Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Didemcim tatlim benim face yok onun icin eski model bir insanim, seni eklemedim zannetme sakin
Sen topikte nekadar her muhabbete bir yorum yaparsan okadar hizlanacaktir arkadaslarin seni taniyip kaynasmalari. Inan hepimiz oyle konsantre olabildik, kır zincirlerini, her dedikoduya dahil ol sen, belliki icten samimi ince düşünceli hasass iyi kalpli bir insansin

kızlar size bişey sorcam.. hani hemmen atlayıp ilişkiye giriceğimizden değil ama ben biliyorsunuz 15 günde bir doktora gidiyorum her ne kdar doktor bunu 3 haftaya çıkarmak istesede 15 de bir görüşüyoruz ve bize demiyor ki çocuklar siz ilişkiye giriyormusuuz girmiyor musunz? bence sormadan yönlendirmesi lazım.. benim öncekilerdede hiç birinde bir doktor yorumda bulunmadı ya çok temkinli görünüyorum yada umursamıyorlar.. eşimde bu hafta sorucam artık dedi.. saçmalama bee dedim.. düşünsenize soracak o kadar soru var ben doktora temizlik yapabilir miyim diye soruyorum oh bbeee eleştirdim rahatladım..

didemcim bende rüyamda mavi gözlü sarı saçlı beyaz tenli bir erkek doğurdum ama gel gör ki bizimki de kız çıktı

yasom nasılsın tatlım kuzun nasıllar

bu arada hamişlik foto yükledim kızlar orda göründüğüm kadar kilolu değilim aslında eşimin telefonu şişko çekmiş:)))

ah canım iyi niyetlerin için sağol buradaki herkes öyle bence zaten normalde nete pek takılmazdım bende ama buradan pek ayrılamıyorum yani daha yeni yeni tanıyorum herkesi herkeste beni latife yaptım zaten canım biliyorum
valla benimde eşimle beraberdi face ama bebek örgülerine falan bakıyorum şimdi yemek tarifi falan bir sürü erkek arkadaşı var onunda face te olmuyo böyle dedim yanlış anlayacaklar bak öyle ayırdım bende face imi canım
sen nasılsın bu arada yasemincim yolunda dimi herşey hastanedemisin hala:26:

tatlım herhangi bir problemin yoksa kanaman kasılman vs bi problem teşkil etmiyo valla ben bunu söyleyen doktor daha görmedim sen sormadan zaten benimde yaklaşıyo acaba demiş mesudeye sormuştum son aylarda naapıyon diye

anneler hisseder diyolar ama kuyruklu yalan valla dimi mesude ben daha rüyasında görüpte tutturanını görmedim bizim bi komşu doğom yaptı en son oda hep erkek görmüş karnıda erkek gibiydi ama onunkide kızdı valla sen tutturan tanıyormusun:26:

Yok henuz tanımadım cnm hatta yengemde benim erkek cocuk doğurduğunu gormuş rüyasında ama malum degil belkim bı supriz yapabilir geç kalmış sayılmaz:)) ama ben kızımdan memnunum iyi ki kiz olmuş

Bedriyeeeee ayyy ayni soru benimde aklimda yaa, dr normalde bana hep bilgi vrrirdi ama simdi yanimda hep esim ve annem oluyor, sanirim oyuzden bisey diyemiyor kadincagiz. Soramadim gitti, inadina yasak olan biseyi de insanin cani cekiyor, bu hep boyledir
Mesudem kuşum iyiyim sanirim, sanki pecetede hafif bir renk gordummu gormedimmi suphede kaldim bu sabah, insallah benim kuruntumdur:) sen nasilsin uyuyabiliyormusun geceleri
Didemcim oh super gel valla sık sık hem kafan dagilir, hem azda olsa bilgi ediniyoruz surda

Yok henuz tanımadım cnm hatta yengemde benim erkek cocuk doğurduğunu gormuş rüyasında ama malum degil belkim bı supriz yapabilir geç kalmış sayılmaz:)) ama ben kızımdan memnunum iyi ki kiz olmuş

tatlım sana bide doktor bi kız bi erkek diyodu dimi yanlış mı hatırlıyorum pembiş alma bari herşeyi de erkek olursa fena valla pembiş pembiş
valla bizim kız kesin gibi canım ya iki doktora gittim ikiside kız dedi ben bide erken davrandım aldım çoğu şeyini eşimk.validem kız kardeşim hepside kız gördü bi bana malum olmadı galiba ne bliim bende çok memnunum kızımdan valla hep özenirdim zaten kızım olsun diye 2 cadı teyzesi var onların duaları kabul oldu diyorum zaten abla noolur kız de kız olsun diye diye kız yaptılar bebişimi

mesude sen evlenir evlenmez mi hamile kaldım kız bu arada ben yeni gördüm evlilik tarihinizi süpriz mi yaptı senin kıxz

Allah iyilikler versin kuşum insallah senin kuruntundur dikkat et kendine birsey olmaz Allahın izni ile bende iyiyim cok şükür yok be kuzum aynı devam 3-4'e kadar uyuyaniyorum sonrada uykusuzluktan sizip kalıyorum bacak ağrım var uyutmuyor beni iste

Bedriyecim bizede sormadı doktor sadece ilk rendevumuzda iliski serbest dedi simdi ise girip girmememiz konusunda birsey demedi henuz bende bu gittiğimde sormayı düşünüyordum unutmazsam tabi

canım ne kadar bereketli geçmiş maşallah Allah kabul etsin inşallah kuzum

Bedişim sağlıklı olsun Ahlaklı, fiziksel özellikleri yerinde tam olsun da hiiiiiiiiiç önemli olmasın senin için canım

Ayyy tümay cok şükür tedavisi olan birseymiş, doğru zaman bu zamanmış demekki canım, hiçbirsey için geç kalınmış olmazsım Allahım biliyor

Ohaaaaaaaaaa korku filmi gibi Aslı, aman Allah'ım...

Doğum yaklaşıyor tatlım ondandır

Canım maşallah sana...kuzucuğunuda sağsalimgörürsün inşallah

evet canım dersteydim şimdi ögle arası, sende bol bol yat dinlen

Maşallah canım kızına, tatlım benim face listemde kızlar var,akşam onların isimlerini sana yollarım sen eklersin onları

Canım şimdi telden bakamadım akşam bakayım, buketle görüştün mü, cok merak ediyorum birazda kaygılıyım açık konuşmak gerekirse

KIZLAR BENİM NET YAVAŞ YA KUSURA BAKMAYIN GEÇ GÖRDÜM MSJLARINIZI

Son düzenleme:

çok doğru söylüyorsunz bi kere doktora sorabilmem lazım ama unutuyorum üzerine basamadığım ayağım ne olucak die sormayı unutan bir tipim ben ama çok heyecanlanıyorum işte herşey siliniyor aklımdan. kısmetse herşey yolunda sıkıntınız yok derse sorucazz kızlar..

Burcum tmm cnm hayırdır ne oldu ki bukete ya ben birsey mı kaçırdım

Didemcim evet once erkek denildi donra kıza dondü hala ısrarla kiz olarak gidiyoruz bilemiyorum ne olursa olsun hazırım ben herseyini aldım erkek olursa da pembisleri giyer artık ne diyim:)
Yok kiz supriz yapmadı isteyerek yaptik evliliğimin 3. Ayında Hamiş kaldım

sağol canım şükür iyimiş bizim sıpa geçen hafta korkuttu biraz ama olsun bundada varmış bir hayır gerçekten 40. haftada bile doğsa büyük ihtimal ramazan bayramından önce doğacak bu iyi oldu hiçbir doktor kesin söz vermiyor çünkü o tarih için tabi ne zaman doğacağını rabbim bilir yine de
tamam tatlım akşam yollarsın müsait olduğun bi ara eklerim ben sağol

ewet canım daha geçmedi doktora gitmedimde bugün eczaneden ilaç alıcam

ASLI canım eczaneden sistit için hafif bir ilaç iste onların bildigi vardir

canım birazdan eşimle dışarı çıkıcaz o azamn uğrucam eczaneye kızlar bu arada eşim geldi iş yerime bugün mesai bitimine kadar burda başımdan gittikçe fırsat buldukça geliyorummm
Nazandan haberi olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…