maşallah sen dikkat et kendine çok stres yapma emi
:119: büyümüş zeynepçim sağol kocaman olmuş kızım maşallah geçen hafta 600 grmdı bu hafta 740doktor geç yumurtlamışsın büyük ihtimalle dedi ondan küçük görünüyormuş kızım ultrasona göre 1 hafta geriden takip ediyormuş korkmuştum geçen hafta hiç geçmedi sanki ama şükür 24+4 dedi yaa ben bu kız büyüsün dedikçe küçülüyo valla en azından bayramda doğar diye korkuyordum bayramdan önceyi garantiledik oda bişey dimi
TATLIM FACE OLAYINDA VALLA BURCU BAŞLATTI ÖYLE HATIRLIYORUM AMA DAHA ONDAN BAŞKASIDA EKLEMEDİ BENİ BİLMİYORUM DAHA YENİYİM YA ONDAN DEDİKODULARA DAHİL ETMİYO KİMSE SANIRIMBU TOPİK BAŞKA YA BOŞLAMAYIZ MERAK ETME
SEN NASIL OLDUN BU ARADA CANIM İYİMİSİN BİRAZ DAHA
Canım şimdi telden bakamadım akşam bakayım, buketle görüştün mü, cok merak ediyorum birazda kaygılıyım açık konuşmak gerekirsedidemcim bende rüyamda mavi gözlü sarı saçlı beyaz tenli bir erkek doğurdum ama gel gör ki bizimki de kız çıktı
yasom nasılsın tatlım kuzun nasıllar
bu arada hamişlik foto yükledim kızlar orda göründüğüm kadar kilolu değilim aslında eşimin telefonu şişko çekmiş:)))
valla tatlım ben erkek görmüştüm rüyaa o kadar tatlı bi oğlandı ki bide çıktı
Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin, başımız üstünde yrleri var.. ammaaaa...
Lokman Sûresi, 34. ayette "....Rahimlerde olanı (ancak Allah) bilir...
bu arada canımmm benimm kızın büyümüüşş normal çıkmış di mi herşeyi.. Allah a çok şükür olsun.. gözün aydın.. inşAllah bizde ctesi gidiyoruz bizde güzell güzzelll geliriz inşAllah..
inan öyle tatlım ben çok düşünürdüm hamile kalsam nasıl sabrederim acaba kız mı olur erkekmi falan diye ama hamileliğimde hiç merak etmedim desem yeri sadece hayırlı evlat istedim rabbimden ya hamile kalınca farklı bir gözle bakmaya başlıyorsun etrafa sizde de öylemi bilmem ama
en önemli olan hayırlı evlat olması gerisi boş ya....
Bedriyeeeee ayyy ayni soru benimde aklimda yaa, dr normalde bana hep bilgi vrrirdi ama simdi yanimda hep esim ve annem oluyor, sanirim oyuzden bisey diyemiyor kadincagiz. Soramadim gitti, inadina yasak olan biseyi de insanin cani cekiyor, bu hep boyledir
Mesudem kuşum iyiyim sanirim, sanki pecetede hafif bir renk gordummu gormedimmi suphede kaldim bu sabah, insallah benim kuruntumdur:) sen nasilsin uyuyabiliyormusun geceleri
Didemcim oh super gel valla sık sık hem kafan dagilir, hem azda olsa bilgi ediniyoruz surda
aynen öyle yasemincim çok canım sıkılmıyo valla burada olunca doktor ne diyo canım sana ya neden oluyormuş bu kanamaların
BURCUUU sağol tatlım şükür iyimiş kızım ya bayramda doğmayacak en çok ona seviniyorum valla nasıl olacak doktorum olur mu diyordum hep çok iyi oldu benim için valla 140 gram almış bir haftada meleğim
tatlım herhangi bir problemin yoksa kanaman kasılman vs bi problem teşkil etmiyo valla ben bunu söyleyen doktor daha görmedim sen sormadan zaten benimde yaklaşıyo acaba demiş mesudeye sormuştum son aylarda naapıyon diye
aklına takılan tüm sorularınızı sorun bence cnm ... ama tehliken ve riskin yoksa 6.aya kadar olabilir diyorlar ama sen yinede sor muhakkak..
canım ne kadar bereketli geçmiş maşallah Allah kabul etsin inşallah kuzum
Maşallah canım kızına, tatlım benim face listemde kızlar var,akşam onların isimlerini sana yollarım sen eklersin onları
Canım şimdi telden bakamadım akşam bakayım, buketle görüştün mü, cok merak ediyorum birazda kaygılıyım açık konuşmak gerekirse
ewet canım daha geçmediselam hayırlı günler nasılsınız kızlar
bircanım dün dua ettim inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
aslım hala geçmedi mi tatlım dr gitmedin mi yoksa çok geçmiş olsun cnm
ASLI canım eczaneden sistit için hafif bir ilaç iste onların bildigi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?