Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlemcim ben folidoce kullandımm bi şikayetim olmadı öbür ilacı bilmiyorum cnm ..

inş canım iyi geçmesine çokkk sevindim hayırlısı olsun inş

kızlar ya acayip gribim anlamadım :2: geçmiyoda geçen hafta doktor küçük demişti kızıma inş bu hafta büyümüştür bakalım yarın öğreneceğim inş size de haber vereyim dedim

burcucum arkadaşlık isteğini kabul ettim faceeden öncü sen oldun valla kimseye beni ekle demek istemediğimden burcuda var kızlar öncü tain ettik onu iyice zaten oradan isteyen eklesin beni didem b... diye avatarımla aynı profilim

Gunaydin canlari hayirli güzel haberler alın inşallah, ruhunuz huzur icinde olsun :)
Nazan ve buket sizden haber bekliyorum kuşlar :)

Günaydın tontişler

ayy kızlar dün akşam saat 18,30 da bi yatmışız bugun 7 de kalktık ben bi tek gece 11 gibi kalktım ilaçlarımı içtim, kurutmada çamaşır vardı onları çıkardım hoop uyumuya devam etmişim.. belim ağrıyor, akıntım var.. hayırlısını diliyorum

Buket imin mide bulantısı durmuş ama şişkinliğin devam ediyordur di mi buketim.. göğüslerin felann.. benim biliyorsun midemle ilgili yaşadığım paniği ama çok şükür şu ana kadar bişey olmadı bide 2 gündür felaket midem kızlar kilo verdim 1 kilo gerilemişim.. 3 aydan sonra midem kötü oluyor.. buket bence sen kısmetse hayırlısıyla erkek anası olaacağından erkekler mide konusunda rahat hareket ettiriyorlar analarını kız evlatlara göre öyle inanıyorum..

bu sabah dedim eveeeett yasemininnnmmm dedimm kaldı 4 gün bugunu hemmen bitti saydım gözlerimi açınca güne. Allah güzel hayırlı sağlıklı haberler almayı nasip etsin..

Tatlim kaymaklimmm ohh hosgeldin, bu ne icin cuz dagitiyorsun hayirdur inşallah

cnm ben mayıs ayında Ankara GEN ART de Volkan Baltacı da tüp bebek yöntemi ile PGT yaptırıcam nasip olursa tahlillerimde bir aksilik olmazsa mayıs 14 veya 15 inde gidicem tedaviye başladığım dönemde dua ya ihtiyacım var inşallah herşey yolunda gider .. bunun için hatim yapmak istiyorumm.. hayırlısı olur inşallah .. umarım sende hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın..

slm cnm nasılsın hatırlıyorsan seninle aynı dönemde hamileydik.. hatırladığım kadarı ile ilk zamanlar seninde tehliken vardı.. şimdi iyisindir inşallah.. umarım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbimm...

bende mayıs ayında ilk defa tüp bebek yöntemiyle pgt yaptırıcam... umarım hayırlısı olur benim için...

günaydın canlarım bugün çok uykum var gözlerimi açamıyorum işe de geç geldim zaten akşam olsada eve gitsek

hatırlıyorum tabi canım benimm.. tehlike derkeeenn benim öncesinde düşüklerim, tüpüm kapalı, dış gebeliğim oldu diye düşük önleyici ilaçlar içiyorum, 3 ayı devirdik hala içmeye devam ediyorumm.. korkuyla geçti budönem desem yeridir.. ama Allah ne derse o olucak.. Allah kendinden başkasına el açtırmasın, muhtaç etmesin.. bugun belim, kasıklarım, akıntım var.. normalde çok çok paniklerdim ama artık rahatlamaya çalışıyorum gerçekten kendimi yıprattığımla kalıyorum.. Dualarla duruyoruz.. inan.. senide takip ediyorum.. yazmıştımda cüz alamam ama ilgili tarihlerde sana Yasin okuyacağım dualar okuyacaz Allah inşAllah kabul eder, ben anladım ki gamze herşeyin vakti saati var, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, kimsenin içinde seninde emeğini boşa çıkarmasın inşAllah. Amin.

canım ya ben kaçırmışım senin aşılamanı kusura bakma birazdan okurum bebişinin tutunmasına faydası olur belki...
almadım canım netten indirdim 20. haftadan sonra cesaret edip yapmaya kararverdim cnm sen daha dinlenme aşamasındasın dikkat et canım... bu arada benim bulantılarım da ara veriyordu ben de endişeleniyordum senin gibi haklısın canım endişelenmekte ama olabiliyor...

Kızlarrr Günaydınnnnnn ve mutlu mutluu güzel haftalarrrr
Birizimmm beni merak etmişş dün pek bişeyim yoktu akşam yine başladı bugün yine fenayımmm yanıyorum yanıyorummm
Kızlarrr bu hafta sonum cumartesi de dahil süper geçti hep duayla kuranla :)
cumartesi erken çıktım eşimin teyzesi mevlüt okutuyodu ona gittim 3 haftadır mevlütlerdeyim valla haftaya da görümcemde okucaz sonra da görümcem kayınvalidem ve annemle kararlaştıdık pazar günü hacı bayrama gidelim dedikk tabi onların üçüde hastaydı ben güzelce abdestimi aldım tam öğle namazı vaktiydi hemen namaza giridm ayyyy ne güzel nasıl huzurlu bi yerdi kızlar ağlaya ağlaya kıldım namazımı sonra namaz bitince yasin okudum ve inanın hepiniz için dua ettim hamile olanların isimlerini saydım hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına almalarını ve kolay doğumlar olsun die dua ettim.Bizlere de hayırlı zamn da hayırlı evlatlar salih evlatlar için dua ettim Rabbim kabul eder inşallah o kadar huzur buldumki heralde ben fırsat buldukça camilere giderim artıkkk :)
Kendime bir dolu eşarp aldımm kapanmayı çok istiyorum ama bi türlü nasip olmadı ona şimdiden hazırlık yapıyorumm
Bircancım ne yalan söleyim aşılamanı unutmuştum ama kısmet bu ya orda da senin ismini de söledim böle işte kızlarrr
Bu arada Nazan nerelede niye gelmediki???

Canım benimm yaa hakikatenden de ne kadar güzel bir hafta sonu yaşamışsın.. Allah ettiğin tümmm duaları hayırlısıyla kabul etsin, tüm dualarını hayra çevirsin inşAllah.

bugunde burası pek sessiz.. herkes gelip anlatsa ya hafta sonu ne yaptı muhabbet açılırdı şimdi ben çalışmaya başlarım burası doluşur..:26: nazann bi geleydin, bi senden dinleyeydik durumunu iyiydi.. bukett doktora mı gittin evde misin işte mi?

kızlar size bi rüya anlatayım mı? rüyamda bi kart verdiler kız erkek yazxıyor altlarıdna da kutucuk haneleri var.. bekliyoruz bebeğin cinsiyeti için radyo dalgarı oluryaa hani bööle parantez işaretleri gbi kız çocuğun hanesinde o oluyor son anda kv sesini duyuyorum son zamanlarda göbeğin kız bebeğe benziyordu zaten derkeenn kız kutucuğuna kırmızı X işareti geliyor erkeğe de yeşil renkle tik atılmış Allah hayırlara çıkarsın ama resmen erkek bebeğe yoğunlaştım durup dururken Allah hayırlısını ,sağlıklısını nasip etsin inşAllah ama inanın kız bebek derse bööle şok olucamm büyük sürpriz

Sabah şerifleriniz hayırlı olsun tümmm güzelliklerrr sizin olsunn :))
Aslıcım gibi bende dün çok huzurlu bir gün geçirdim hep dua ettim kuran okudum tek tek isimlerinizi aklımdan geçirdim rabbim kabul etsin inşallah içim ferahladı valla..
Bugün sabah namaza kalkamadım o başka tabii, kaza yapıcam allahım affetsin..
Haniii nazan gelmedimi yahuu?? Gelsede anlatsa merak ettim..
Yasemincim seni çok özledim ben şekerimm iyi ol artık da dön aramıza..
Aslıcım ayıp olcak ama bişi soracağım, hani çalışmalara da başkadınız ya acaba eşinden fln mikrop kapmış olabilirmisin? Şu dediğim tek içimlik ilacı ben hamileyken de kullandım doktor vermişti sende iç istersen faydasıno görürsün.. Geçsin artık inş..

Özlemcimm duanı okudum dün akşam rabbim kabul etsin hakkında hayırlısı versin inş..
Ben kahvaltı yapıp arada bakarım sizlere öpüldünüz..

Günaydın kızlar..
Ben doktora gittim sonuçlarımı aldım benim vucudum eşimden gelen spermlere karşı antikor üretiyormuş buyüzden düşük oluyormuş.Orta dereceli kansızlığım varmış.Rabbime şükürler olsun tedavisi olan bişeymiş kan sulandırıcılar ve dodex diye bir ilaçlagebeliği sürdürmeye çalışıcakmış.Ben çok üzüldüm neden böle bir tahlil vardı da daha önce yapılmadı.Önce kansızlığı tedavisini olucam.Adetin ikinci günü tekrar gidip muayane olucam gebeliğe izin verip vermeyeceğine karar vericek...Hafta sonu kayın pederime mevlüt yaptık sana çok dua ettim Bircancım ordaki herkestende dua etmesini istedim.Dİğer tüm arkadaşlarımada dua ettim..

teşekkür ederim canım Allah razı olsun, rabbim sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah

hayırdır inşallah diyelimmmmm Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canımmm kafanda cinsiyet konusu varsa sürekli onunla ilgili rüyalar görürsün hayır olsun

Çidoooo biz çalışmalara başlamadan başladı bu yanmalar falannn bak kocam bana mikrop bulaştırdıysa yakarım onuuu cumartesi sözde eczaneye gidecektim unuttum valla nese geçer inşallah kendiliğindenn

canımm sen bunları yaşayacakmışsın belkide neden die sorma artıkkk Rabbim hayırlısını versin vakti zamanını bekliyo bizim yavrucaklar sen hastane işlerini ihmal etme inşallah en kısa zamn da seninde güzel haberlerini alıcazzz

tümaycım canım bu testin adı nedir ne diye bakıyorlar, birde spermlere karşı antikor üretiyor diyorsun ama bu hamile kalmayı zorlaştırır ee zaten hamile kalmışssın gebelik ilerlemiş yinede etki edebiliyormuymuş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…