- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.641
kızlaaar bişey soracağııım biz şimdi folik asit kullanıyoruz ya ben eczaneden alıyorum folidoce diye bi marka geçen gün bir arkadaşımda gördüm solgar'ın bir ürününü kullanıyor oda folik asit bitkiselmiymiş neymiş hangisini kullanmak daha iyidir acaba ?
canlarım Allah razı olsun sayenizde rahat bir aşılama geçirdim, şimdi dinleniyorum yarın içinde izin aldım salı tatil zaten, tam istediğim gibi oldu 2-3 gün dinlenicem 15 gün sonra belli olacak inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur
özlemcim ben folidoce kullandımm bi şikayetim olmadı öbür ilacı bilmiyorum cnm ..
Tatlim kaymaklimmm ohh hosgeldin, bu ne icin cuz dagitiyorsun hayirdur inşallah
canım YASEMİN hamile BUKET hamile NAZAN hamile, ooooooov sen çok geride kalmışsın biz bir sürü kutlama partisi yaptık[/QUOTE
evet canım ben geride kalmışım son düşüğümden sonra uzun bir dönem girmemiştim topiğe pgt yöntemini araştırmaktaydım.. bdroner ile aynı dönemde hamileydik .. okuduğum kadarıyla bdroner hamileliği devam ediyormuş buna çok sevindim.. buket , yasemin ve nazan arkadaşlarımın adınada çok sevindim.. RABBİM sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucaklarına almayı nasip eder.. inşallahhh
cnm ben 6. cüzü vermiştim 26. cüzü okumak istersen özelden msj atabilirisn... özelden de msj attım sana gerçi.. teşekkür ederim cnm..canım bende seve seve okurum.6. cüz benim olsun başkası almadıysa.aldılarsa başka cüz ver.bide ne zaman transferin?
bu arada ben tüp bebek denedim.yumurta toplama işinden hiç korkma.anestezi ile yapıldığı için duymuyorsun hiç bişey.sadece narkozun etkisi ile uyanırken abuk sabuk konuşabiliyorsun :)
bugün doktor kontrolüm vardı.patoloji sonucu iyi çıkmış çok şükür.doktor dikişi kontrol etti.iyi kaynamış dedi.1 ay sonra tekrar kontrole gitcez.ama yatmaya devam.raporum 23 nisanda bitiyo.tekrar yenilicek.yani nisan boyu evdeyim.ama çok sıkıldım ya.bian önce iyileşsemde dönsem işime
zakkumx sen ne ameliyatı oldun cnm .. çok geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın inşallahhh.. acil şifalar versin RABBİMM...
Kızlar bu adetim yeni bitti.. bu aralar tövbe yarabbim namaz kılmak zor gelmeye başladı neden acaba sabah uyanamıyorum... nefsime yenik düşüyorum kendime çok kızıyorumm.. bu gibi durumu yaşayan varmı... ne yapmalıyım bana yardımcı olun kendime sinir oluyorumm...
slm cnm nasılsın hatırlıyorsan seninle aynı dönemde hamileydik.. hatırladığım kadarı ile ilk zamanlar seninde tehliken vardı.. şimdi iyisindir inşallah.. umarım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbimm...
bende mayıs ayında ilk defa tüp bebek yöntemiyle pgt yaptırıcam... umarım hayırlısı olur benim için...
canım ya ben kaçırmışım senin aşılamanı kusura bakmahepinizden Allah razı olsun eden edemeyen herkesten Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah. burcucum sanada ayrıca teşekkür ederim her zamanki gibi seferber olmuşsun sağolun kızlar ya vallahi dualarınızla daha rahat olucam inşallah. Rabbime tevekkül ettim olursa çok mutlu olacağım olmazsa hayırlısı deyip tevekküle devam edeceğim.
bu arada süt yoğurt muhabbeti yapılmış eksik kalmim:)) bende yoğurdumu hep kendim mayalarım köyden süt geliyor eşimin öğrencisinden alıyoruz hamilelik için hazır gıda almamak çok önemli abur cuburda yemeyin büskivi vs. hazır yoğurt da resmen zehirmiş biz köy yumurtası bulamıyorduk bugün bir arkadaşım aradı bulmuş bundan böyle alıcaz inşallah. ben zaten pimpirikliydim bu konuda bu hamişlik isteği daha da pimpirikli etti beni günümüzde sağlıklı beslenmek çok zor ama ne yapalım elimizden geleni yapacağız. hepinizi öpüyorum hayırlı geceler....
almadım canım netten indirdimBen geldim.Aylin nasıl yapıyosun banada anlat:)))Ebru şallinin videosunu mü aldin??
Bu arada sabah kalktın enteresan bı sekilde hiç bulantım yoktu.başimda ağirmadi,halsizde degildim.hatta yemek yaptım yedik.yedik ama ben kafayı yiyecektim neden midem bulanmıyor diye,bedişe diyodum ben oldum:)az önce 2 kere oğütdüm ve buna cok sevindim.ama bariz bı azalma var sebebini bilen yada boyle olan varmi hamisler?
vay toto büyük tabi ağırlık yapıyorcanım bende bir dönem ebru şallı ile plates yaptım hatta kilo verdim kadınada çok güvenirim, neyse o dönem bir fizik tedaviye gitmem gerekti ordaki kadın bana bir iki hareket gösterdi şunları yap falan diye dedimki ben her sabah ebru şallı ile plates yaprım dedim, kadın dediki o bu işten anlamıyor, biz özellikle yaşlı hastalarımıza kesinlikle izlemeyin diyoruz yalnış yaptığı o kadar çok şey varki halk bilmiyor dedi, bende çok kıllandım hatta moralim bozuldu, şimdi bunu sana söyledim iyi mi yaptım ? hayır! ama sen yinede dikkat et canım , internetten fakan iyice sor, hatta Hakan beye de bir sor, bu arada dün İyaş'taydım, mado'da oturuyordum karşımdaki sandalye boştu yanıma gelen bir çift sandalyeyi istedi anam kadın hamile ,saçına düz fön çektirmiş, ay sen misin diye döndün döndüm baktım sonra kadın kıllandı, bende utandım daha da bakmadım
QUOTE]
tatlişkom evet toto büyük maşallahı var gebelikle birlikte iyice zenci totosu oldufizikçiye ben de gittim canım rahat gebelik için egzersiz yaptırıyordu o da önermiyoruz dedi ebruyu ama alternatifi yok maalesef ben bulamadım en azından yabancılar var onların da altyazısı yok bodoslama da yapılan birşey değil bu... öle işte tatlım kendimi kontrol ederek yapıyorum canım zorlanınca hemen bırakıyorum şimdilik böyle saolasın tatlım uyarın için kuşum ya sen ıspartaya gidiyorsun ben burdura geliyorum bu hafta da burdurda susamlık tepesi diye bi yere gittik pek güzeldi orası da canım benim ben kıvırcığım bu arada üşengeçlerinden hem de ayda yılda bir fönlenirim
Özlemcim duanı okudum tatlım...
Kızlarrr Günaydınnnnnn ve mutlu mutluu güzel haftalarrrr
Birizimmm beni merak etmişş dün pek bişeyim yoktu akşam yine başladı bugün yine fenayımmm yanıyorum yanıyorummm
Kızlarrr bu hafta sonum cumartesi de dahil süper geçti hep duayla kuranla :)
cumartesi erken çıktım eşimin teyzesi mevlüt okutuyodu ona gittim 3 haftadır mevlütlerdeyim valla haftaya da görümcemde okucazsonra da görümcem kayınvalidem ve annemle kararlaştıdık pazar günü hacı bayrama gidelim dedikk tabi onların üçüde hastaydı ben güzelce abdestimi aldım tam öğle namazı vaktiydi hemen namaza giridm ayyyy ne güzel nasıl huzurlu bi yerdi kızlar ağlaya ağlaya kıldım namazımı sonra namaz bitince yasin okudum ve inanın hepiniz için dua ettim hamile olanların isimlerini saydım hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına almalarını ve kolay doğumlar olsun die dua ettim.Bizlere de hayırlı zamn da hayırlı evlatlar salih evlatlar için dua ettim Rabbim kabul eder inşallah o kadar huzur buldumki heralde ben fırsat buldukça camilere giderim artıkkk :)
Kendime bir dolu eşarp aldımm kapanmayı çok istiyorum ama bi türlü nasip olmadı ona şimdiden hazırlık yapıyorumm
Bircancım ne yalan söleyim aşılamanı unutmuştum ama kısmet bu ya orda da senin ismini de söledim böle işte kızlarrr
Bu arada Nazan nerelede niye gelmediki???
Sabah şerifleriniz hayırlı olsun tümmm güzelliklerrr sizin olsunn :))
Aslıcım gibi bende dün çok huzurlu bir gün geçirdim hep dua ettim kuran okudum tek tek isimlerinizi aklımdan geçirdim rabbim kabul etsin inşallah içim ferahladı valla..
Bugün sabah namaza kalkamadım o başka tabii, kaza yapıcam allahım affetsin..
Haniii nazan gelmedimi yahuu?? Gelsede anlatsa merak ettim..
Yasemincim seni çok özledim ben şekerimm iyi ol artık da dön aramıza..
Aslıcım ayıp olcak ama bişi soracağım, hani çalışmalara da başkadınız ya acaba eşinden fln mikrop kapmış olabilirmisin? Şu dediğim tek içimlik ilacı ben hamileyken de kullandım doktor vermişti sende iç istersen faydasıno görürsün.. Geçsin artık inş..
Özlemcimm duanı okudum dün akşam rabbim kabul etsin hakkında hayırlısı versin inş..
Ben kahvaltı yapıp arada bakarım sizlere öpüldünüz..
bugunde burası pek sessiz.. herkes gelip anlatsa ya hafta sonu ne yaptı muhabbet açılırdı şimdi ben çalışmaya başlarım burası doluşur..:26: nazann bi geleydin, bi senden dinleyeydik durumunu iyiydi.. bukett doktora mı gittin evde misin işte mi?
kızlar size bi rüya anlatayım mı? rüyamda bi kart verdiler kız erkek yazxıyor altlarıdna da kutucuk haneleri var.. bekliyoruz bebeğin cinsiyeti için radyo dalgarı oluryaa hani bööle parantez işaretleri gbi kız çocuğun hanesinde o oluyor son anda kv sesini duyuyorum son zamanlarda göbeğin kız bebeğe benziyordu zaten derkeenn kız kutucuğuna kırmızı X işareti geliyor erkeğe de yeşil renkle tik atılmışAllah hayırlara çıkarsın ama resmen erkek bebeğe yoğunlaştım durup dururken Allah hayırlısını ,sağlıklısını nasip etsin inşAllah ama inanın kız bebek derse bööle şok olucamm büyük sürpriz
Çidoooo biz çalışmalara başlamadan başladı bu yanmalar falannn bak kocam bana mikrop bulaştırdıysa yakarım onuuuSabah şerifleriniz hayırlı olsun tümmm güzelliklerrr sizin olsunn :))
Aslıcım gibi bende dün çok huzurlu bir gün geçirdim hep dua ettim kuran okudum tek tek isimlerinizi aklımdan geçirdim rabbim kabul etsin inşallah içim ferahladı valla..
Bugün sabah namaza kalkamadım o başka tabii, kaza yapıcam allahım affetsin..
Haniii nazan gelmedimi yahuu?? Gelsede anlatsa merak ettim..
Yasemincim seni çok özledim ben şekerimm iyi ol artık da dön aramıza..
Aslıcım ayıp olcak ama bişi soracağım, hani çalışmalara da başkadınız ya acaba eşinden fln mikrop kapmış olabilirmisin? Şu dediğim tek içimlik ilacı ben hamileyken de kullandım doktor vermişti sende iç istersen faydasıno görürsün.. Geçsin artık inş..
Özlemcimm duanı okudum dün akşam rabbim kabul etsin hakkında hayırlısı versin inş..
Ben kahvaltı yapıp arada bakarım sizlere öpüldünüz..
Günaydın kızlar..
Ben doktora gittim sonuçlarımı aldım benim vucudum eşimden gelen spermlere karşı antikor üretiyormuş buyüzden düşük oluyormuş.Orta dereceli kansızlığım varmış.Rabbime şükürler olsun tedavisi olan bişeymiş kan sulandırıcılar ve dodex diye bir ilaçlagebeliği sürdürmeye çalışıcakmış.Ben çok üzüldüm neden böle bir tahlil vardı da daha önce yapılmadı.Önce kansızlığı tedavisini olucam.Adetin ikinci günü tekrar gidip muayane olucam gebeliğe izin verip vermeyeceğine karar vericek...Hafta sonu kayın pederime mevlüt yaptık sana çok dua ettim Bircancım ordaki herkestende dua etmesini istedim.Dİğer tüm arkadaşlarımada dua ettim..
Günaydın kızlar..
Ben doktora gittim sonuçlarımı aldım benim vucudum eşimden gelen spermlere karşı antikor üretiyormuş buyüzden düşük oluyormuş.Orta dereceli kansızlığım varmış.Rabbime şükürler olsun tedavisi olan bişeymiş kan sulandırıcılar ve dodex diye bir ilaçlagebeliği sürdürmeye çalışıcakmış.Ben çok üzüldüm neden böle bir tahlil vardı da daha önce yapılmadı.Önce kansızlığı tedavisini olucam.Adetin ikinci günü tekrar gidip muayane olucam gebeliğe izin verip vermeyeceğine karar vericek...Hafta sonu kayın pederime mevlüt yaptık sana çok dua ettim Bircancım ordaki herkestende dua etmesini istedim.Dİğer tüm arkadaşlarımada dua ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?